Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, oks, bár jobb lene ha pl mission elött meg lehetne adni hogy mi legyen az alapbeállitás 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Talán ha a kezelõk lg-hez után rögtön ráböksz a tüzet szüntessre is .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

aham, de nicns valami megoldás hogy kirendelve se kezdjenek maguktol tüzelni? , bár lehet ako csak nyomkodni kell hogy ne legyen fire at will csak hát nem tom mirét van az bekapcsolva alapbol :/
nah mind1

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szvsz alapból fire-at-will pcs van érvényben amikor kirendeled a faszikat a lg-hez , én csak akkor küldöm ki õket amikor már 1000m-en belül vagyok és egyenesen haladok (forduláskor is hajlamosak mellédurrogtatni) .

tutorba nekem is igy volt eredetileg de érdekes hogy ujabban emg már 6000 métterõl elkezenek lõni mint az isten (persze nem találnak max lelepleznek) ami kruva idegesitõ, ez mitõl lehet??

Zsolo007
<#worship>

Amúgy akinek warez van és ugye nincs 1.1 létezik az UZOnál és a Binocularnál a köd-effekt? Ha igen akkor 70% környékére le kell venni a particle densítyt és megoldódik!

Távcsõvel ránézel és nyomsz egy space-t .

pluhi
Nem. Más forumokon volt is sirás a TFT-sek részérõl (magasabb kéne sokuknak). A túl magas CPU terheléssel magyarázzák a fejlesztõk a dolgot állitólag, meg a sok fix méretû képernyõelemmel(LOL). Elég marhaság, ismerve a PC-k fejlõdési sebességét. Ami ma megterhelõ a CPU-nak azt nemsoká röhögve viszi, meg különben is, a lehetõség legyen berakva, legfeljebb nem állitom át, ha összefossa magát a gép.
Patch-csel meg akkor játszunk, ha kijött a patch-crack. Igy volt ez mindig is, ritka kivételekkel (FarCry jut eszembe hirtelen.)
Zsolo007
Abszolút 20000% hogy angol volt

Zsolo007
Ez egy brit hajó, szép piros volt a térképen, mikor megláétta feljött egy ablak hogy enemy merchant és 3 választás, szal tuti enemy, de ha mégis abszolút direkt parancsra volt szükségük akkor azt hogy adhatom ki?

Ehh , most nézem , hogy az aján is van szöveg ... <#falbav> Amikor elmerült az írta : enemy destroyed vagy neutral ? Biztos , hogy angol volt ?

Keresni egy ellenséges hajót ... Semlegesre vagy (német)szövetségesre nem lõnek maguktól csak ha kifejezett pcs-ot adsz rá .

Zsolo007
Na ezt magyarázza meg nekem valaki:
Lenyomtam az elsõ õrjáratomat és volna pár kérdésem, de mindenekelõtt az hogy mit kell csinálni ahhoz hogy a legénység magától hajlandó legyen lõni az ágyúval?

MInt az a képen látható ott vagyok az angol kereskedõ mellett, de mégis basznak lõni, pedig tele van emberrel, watchmennek megadtam hogy mire mekkora távolságban lõjön még a fire at willt ius megkapta és az ágyú még csak nem is néz a hajó irányába........hol rontottam el? (végül manuálisan kellett szétszednem)

Egyéb:
Honnan tudom eldönteni hogy mennyire pontos az az adat amit rádión kapok mondjuk egy esetleges konvoly helyzetérõl? Mert jelzett nekem egy nagy konvolyt kb.ra kitaláltam sebességük alapján hogy hol lehetnek majd és sehol semmi......kb 1 órával késõbb meg már 500 km-rel arrébb voltak(ekkorát csak nem tévedtem ? )

dr Kotász
Egyelõre úgy tûnik. Inkább egy sikeres pecselõ jelentkezne már... Aki tört game-re fel tudta rakni...
Lacc
Felbontást ebben a játékban akkor nem lehet állitani gyerekek? 😊
Papirzacsi
options/program preferences/program options, és pipáld ki a forground preview the window. assze mezt kell kipipálni.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Még mindig nincs ötletetek hogy kell a snagitet beállítani hogy ne lépjen ki az asztalra az SH3?
Elkezdtem a kampányt ,de vm oknál fogva leszerelték a repesz ágyúmat így repülõk elöl max víz alá bújhatok.
Milyen gyorsan fejlõdnek a matrózok érdemes jobbat venni belöllük vagy belátható idõn belül belejönne a munkába?
ez aztán a bonyolult😄
Azt hiszem a magyar bill.-n õ és ú, amúgy vannak mûszerek amiken ki lehet jelölni az irányt.
Aki multizni akar az úgy tud a szerverhez csatlakozni, hogy mikor kiírja hogy connecting akkor ALT+TAB-ot nyom és addig lecsukva hagya a gamet amíg be nem jut és akkor tud ready-zni. 😊

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Meg tudná valaki mondani melyik gombal kell fordulni
Nálam németül írnak és beszélnek.
hatamoto
A torpedónak? Mondtam én hogy dud! <#awink><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Zsolo007
Van és be lehet állítani német hangokat és hogy angolul feliratozzon, apropó német hangok én beállítottam a németet valahogy mégis angolul beszélnek.....

hatamoto
Nem ittattál velük túl sok snapszot? <#vigyor3>

Zsolo007
Abszolút LOL kép következik, gondoltam elmegyek kiképzésre, kijelöltem szépen az útvonalat de azt nem szúrtam ki hogy egy kis sziget útban van.....mikor közel ért egybõl leállt normál idõre, de baszta a csõröm hogy lesz e annyi eszük hogy megálljanak, vagy szóljanak vagy kikerüljék vagy akármi, hát íme az eredmény:

Mellesleg nagyon királyul néz ki 5 percig csak azt bámultam hogy hasítja a vizet!!!!

Hali! A SH3 Reloaded dvd-s verzió ugye angol nyelvû? Németbõl nem vagyok annyira erõs. Multi van benne?

War. War never changes.

Leszakadtak a csavarjai.<#vigyor5>
hatamoto
Dud vagy mellé? <#vigyor1>

Zsolo007
Végre lejött! Felraktam! Készülök az elsõ merülésre <#vigyor4>.

Lacc --> <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Lacc
Nem kell oda beállni sztem, egyszerûen Esc, majd reutrn to dock vagy valami hasonló gomb lesz ott.
VéNY Robi
Hali
Megtudná valaki mondani hogy ha kész a küldi visszamegyek a dokba és szembõl beálok miért nem fogadja el ez a........Vagy tolatva kéne beálni? Vagy mi? PLS HELP

az nincs 39ben😄 kiakartom próbálni a II-A fajtát és erre pont jó a 39es kampány
800x600-ban hogyan lehetne játszani? (kicsi a monitorom)

mert se játékban, se kintrõl nem lehet átrakni a felbontást, találtam egy main cfg-t de nem csinált azzal együtt semmit

Igy van! Pontokért tudsz fejleszteni amit hajók,repülõk,stb.megsemmisitéséért ad.

én a 2esel kezdtem 😊

Charly
És mi után ad pontot a program mert ugye ha van pontod úgy tudsz fejleszteni

Sztetek melyik a jobb 1es vagy 7es flottával kezdeni ,1esnél a bázis közelebb van Angliához nem kell megkerülni a dánokat.
Kampány közben átjelentkezhetsz más állomáshelyre, más országba.

Charly
És hogy lehet tornyot cserélni ill fejleszteni?

Nem tudom mûködik-e a patch. én megvettem.Küldetés szám sok mindentõl függ, pl.hányszor fejlesztesz hajót,stb.Egy torony csere legalább egy hónap.Bárhonnan kezdhetsz küldetést.

Charly
Sziasztok!
Érdeklõdni szeretnék 1939-ben hány küldetés van és autómatán át rak-e a következõ misszióba pl1940-be?
Ill a warezos verzióra fel lehet-e telepítteni az 1.1-es patch-et

Válaszotok elõre is köszönöm!

Mûködik a légvédelmem!!Ügyes kiscsákó ez a Johann.

na ezt szedjem le bithumenrõl.. 😄
már csak 17 óra várakozás 😄DDDD

nagyon nnagyon nagy lesz 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

dr Kotász
Mi vagyunk a 3. legnépszerûbb topic!