11357
-
Bee #2982 Mondjuk az kicsit furcsának tűnik, hogy ennyire rosszul lőnek a rombolók. Távolról nem ellenfelek, simán kilőhetőek ágyúval. Azért a valóságban nem hinném, hogy így volt. -
Hengelhoffer #2981 Mi a különbség a VIIB és a VIIC között? A leírásból számomra nem derült ki világosan. Illetve annyi biztosan nem, hogy megérjen 3 rugót. A meglévő hajómat nem számolják be valamennyiért? :)
Ha alálövök, és bejelölöm pl. az üzemanyagtartályt, akkor is hatásos, vagy csak impact-nál? Mert nekem egy T3 tankernél mindezt hiába csináltam (mágneses) 4 torpit kellett beleeresztenem mire megadta magát.
A minap egy konvojt követtem, de kiszurtak a destroyerek. Rám is rontott 3, plusz az a kis armored frinc-franc. Mondom magamba, jó, hogy elmentettem, de azért álljunk ki ellenük. Feljöttem a felszínre, és elkezdtem cikázni flankba közöttük. A deckgunn-al meg egyfolytában lövettem. Én csak arra figyeltem, hogy a kiszemelt hajó látható legyen a tüzéreim számára. Az eredmény 3 destroyer, és a kis armored izé. A konvoj meg ott maradt védelem nélkül. Nekem csak a rádióantennámat zúzták szét. Jó móka volt. -
bgabor #2980 Nem tűnnek el a hajóroncsok!
Legalábbis single küldikben egészen biztosan nem,de szvsz karrierben sem.
Próbáld ki a Narvik nevű single missziót. Ott egy sekély öbölben kell manőverezni, az első 5 perc után kb 10 hajóroncs között. Kilóg a végük a vízből!
És nem tűnnek el.
Karrier módban esett meg velem az alábbi eset:
Éppen sötét északa támadtam egy hajókonvojt,majd a támadás befejeztével
(4 elsüllyesztett hajó után,mert kifogyott a torpedó) igyekeztem kifelé a konvoj maradványaiból. 40m-re merültem,nehogy valamelyik hajóval ütközzek. Normál esetben nagyívben elkerülöm az elsüllyesztett hajók rocsait,de ezúttal nem sokat láttam a sötét miatt. Egyszer csak azt veszem észre, hogy az időgyorsítón a szám narancsszínűre változott,úgy,mint amikor valami nagyon közel kerül a hajóhoz (pl szárazföld)
Egyből elgondolkodtam, mi a fene is lehet ez, mikor nagy fémcsikorgás hallatszott,és sérülést jelentettek. Egyből leizzadtam, jól tudtam mivel járhat egy ütközés 40m mélyen. Rögtön elrendeltem a vészfelmerülést. A ballaszt kifújásával rövidesen a felszínen voltunk. Máig nem tudom,mi a fenének mentem neki 40m mélységben a többezer méter mély óceánon,de szerintem valamelyik hajó süllyedő roncsa lehetett. -
Lupis #2979 :) szupi -
#2978 -
#2977 Off:
(klick)
ON: -
#2976 Termeszetesen nekem megvan nagyzenekari eloadasban eredeti nyelven -
#2975 Ja, a Best of kommunism albumon rajta van a himnusz. Igaz magyarul ,de ettől még ugyan olyan jó. És azt DC-n is megtalálod. Na a elég az offből. :) -
#2974 Nos megvan a dászbótból ismert Long way to tipperary az vörös hadsereg kórusának előadásában. Marha jó sztem. :) -
#2973 na akkó aggyunk nekije méég ...
Van valakinek russian national anthem jó minőségben, vagy valami emelkedett zenekari darab? Esetleg a HuntforTheRedOctober trackjei??! (dc-n nem leltem) Mer jólenne arra kommandózni a vízalatt ...
ha van akkó privi oszt ftp, mongyuk -
#2972 Még mindig a 10. legnépszerűbb topic (egyeseknél: topig) vagyunk! -
#2971 Nekem meg ez:
http://papirzacsi.uw.hu/sh3/snag-0256.jpg -
#2970 Én annak örülnék, ha a roncok nem tünnének el egy idő után. És lehetne vmi olyasmi, hogy lenne egy térkép, am ia karrier módban elsüllyesztett hajók helyét, és típusát, és az elsüllyeszéts dátumát jelölné. Látványos lenne.
Esetleg ha vki jó angolból, megírhatná vmi forumban a készítőknek. :) -
#2969 én szívem szerint letérdelnék könyörgeni nekik, hogy csinálják meg ennek a USA vs. RUSSIA változatát, benne a Red Octoberrel nameg minden korabeli sírálysággal.
amúgy ez az endzsin teljesen jó .. max az kéne, hogy a partközelt néhol szépíccsék meg, meg a tenger aljára kéne ojjektum pl. szirtek, korallos bump textúra, meg nagyritkán 1-2 roncsvalami -
Bee #2968 Szegény szövetségesek... -
troc #2967 ájj, amíg nincs meg az új vidkarim, nem tudok vele játszani, pedig nagyon kívánom már, az első kettőt is végignyomtam. GeForce 2 GTS-en is elindil, de "néhány" textúra hiányzik, így pl. maga a víz... :) na még vagy 2 hét és nyomni fogom, addigra remélem új peccsek és krekkek ömlenek ránk.
hogyhogy 1 év múlva már ki akarják adni a 4. részt? annyira sokat tudnának javítani rajta, vagy mi? grafikán nem hiszem, hacsak megint tök új motort nem írnak alá, de arra meg kevés 1 év. -
Laslie #2966 Kíváncsi vagyok, hogy ezek után, hogy fognak alakulni az ászoknál a BRT-k? ))) -
#2965 Ez naggyon logikus tényleg, de síírály! -
gyozo #2964 Kihagytad a listából a Hidden & Dangeorus 2-őt. Az vitte a prímet. Két öt percen belüli mentésen ki tudott fagyni. Ott nem akkor mentettem, amikor valami érdemit csináltam, hanem amikor sikeresen megtettem 100 métert egyenes -
Laslie #2963 Nem szoktam sokat tökölni a küldetésnél, elég ha átmész a világítótornyokon a kikötQbe és ott ESC. -
Laslie #2962 Ugyan az, csak most a "return to bázis nev"e ahová bemész! -
#2961 A poén az lenne, ha lennének "fejőstehenek", nem? ;)
Apropó, most hogy van ez? Én legutóbb úgy fejeztem be a küldetést, hogy ESC, majd return to port. Először én is mindig visszavezettem a hajót az anyakikötőbe, de ott nem tudtam kikötni, ugyanúgy az ESC-vel kellett mindig kilépnem... -
Laslie #2960 Tök véletkenül jöttem rá.
Már untam a hazafelé vezetQ utat, és gondoltam befejezem máshol a küldetést, azt nem engedte a mocsok, de csinált egy reload-ot)))
Egyébként érthetQ, mert miért ne mehetne be egy U-boat a saját bázisra vételezni. -
Bee #2959 Ez most komoly? Ha igen, jövök neked egy karton sörrel! -
Laslie #2958 Üdv Etnies ( válasz a 2907-re)!
Ne foglalkozzon senki azzal, hogy elfogy a torpedója, mert bemehetsz BÁRMELYIK hazai (német) kikötőbe, mint ha befejeznéd a küldetést, ott nyomsz egy Esc-t, kiadja a szokásos parancsnoki szobát, de miután nem a megjelölt kikötőbe mentél, mint a küldetés végén, ezért nem vásárolhatsz semmit, nem cserélheted az embereket, de telerak megint lőszerrel, torpedóval, és pihentté teszi a legénységet. Ezt akár hányszor megteheted egy küldetésen belül!!! Tegnap kipróbáltam!!! Így, ha érzed a küldetést rommá lőhetsz mindent))))
Tehát, nyugodtan lődd el Gibraltár előtt a torpikat, majd a másik oldalon feltankolsz! -
Thanatos #2957 bismarkos küldi?? nem csak sima patrolok vannak benne? -
#2956 Én pazaroltam már 4 torpedót T3-ra, mert nem akart felborulni még 2 óra múlva se, pedig már a fedélzet feléig felcsapott a víz. :(
A bismarkos küldiben egyszer ssem akart alálövéssel kettőtörni vagy elsüllyedni a hajó. Volt hogy 3at robbantottam alatta, és csak fartrimmes lett, nem merült el. :( Nincs szerencsém a mágneses gyújtással. :) -
#2955 Lassan süllyedt el. Nekem is volt olyan, hogy meglőttem egy C2-őt két torpival, látszólag úszott még egy ideig, majd egyszercsak bugy-bugy lett a vége (hála 'istennek elég lassan ment a torpedó utántöltés, így csak "kisértem" addig. Ha lett volna a csőben torpedó, akkor valószinüleg simán utánaengedtem volna még egy halat azonnal). -
#2954 Nagyon jó :) Amúgy azt írta a gém hogy a XXI-est csak a norvég kikötős flottánál kaphatom meg (pontosabbn azt hogy oda érkeztek meg az elsők). Asszem a 10-es flotta az. '42 májusában alakul szal amint megalakul csatlakozom odsa és várom a XXI-et :). Nah jóéjt mindenkinek! -
#2953 Ja meg a másik hogy ez csak merchantoknál megy, a csatahajók hullján elég durva páncélozás van azt nem ütöd át egy lövéssel, a lőszerraktárnál meg végkélpp nem :), viszont az alárobbantás mindíg bejön (persze ha robban csak akkor :) ) -
#2952 C2-C3. Volt mar, hogy elsore szetpukkadt, volt hogy negy talalat is (valoszinuleg eleg lett volna harom is, csak nem ertem ra megvarni. Volt egyszer egy erdekes esetem, meglottem egy C2-t, talalt, de keves volt neki, lovoldoztem tovabb a konvojt es kb tiz perc mulva megadta magat |) -
#2951 az egy dolog akkor be kell állnod az ideális szögbe, gyakran ez nem adatik meg, ilyenkor kell alálőni -
#2950 Ez egy olyan rendszer melynek segítségével akármilyen nagy hajót is elsullyeszthetsz egyetlen torpedóval, a dolog nem egyszerű és ki szerencse is kell hozzá.
Lefolyása a következő:
Meglátod a csatahajót periszkóppal megnézed a típusát és a merülését, ha mondjuk 15m-re merül be akkor 15,5-re állítod a torpedókat és mágneses fejre. Előre kinyitod a torpedóvetőcsövet és amint zöld lesz lövöd is, ha mákod van pont középen kapja el és azonnal kettétörik, vagy szépen lessan elsüllyed. Ez egy rövid leírás bővebb infóért használd a keresőt :) -
bgabor #2949 A tankerek a legjobbak. Különösen a T3. Szinte mindegy, hol találod el. Nekem eddig mindig egy torpedóval sikerült megfektetnem a T2-ket és a T3-akat. -
zoltang #2948 http://www.uboat.de/
Bauwerft:
Blohm & Voss, Hamburg
Datum: 1943 - 1945
Gebaute Einheiten: U 2501 - U 2546; U 2548; U 2551 - U 2552
Deschimag AG Weser, Bremen
Gebaute Einheiten: U 3001 - U 3041; U 3044 - U 3046
F. Schichau, Danzig
Gebaute Einheiten: U 3501 - U 3530
Gyárak ahol építették őket.
Das erste XXI-Boot U 2501, kam am 17.06.1944 in Dienst. (az első ekkor állt szolgálatba) -
#2947 Hmm, mi ennek a magnes kapcsolonak a neve? Most nemtom megnezni, mert szunya :( -
#2946 Ugy lehet sokat sulyeszteni, hogy alapbol el se indulsz oda, ahova kuldenek (altalaban elzavarnak a vilag vegere, ahol egy bennszulottet se latsz, nemhogy hajot), hanem 41-ig elmesz del angliaba (BF teteje, es varsz konvojra), 41 utan pedig AM, az Ir-sziget felett, "usa iranyabol" jonnek a konvojok, eleg sok es eleg gyakran. -
bgabor #2945 Durva.
Bár én sosem szoktam a víz alá merült hajókat nézegetni, egyszerűen iszonyodom a látványuktól. Csak addig szoktam követni,amíg elnyeli a tenger.
Amúgy egyszer,igaz singleben, a Bicmarckos küldiben elsüllyesztettem a King George V-ot.
Ez az alárobbantós módszer mi? A draft alá állítod a mélységet és mágnesere az elsütőszerkezetet?
Én a konvojokat mindig úgy szoktam, hogy 500 méterre derékszögben ráállok a hajóra,és a fuel bunkerre lövök egy impactra állított torpedót.Így általában 1 torp 1 hajó.(hacsak nem döglik be) A tankerekkel kezdem. Így össze szokott jönni 40-50 ezer tonna. -
Lupis #2944 TAnkerek mennyire könnyen sérülnek ? eddig még egyel se találkoztam:D -
#2943 Egy komplett konvojt szetlottem, azt hiszem ket small merchant maradt :)