Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ftp-rõl letöltöttem kipróbálás végett, de nincs cue fájlom csak egy iso.
Anybody help?
Elõre is köszi
Íme a link amin kerestem.
A napot még meg korábban írtam RADEON kártyád van? azoknál írja a readme is hogy gondok lehetnek az égen........van már crack az 1.1-hez amúgy?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
amugy nem nagyságrendekel nagyobb dozist hanem elvileg mivel vacuum keletkezik a hajótörzs alatt igy még a legnagyobb csatahajó is kettéroppan... (afféle tengeralattjárós sniperlövés, egy találat egy halál <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy fura, mert pl a világítótornyok átvilágítanak nálam a háazkon, és nappal a viharos idõben, mikor teljesen zárt a felhõzet, akkor meg nagyon vakít. Szóval fura.
De végülis mindegy. A lényeg, hogy a tenger hullámzik, az ellenség meg tele van hajókkal. Bár már nem sokáig. 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
külföldi szerveren hárman voltunk este volt
és a rombolok keresöfényel kerestek minket de mi öszejátszotunk
igy esélyük se volt ja egyébként elsö letem nagyon jó nekünk is kéne inditani szervert mert sok a külföldi de magyar nincs
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ettõl tartottam. Nálam nem ilyen. :-( Lehet mégis kéne drivert frissíteni. :-(
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION