11357
-
kiskorúbézoltán #2782 Légzőcső a dízelhez , így tudsz aksit tölteni víz alatt . -
Tockos #2781 Volna egy kérdésem mit jelentaz hogy snorkel,az x-el őehet ki és be kapcsolni,de mit? -
Bee #2780 Lehet, hogy a patch több problémát okoz, mint amennyit megold? -
#2779 Én most a szonárosra gondoltam. Ott volt egy gomb a hidrofon mellett, amivel lehetett pingelni. Na ezt a gombot most ügyesen eltüntették.De pl a feliratot otthagyták.Hogy miért volt ez jó nekik... -
kiskorúbézoltán #2778 A periszkópos távmérő az működik ! -
kiskorúbézoltán #2777 Csatlakoznék ... -
#2776 Kicsit homorú vagyok, az 1.2-es peccs után. Eddig a felszínen működött a hidrofon, ami a hirdofon elhelyezését illetően fura is volt. Most nem működik. De én annyira hozzászoktam, hogy már hiányzik. :)
De ami mégjobban hiányzik, az a távolságmérő. Most a 41 őszén hajózó búvárhajók nem voltak vele felszerelve ilyen cuccal, vagy bugzik a peccs? -
Bee #2775 Támogatnám :) -
#2774 Tényleg bjútiful, de engem spec úgy mozgatna nagyon , ha nem lenne rajta a felirat, meg az a pár kis kép. Csak az a kékes árnyaltú kép a hajóról.
Megoldható? ;) -
kiskorúbézoltán #2773 Szép munka ! -
kiskorúbézoltán #2772 Hanyagoltam egy kicsit az SG-t mert csak a warez ment meg a lámázás , aztán rájötem , hogy máshol is , de legalább ott dühöngtem ki magam nem itt . :) -
#2771 Király mutat a képernyőmen mégegyszer THX -
#2770 WoW hogy csináltad? Máér rakom is be háttérnak köszi! -
#2769 Jól néz ki. -
zoltang #2768 Összevágtam egy kis háttérképet. -
#2767 Nicsak kikorú! régen hallottalak. -
#2766 Sziasztok!
Ha az iránytű alatti zöld gomra kattintassz, átvált kormányra, vagy vissza. Ugyanezt eljátszhatod a merüléssel és a telegraffal is. -
Braveheart #2765 Az Ő és az Ú billentyűvel fordulhatsz, az Á-val meg egyenesbe rakja, nem muszály az iránytűt használni. -
bgabor #2764 Compass. De feltétlenül olvasd el a manualt a CD-n.
Vagy vedd meg eredetiben, akkor magyar kézikönyvet kapsz hozzá.
A nem eredeti verzióra nemigen tudsz patchet rakni,ami pedig fontos. -
Tockos #2763 Ti hogyan fordultok a vizallatjároval melyik billenytyu amivel fordulni lehet vagy csak a compasson kell bejelolni a fokokat?
-
#2762 -
#2761 Hi!Töltögetem a game-t 5 kb-tal jön.a bitcomet tudja folytatni a letöltést miután kikapcsoltam a gépet,aztán vissza? -
kiskorúbézoltán #2760 Van benne valami , talán angol nyelvtanfolyamra gyüjti a pénzt ... -
#2759 Szvsz ő a "megszerezte" szó alatt nem egészen azt értette, hogy elment a boltba, és megvette a dobozos játékot. -
kiskorúbézoltán #2758 A korongon lévő pdf angol , a kinyomtatott a magyar . -
Tockos #2757 Nekem nem magyar hanem angol vagy német valaki el tudna kuldeni a magyart nagyon megkoszonném ,gondolom aPDF formátba levo szoveget.A tutorialt is végignéztem de nem sokkal lettem okosabb. -
#2756 Tutorial! -
kiskorúbézoltán #2755 A kézikönyv magyar , nem ? -
Tockos #2754 megszereztem a játékot tetszene is de szerintem elég bonyolult,még az elso naval academyt se tudtam megcsinálni nem értem az egyes parancsokat szavakat és nem tudom mi mit jelent.Sajnos magyaritás nincs még,el tudna nekem valaki magyarázni
roviden az irányítast vagy hogy mire kell figyelni hogy kell fordulni ilyen alap dolgokat.Koszi -
zoltang #2753 http://www.9teuflottille.de
Ezen az oldalon van 2 mod (Frontflottille 1.0), de sajnos pénzesek. Tartalmaznak egypár javítás és kiegészítés. -
#2752 A program véletlenül nem román fejlesztés? -
zoltang #2751 Ez a Typ-IXC tud haladni 21 csomóval a felszínen. Érdekesek ezek a megtévesztő csíkok az oldalán. Typ-IXC
Találkoztam egy másik tengeralattjáróval! Bár, csak a parton szerelték éppen.
Miért üresek az U-Boot bunkerek a kikötőben, azért egy-kettőben benne állahatna 1-1 U-Boot. Feldobná a hangulatot. -
bgabor #2750 Csak egyet nem értek:
Ha a villanymotort be lehet kapcsolni a felszínen, ahogy mondod, tehát a CE-nél kell recharge battery-t nyomni,akkor hogy lehet az,hogy a parancs kiadása után a legénység továbbra is a dízelmotor részlegnél dolgozik,és nem a villanymotornál,sőt,a dízelmotor hangja nem halkul el,mint amikor merüléskor dízelről villany meghajtásra áll át a hajó?
Továbbra is azt mondom,hogy nem lehet a játékban a felszínen bekapcsolni a villanymotort.
Amúgyis a villanymotor mindig álló helyzetben van,amíg a dízelmotor feltölti az akkumlátorait. -
#2749 Már megint kezdődik... :P -
NeBa #2748 Az 1.0-ás verzióban nincs Ctrl+P. Ha jól értem a szavaidat lejebb a verzió kapcsán. -
crossy104 #2747 Belenézel a távcsőbe, és akkor nyomj ctrl+p bill.egyszerre. -
Braveheart #2746 Megnyomtam a ctrl-P-t de nem történt semmi, a köd ugyanúgy ott van ha előre nézek távcsővel. -
#2745 Igen, ilyet én is csináltam, és nagyon jól bevált. Bár ha éppen vmi miatt nem jön össze, akkot bizony nagy bajok lehetnek belőle. Egész pontosan azt csináltam múltkor az egyik romboló vadászatnál, hogy mikor mögöttem volt vhol a romboló, akkor direkt felfedtem magam, ami erre elkezdett üldözni engem. Ezután torpedó mélység 3 méter, mágneses gyújtás, és hosszában alálőttem.
A célzást nem nagyon lehetett elrontani, mert nyílegyenesen felém jött. A gépház környékén berobbant, és viszlát. :-)
Ugyan ezt eljátszottam már egypont felém tartó hajóval is. Igaz ő nem tudta hogy ott vagyok. Pontosabban mire megtudta, már a fenék felé vezető úton haladt. -
Laslie #2744 Vasárnap nyomultam a Földközi tengeren. Mit ád a Jóisten találka egy konvojjal, persze a rombolók (2) a bénázásom miatt észrevettek. Manőverek össze-vissza – gondolom, kipróbálok egy (számomra) új taktikot. No addig kergetőzünk, míg bekerülök a konvojba. Közel, majd alá megyek kb.2 méterre egy C3-nak és együtt haladok-fordulok vele úgy 10-15 percen keresztül. Külső nézetből figyelem közben a rombolókat, de azok diszkrét távolságból csak köröznek a C3 körül. Amikor épp nem voltak lőtávolban, akkor kiléptem a C3 alól és szépen libasorban kezdtem levadászni a hajókat, aztán vissza a C3 alá. Végén a megmaradt hátsó torpedóimmal leszedtem a rombolókat is, a következő képen: C3 alól kibújtam, amikor a romboló pont mögöttem volt, erre Ő szépen rám fordult, és nyíl egyenesen felém száguldott. Amikor kb400-450 méteren lehetett eleresztettem a halacskámat. Amikor betaláltam, úgy örültem, mint a majom a farkának. -
#2743 Miez kérem, ha nem kánaán?! Úgy éreztem magam mint a farkas mikor beszabadul a barik közé, a 3 őrkutya messze járt folyton, émmeg kiszedtem 2 nagyot meg vagy 4 kicsit a cargokból.
a Trója, bekaphatja, hááúúúú!