11357
  • Tockos
    Még egy kérdés mi az a Ping gomb?
  • NeBa
    Jogos De a 'lammer' felhasználó aki azt se tudja mi az 'patch' max a kukába dobja ezt gamét.
  • zoltang

U-Boot Jagd aus der Sicht eines Konvoi-Begleitschiffes.
    http://www.waffenhq.de
  • bgabor
    Szerintem sem bugosabb az átlagnál,sőt,hamár szimulátornál tartunk,a Lock Onnak ennél jóval bugosabb volt eleinte. Aztán ahhoz is köjöttek a patchek,amik javítottak valamicskét a helyzeten. SH3 nem olyan régen jelent meg,de más két patch is kijött hozzá. Őszintén szólva,a ping gomb sajnálatos eltűnésén kívül nem is találok már benne hibát. Bár gondolom azt szándékosan vették ki belőle. Nagy kár. (csak azt nem értem,hogy a feliratot miért hagyták meg? )
  • zoltang
    GHG (Gruppenhorchgerät) víz allatti tránymérő berendezés volt. A IXB hajókon ez 48db. (később 96db. 1 fokos pontosság) kristályérzékelőből állt, mely félkörívben borította a hajó orrát jobb- és baloldalt. A legerősebb hangforrást megtalálva az elektromos impulzosok közötti időeltérs alapján néhány fokos eltéréssel meghatározhatták a hanforrás helyzetét. Ideális körülmények között egy hajó helyzetét 25, míg egy konvojét 112 km távolságból meghatározhatták, de az eredményt jelentősen befolyásolta a víz hangvezető tulajdonsága. A hanforrás ereje nem mindig szolgált elegendő iformációval a célpont tálvolságát illetően. Forrás: Hirschfeld

Nincs "ping". Talán még GHG berendezést használtok.
  • Tockos
    Még egy kérdés mi az a Ping gomb?
  • bgabor
    Pl: Gamestar DVD mellékletén is fent van a patch. Vagy bemész egy könyvtárba/internetkávézóba, letöltöd a két patchet,és egy Pendriveon hazaviszed.
  • NeBa
    Angolul bogarat jelent, a programok hibáira mondják ezt.
  • Braveheart
    a bugkirály az asszem a Fallout 2 :)
  • Tockos
    Olyan sokszor emlegetitek a bug szót mi az a bugos játék nem tudom volna valaki aki elmagyarázna.
  • NeBa
    Na ezt megnézem, akkor sorolj már fel 36 db, de legalább 24 gamét ami sokkal bugosabb Amugy meg a save hiba legfájobb, amikor jó esetben 2 órai game állás megy a levesbe
  • [NST]Cifu
    Másfelől még nem láttam ennyire bug-os programot, pedig már vagy 19 éve a Commodore64-esem óta nyomatom a gamékat...

Hát akkor azért olyan sok programot nem láttál mégsem, mert élből tudnék sorolni több tucatnyi, az SH3-nál sokkal, de sokkal bugosabb programot...
  • crossy104
    Ezt amikor megcsináltam, néha amikor én akartam kihelyezni az ágyúsokat egyszerűen kidobta a játékot.
  • crossy104
    Privi ment.
  • NeBa
    Nem hivatalos hibalista, angol nyelvem itt:Hiba lista
  • NeBa
    Ja ez megoldás, aki 1.0-t használ. De egy küldtés akkor is ugrik.
  • NeBa
    Több fórúmon is beismerték a fejlesztők, hogy az 1.0 verzió mentései bizonyos kürülmények között elszálnak. És pl. akinek nincs nete az mit mondjon? Még az 1.2-es be is vanak hibák jócskán. És szerintem te se lennél nyugodtabb ha 1 hetes játék állásod szálna el. Másfelől még nem láttam ennyire bug-os programot, pedig már vagy 19 éve a Commodore64-esem óta nyomatom a gamékat...
  • Papirzacsi
    Tuti az 1.2 lehet a felelős, mert a korábbi verzióban még tuti volt a VII/B-nél.De szerintem a IX-es típusnál is.
  • bgabor
    Volt ping gomb,csak eltűnt. Valamelyik patch vihette el.
    Talán az 1.2es.
  • bgabor
    Eredeti 1.2esre felpeccseltel nyomom. Ezidáig egyetlen egyszer SEM fagyott le a játék. Soha. Saveket is mindig pontosan töltötte vissza. Úgyhogy szvsz nem a készítők anyját kelle szidni.
  • Papirzacsi
    Esetleg ne mszerkesztettél vmit a CFG-ken? Nálam atomstabilan megy, eddig csak egyszer szállt el. :) De a mentés simán működött, jól, és még a korábib mentések is megmaradtak.
    Viszont mikor próbálgattam szerkeszteni a cfg fileokat, akkor rendre kifagyott mindíg töltés közben.
  • Braveheart
    Win XP prof service packkal. Megnéztem egy másik savet, elindult de 10 mp után kifagyott. Kezd elegem lenni. Lehet kevés neki a fél giga ram? Bár biztos vagyok benne, azért mennie kéne.
  • [NST]Cifu
    Ötlet: "C:\Documents and Settings\<win felhasználói név>\Dokumentumok\SH3\data\cfg\Careers"

Itt tárolja a mentéseket. Én ezt szépen kimásolom minden SH3 elindítás elött. Ha gubanc lesz, akkor majd visszamásolom. Voilá.
  • Zsolo007
    Hát nemtudom nekem semmi gondom sincs eddig egyetlen egyszer fagyott ki, a mentéseket simán tölti szal (lekopogom) nálam minden rendben. Esetleg ha felhomályosítanál bennünket arról hogy milyen windózt használsz azt talán segíthetne.
  • Braveheart
    Bocs skacok, de kurvára felbaszta az agyam ez a szar. Egy rohadt savet nem tud betölteni vmiért, mindig kifagy. Eddig jó volt. És pont most találkoztam az első konvojommal, kb 15 tanker kísérő nélkül a A jó kurva anyjukat az ilyen láma készítőknek! Mit tegyek? Elveszett 1 egész heti játékidőm!
  • Zsolo007
    MI ez az óriási dolog????
  • Bee

Megcsiklandoztam egy kicsit egy C osztályos rombolót... (bár inkább könnyűcirkálónak tűnik. Azaz tűnt. )
  • Bee
    Nem, küldd újra.
  • crossy104
    ment privi
  • crossy104
    Nem szedem.Sohasem jön le.4,15 GB.
  • Lupis
    JAh én is láttam már pár mini-t és crackot tegnap a neten,ha nem hiszik hogy mükszik az ő bajuk. Amúgy honnan szeded azt 4gbnyi adatot torrent?
  • crossy104
    Nincs.Sajna.Egyébként tényleg itt vannak a legnormálisabb emberek.Átmentem Splinterékhez, az "okosok"nem hiszik, hogy fent van.Hülyének néztek.Bár azt nem mondtam, hogy hol./Svéd kalózoknál/
  • crossy104
    Megnézem.
  • Macccy
    Bee. Megkaptad az üzim?
  • Macccy
    sonar room > kisköcsög helyére beül > lenéz balra és voilá, ottvan a ... semmi. Csak egy címke, hogy itt kéne legyen a PING gomb, de nincs.
  • Macccy
    aggyad neki
    amúgy nehezebbre veszem ...
  • Bee
    Nem az iránnyal van a gond, ha mellélövök, akkor általában én vagyok balfék, hanem a besülő halakkal.

Tényleg, a WO-t nem lehet kivégezni valahogy? Az nem jó, ha a toronyba teszem romboló támadásakor, mert nem biztos, hogy csak őt lövik ki.
  • Bee
    Ez tényleg bosszantó. Remélem, egy későbbi patch orvosolni fogja. Azt még inkább remélem, hogy törés is lesz hozzá.
  • Zsolo007
    Szar ügy látom akkor ez nemcsak nekem van így.......kb 1000(lehet hogy több) hozzászólással korábban ezt én is szóvátettem
  • Lupis
    Én erre resetet szoktam nyomni a gép már megtanulta ha nyúlok felé eből irányba állítja a torpit^^