Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Mindenki eredetivel tolja? <#vigyor3>

Nekem is ilyen matrózok kellenek😄
Papirzacsi
Automatikusan kimennek a toronyba, ha felmerüly, és automatikusan vissza is iszkolnak onnan. Bár még az 1.0-nál nálam volt olyan, hogy kiadtam a parancsot a merülésre, de nem ment vissza senki. 12 méter mélyen ott állt mindenki a toronyban, és a távcsõvel kémlelet a tájat. 😊 De pl a zágyúhoz, és a légvédelmi cucchoz neked kell embert rendelni. Pontosabban elég csak az #574-ben lévõ képen látható flak, vagy deckcasting feliratra kétszer ráklikkelni, és automatkusan kerül oda ember.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Fejõstehén nincs, ezt ha jól emlékszem a simhq-n olvastam, de talán a mission pack-ben lesz.

A Scapa Flow küldetést próbálgattam tegnap este és ma délután: hihetetlen izgalmas volt besurranni a kikötõbe, meglékelni a brit csatahajót majd menekülni a rombolók elõl. Kár, hogy nem éltem túl. A végén megtaláltak és kaptam pár vizibombát a nyakamba.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

A képeken látni, hogy a toronyban több figyelõ ember áll. Az embereket egyenként kell kirendelni a helyükre felmerülés után, vagy ez automatikus? Fejõstehenekkel is lehet találkozni a játékban, egy hosszabb küldetés alatt?
Aki tud németül itt talál infókat,történeteket:http://www.u-boot-greywolf.de/
Az AI.butál.Kisérte a konvojt kettõ romboló, periszkópmélységbõl néztem.Egyszer az egyik eltünt.Nem is foglalkoztam vele.Kár volt.Csinált egy hatalmas kört, mögém került.Persze nem figyeltem a hátam mögé.Végeredmény #634.

Brutális, mikor a zárlat miatt össze-vissza villognak a lámpák, és lehet látni, hogy tör be a viz!!!!!<#eljen><#guluszem1> A hangok annyira jók, hogy döbbenet!

das deutsche u-boot torpediert! hehehehehe

Glpetyus
Ehhh...annyi az új komment,hogy azt hittem kijött warezba ^.^

Meg lehetne oldani, de a Das Boot-on ritkán beszéltek magyarul.<#vigyor2>
na a zenéket meghalgatam elég jok
de mi lenne ha mondjuk a magyar változatot tennénk be
mert csakk le kel szedni a hangokat a magyar változatból már mint a filmröl
Itt vannak új hangok: DBsoundsV.1.zip
Ha jól hallom a Das Boot címû filmbõl.

Korabeli zenék: sh3_gramophone1.zip

http://www.subsim.com/
dr Kotász
Szerintem szavazás + bárki leállíthatja, ha szüksége van rá. De legalább a kihajózásra használható lenne.
Ezt a multiban idögyorsítás dolgot korábban már én is feszegettem itt a fórumon, de nem reagált senki...
Multiban nem látom a lehetöségét az idögyorsításnak, még akkor sem, ha nincs miatta lag...
Több ok miatt sem:
1. Egy mission-ben résztvevö tengeralattjárók eltérö idöben és mértékben "igényelhetik" a gyorsítást.
2. Ki dönti, döntheti el, hogy mikor mennyi idöre és mekkora gyorsítás menjen a szerveren? Csak a host? Vagy bárki? A legkorrektebb és legkevésbé ártalmas, ha meg kellene szavazni és ha mindenki nyom rá egy yes-t akkor mehet. Ez viszont eléggé lelassítja a játékmenetet... Ha valakit üldöz egy romboló, nem fog idögyorsítani és addig a többiek hajókáznak...

Ezen az oldalon Silent Hunter III Modzone talán majd lehet találni érdekes modokat a programhoz, ha beindul majd az ipar.
Bucser
Az igazság az, hogy mi SH2-vel próbáltunk 4-en játszani konvojok ellen, de a gond az hogy nem lehettt az idõgyorsítást rendesen megoldani meg lagzott miatta. Ha nem használtunk idõgyorsítást akkor meg napokig tart egy menet... Into the middle actin meg már a játék típusából adódan sem egészséges (nem beszélve a tengeralattjárókról😄) Mondjuk nem lenne Bibi ha kiadnának hozzá egy destroyer Command 2-t😊 ÉS akkor mehetne úgy mint anno az SH2+Dest Command😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
A kedvedért most benéztem a multi részbe. Eddig ugyanis nem tetem meg. Nos nem tudom hogy meg merre, de csak lan game, meg play on ubi.com menüpontok vannak. :-( Szóval a válaszom asszem nem.

Jó lenne egy farkasfalka vs. konvoj+romboló+stb. csata.
Bocs ez kérdés akart lenni.
dr Kotász
Ez most kijelentés volt? Tényleg indul ilyen szerver?
Kössz! Ez nagyon jó hír. Amúgy van benne direct ip-s játszási lehetõség? Magyarországon indul hasonló szerver mint pl.: GTR-ben, ahol lehetne közösen farkasfalkaként Churchilt szomorítani.<#vigyor2>
ennél mazoistább móccert nemt aláltál? 😊 akkor már inkább a külsõ progi ami maitt egy shotért nem kell álandoan kilépegetni (vagy alt-tabolni ha egyátalán birja agame...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Szia!

Nos tudod én is paráztam ,milyen lesz a progi. Ki akartam próbálni warezban, és ha úgy megtetszik , akkor megvettem volna. Amikor olvastam itt hogy ilyen olyan védelem van rajta, meg stb, akkor kicsit elszomorodtam, de nagyon hajózós hangulatom volt, anynira, hogy még a másik gém amit vártam ,a BIA se tudott feldobni. Játszottam vele vagy 15 percet eddig. Szóval kockáztattam, és megvettem. Én egyáltalán nem csalódtam benne . Nagyon cool. PErsze izlések és pofonok. Hibái azért vanna. Nála ma fényforrások nem üzemelnek vmi jól. Pl a nap csak angyon ritkán olyna, mint az elõzetes sotokon.

Be lehet állítani a németet. Nagyot dob a feelingen. És bár nem tudok németül, már hallásból tudom mit gagyognak a tisztek, mikor beszélnek. :-) Az ATIról ne mtudok nyilatkozni.

Akár full németen is mehet (hang+felirat is) , ATI-val nincs probléma .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

AnuluWork
Print screen, aztán elõhozol egy sima Paintet, majd insert, és lõn csoda ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szaisztok! Ahoi!

Megrendeltem a progit., holnap már meg is lesz. Remélem tényleg olyan jó, mint ahogy átjön tõletek a képekbõl, leírásokból és megéri a 9900 Ft.-ot. A programban be lehet állítani a német nyelvet? Én németül játszanék szívesen, mivel az angolul nem tudok. Az ATI kártyákkal van a prg.-nek valami baja, vagy azon minden jól megy?
Egy másik oldal SH3 fórumáról :

"Nekem tetszett a game!
Végigvittem a németek oldalán! "

<#taps>

<#lama>

Bárcsak én is az lennék😄
Papirzacsi
nem tudom mi az a Dnsgit. :-) Snagitet akartam írni. De már fáradt vagyok a sok bevetéstõl. :-)

Papirzacsi
Én a Dnsgitet használom, de tökéletesen jó a fraps is. De mondjuk a Snagitnek sok sok féle beállítása van.

Fú, most fejeztem be a 4 küldit egy VII-B-vel. Kicsit megugrott az süllyesztett hajók száma. :-) Só volt a kargókat a fedélzeti ágyuval a mélybe küldeni. Aztán kicsit viharos lett az idõ, és napokon át az is maradt. Mondjuk azért megtehették volna, hogy az idõjárás helytõl is függjön, mert elég szar, hogy skóciában ugyan úgy vihar van, mint dovernél, és mint otthon németben. :-( Így a vadászat nagyrésze 300 méteres látás mellett zajlott. Jó volt a hidrofonnal keresgélni ,és befogni a hajókat, amiket aztén csak 300m-nél láttam meg. :-)
Ennek hazafelé meg is lett a hátránya. Az angolok megharagudtak, és 3 rombolót küldtek, amit csak akkor vettünk észre, mikor az elsõ lövedék becsapûdott a hajó orrába. De megusztuk ezt is.
Pár új kép a #605-ben linkelt albumban.

Bucser
A fraps is tud csinálni képeket neuro. Anélkül, hogy kiírn á kanyi nagy sárga betûkkel az aktuális FPS-t😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ettõl féltem. milyen program?
kellene készíteni pár képet a gurus cikkhez, de nincs mivel...

Papirzacsi
külsõ progival

a képeket külsõ programmal csináltad vagy van benne "screenshot" gomb?

'39-ben kezdtem én is !

Papirzacsi
IDE feltettem pár képecskét,amiket én "fotóztam".

Én úgy voltam vele, hogy kezdem az elejérõl, legalább nagyobb az esélyem egy hoszabb kampányra. :-) Amúgy a köv küldimet már VII-es hajóval csinálom én is.Már alig várom,hogy holna pújra vízre száljak. De lehet még ma lesz az a holnap. :-)

Kiel (7. Flotilla) rögtön kezdésnek VII.B-t ad ami sokkal komolyabb motyó mint II.A .

Igen ott lehet szerintem átállitani a felbontást, fix. 1024-en van.

Nem találtam rejtve sem ini-t ezen kivül.

Papirzacsi
A Dokumentumok mappában van egy main.cfg nevû file. Abban vannak a belállítosk elmentve. Többek között a felbontás is.
A gef FX5600-omhoz az 53.03-as driver van fent. Tudom, elég régi, de eddig ez volt a legújabb driver ,ami minden gémmel elfogadhatóan ment. Az újabbak bizonyos progiknál marha lassúak voltak. :-(

Én a legelején kezdtem a háborút, Wilhelmshavenben. Egy II/A-val. De lehet lecserélem egy újabbra, mert mostmár le tudom. :-) Ezzel a II-es hajóval, nem vagyok megelégedve. kevés a torpedó. :-) És így is némelyik bedöglik.Volt olyan, hogy a hajóra kettõt lõttem ki, és a kettõbõl egy se robbant, pedig nekiment a hajónak. :-(
Most végeztem a hamradik õrjárattal. VOlt egy norvégia, és két anglia meletti bevetés. Örjáratonként átlag másfél hajóval. :-(
Jó lenne még ha lehetne konfigolni a billentyûzetet, mert szar, hogy az ENTER a torpedó indítása. Így néha mellényúlok, és az idõgyorsítás helyett lövök egy torpedót, és ez nem jó, fõleg ha ilyen kevés van belõle.

second sight is elég nagy volt fõleg akkor még 100% uborkaszezon volt..., meg psi ops is..., én iylemsibe már nem bizok de nagyon..., ha egy hét alatt nem törik fel akkor jó esetben fél év ha mákunk van... vagy pedig akkor amikor kijön valami új trükk mini image szerû stilusban... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Nemismerem ezt a second sightot, de olvastam hogy nem minden starforce-os gémet törnek fel mert ugye elég nehéz, ezéert csak a nagyobbakkal foglalkoznak......szerintem az SH3 meg elég jó játék szal bízzál csak........pozitív felfogás!

Zsolo007
Azthiszem ezt a hibát olvastam már, szerintem ez a 6800 sajátja..... de nem esküdnék meg rá

Zsolo007
Hát ez nem az az biztos, be van kapcsolva neked az hogy lásd a rejtett fájlokat? Lehet hogy rejtve van a nekünk szükséges ini, mert ez tuti nem az!

Nem volt még ilyen , a legfrissebb elõtti NVidia van a gépen Ti4200-es karival .

Pluskast
Nekem ati kártyám van és full garfikán megy. Egyszerûen csodaszép😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Milyen video drivert használsz?Nálad nem adott be hibaüzenetet?Viszont nekem a mentésem mindig megvan.Tényleg kellene még egypár javitás hozzá.

Igazad van.Egy nap egy õrjárat.Hány száz õrjárat lehet?????Szerintem ezzel a játékkal igen sokáig elleszünk!

ne várd mert second sight már janurában kijött elvielg és azóta nincs törés, se warez, elgalábbis normális nincs... 8és ugy tudom a két game ugyan azt a verzioju sf3-at használja...

Na végigment az elsõ õrjárat (újra kellett kezdeni mert a tegnapi mentés eltünt <#falbav>) . Most Skócia Ny-i oldalára küldtek , az eredmény 31.000 t plusz két repcsi . <#zavart1> Idõgyorsítás ide vagy oda egy nap egy õrjárat , legalábbis nekem !