Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Én ma nem tudom leszedni,viszont holnap estig melózom,majd adok a sávszélnek <#alien><#eplus2><#idiota><#vigyor3>

Sziasztok!
Én ftp-rõl letöltöttem kipróbálás végett, de nincs cue fájlom csak egy iso.
Anybody help?

Elõre is köszi

Zsolo007
Egész jól halad a letöltésem szal remélhetõleg 14 körülre lent lesz aztán......

Zsolo007
Ez érdekes megnéztem a típusokat és egyet sem találtam ami pont így néz ki, tehát vagy egy IXC/40 vagy VIIC/42
Íme a link amin kerestem.

Glpetyus
😊
Napok óta ez az elsõ jó dolog ami történik :/
😊

Zsolo007
Nem mondod? <#banplz>

Glpetyus
KIJÖTTT!!!! <#law><#puszi><#pias><#pias><#idiota><#taps><#taps><#banplz><#wilting><#help>

Zsolo007
Ha hazaérek megnézem biztosra ezt a torpedós dolgot a hivatalos fórumon, mert engem is érdekel

Zsolo007
Ha emlékeztek rá még a megjelenés elõtt írtam az egymást lövõ DD-k bugjáról......a torpedók ritkán hibásak sokkal inkább ti vagytok balfaszok (bocsi) UGYANIS 400 avyg 500 méter az élesedése a torepedónak, de a kézikönyvben benne kéne lennie, de ez már a 2-ben i így volt, és ezenkívül van még egy befolyásoló tényezõ: a szög, nem mindegy milyen szögben helyezkedik el a hajó a torpedóvetõ csövünkhöz képest (asszem).

A napot még meg korábban írtam RADEON kártyád van? azoknál írja a readme is hogy gondok lehetnek az égen........van már crack az 1.1-hez amúgy?

nah énis felrakok mán valami képlopkodot mert elsõ campaignomban kihajózásnál a kikötõböl durva jó hangulatú kép van 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hatamoto
Kicsit késõ van, hogy most lapozgassak vissza, de biztosan írtad milyen videókarid van?!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

jah viszont elvielg nagyságrendekel nehezebb igy elérni a találatot 😛
amugy nem nagyságrendekel nagyobb dozist hanem elvileg mivel vacuum keletkezik a hajótörzs alatt igy még a legnagyobb csatahajó is kettéroppan... (afféle tengeralattjárós sniperlövés, egy találat egy halál <#eplus2><#eplus2><#eplus2>)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rotfl 😛

Papirzacsi
Jessz. Szóval annyi, hogy a nap mne mmüxik, csak néha ,akkor is pár másodpercre. Amúgy így érdekes, mert van hogy feljövök a felszínre, kimegyek a toronyba, és belenézek a napba, és vakít. Majd elhalványul. Picit olyan, mint mikor sötét helyrõl mész ki vmi világosra, és elvakít, majd lassan hozzászoksz. Szóval ha ez lenne még jó is lenne, de sajna nem ez van.
Amúgy fura, mert pl a világítótornyok átvilágítanak nálam a háazkon, és nappal a viharos idõben, mikor teljesen zárt a felhõzet, akkor meg nagyon vakít. Szóval fura.
De végülis mindegy. A lényeg, hogy a tenger hullámzik, az ellenség meg tele van hajókkal. Bár már nem sokáig. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

próbáltátok már mágneses érzékelõvel a hajó alatt robbantani a torpedót? elvileg sokkal nagyobb dózist kap ilyenkor a hajó mint egy sima oldalba lövésnél
Nem tudom, lehet nem lépte túl az élesítési utat vagy bug😄
Lacc
Én meg olyat tapasztaltam, hogy lövöm a torpedõkat igen közelrõl (kb. 200 m), derékszögben a nagy olaj-tankerre, és az összes (asszem 4 volt), szó szerint lepattant a hajó oldaláról. Odaért, megakadt benne, "alá pattant", és toábbment. Ez direkt van benne, én állitottam valami rosszul?
ja ez nekem is igy volt de gondolom kijavitják majd de ha nem az se érdekel mert csak a tutoriálba tapasztaltam
hatamoto
Haragudtak egymásra! Van olyan... <#zavart1>

hm tutor missioban (ucso feladat, convoj támadás...) érdekes dolog történt velem..., torpedóztam égbe világba mondanom se kell minden 2. torpedó hibás votl de egy hajó igy is elsüllyedt..., na akkor jött egy rombolo üldözött merltem siekrült lerázni etc... és ekkor az egyik felfegyverzet hajójukat elkezdte lõni a rombolo, azt oda vissza lövöldöztek pedig mindkettõ ngol volt..., kcsiit se volt lol, ez valami érdekes bug lehet 😄

hatamoto
Hát lehet hülyeséget kérdezek de azt próbáltad, hogy nem nézel a napba? <#buck>

na játszotam multiba nagyon jó a játék
külföldi szerveren hárman voltunk este volt
és a rombolok keresöfényel kerestek minket de mi öszejátszotunk
igy esélyük se volt ja egyébként elsö letem nagyon jó nekünk is kéne inditani szervert mert sok a külföldi de magyar nincs
Papirzacsi
Kipróbáltam két újabb drivert. Egyik a legújabb volt, és semmi pozitív változás. Annyi változott csak ,hogy drasztikusan leesett az fps, minnél frisebb volt a driver. 😞

Bocsika igazadvan elbasztam!!!!!!!!!!

ez egy a-bomb a sivatag közepén pár fával😄
Esetleg van még itt egy naplemente: naplemente
az enyimé kicsit sokáig tartott😄
Itt
Most értem vissza a harmadik õrjáratról Kielbe de olyan köd volt , hogy körbe kellett tapogatnom a kikötõt mire megtaláltam a "garázs"-t . Hálát is adtam mérhetetlen bölcsességemnek , hogy a VII-est választottam a karrierhez , ezt is élmény betuszkolni ütközés nélkül , de gondolom aki IX-essel megy az jobban megszenved a beállással köd nélkül is . Megy egyébként valaki IX-esssel ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Papirzacsi
Köszi!
Ettõl tartottam. Nálam nem ilyen. :-( Lehet mégis kéne drivert frissíteni. :-(

oks csak felrakom a snagitet😄
Papirzacsi
Urak, akinek megvan már a gém, kérem psztoljon már egy képet a napról, mert nálam nem kóser a nap. A hivatalos szkrínsotokon sokkal fényesebb ragyobóbb, nálam meg csak egy ilyen színes korong. És csak néha ragyog úgy, mint a képeken, pl: #800-ban lévõn. És ha véletlenül úgy ragyog, akkor is pár másodperc után kifakul.

Zsolo007
kösz a segítséget! Megkérdezem a hadi topickban 😊

Most látom ilyen az a hajó is ami a DVD tokon van. Typ VIIC
Kérdezd meg a haditechnikai topikban ha nem vagy biztos. Ott van sok szaki aki tuti tud neked segíteni ilyen és ehhez hasonló kérdésekben.

De lehet kései VIIC, mivel nem hosszú a hajó. A háború elõrehaladtával azoknak is bõvítették a tornyát a légelhárító üteg miatt.
jah én is arra tippelek
Talán korai IXC típus, mivel ágyú is van rajta.
<#wilting><#hehe><#ticking><#ravasz1>

Papirzacsi
de.

Zsolo007
Valaki mondja meg nekem pls hogy ez a sub melyik típus, és mikori évjárat. THX

A szonár megtévesztésére hazsnáltak a németek egy un. BOLD "torpedót", ami buborékokat képezve tengeralattjárót imitált a rombolónak. Ez nem ilyen akarna lenni?
Papirzacsi
Nos én a single küldiknél próbálkoztam vele, de inkább én kaptam a bombákat, nem a bója. 😊

Valaki használta már az elterelõ bóját?
Papirzacsi
<#eljen>

Itt láttam egy ilyen gombot:
gomb
Az elterelõ bója=BOLD?
Papirzacsi
Mármint, hogy itt:

ha nem menne, mert lehet nem megy a freewebrõl:
akkor itt 😊

miért van a német zászló közepén egy fehér kör? és hol lehet a player nevet megváltoztatni?
ForRedGlory
Jaj ne... Ez német? Nincs angol nyelvû belõle?

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Bucser

Bocs de ilyen kérdések után nem tudtam kihagyni😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF