Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Hát ADSL-t dupláztak😊

Egyébként Bithumenrõl is csordogál lefelé...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ne aggódj az én helyzetem sem sokkal rózsásabb.
Axelero rulzik, este 6tól-10ig se kép se hang. Egy bit nem érkezik...
A kábelmodem szerint van adatforgalom, rendben a kábel is pc csatlakoztatva de "se kép se hang"...
Jah és amikor volt az akció hogy a sávszéleket duplázzák, én nem nagyon éreztem meg 😞

Télleg Crossy neked milyen neted van?

Akkor ezekszerint nem kell vele baxakodni, mint a többi starforce-os progival?? (mondjuk én egy olyat se láttam, mert egy szaros játékért se fogom én az idekábeleket le-föl huzogatni<#crazya>)

\"...lámák kíméljenek.\"

Ma megjött a progi. Hát ez elsõre be****ás! Ezeke az oláh-ok tudnak valamit. Jó, hogy a hang és a szöveg is lehet németül.
Elkaptam gyorsan egy rombolót a XXI-el. Ku*va jól néz ki, ahogy átdöfi a periszkóp a vizet. Jó a hajóbelsõ, teljesen át lehet élni. Így elsõ pillantásra ott van. Egy picit az irányítás kusza, gyakorolni kell.
A kézikönyv lehetne vastagabb is, és a hozzáadott térkép elég halovány.
Ilyen simán staforces védelmû játék még nálam nem indult el.<#vigyor3>
Ne indítsd újra a géped<#vigyor2> akkor nem változik az IPd, és akkor asszem a korlátozás sem tud életbe lépni.. de ez nem biztos.

\"...lámák kíméljenek.\"

Zsolo007
Kösz <#taps>

Zsolo007
LOL....................valóban............összehúzom magam <#lama>
Hiáa tönkretesz a várakozás........utálom a chellot le vagyok korlátozva alig vánszorog lefelé 20 k-val így csak holnap estére lesz lent, persze úgy hogy egész éjjel menni fog <#zavart1>, nem tud valaki valamilyen megoldást hogy meg lehessen kerülni a korlátozást

plas
thx 😄

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

ezentul midnig kikérjük a véleményedet iylen ügyben hátha beletévedsz a dolgokba 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

amerikában egynappal késöbb van de szavaddal élve : mind1
dr Kotász
Jujj! Miért mi lesz velünk?
Charly
Ne töltsetek onnan semmit!!!!!!!!!!!

Goliath
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
Én is..

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Zsolo007
Igen a D2D tényleg mától, de ne felejtsd el hogy amerikában nappal van amíg nálnunk éjszaka.......... de mind1 is a lényeg az hogy végre VAN!!!!!!

szóltam😄
Lacc
Na akinek kell ftp, az szóljon priviben.
A d2d-t meg mától lehet letölteni , kötve hiszem hogy nekik elöbb meglett volna és idejük is lett volna feltörni mert gondolom azt se védelem nélkül rakták fel különben cseszhetik a dvd-s verziót. És az nfo-nál is írták hogy sf3as védelme volt csak nem fognak kamuzni.
Bucser
Ja ez a DVD változat...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sztem viszont a dvd-t törték fel ha megnézed van még pár starforce 3as amit szintén crackolva adtak ki.
Bucser
37 db 47 megás fájlból áll a Reloaded-es DVD változat.. csak a sok spúr kötsög nem tölt vissza semmit.. alig jön...

plas
wanadoo-n 14 file van csak fenn...
Lehet kevés nem?

Zsolo007
LOL

Zsolo007
A dolog nagyon egyszerû, fileplanetes D2D keretében le lehetett tölteni......így nincs szó SF3-ról pontosabban van, csak minden jelentõségét elveszti, mivel az csak akkor ér valamit ha CDn DVDn van..... ha megnézitek az NFO-t akkor írjáék hogy crack van nem miniimage, ez mutatja hogy azzal hogy le lehetett tölteni kikerülték az egész DVDs mizériát.....én erre számítottam, csak én azt hittem hogy több idõ kell míg feltörik......tévedtem (szeretnék én ilyen jókat tévedni 😄 )

Bucser
wannadoo...

plas
az mi?

"csinálni akarok"-on is fent van...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Goliath
Másik torrent vagy stb. nincs mert ez marha lassú?

Úgy lehet, hogy azokat a fájlokat ami kell beállítod elsõdlegesnek és akkor csak ezeket tölti.

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

Goliath
Sziasztok!
Wanadoo-n csak az elsõ 14 rar van fenn. ááááá
torrentet lehet úgy csinálni, hogy azokat ne töltse?

Bucser
Van amit nem érdemes<#idiota>

grebber
Nem értem én ezeket az hogyvan hogy valamelyik SF3-as gamet feltudjáktörni a többit meg nem pedig<#nemtudom>

Next PC upgrade: 2022

Itt a lint a torrenthez.
Torrentrõl már 60% lentvan
Lacc
Lehet, hogy délután tudok adni ftp-t, legalábbis annak, aki nem akar fizetni wandooéknak, és nem akarja magát habzó szájjal rávetni a játékra azonnal 😄 (Kb. du. 1 körül derül ki tudok-e)
Zsolo007
Honnan töltöd?

Zsolo007
De ez nem a wanadootól függ...... ott még fent sincs

Zsolo007
Látjátok megmondtam hogy 22-én már lesz, biztos a D2D-rõl törték fel 😊)

Zsolo007
Feltörték???????

már töltöm is igaz csak torrenttel 😞
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Én megmondtam... #507
Még igazam lehet... <#vigyor0>

Lacc
Na végre sikerült feltörniük.
Ehh már fél órája hajtom mindenféle ftpkeresõvel de eddig semmi 😞
Talán reggelre felkerül valahova!

<#eljen>

jah és én meg remélem hogy tényleg jó lesz, ha igen valszinû megveszem...

Bucser
én úgye vagyok vele, hogy kiprósza aztán elõbb utóbb megveszem😊

Na errõl beszéltem ... <#nevetes1>

Remélem mûködni fog nektek a tört rendesen ! Tengerre magyar !<#eljen>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

ne somolyogj vazze, idõ, tér és gmae zavar volt nálam akkor, sh3ra gondolni se mertem 😛

nem is nzétem egy ideje nforceot olyan reménytleennek tünt
köszi az infot <#worship><#worship><#worship>