Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De van ugyanúgy mint az SH2-ben.Itt is a jobb alsó sarokban irja ki.

idõgyorsitás nincs is?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Két kép tõlem:

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hosszúúúúúúúúú ...! <#nevetes1> Részemrõl az Írorszától való hazamenetelt is holnapra hagyom , egy szem torpi van még hátul , üza valamivel 50% felett , a csatorna biztos megint tele lesz vidám rombolókkal és õrhajókkal (<#boxer>) ... szerencse (vagy a készítõk bölcseesége ?<#nevetes1>) , hogy lehet menteni , kölöben agyvérzést kaptam volna már néhányszor .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

A IX.C meg akkora hodály, hogy már a himnusz alatt nekimentem vele a falnak.<#eplus2><#guluszem1>Kezdhettem elõrõl.

Én a jéghegyeket várom nagyon.

Azt is nézem, hogy a kampány végén milyen hajót ad.Még jó, hogy sok kampány van.

Képzel milyen lesz Lorientbõl Dél-Amerikába lemenni IXC-vel<#zavart2>

Bazz , Dél-Afrika , egy fél nap volt lemenni Irország déli csücskébe Kielbõl indulva ... <#wow1>

Én '39-ben kezdtem VII.B(<#worship>)-vel ami azért igencsak kellemes darab . Nem tudom hány küldetére lesz idõ '45 közepéig de nem hiszem , hogy napi kettõnél többet meg lehet csinálni , legalábbis én nem tudom gyorsabban (<#lama>) úgyhogy azt hiszem elég hosszú lesz végignyomni a kampányt .

Az a nagy dög IX.C. Ezzel is kezdhetsz kampányt, Lorientbõl mehetsz vadászni pl. Délafrikába.

Azt hiszem Lorient éjszaka. Egyébként a kampányban bármelyik évben kezdhetsz, szinte bárhonnan.Évekre van bontva és flottákra.Pl. ha nem akarsz az elején hulladés I.tipussal menni, mehetsz VIIC vel is.
Kiváncsi leszek majd a norvég jéghegyekre

Zsolo007
Nemrossz csak nemsokat látni 😊

Egy IX.C hatalmas mérete van!

zsolo amíg nincs kép fájl addig tanuld meg hogy kell feltörni😄
Zsolo007
RENDÕRSÉGI FELHÍVÁS KÖVETKEZIK!!!!!!!!

Felszólítjuk azokat a személyeket akik elkövették a Silent Hunter 3 nevezetû gém megvételének óriási büntettét, hogy tegyenek valamit a közösség érdekében -készítsenek minél több minél jobb képet- különben a példányukat azonnali hatállyal elkobozzuk.

EZ NEM ÜRES FENYEGETÉS! TUDJUK MINDANNYIUK LAKCÍMÉT, A MESTERLÖVÉSZEK ÉS A S.W.A.T. CSAPAT MÁR A HELYÉN VAN, NINCS ESÉLYÜK AMENEKÜLÉSRE, TELJESÍTSÉK ÁLLAMPOLGÁRI KÖTELEZETTSÉGÜKET!!!!!!

RENDÕRSÉGI FELHÍVÁSUNKAT LÁTTÁK.

UI.:
<#nyes>

Papirzacsi
A térkép meg a kézikönyv rajta van a cd-n is. ;-)
Amúgy jellemzõen a magyar nyomdákra, a nyomtatott térképrõl
a legfontosabb dolog hiányzik, mégpedig a konvoj útvonalak.
Ezt lefelejtették, pedig a cd-n lévõ térképen rajta van. :-(

Remélem warezhoz is adnak térképet meg kézikönyvet😄
Zsolo007
De jó neked <#rinya>

De nem siránkozok <#nevetes1> majd kijön warezban is <#eljen>

Papirzacsi
Hali!

Hehe, meghozták! Van a csomagban minden. Térkép, kézikönyv (magyarul), és egy billentyûzet kiosztás. A vizsgák nem tûntek túl nehéznek. A végén tök jól elkergetõztem a rombolókal. :-)
Állat a gém.
A pecs javította azt a távcsöves bugot, de helyette lett másik.
A hajók farvize vmi undorító kockás izé lett. Lehet ezen egy driver csere segítene.

Elégérdekes, hogy az elsüllyedt hajóknak a fenéken is ugyan úgy lobog a zászlója, mint fent a szélben.

2 romboló , 3 felfegyverzett halászhajó ... szétkaptak mint foxi a lábtörlõt ... csak az egyik rombolót sikerült kinyírnom , 22m mély vízben kaptak el ... <#rinya>

Nekem irtad?Eddig a lányom volt a gépnél.Ha nekem akkor szólj, és kikapcsolom.

Zsolo007
Ezt én tudom lefordítgattam amit a két linked alatt találtam, nem is a kisujjamból szoptam ki hogy kell miniimage-et csinálni......

Lacc
Ja, az utóbbi idõben kicsit belassultak ezek a dolgok.
jah oks, azt meg csak remélni tugyuk hogy elöübb utobb feltörik 😊
bár second sight meg psi ops alapján én nenm lennék ilyen bizakodo 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tudom hogy nem ök törik fel, azt nem mondtam.

szvsz õk nem fogják megtörni, õk is csak máshonan szokták szedni a cuccost...

Nem tudom a Wandoo-sok mit találtak ki, de tapasztalat szerint kb ennyi idö lezs míg megtörik és felteszik az alcoholclone verziót... Hacsak nem csinálja meg itt vki elöbb a miniimage-et...

pech :/

Lacc
És ezt mibõl találták ki a wandoo-sok?
kapcsold ki a windows tüzfalat mert nem enged
A Wandoo-ra valószínüleg jövö hét második felére fog felkerülni...

Lacc
Csak az a baj, hogy a mostani Alchohol nem tud DVD-bõl olyan iso-t csinálni ami megfelelõ lenne, nem lehet belõle mini imaget csinálni. Ez a legújabb SF egyik elõnye 😛
abból kell csinálnide nem ugy ahogy gondolod..., sima alcohol clone kell és utána azt kell átalakitani mini iamgevá de azt már nem az alcohol fogja neked megcisnálni... 😊

Egyébként ha találtok megoldást szóljatok, segitek amiden tudok.

Zsolo mikorra csinálod meg?😄
Kösz.

Zsolo007
Gondolj bele miért van minden miniimage mds/mdf formátumban?

Zsolo007
Azt jeléenti hogy nem tudta megkérdezni a szervert hogy mennyire van leterhelve és amíg ez be nem következik te nem csatlakozhtasz

Zsolo007
Tévedsz kicsit kutattam minden létezõ oldal az alcoholclonet jelöli meg mint egyetlen értelmes progit amivel miniimage-et lehet csinálni......

A UBI servernél ezt irja! Lefordithatná valaki.
You cannot join to this server until the ping becomes available.This server might be behind a firewall or a NAT server.

mini iamge kell nem alcohole clone..., alcohole clone soha nem is fog ezzel a védelemel menni..., de egy darabig tuti nem

Zsolo007
Mert a jelenlegi még nem ismeri azt a védelmet amit a gém hazsnál..... 😞

Zsolo007
Azért nem ilyen egyszerû elárulom hogy próbáltam........amíg ki nem adnak újabb alcoholclonet addig nem nagyon fogják feltörni.....

Van kb. öt.Vagy kódot kér, vagy hibát/server error/ ir.Gondolom még nagyon gyerekcipõben van a dolog.

a servereket gondolom lekodolták hogy idegen nem menyen be..., keress oylat amin nincs kod

akinek megvan a játék segithetne.

Nemtom milyen a multi, beregisztráltam, a játék /multi inditásakor/ kér nevet, jelszót, amit elfogad.Ha rámegyek egy szerverre/ csak kb 5 van/ akkor ismét jelszót kér amit cseszik elfogadni.Nem értem!!!!!