Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hatamoto
Alt+F4! <#nyes>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Sziasztok melyik gombal tudok fordulni ill az irányt beálitani
dr Kotász
Akkor még azt áruld el légyszi, hogy van valami olyan súlyosabb bug, ami miatt inkább érdemes várni a crackelt patch-re? Vagy neki lehet menni a campaignnek nyugodtan?
Van egy technikai problémám, ezt írja ki a gép mielött elindítanám a játékot: Can not initialize 3D engine
Valai tud segíteni?<#help>

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

viszont 9es és 10es képet érdemes megnézni, kcsit gagyin néz ki hogy ha félbetörik a halyó a belseje ki van töltve..., nem várom el hogy figyelje hova megy be a viz etc mitörténik bent de ez hogy gyk mintha ki lenne egész hajó belseje töltve fémmel nemtul kellemse szvsz :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah ezvolt a cél a készitésüknél 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nagyon hangulatosak!
nah énis csináltam pár képet:
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6
kep7
kep8
kep9
kep10
kep11
kep12
kep13

hm, ako ezt elnéztem én aszitem csak térkép emg manual van ott 😛

A játék könyvtárában van egy olyan alkönyvtár, hogy documentation (vagy valami hasolnó). Ott a térkép, a játék kézikönyve és a bill. kiosztás is megtalálható (angol és német nyelven is) pdf kiterjesztéssel (Acrobat Reader formátum). Azt kinyomtatod és máris kéznél van a megoldás 😊
thx
csak billkiosztás nélkül a gobok nagy része még rejtéj számomra 😄

De Te is tudod kezelni a mûszereket, pl.radar,hidrofon,csak emegfeleló gombot nyomd meg/R,H/

Nyomd meg játék közben F1 gombot./bill.kiosztás/.Rádió üzenet/M/ gomb

Bucser
NA úgy néz ki, hogy a patch-hez sajnos a 2 crackhez mellékelt dll-t is át kéne írni. Ugyanis az nem elég neki, ha a starforce-ra vinatkozó sorokat kiemelem😊 még mindig kéri a kódot.. Majd valami a reloaded-es arcok úgyis kitalálnak nagyobb guruk õk mint én😄 Addi aki letöltötte az maradjon 1.0-án mert az tuti mûxik😊

Jó merülést😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kérdés: amikor benyögik hogy rádió üzenetet kaptam akkor azokat hol lehet elolvasni? mert nekem sehogyse sikerült :/
másik: van valami nighvision vagy reflektor vagy akármi a gameban? mert igy full sötétben kurva nagy kinszevedés egy éjjel induló missio során kihajózni a kikötõböl :/

amugy valaki régebben belinkelt egy scan-t a bill kiosztásorl amit eredeti mellé adtak (csak egy részlet volt) nem tudná valaki bescanelni egész bill kiosztást pls? 😊

Hangkártya driver.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lacc
Nem mûködik a ki-be lépkedés se multiba, ugyanúgy szürke az ok. Most azon gondolkodok, hogy lehet, hogy a router az oka.
Sziasztok!
Tudna nekem vki segiteni? Amikor elinditom a játékot és bejön a fõmenü csak sistergés van semmi hang nincs. Mi lehet a gond? Segítsetek pls
Köszi
Lacc
Megy, ott lesz valahol a probléma, de legközelebb az ilyet inkább priviben 😊

Ezt a kilépõs multis dolgot ki is próbáljuk.
Zsolo007
Persze asszem úgy javul meg a dolog hogy ki meg be kell lépni és megjavul (persze nem a progiból)

mellesleg megy aszervered? mert mint alant olvashattad sajnos még estig kéne, de most valamiért nem bír csatlakozni

Lacc
Multizott már valaki? Mert mikor kreálunk egy szobát az ubi.com-on, és bejön aki akar, senki nem tud ready-t nyomni (vagyis Ok-ot), mert szürke, nem aktiv. Találkozott már valaki ezzel?
Bucser
igen a DVD lett feltörve...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

leirátk hogy elvielg azért mert ez-t a letölthetõ verziobo9l szuperálták ki, bár a patch mégis dvd-s szal ezt nemtom 😛

olvass vissza

grebber
wazeg a többi sf3-as gamet is feltörhetnék igy, hogy miért nem teszik nem értem.

Next PC upgrade: 2022

Bucser
Majd kiderül, ha kész vagyok😊 addig At ease😄

EDIT: csak ne menne olyan kibaszott lassan az a reinstall... uninstall 20 perc install 20 perc.. 40 perc csak a reinstall uninstall kombó....

milyen törésével?

Bucser
Egyébként most néztem meg próbálkoztam a petcheléssel.. Aki a reloaded-es verziót szedte le ahoz a DVD EMEA- kiadású pecs kell. Ez eddig egyszerû IQ próba. Most próbálkozom a törés aplikálásával😊

Glpetyus
Hát én meg leghamarabb szombaton ^.^
:S

Mikor lehet már hazamenni?
Reggel óta piszkál ez az iso kérdés. Az ideg szétvet. KI AKAROM PRÓBÁLNI!

dr Kotász
Úristen!
dr Kotász
Magyarul még nem szabad feltenni a peccset, mert utána nem fog futni? <#confused>
Zsolo007
Hát katasztrófa ez a mai nap....nem elég hogy suliban szívtunk, az éltetett hogy hazaérek és akkor SH3 erre mit kapok? CRC hiba az elsõ 8 fájlban, mondtam egy olyan cifrát............hát még ezzel is szívok, így csak 9 fele fogok gémelni <#mf3><#szomoru1>

én egy 2 gyak küldit kihagytam mert már untam õket és nekem is 1500-at adott...

Okszi, akkor így teszek, köszi!
Lacc
Jófele mentél, ott kell átmenni, de látom irtad is hogy azt el is fogadta. Tehát a szárazföld és a sziget közti csatornára érti, ami dél-délkelet irányban van. Utána a manõverezésre ha jól emlékszem a vizalatti manõverezést érti, szóval menj le periszkópmélyégbe, és ott kanyarogj egy darabig amig el nem fogadja. Aztán délnek kell menni 25 méter mélységben, majd ha minden kész, kilépni 😊
<#worship> Ez még jár neked 😊
aki snagitet használ hogy kell beállítani hogy ne lépjen mindig ki a sh3ból? mert akárhányszor képetcsinálok mindig kilép az asztalra
Számomra az a fura, hogy az oktató küldetésben (legelsonél a navigációnál) a második feladatnál (manöverezzek a csatornában) milyen csatornára gondol a gép?

Mert a kiindulási ponthoz közel (amerre néhány német hajócska is veszi az irányt) valóban van egy szuk szoros (csatorna mondjuk) és ha azon átmentem akkor az elso feladat megoldott is volt, de ez a manöverezés nem sikerült, pedig bemanövereztem a közelben minden csatornának kinézo helyet, de sosem lett zöld a feladat mondata (amikor sikerül), szóval nem értem itt pontosan mire gondol a gép...

Térképen meg nem jelöli akkor most mégis hova-merre hány méter... Ha valaki tudja, megcsinálta ezt akkor megköszönném a segítségét. Amúgy az összes oktató részt elkezdtem, egyedül a konvojos maradt ma estére. Ahh... gigabrutáljó a progi 😊
Lacc
Hát ha van crack a patchre, akkor nyilván elõbb a patch kell. De én nem tudok róla, van már hozzá?
A RELOADED verzió peccselését (melyik a 4-böl?) és indítását pontosítaná valaki akinek megy? Crack menjen-e fel elöbb vagy a patch?

Na leírom a tapasztalataimat így a gyakorló küldik és 3 járõr után , egyrészt azért mert van idõm , másrészt meg talán segítség lehet annak aki most kezdi a SHIII-at , aki már nyomja az nyugodtan ugorjon , nem hiszem , hogy újdonság lesz benne .

Realsim 100%-on megy aki ki ill. be kapcsol valamit annál eltérés lehet és én sem vagyok tévedhetetlen tehát ha valaki a leírtak miatt szalaszt el egy kövérebb fogást pls. ne küldjön a mailomra vírusgyüjteményt . 😊

A hajó és a személyzet :
- a gyak. küldiket "kiváló"-ra csináltan meg így 1500 renown-val kezdtem (elvileg azok nélkül kevesebbet ad , hogy csak a végrehajtás vagy az eredmény is számít-e azt nem tudom)
- elõször is van egy hajónk (én Kielben kezdtem a 7. Flotillánál '39-ben) , nekem U-VII.B-t adott . Kategóriánként végig lehet menni az extra felszerelésen , ha valamire leküzdhetetlen vágyat érzünk duplaklikk (windózos "biztos ezt akarod ?" ok) és máris ott van a hajónkon a motyó , ha már van olyanunk akkor figyelmeztet és nem engedi , hogy hülyeséget csinálj . Egyes dolgok renown-ba kerülnek mások ingyér vannak pl. az elektromos torpik amik nem húznak csíkot viszont 44cs helyett csak 30cs-val mennek . Esetleg lehet vegyesen is pakolni , egyszerûen a kívánt helyre kell õket húzni . Figyelem a torpik dbszáma véges a bázison is , bár én nem tapasztaltam , hogy ne lett volna bõven elég , de valamiért számolja .
- a legénység egy része is megvan , szvsz célszrû teljesen feltölteni , bölcs dolog menézni , hogy mi az ami van , és mi az ami kell még . Minden emberünknak van tapasztalati szintje ill. a tiszteknek és altiszteknek valamilyen specializélt képzettségük is . Értelemszerûen a tapasztalt emberek , jobban/gyorsabban dolgoznak . Ha megnézed a tngót részekre van osztva és minden részegység fölött ott van , hogy milyen képzettséget igényel , fegyverzeti tisztnek pl. nem torpedós kell hanem helms képzettségû , hiszen õ nem közvetlenül a torpit toszogatja henem lõelemet számol (kivéve persze a hálófülkéknél , szundizni tud bárki) , ill van egy csík is ami az ottlévõk összesített teljesítménymutatója , ha alacsony nem várjunk az adott munkahelytõl gyors vagy pontos munkát pl. gyors torpedótöltést vagy pontos lõelemszámítást ! A munka hatékonyságát csökkenti a fáradtság is (minõ váratlan fordulat 😊) , tehát váltsuk a legénységet idõnként .

Ha összeválogattuk a legénységet akkor hajóra legények de ésszel ! 😊
Az útvonal :
- az irány tervezésénél célszerû figyelembe venni , hogy az ellenséges parokhoz közelmenve beleesünk a kis hatósugarú repülõk körzetébe , ill. az Angol-csatorna is hívogató lehet egy útvonalrövidítésre de nem felejtsük el ott a víz sekély és váratlan fordulatként tele van õrhajókkal és rombolókkal .
A járõr :
- az út 99%-a eseménytelen felszíni hajózás , én ezt úgy csinálom , hogy egy tiszt (figyelõ képzettség "*") és három matróz fent ül mindig a toronyban (elvileg így a csík végigmegy fölötte , tehát fullosan mûködik a hely) egy tisz navigál egy pedig a hajómérnöki(?) szerepet tölti be ill. a mardék helyeket a vezérlõ(?)-ben feltöltöm ,továbbá a dízelmotorok , a rádiós és hidrofon kezelõit is . Mindenki más megy alukáli mert amint az elsõ váltás fáradni kezd leváltom õket és akkor kellenek a pihent emberek . A gépek nálam a gépek legkisebb fokozaton mennek , mert így a hatótáv jóval nagyobb ; nagy sebességet csak az üldözéshez használok .
- a hajókázást két dolog szakítaja meg vagy a figyelõk látnak meg valamit vagy más tengók adnak hírt felfedezett hajókról . Az elõbbi egyszerû eset : ha romboló merülés és csend egy két órára , hidrofonosra figyelni kell és távolodó irány felvenni . Ha repülõ és közel van teljes sebesség folyamatosan váltott erõs kanyarokkal , lehetõleg úgy , hogy amikor lecsap az oldalról érkezzen (bombavetésben a távolsági hiba miníg nagyobb mint az oldal , ha távol van merülés 50-70m-re kis sebességgel (csendet nem rendelek el) egy két óra múlva föl és tovább . A legjobb a kereskedõ hajó , ez lehet ellenséges , semleges vagy saját , tehát ne bombázzuk szét ész nélkül , közelísük meg és azonosítsuk . Ha semleges vagy saját akkor izgalom lefújva , vissza lehet térni az eredeti irányva és sebességre , ha ellenséges akkor mehet a móka (ha nincs se torpink se lõszer a löveghez akkor egy jelentést azért csak szoktam küldeni róla hátha másvalakinek a környéken van) . Ha nyugodt a tenger akkor mindíg a löveget használom (a torpi kell a rossz idõre és balhésabb helyzetekre) úgy 100-800m-re párhuzamos irányra állok és azonos sebességet veszek fel majd embereket rendelek a löveghez és a vízvonalat lövetem (még '39-ben vagyok és nincsenek fegyverek a teherhajókon) , ha rossz az idõ és nem lehet embereket küldeni a löveghez akkor marad a torpi , olyan helyzetet veszek fel , hogy derékszögbõl , kb450-500m-rõl lõhessek , akisebb hajóknak 1-2 a nagyobbaknak 2-3 torpi kell a találat helyétõl függõen , de volt már , hoyg egy C-2-nek is elg volt egy robbanás . A teherhajók lassúak (ált. 4-10 cs) és lassan fordulnak , de azért szánjuk rá az idõt a kedvezõ pozíció felvetelére mert torpedóink száma erõsen véges . Ha torpedót használtam addig nincs szundi az embereknek amíg a csöveket fel nem töltik ill. a külsõ tárolókból be nem rángatták a halacskákat , ha megvan nyomás vissza pihenni .
Ha csak hírt kapunk egy közelben haladó hajóról akkor el kell dönteni , hogy az iránya és sebessége alapján célszerû-e megpróbálni elkapni vagy figyelmen kívül lehet hagyni . Ha az üldözés mellett döntünk akkor ne feledkezzünk el arról , hogy a jelentés nem teljesen pontos csak becslés ill a célpont irányt is változtathat a saját készletek pedig nem kimeríthetetlenek , ezenkívûl létezik idõjárás és napszak is . Egy távoli jelentés alapján éjjel , viharban üldözni nem biztos , hogy bölcs dolog szvsz .

Ha odaértünk a célkörzetbe menjünk a közepe felé amíg a feladatoknál el nem fogadja , hogy megérkeztünk , majd ki sebességgel járõrözzünk 24órát ha azt is elfogadta mehetünk hazafelé (még csak három járõröm volt de minannyiszor ez volt a feladat , term. különbözõ helyeken) , ne csodálkozzunk ha nem találunk semmit a megadott helyen , a feladat járõrözés , a vkr-nek az is hír , hogy "nincs ott semmi bazze!" .

Hazafelé ugyanígy , az érkezést célszerû úgy idõzíteni , hogy nappal legyen , persze ha valaki akar éjjel is beállhat a "garázs"-ba , de én soha nem éreztm rá vágyat . Elvileg már a kikötõ környékén is be lehet fejezni a küldetést retorzió nélkül , de én úgy voltam vele , hogy csak visszaviszem rendesen . 😄DD

A leírás nem teljes és biztosan mindenki másképp látja a dolgokat , de remélem az egészen kezdõ kapitányoknak hasznos lesz valamennyire .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Goliath
a downloados az amit a netrõl lehet letölteni. mármint a játékot... eredetiben...

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

dr Kotász
Félek eredetije volt.
dr Kotász
Igen-igen!
dr Kotász
Mit jelent az, hogy downloados? A játék maga tölti le? Mert az nem valószínû, hogy törttel mûködne.
Goliath
légyszi írja le aki felrakta a peccset hogy hogyan csinálta

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Glpetyus
😊

Goliath
Mellesleg azt is jó lenne tudni, hogy ez most us vagy eu változat.

Goliath
Kétféle patch van a dvd-s és a downloados verzió.
Namost a régebbi hozzászólásokból ítélve nekünk a reloaded féle verzió az a downloados mert lehet krekkelni, sf-ot meg nem lehet.
Egyébként mint írtam a krekkeltre a dvd-s változat patch nem hajlandó rámászni az engione.dll ismeretlen verziója miatt.