11357
-
Lupis #2862 Jah ez elég gagyi én már vagy 3om angol kikötőt is megnéztem ,de egy hajó se a volt bent csak a pár védő. -
#2861 Banyek, ez kiszúrás...
Kapok egy missziót az AN16-os rácsba, jé, mondom, ott van Scapa Flow is, hát akkor Prien-t bealázzuk. Besomfordálok a kikötőbe (a kikötő elött pár Armed Trawler és egy vagy két Hunt I. romboló járőrözik) - erre tök üres az egész. Egy fia hajó nincs az egész kikötőben!!!
Felindulásomban ki is léptem a gameből... :( -
Bee #2860 Nem én, hanem Macccy! Én azért nehezebben nyomom (bár nem 100%). Ezért van az, hogy a gépem mellé készítettem egy 14 kilós Népszava kalapácsot, hátha megint besz*rik 3 torpom zsinórban. Akkor a gépem megbánja, hogy belémkötött. -
crossy104 #2859 Mikor és hol láttad azt a ping gombot?Megkeresem.Kezd érdekellni a dolog -
Lupis #2858 44% :I már régen rossz tessék nehezebben játszani:P -
#2857 de nekem nincs 1.2 ... 1.0 van még mindíg és no ping gomb
AMúgy nem kell annyira csak érdekelt, hogy ez bug é. -
Bee #2856 Ő 44%-on játszik. Feltételezem, hogy a térképe jelöli a célt. -
#2855 jogos ..... báááz ... -
crossy104 #2854 Bocs ha tévedek, de piiing csak 1.1-ben van.Ha annyira kell, a megoldás egyszerű!!Uninstall, a mentésed meg úgyis megvan a dok-ban.azt másold fel az install után.És pingelhetsz kedvedre. -
#2853 De aki relista módon játszik, annak a térképén nincsenek ellenfelek. Merthogy az egy papírtérkép akarna lenni, amire legfeljebb te rajzolhatsz. -
Bee #2852 Számold ki magad. Ha látod az ellent, akkor váltás a térképre, vonalzóval összekötöd a subodat a célponttal, és leolvasod a szakasztávot. Ennyi. -
Bee #2851 De a legegyszerűbb, ha (legalábbis a fegyvertelenek ellen) a közelébe úszol, és felveszed a sebességét. Még céloznod sem kell. -
#2850 akkor hogyan lehet levenni a noteszlapról?? mer én nem akarok erős könnyíteni ... habááár ... és akkor kivel kell számoltatni? WO? van ilyen gomb, hogy Target Distance vagy hasonló?
-
Bee #2849 Miért lenne csalás? De ha ágyúzni akarsz, akkor logikus, hogy a felszínen vagy, ott pedig az UZO-t szokás használni (ott is van notesz), bár ízlés kérdése. -
#2848 Csalásnak nem mondanám, de erős könnyítésnek igen. ;) -
#2847 de megleshetem a periszkóp noteszlapján is, nem?? vagy ez csalás? (én "csak" 44% realism-on nyomom) -
Bee #2846 Igazad van, de amíg belövöd a célt, az szvsz lőszerpocsékolás. Bár még nem fordult elő velem, hogy bármelyik lőszerem kifogyott volna, köszönhetően az állandó viharoknak... -
Bee #2845 Ja igen, arra vigyázz, hogy ha a távoli célponton több felvillanást látsz, akkor hadihajóba kötöttél bele, amiről a tengerészeti álmoskönyvek nem jósolnak happy end-et... -
#2844 Úgy kb. 3-4km-en belül kis gyakorlással már optikai megfigyeléssel is be lehet hozzávetőlegesen lőni a távolságot. Annál messzebbről meg úgyis alig van esély a találatra... -
Bee #2843 Ha az ágyú távcsövétbe nézel, akkor bal oldalon látsz majd egy osztott skálát, méteres (mérföldes) beosztással. Lefigyeled, hogy milyen messze van a cél (szonár vagy UZO lock után a WO-val számoltatsz), majd addig emeled az ágyú csövét, meddig a kívánt távolság számára mutat a nyíl a skálán (egérrel emeled a csövet). Végül a space-el tüzelsz. -
#2842 láttam, de niiiincs piiing goomb ..... brü-hüh-hü !! miiééért ilyeen nehéééz? -
crossy104 #2841 Van egy új szonár mod!!!!!!!Szedjétek!! -
#2840 Mi?mi?mi? táv 200m? Tehát azt is lehet? Komlyan mondom ámulok. Csak azt meséljétek el, hogy ti ezeket honnét tudjátok? Mert a Naval izé nem mutat el szinte semmit (vagy csak én nem láttam) Szóval hol van eza táv? -
Lupis #2839 Megbecsülöd milyen messze lehet vagy megkérdezed a sonárost és az ágyút kb táv-200m re beállítva könnyen ellehet találni ha nagyon messze van akkor meg a haladási irányának megfelelően előrébb kell lőni,ha nagyon hullámzik a tenger akkor néha az ágyúcső ingadozik érdemes figyelni hogy mikor áll vissza és akkor lőni mert amúgy jóval felé vagy alálő. Töltényváltáshoz meg elég a töltény tipusára rákattintani és akkor betöltik.Lényeges hogy hozzá értő tisztet és vagy embereket rakj az ágyúhoz mert így sokkal gyorsabban töltenek újra. -
#2838 F11? Köszi. hmmm ... okés ... én bötűre emlékeztem, de okés. MAjd lezúzok valamit d.u. -
#2837 Szerintem sehogy. Ez olyan, mintha dízelautóba 95-öst tankolsz. -
#2836 F11, egér, és a becsapódás helyének megfigyelése után korrigálsz a célzáson. -
crossy104 #2835 Nagyon szomorú vagyok feltettem az xp 64-et, de a Silent Hunter 3 cseszett elindulni.Ragaszkodik a 32 bithez.Vissza kellett tennem a 32 bites xp-t.Van esetleg valakinek ötlete hogy lehetne feltenni 64.bit. op.rendszerre?
Azért is irom hogy az itt lévő fan-ok ne járjanak igy! -
#2834 -Melyik gombbal ülsz be az ágyú mögé? A múltkor megvolt, de elvesztettem =)
-Melyik gombbal váltasz a fedélzeti ágyú lövedékei között?? Mer úgy látom több féle is van. .. .
-Ja! És hová célzol messziről, a cél fölé, vagy egyenesen rá? (gondolom picit fölé, de fenetuggya, még nemsokat használtam az ágyút)
-
Lupis #2833 Mindig kézzel legénység tök béna. -
#2832 Ilyenkor kézzel célzol, vagy a legénységnek adod ki a parancsot, hogy hova lőjenek? -
#2831 Viszont egy dolog idegesit, van ket destroyer az angoloknal, amit mar 3* ill. 2* szetlottem, aztan valahogy mindig szembejonnek velem a kovetkezo kuldetesnel :) -
#2830 Jaja, ram is lovoldoznek. Mar nem eleg besetalni a konvojok koze es loni, amig van loszer es torpedo, hanem elsore elzavarom a pasztort, utana kilovom a T2-T3- aztan ovatosan kivalasztok egy-ket C2-C3-at es agyuzom tavolrol. Persze a konvoj szelere kell menni, mert bent pikk-pakk szetkapnak -
zoltang #2829 Van egy jó hírem a magyarosítással kapcsolatban.
"Üdvözletem!
Néhány tagunk biztosan összebeszélt a hátam mögött, mert mindenki ma jelentette be, hogy mi készül kicsiny kis műhelyében. :) Ezt szeretném most én is megosztani veletek. Először is gőzerővel készül a Doom 3: Resurrection of Evil honosítása (PDA szövegek 75%-a kész), valamint előreláthatólag min. 1 hónap max 1,5-2 hónap múlva megjelenik a Battle for Middle-Earth teljes és javított honosítása. Piedon nagyúr ( á la sötét oldal :) ) belekezdett a Silent Hunter 2 ill. 3 fordításába , és hamarosan felkerülnek az Age of Mythology javított szövegei is. De ha már így belejöttem elárulom nektek, hogy a Dawn of War hibatesztelés már körülbelül a 45-50%-ánál jár. :) "
http://www.gamehunter.hu/ -
#2828 Moot:=most :-D -
#2827 Bizony. Moot '41 őszén járok, és bizony nagyon sok hajó már ágyúval van felszerelve. Néha még a small merchantok is. :)Bár ha mondjuk hátulról közelítem a hjót, és az elegjére van szerelve az ágyú, akkor nincs gond, de ezt 5-7km távolságból a fene se látja még. Csak azt, hogy vmi villan a hajó egyik végén, és nemsokkla később a hajóm mellett egy vízoszlop emelkedik. :) -
Lupis #2826 Visszalőnek? hú az nem cseppet se jó:D -
#2825 áj nó.Régebbenez ment is, de már nagyon sok hajó visszalő, így kénytelen vagyok 5km.ről ágyúzni, úgy meg nehéz egy helyre lőni. De még így is sokkla jobb vagyok mint az AI, ami vagy a hajó elé lő, vagy mögé. :) -
Lupis #2824 Ágyúzni úgy érdemes hogy egy helyre lősz mondjuk gépház nekem már volt olyan hogy 3om lövéssel egy c3as megfeküdt:D -
#2823 Hát így msot a fene se tuggya, de a manuális célzás nincs bekapcsolva.
Korábban már volt róla szó, hogy nem is segít olyan sokat, és tényleg nem.
Éppen csak annyit, hogy konvojtámadásnál a sok füsttől nekem beszaggat, és így
nem leszek ideggyenge attól, hogy mikor rá akarok kattintani a WE ikonjára, mellékattintok és lekésem ezzel a legalkalmasabb pillanatot.
Most a nagy hajómennyiség leginkább annak köszönhető, hogy sokat sikerült szétágyúzni, viszonylag kevés lövéssel, merthogy én céloztam, nem hagytam rá a legénységre. Ugyanis nem vmi pontosak. Az első lövés mindíg közelebb robban a hajómhoz, mint az ellenséghez. :)
A másik, meg hogy nagy gondot fordítottam helyes pozíció felvételére.Persze nagy mákom is volt hogy legtöbbször úgy jött a hajó, hogy az nekem volt kedvező.És így a jó pozíció miatt beugrott az a hova lőjünk dolog, és így a C2-eseket sikerült egy torpedóval lezúzni, az átlag 3 helyett.