11357
-
Lupis #2742 SH3om hoz kéne dangerous waters mod:D mármint a modernebb hajókákat szivesen megnézném ilyen grafika mellett. -
#2741 Úgylátom nem csak nálam... -
#2740 Akkor a hiba az ön készülékében van.
De nálam tuti megmarad. Bár nem szoktam sűrűn újratölteni, ez lehett kb a 3. eset, de állíthatom ,hogy a szombati mentések mind megmaradtak ebből a patrolból. -
Lupis #2739 Nálam az adott misszióban lévő összes mentést törli kivéve azt amit épp betöltöttem. -
#2738 Sajnálatos módon én nem ezt tapasztaltam! -
#2737 Nem! Merthogy nem az összeset törli, csak a betöltött mentés után készített mentéseket, ami sztem érthető is. A korábbi mentések, még azokt is, amik azon az őrjáraton készültek érintetlenek maradnak. -
Lupis #2736 Én egyenlőre még megúsztam az ilyesmiket eddig egy buggal se találkoztam:O ,hát nekem egy küldi kb 2 napig tart gépem nem bírja a 256xosnál gyorsabbat :I szerencsére eddig max 2500kmre küldtek ki ennél nagyobb kész gyötrelem lenne.
Viszont menteni gyakran szoktam sokat kockáztatok ^^ újra megtenni a távot nem éppen vonzó. -
#2735 Szerintetek nem útálatos az a megoldás, hogy mentéskor az azonos küldetés, a betöltendőn kívüli összes mentését törli a program? -
#2734 Ez már többször szóba került itt. Lehet hogy a tört verziónak vannak ilyen bugjai, de én az eredetiben nem találkotam buggal. Azt a toronybanmaradós esetet kivéve. Azzal is csak 2szer találkotam, és ebből egyik nem mentés betöltés után volt. Más mentésbuggal nem találkoztam. Pontosabban még 1gyel, ami egyáltalán nem zavar. Ha megérkezem a kikötőbe,akkor kitüntetem az embereimet, és felszerelem a hajóm az esetlegesen megjelent újdonságokkal.
Itt lehet ügye kiválasztani, melyik torpedóból mennyit vigyen az ember. Ha kiválasztom, és utánna kilépek, majd legközelebb újratöltöm a gépet, hogy megkezdjem az új küldit, akkor elfelejti a torpedó konfigot.De semmi egyéb. -
Bee #2733 Igen, de sokan a mentés bugjára panaszkodnak. Nem merek menteni, csak a kikötőben -
#2732 Nos igen. Korábban kérdezted, kinek milyen hosszú...
Nekem is rámagy vagy fél nap. De volt olyan küldi ,hogy délelött fél 11 kor leültem, és este 5-kor kötöttem ki. Talán az volt eddig a leghosszabb.
Ezért mostanában már több nap kell hogy megcsináljak egy patrolt. Ezt pl szombaton kezdtem, és ma fejeztem be. Igaz csak szombaton és ma játszottam vele. :)
Amúgy azért van a mentés, hogy mentsél, és utánna könyebben kockáztatsz.
MEg amúgy is haszos menteni, mert bár nem jellemző de elszállhat a progi. Nekem eddig csak 1szer (lekopogom) szállt el, de akkor is pont konvojtámadás közben, pont miután kitrükköztem és levadásztam a rombolót. :-(
De nem voltam ideg. Újratöltöttem ,és levadászta mmegint. :) -
#2731 Nos lehet mázli, de nagyon megúsztam. 98%-kal hajóztam be a kikötőbe.
Egész pontosan 98.56%.
Nem igazán talált el. Nagyából csak az az egy találat volt, mi kinyirta az emberem. A géppuskák találtak ,de azok nem igazán arra vannak, hogy fenékre kényszerítsék a hajómat. :) -
Bee #2730 Ez igen! Gratula! Ez a baj a túl hosszú játékmenettel, én nem mernék kockáztatni. -
Bee #2729 Szerintem próbáld ki, fogalmam sincs róla. Talán. -
Bee #2728 privi ment -
Braveheart #2727 Tudna vki cd kulcsot mondani? Feltettem az 1.2-t és kéri. Ja és nem találtam cracket sem, a sima 1.00-val indítom.
Előre is köszi -
crossy104 #2726 Szépem elrendezted a rombolót!A hajód hogy viselte a találkozó? 50-60 százalákban? -
#2725 Sztem nem minősül csítnek. Inkább csak egy grafikai fecsör kiiktatása. -
#2724 Tudom, őrültnek néztek, de ma megvolt az x-edik patrol. A célkörzetig semmi. A körzetben semmi. Na irány az angol partok, egy kis zsákmányszerzésre. Útközben találkoztam egy konvojjal Kiszedtem két T3-at, meg pár C2-t. Egy romboló védte, őt is leküldtem kusztóékhoz. Sajna az össze torpedóm elfogyott. Pár banális hiba miatt nem robbant. :-)
De még volt lőszer az ágyúhoz, így lelőttem volna még pár hajót, de vihar volt.
+ napig hajóztam, közben nagyobbnál nagyobb falatokkal találkoztam, de nem tudtam velük semmit csinálni a nagy hullámzás miatt.
Aztán egyik éjszaka lövéshang, és egy romboló száguldozik felém. Ne mondom itt az alkalom. A tenger síma, én elszánt vagyok, mi kell még. Hát elkezdtünk párbajozni....
A végeredmény, hogy a romboló is átminősült egyszer merülő búvárhajóvá.
Sajna az uccsó lövése, még mielött megsemmisült volna, pont betalált a toronyba. Így a Watchman halálos sérülést szenvedett. Kárérte kiváló katona volt. :-) -
Braveheart #2723 kösz! De ez soft cheat ugye? -
crossy104 #2722 Ctrl+P
-
crossy104 #2721 Ismét ment. -
Braveheart #2720 Nem lehet kikapcsolni azt a ködöt ami akkor jelenik meg ha menet közben előre nézünk távcsővel? Nagyon idegesítő és lassít is. -
gstup #2719 Ok,thx.És Geforce mx 4-essel menni fog szerinted? -
Bee #2718 A keresővel egy pillanat alatt megtalálhatnád...
"minfreq=CPU Frequency (1000 Mhz or higher)
minram=128 MB system memory or higher
soundcard=Sound Card
minsoundcard=DIRECTSOUND 9.0 compatible sound card
minvideomemory=64 MB video memory or higher
fullduplexsoundcard=Full duplex sound card detected
nofullduplexsoundcard=NO full duplex sound card detected
mindxver=Required DirectX 9.0c or higher" -
gstup #2717 Hi all!Tudna vlki irni egy gépigényt!Előre is thx! -
TBalazs #2716 Amennyiben van radarja, neked igen jó eséllyel reszeltek...
(volt a gépeken nagy fényerejű fényszóró is, hogy könnyebben megtalálják a radarral befogott hajókat) -
crossy104 #2715 Remélem megkaptad.Bármi érdekell irj!!!Ha tudok szivesen segitek. -
#2714 köszi még1x Crossy!! (levélben már hálálkodtam)
-
crossy104 #2713 Hiányzik az aknarakás is.II-esekkel ezt szokták csinálni.43-ig nagyon eredményes volt. -
#2712 Szvsz pont amiatt nincs benne ;) -
#2711 Nektek amúgy nem hiányzik a Type XXIII.? Nekem valahogy leginkább ezek a kis hajók jönnek be, karrier módban egy Type II.D-vel ritkítom 1939-ben az angol partok mentén a kereskedelmi flottát, és nagyon jól elvagyok (2 misszió - 4 elsülyesztett hajó, 10.3xx tonna). Jó, rendben, a Type XXIII. inkább csak poénnak jó a két torpedójával, de nekem hiányzik...
[center] -
crossy104 #2710 Vegyi anyagokkal megkeveri a szonárosokat, a fémszerkezetben egy időzitő 5-25 percig hamis célpontot ad -
#2709 jaja jo cucc ;) -
crossy104 #2708 Próbáltátok az elterelőbójákat? Qrva jó megkeveri a szonárosukat/ hamis célpontot ad a szonárosuknak/.Rég eljöttem, ezek meg megszórják min állat! -
crossy104 #2707 -
bgabor #2706 Nekem is. A gond az,hogy az idő nagy részét az A ból B be utazás teszi ki,512X-el. -
#2705 ja köszi! addig megpróbálok önerőből is -
Bee #2704 -
Bee #2703 Tényleg, nektek mennyi ideig tart egy átlagos őrjárat? Nekem több, mint fél nap... :(