11357
  • Macccy
    és különbenis, ha mod nélül is megy akkor ezt honnan tudja meg az, aki nem fórumozik itt ... letört volna a keze a készítőknek, ha megjelölik valamivel ezt a lehetőséget?
  • Macccy
    Mi? A recognition manual-on? Aza kiskönyv ugye? De akkor is ha nem tettem fel a modot ami mutatja a zónákat? (feltettem már) Csak azért mer próbáltam már rákattanni régebben, de nem láttam megjelölést ... vagy előbb céloztatni kell a WO-val? mesélj lécci!
  • Hengelhoffer
    Ha megfelelő pozícióban vagy, szög, távolság. a recognation manuálban lévő hajósziluetten lévő, kockák által jelölt területeket be lehet jelölni, és a torpedó elvileg ott fog becsapódni.

- a csatornán Bristol magasságában találkoztam egy vidáman, fütyörészve hazafelé tartó kis halászhajóval. Rajta ott lobogott a horogkeresztes zászló. Kíváncsi lettem volna, hogy miképpen jutott haza, és mit keresett ott.
    - tegnap jó sokat szívtam. Már hazafelé tartottam, 2048 gyorsítással. Az útvonalamat bejelőltem egészen Kielig. Hát partközelben nem állt le a gyorsítás. Kezdtem a mentéstől megint. Már félúton jártam, amikor kilépett a program. Jó, gyerünk harmadszor, de most már mentegettem. Jól tettem, mert most újraindult a gép.. Negyedszerre sikerült hazaérnem.
    Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy akkor lépett ki, mindíg, amikor a windows energiagazdálkodásában beállított idő szerint lekapcsolná a monitort. Mert éekapcsolja, ha nem piszkálja az ember az egeret, és nem történik semmi. Szóval lehet, hogy van valami összefüggés?
  • Macccy
    Hogyan kell torpedót a hajó egy meghatározott, sérülékeny pontjára irányítani? (a lőszerraktár vagy t3-nál a fuel amit ti is írtatok az jó is, hehe)
    Vagy kézzel irányozzátok be ekkor és katt??!
  • Papirzacsi
    Jól tudom, hogy az XXI egyik előnye, hogy mint a hat torpedóvetőcsövet egyszerre 10 perc alatt újra lehet tölteni? Sajna a progiban csövenként 10 perc, ez meg semmiben sem külömbözik a régebbi típusoktól. :(
  • Lupis
    Ismeri vki az SH3 FF Mod1-et ? kb 110mb os hajó pack legalábbis ezt írták.Ha érdemes akkor letöltöm:D
  • Lupis
    Megszoktam kérdezni a szonárost általában elég pontos távolságot ad meg.
  • crossy104
    Akkor jó, ha pl. mélyen vagy, nem tudod milyen messze van a romboló ami kerget.Igy tudod az irányát és a távolságát is.Tehát jó ha van legalábbis szerintem.
  • Lupis
    Végre :D amúgy se használnám^^
  • crossy104
    Tehát csak 1943-tól van PING!Ezzel vége a Ping korszaknak!
  • crossy104
  • crossy104
    Bocs, 42-őt nem néztem, DE 39-től 41-ig tuti nincs, de ekkor csak asszem kettő fajta szonár van.
  • crossy104
    Jó lenne tudni akinek van mikor játszik időben, mert ha 43-ban akkor megértem.De ha 39-től 41-ig akkor meglepő a dolog mert NEM lehet.
  • crossy104
    Asszem megoldottam.Uninstall volt, jav. sorban fel, közben néztem.
    Következő a helyzet SZERINTEM!Nem mindegyik szonárnak van ping gombja!!!41,42,-ben nincs.43-ban veszek brutált, van.Nem értem.
  • Macccy
    nekem sincs szinte semmi mod ... 1-2 textúrás de semmi szonárral kapcs
  • Papirzacsi
    Nekem meg semmi mod nincs fent, mégsincs gomb.
  • crossy104
    Leegyszerűsitem.Uninstall.Mentésem úgyis van.
  • crossy104
    Valószinű!Ha a szonármod fent van akkor az.Nekem csak az és a torpi mod van fent.
  • Hengelhoffer
    Nekem sincs PING gomb. Eredeti 1.2 De van fenn egy pár mod. Nem lehet, hogy azok közül valamelyik kavar be?
  • crossy104
    Ezt tényleg jó lenne tisztázni!
  • crossy104
    Karrierban mindegyik hajón van? Nekem is redeti van, lehet hogy nem kellett volna feltennem Sonarmod v1-et.Milyen hajód van, mikor és milyen szonárod van rajta? Vettél?
  • Zsolo007
    Nekem sehol sincs ping, még az XXI-en sem. Mellesleg most szedem a subsimról a voice command progit a gémhez :) már nagyon várom :)
  • Laslie
    Azt hiszem azért van egy kis bi-bi az újratankolással. Nekem elfelejtődtek a küldetésben elötte kilőtt hajók (azt hiszem, de nem biztos.

Jah és szerintem van pingettyű a hajókon, nekem legalább is van, és működik. eredeti játék, 1.2 patch.

• Braveheart
    azért mentek gyakran mert kb fél óránként kilép a windowsba
    amúgy megfigyeltem azok a játékok nem mennek nekem amikell Te is játszol :) (pl. Lock On, most meg ez)
  • Seaweed
    Ne ments!
  • Braveheart
    Ez jó... egy savemet sem tölti vissza, vagy ha be is tölti utána kifagy. Most mit csináljak?
  • crossy104
    Azt hiszem kettő Ice Baby küldetés van!a Subsimen.
  • Papirzacsi
    Igen, a subsimen van.
    Egész faszák a jéghegyek. Kicsit nyomasztó lemenni a kamerával az aljáig. Nem hiába. Nem szeretem a mélységet. :) Ezért is én maradok fent, a hajók meg mennek le. :)
    Eddig csak egy torpedóboattal találkoztam ,de azt első ágyúlővésre kinyírtam. :)
  • GarET
    igen ott van a custom mission alatt van, még pár küldetéssel együtt!
  • GarET
    subsimen mintha láttam volna
  • GarET
    nah emberekl ide mindig élmény benézni végigolvastamvagy 100 hozzászólást mióta itt jártam utoljára termeltetek rendeesen:)
    hu ezt a sok okosságot ez igen:)
    Jelentem de már írtam is én már találkoztam nyanyahajóval;) de nem tudtam elsüllyeszteni mert mással voltam elfoglalava..meneküléssel.)
    nah a roncsok egy idő után valóban eltünnek, meg van mikor csak lassan süllyednek!!! C2-kargot 2x löttem ki eddig alárobantóssal elsőre állatira jó dolog csak rizikós!!
  • Zsolo007
    Ezt honnan lehet leszedni?
  • crossy104
    Szedd le Ice-Ice Baby küldit, rejtőzködhetsz kedvedre a jéghegyek alatt.között.
  • Papirzacsi
    Pedig de. Most csak azrét is betöltötem a NArvik küldit, és elsüllyezstettem mindenkit. Aki a fenékre süllyedt, és nem maradt egy rész se fent a felszínen, olyan gyorsan eltűnt , hogy csak na. Gondoltam lesotolom az egyik rombolót a fenéken úgy, hogy melette állok, akkor amikor még ott van, és akkor amikor nincs. De még mellé se tudtam állni, mert eltűnt mire odaértem. pedig csak 300 méterre voltam tőle. Szóval a progi simán eltűnteti azokat a roncsokat, amikr már nem látszanak a felszínen. Pedig pont a Narvik küldi az egyik olyan ,ahol fontos lenne hogy ottmaradjon, mert ez egész víz vagy 30 méter mély, és a roncsok bizony aokozhatnának gondot a menekülsénél.
  • crossy104
    Egyébként csak kb 1,5 méterrel volt hosszabb, de 3 másodperccel hamarabb merült le!!!
  • crossy104
    A C a B továbbfejlesztett válltozata.Nagyobb volt"kényelmesebb",több raktér,tb.
    A motorok maradtak ezért kissé lassabb volt 1940-ben futott ki először, és 577 db.-ot készitettek belőle.
  • bgabor
    T3nál impactra a torpedót,és a fuel bunkersre célozz.
  • bgabor
    Azt figyeltem meg,hogy óriási külömbség van romboló és romboló között.
    Ming a lövegeik számában, mind a páncélvastagságukban.
  • bgabor
    A kissebb hajók nem tűntek el. A csatahajót nem tudom,mert nem sikerült még elsüllyeszteni. (1x próbáltam csak a küldit)
  • Papirzacsi
    Már pedig eltűnnek. Pont a Narvik küldi volt ahol először észrevettem.
    Kilőttem a csatahajót, és a rombolók elöl a roncs mellé menekültem. Ott nem tudak elmenni felettem ,és lebombázni.
    Korábban belinkeltem 2 albumot ide, amiben az én sotjaim voltak. Abban benne van az eset, mikor ott rejtőzöm. Várok várok, majd egyszer csak letűnik a roncs, és a romboló már át is ment felettem bombákat szórva. Addig ott állt a roncs mellett. 5 percnél több kell hogy eltűnjön, de eltűnik! Leér a fenékre, ott hever egy ideig, majd sehíre se hamva.