Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ez van németül ill. angolul./ ini /
Detection tool néven fut.

Ezt az ini-t találtam csak.
interpretersection=Details
interpretersectioninfo=Details
systemsection=System information
systemsectioninfo=System information
videosection=Video capabilities
videosectioninfo=Video capabilities
minspecsection=Minimum Specifications
minspecsectioninfo=Minimum Specifications
suggestedconfigsection=Suggested Configuration
suggestedconfigsectioninfo=Suggested Configuration
minimumrequirementsection=Minimum Requirement
minimumrequirementsectioninfo=Minimum Requirement
requirementsection=Requirements
recommendedrequirementsection=Recommended Requirement
recommendedrequirementsectioninfo=Recommended Requirement
Minimum=Minimum
Recommended=Recommended
MHz=MHz
MB=MB
requirementsectioninfo=Requirements
nodesc=
operatingsystem=Operating System
cpumodelname=Processor
nbcpu=Number of CPUs
frequency=CPU Frequency (Mhz)
memory=Main Memory (M😎
location=Location
uilanguage=Language used in menus and dialogs
nonunicodelanguage=Language for non-Unicode programs
defaultinput=Default input language
defaultlayout=Keyboard Layout
kbdtype=Keyboard Type
kbd_other=Other
kbd_qwerty=QWERTY
kbd_azerty=AZERTY
dxinstalled=DirectX 9.0c Installed
descdxinstalled=DirectX 9.0c must be installed
dxversion=DirectX Version
videomemory=Video Memory (M😎
videocard=Video Card
videomode=Video Mode
descos=Windows 2000 or better
minfreq=CPU Frequency (1000 Mhz or higher)
minram=128 MB system memory or higher
soundcard=Sound Card
minsoundcard=DIRECTSOUND 9.0 compatible sound card
minvideomemory=64 MB video memory or higher
fullduplexsoundcard=Full duplex sound card detected
nofullduplexsoundcard=NO full duplex sound card detected
mindxver=Required DirectX 9.0c or higher
suggestedresolution=Suggested screen resolution
suggestedgraphicsquality=Suggested graphics quality
high=High
medium=Medium
low=Low
yes=Yes
no=No
ps11present=PS 1.1
descps11=Pixel Shader 1.1 Capability
build%d=(Build %d)

Azt sem tudom, hogyan lehet RIG FOR RED-et parancsba adni.Hogyan lehet??<#felkialtas><#help>

Lehet, nem tetszett neki 1024-es idõgyorsitás sokáig.Akinek megvan, milyen nv. drivert használ?<#felkialtas><#felkialtas><#help>

Százszor jobb!Egyébként meglepõ dolog történt!! Gondolt egyet a game, és leállt.<#csodalk><#guluszem1>.Kiirta, hogy SH3 hibát észlelt, ezért leállt.Érdekes.Másnál is volt ilyen???

bigfoot
jók a képek!
egyébként a hangok mások mint a sh2ben?
pl rig for red, meg ezek

Túl szimulátoros az egész.Minden kis apróságra figyelni kell.DE IGY TÖKÉLETES!!!!

Nincs sok választásom.Papirzacsinak igaza van Nem csinálnak semmit, még nem pihentek.Ekkora luxust!!!Pihenni mikor jön az ellen......

Zsolo007
A kis szadó <#eplus2>

Majd alszanak ha vége a háborúnak<#vigyor1><#eplus2><#violent><#gun>

Egyébként köszönöm.Próbálkozom.Te hol kezdet a kampányt?Ill.Mikor?

Zsolo007
😊

Zsolo007
Namost úgynéz ki hogy találtam egy megoldást a felbontásra, többen is állították a hivatalos fórumon hogy egy bizonyos *.ini fájl átírásával lehet felbontástváltani. Valakinek meg kéne ezt a dolgot néznie, gondolom a fõkönyvtárban van gondolom sh3.ini de nem biztos csak tippelek, szal aki egy kicsit is ért az ilyesmihez legyen kedves megnézni hogy megerõsíthesse vagy cáfolja.....

Miért fáradtak????Csak egy hete vannak szolgálatban alvás nélkül.<#eplus2><#hehe><#violent>

Papirzacsi
Gõzöm sincs igazából micsoda az. Csak elképzelésem. a "túl jól" szerkesztett kézikönyvbõl se derült ki. De sztem vmi fáradtsággal kapcsolatos dolog lehet, mert azok az emberek tök használhatatlanná váltak a motortérben, meg mindenhol. Elküldtem õket a quatersbe, és kis idõ múlva eltünt a felkiáltójel.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ráklikkeltem az egyik emberre, de gõzöm sincs mi a piros felkiálltójel.Hiába küldöm bárhová.Segitene valaki?

Egy kérdésem lenne. Mi a bánatért tesz néhány emberkéhez felkiálltó jelet?

Kösz az infókat mindenkinek.

Zsolo007
És mivel DVDn árusítják egyelõre törhetetlen de #567-esben láthatod hogy már nem sokáig 😊

Zsolo007
StarForce 3.4-es a legújabb

Rövid és tömör...
Milyen védelem van rajta?

Zsolo007
18-án jelent meg nálunk, 9990 FT

dr Kotász
Igen. Nem.
Zsolo007
Tévedtem 22-tõl lehet az SH3 leszedni, szal még az is lehet hogy a hónap vége elõtt lesz warez!

Rég nem voltam itt, nemtok visszaolvasni : Meg lehet venni a játékot már? Van tört?

Zsolo007
nem várhatómszerintem semmilyen törés amíg észak amerikában be nem indul a D2D, ha azon letöltik, akkor már biztosan fel tudják törni. Ez valamikor 25.-e környékén várható tudtommal. Szal szerintem olyan április elején már biztos kikerül warezban

Papirzacsi
hehe, nos fogalmam sincs. Csak a gramofon tesztelése céljából betöltöttem az egyik single küldit,és ha már ott voltam, gondoltam megszabadítom a szövetségeseket egy anyahajótól.És az lett a vége, hogy jól megbombáztak. :-)

Milyen tipusú hajóval merülsz?

Kösz!

Bucser
Én a Silent Hunter II-rõl beszéltem és nem a háromról mert azt kérdezték😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
Ilyen nyomot hagy maga után egy anyahajó, miután úgy süllyedt el mint egy kõ. :-)

Így meg én, mikor ne msikerül elemnekülni a rombolók elöl

Milyen PATHCEKRÕL beszélsz???? Úgy tudom, hogy csak egy van.Segitenél?Én még mindig nem kezdtem el a játékot, csak gyakorolgatok.

Nem én csináltam, de valaki kérdezte milyen a sérülés modell.Itt pl. látszik, hogy minden repked ami a hajókon van.Ill. a torpedó becsapódás helyét megfeketedett folt jelzi.

Zsolo007
Nagyon kira kép, gratu <#eljen>

Papirzacsi
thx, majd megpróbálom. túlképp illyet csináltam eddig is, folyton fordulóztam, meg változtattam a mélységemet. NA é persze visszalõttem, ha volt torpedõ, és tuti voltam a találatban.

NA itt hajókat még nem láttam ütközni. Sõt, inkább udvariasak. Volt olyan, hogy 4 romboló kanyargott össze visza, és köztük akart elmenni egy sérült csatahajó. Megállt mind a négy a csatahajó mellett, és megvárták míg elmegy, majd miután elment elindultak engem keresni. SZóval azért az is kicsit... Hm... nem mondom ki. :-)
A tegnap belinkelt képemen, ahol a hajó fekszik a fenéken, annál az esetnél is volt egy olyan pl, hogy üldözött a romboló, és én ezért mentem oda a hajóhoz, mert tudtam oda nem tud jönni. Erre megállt a roncs mellett, és várt. Amikor meg eltünt a roncs a fenékrõl, mert sajna eltünt, akkor meg elindult. :-O Szal fura.

Pluskast
Nos ez sok mindentõl függ. A korai szakaszban még könnyû õket lerázni (értsd kb 41 közepéig) mert addig még nincs kifejlesztve olyan fejletségû szonár rendszer amivel igazán be tudnak mérni. Tehát mundjuk úgy lassú menetben folyamatosan 3 csomóval haladva ki tudod cselezni az ellent. Gyakran válts azonban irányt mert ha folyamatosan egy vonalban haladsz sokkal könnyebben elkapnak. A késõbbi korszakban már nem ilyen könnyû a helyzet. Mondjuk alapszabály, hogy konvojt csak és kizárólag sötétben támadj, mert nappal nincs az a kapitány aki felszinen elkap egy konvojt. Nekem a régebbi SH játékoknál többé- kevésbe bevállt az a taktika amit leírtam. Ehhez talán még annyit tennék hozzá, hogy ha nyílt óceánon vagy ahol megfelelõen mély a tenger akkor próbálj meg mindíg a lehetõ legmélyebbre merûlni. Ez mondjuk egy VII-es tipusú hajónál a 200 métert is elérheti, bár azt sokáig nem bírod, de egy 180-at simán. Ja és még valami a víz alatt full gázzal csak nagyon ritkán menj ha épp a rombolók miatt menekülni kényszerûlsz. Ebben az esetben még egy süket is meghall téged és olyan könnyen bemérnek, hogy biztos lehetsz abban, hogy elkapnak.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bucser
Nálam olyan történt, hogy álltam lesben periszkópmélységben vaksötétben álló motorral és a horizonton lestem egy konvojt erre hallom, hogy jön felém egy sajt tengeralattjáró a felszínen.. a Barom legázolt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nálam néha megtörtént hogy az angol konvoj tagjai összeütköztek😄 ilyenkor a nyomi rombolók alig mentek pár csomóval.
Bucser
Patchek után rendszeresen úgy vette ezt a manõvert, hogy átment rajtam a romboló és én voltam a vesztes....

Képesvoltál elsûlyeszteni ezt a szépséget ? 😄
menj neki teljes gázzal és merülj fel onnan szétlehet lõni ágyúval már ha van amíg õ nem tud visszalõni 2ben párszor ez a megoldás is jó volt fõleg miután kifogyott a torpedó

Bucser
JA hogyha nem vett észre (ugye nem fordult rád és nem pingel) akkor alacsony gázzal mélyen ellépni amilyen messze csak tudsz és 1-2 óra múlva ellépni... Közben a szonárral folyamatosan figyelni hátra... vagy Körbe körbe (idõm nagyrészét a 2-ben mindig a szonár és térkép szobában töltöttem)

Láttam olyan képet, hogy a parancsnoki hidon folyik be a viz.

Bucser
Hát ha alacsony vízben kap el akkor amilyen gyorsan csak tudsz húzz el elõle. AMikor hallod, hogy pingel azonnal kezdj el irányt váltogatni Soha ne menj egy irányba hanem cikkcakkba és ha mély vízbe vagy (nyílt óceán) akkor 50 láb mélység és 1/3-ados elõrehaladás dízellel valamint imádkozz... Alacsony vízben én periszkóp mélység és 30 láb között mozogtam a IIc-vel anno.. másra úgysem jó HA meg már megvan a VI-os vagy VII (ugyebár van hátrafelé is egy torpedó akkor) addig cselezni amíg be nem áll mögéd csalizni csalizni és mikor elég közel van elengedni hátrafelé a törpedót és imdákozni, hogy felrobbanjon becsapódáskor😄

Papirzacsi
Sérülésmodel?Hm... Szinte sehogy sztem. Legalábbis többet elvártam.
Pl a torpedó becsapódása után semmi lékesedést nem látni a hajón.
Tegnap elsüllyesztettem pár hajót a single missönökben, meg a gyakorló küldikben, és állíthatom, az összes süllyedés fajtát láttam már. Nincs túl sok. :-( És pl az elsõ képen látható hajó kis idõ után eltûnt a fenékrõl, és ez nam nagyon tetszik.:-(
A saját hajónál már jobb a helyzet. Ott pl látszik az olajfolyás, meg hasonlók. De igazából nem látni, vagy még én nem vettem észre a sérülések külsõ jegyeit. Elsüllyedni meg még nem süllyedtem el sokszor :-), bár jobban tetszene, ha a léket kapott hajómat látnám a mélybe merülni, majd összeroppanni, nem csak egy felugró ablakot látni, hogy mindenki meghalt.
De ezek ellenére nagyon jó kis gém! Bár a gyak küldikhez képest a rombolók nagyon keménynek tûnnek, nem akarnak eltakarodni. Tényleg, az öreg szájlent hánterekestõl kérdem, hogy van vmi jó taktika a lerázásukra?

Szuperek ezek a képek , mennyire van jól megcsinálva a sérülés modell?
Jó kis szimulátor.Nagyon megcsinálták.Átcsoportositottam az embereket a topedótérbe, hogy gyorsabban töltség be a torpedókat, de a hajó nem indult el, mert nem maradt gépész a villanymotoroknál.

Ezért is csodálkozom miért tart sokáig elmenni valahová.Lehet hogy sok hajó van a környéken, és visszadobja egyszeresbe úgy mint az SH2-nél.