11357
-
gyozo #2822 Egyébként a 2.Flottánál rögtön, ahogy át tudsz menni. Ha jól rémlik 41 tavasz-nyár. -
gyozo #2821 Ha javasolhatom, saját káromból tanulva, ne válts VIIC-re, mert kiadsz 3000-at + fejlesztések, és utána nem tudsz 2-3 küldetésig XI-re váltani.
Vagy b verzióban váltasz VIIC-re és kihagyod a IXB-t.
Az a baj, hogy a VIIB->VIIC->IXB->IXC reownban 2500->3000->6500->7500 + egyebek, amin nagyon sok :) -
#2820 Ha jól tudom, az, hogy milyen hajókból válogathatsz, attól is függ, hogy melyik flottilához tartozol. -
Lupis #2819 Ott még nem tartok^^ -
#2818 Hány % realizmuson játszod? Kézzel célzol? -
#2817 Es mikor ajanl fel IX-es tipust? A VIIIC annyival nem jobb, mint a B, hogy elkoltsek ra 3000 renown pontot. -
#2816 http://etnies.muskatli.hu/sh/index.htm -
#2815 Par kep: http://etnies.muskatli.hu/sh/index.htm -
Lupis #2814 Duplakatt rajta és akkor kell hogy megkérdezze akarsz e váltani -
#2813 Hogy lehet carrierben jarmuvet valtani? '41 marcius van es en meg VIIB-ben mokazom, ami lassan kezd elavult lenni
6 Kuldit csinaltam 260t-t kuldtem fenekre, renown kb 3150.
Kikotoben ramegyek az u-boat menure, latom, hogy van VIIC, el is tudom olvasni az adatait, de nem talalok olyan gombot, amivel "magameva" tehetnem. -
Lupis #2812 Ha minden tengeralattjáró ilyen sikeres lett volna a németek leállították volna a panzerek gyártását és csak subot gyártottak volna:D -
Lupis #2811
Nice ^^ -
#2810 Asszem nekem egy új hajó szerencsét hoz. Gondoltam lecserélem a IXB-met egy IXC-re. Áldozta már egy kis pénzt, mire olyan felszereltségem lett, mint az előző hajómnak, de volt cash, meg maradt is, hát akkor mé ne.
Kifutottam, és onnatól kezdve elszabadult a pokol. Már ez elején kilőttem az ágyúból a lőszert, mert olyan jó idő volt, és annyi C2-vel találkoztam, hogy kár lett volna torpedót pazarolni.
Közben ezt fotóztam.:)
Miután kilőttem az összes lőszert, még a világítót is, kénytelen voltam a torpedókat használni. Sok dógot leküldtem a puha iszapba.És a végén, mikor már alig maradt torpi, belefutok egy lárdzs konvojba, amit egy romboló védett. Ennek megintcsak nem tudtam ellenállni. Ki is szedtem belőle a két T3-ast, meg a Troop Transportot. Egy C2 meg lángolva úszott tovább.
De beszéljenek a képek:
A halott T3, ami jó menedéket ad a romboló ellen a további támadáshoz.
Az angoloknak fingjuk sincs hol keressenek. :)
A 2 T3, és a Troop maradványai.
Kimerészkedtem, és a romboló rámtalált. Vissza a kályhához a tánclépéssel. :)
És végül a pusztítás amit véghezvittünk.
Ennek ellenére még a dockba is beálltam Lorientben.
Az eredmény fenomenális. A eddigi második legjobb eredméynem.
100311BRT. :) és több mint 2000renown. :) -
kiskorúbézoltán #2809 THX ! -
#2808 Köszi a HELP-et Bee! Amúgy segíccs má ezen kérdésben! Volt PING gomb eccer is a hadjárat elején, vagy kicsit később? Lehetett egyáltalán?? Mert nekem eddig sose (!) volt és érdekelne, hogy ez most hiba é?! Itt mások is panaszkodnak, hogy nekik eltűnt .... vagy nemis volt először??
Amúgy meg ha nincs akkor érdekelne, hogy a sonar-os matyi mi alapján rajzolta be a térképre a cél távolságát is mutató vonalakat??
-
#2807 Na végre valami francia (a hiv-ban). Mert angolul nagyon gyengén megy, ám franciául, na úgy egyáltalán nem. -
#2806 Nem véletlen az összes hidegháborús tengót ennek a mintájára építették mint ahogy az interkontinentális rakétákat a fauk mintájára és a sugárhajtóművet az MEk mintájára lehetne sorolni, a 2. vh nélkül egy rakat dolog egy picit később lett volna felfedezve :) -
zoltang #2805 The U-Boat Rocket Program
Lehetne rakétás küldetés is. -
bgabor #2804 Nagyon profi konstukció ez a XXI. Amikor először láttam, rögtön egy hidegháborós szovjet tengeralattjáró ugrott be róla.
Ez is ugyanolyan háború végi német csúcsszuper-de-kevés-és-későn típusú technika, mint a Me-262,a Panzer-VIB vagy az MP44. -
bgabor #2803 Nálam is eltűnt a ping gomb!!
De miért,amikor olyan hasznos volt!
Emlékeim szerint 1.1ben még volt,de lehet hogy már ott sem.
Lényeg, hogy már egy ideje nem találom a pingelőgombot. Egyik hajón se.
(se VIIB-n a hadjáratban,se IXB-n a single küldikben) -
Bee #2802 Mert még nem ezt a verdát használod. -
#2801 Jó képek THX -
zoltang #2800 Typ-XXI:
Schnorchel 1
Schnorchel 2
Építés/bontás
Keresztmetszet
http://www.mille-sabords.com/ -
#2799 Ezzel a gond az hogy a gém már 20mnél is azt mondja hogy túl mélyen vagy torpilövéshez.... -
Bee #2798 "A különösen veszélyes, XXI típusú (merülésben 17,5 csomós sebességet elérő) búvárnaszádok másképpen támadták volna az ellenséget, mint a hagyományos U-Boatok. A búvárnaszádokat a periszkóp mellett szonárral (hanglokátorral) és hidrofonnal is felszerelték. A torpedó kilövéséhez szükséges adatokat általában a cél vizuális megfigyelése nélkül dolgozták ki, így a torpedókat akár ötven méteres mélységben is indíthatták." -
zoltang #2797 Reméltem is! -
Bee #2796 -
#2795 a téháiksz lemaradt. :-) -
#2794 PRÍMA! -
zoltang #2793 Ez így jó lesz?!
-
#2792 Na arra nem emlékszem ,hogy a XI-es típusnál a peccs elött volt e, de a VII/B-nél tuti volt, mert előszeretettel használta ködben. Akkoriban még a felszínene is tudtam használni a hidrofont.
De msot direkt megnéztem egy VII/B-s single küldit, és egy darab gomb sincs ott. :-( -
#2791 Sajna még nincs! -
Bee #2790 "Az U-427 ellen intézett támadás - 1945 áprilisában - remekül példázza a vízibomba erősen korlátozott hatásfokát: az összecsapás során a rombolók összesen 678 vízibombát szórtak ki a német búvárnaszádra, a tengeralattjáró mégis sértetlenül került ki a harcból."
-
#2789 1.1 crack van már? -
#2788 nemnem .. nekem sincs PINGelő gomb, pedig nincs egy patch-om se még (télleg van már 1.2 krekk?) Én arra tippelek, hogy nem volt azokban a hajókban még! De nézzék meg ezt hozzáértőbbek is! -
Tockos #2787 Koszi szépen ezt a sok segitséget .Szép toletek -
#2786 aZ EGY OLYAN CSŐ AMIT KÖZEL A FELSZÍNHEZ KIENGEDHETSZ, ÉS EZÁLTAL VÍZ ALATT működtethed a dízel motorokat, és feltöltheted a villanyokat. Tehát a snorkel egy cső amin levegő áramolhat ki/be. -
Bee #2785 Légszívót jelent. -
#2784 Egy szerintem koránt sem teljes, de érdekes leírás róla:
http://www.mszp007.hu/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=1076
De jobb mintha én mondanám el. Sztem nem értenéd bár én értem. :) -
zoltang #2783 Légzőcső a dízelhez.