11357
  • Zsolo007
    Diplomatikus leszek. Mindkettő tetszik, mindkettő nagyon jó :)
  • Zsolo007
    Jah, sorry... aham ugyanaz a név és jelszó, szólok amint megy
  • Zsolo007
    MIlyen photoshoppal is csináltad pontosan a logódat?
  • Zogu
    A logot kérdeztem.
    A szervernév ugyanaz lesz?
  • Zsolo007
    Nah Most (22:30) tuti nem lesz még szerverkrea még el kell mosogatnom. Ha megvan beszólok
  • Zsolo007
    Hmm? Mi melyik a jobb? (Bocsi az értetlenkedésért de már elég fáradt vagyok)
    Ha nem fogadja el a zogut felhasználónévnek akkor rakj utána számot pl:zogu007 :D
    Vagy próbálj teljesen más nevet, légy kreatív :)
  • Zogu
    Itt jéghegy is van. Kár, hogy nem látszik jól.
  • Zogu
    Melyik a jobb?
  • bazza
    de tényleg, először halászhajónak néztem! :DD
  • Zsolo007
    Akkor próbálj másikat esetleg :)

Hátha olyan még nicns :D
  • Zsolo007
    mélységi bombákat küldött? Mert a torpedó boatoknak nincs olyan. Valószínű hogy eg ykicsi rombolóval találkoztál :), de mind1 is.
  • Zogu
    Pont ezt csináltam. Erre írta ki, hogy már van ilyen név. Honnan?
  • bazza
    ööö, egy-két kisebb ágyú volt a fedélzeten, meg pár láda amit a nyakamba sózhat!
  • Zsolo007
    Ez is egy megoldás. Valószínű torpedo boat volt ha kisebb rombolónál, de én olyat még nem láttam konvoly mellett
  • bazza
    Egyébként havernál kipróbáltam a gémet(sajnos, itthon a vga-m miatt még nem tok vele játszani), nagyon tetszik, über a graf, szimnek is kíváló bár meglepően nehéz! 30%-os!!! realizmal sem egy leányálom bemenni egy konvojba, főleg kezdőként...Az eléggé elszomorított, hogy haverral nemtudtuk normálisan beállítani manuálon a torpedót, lehet végig kellet volna csinálni a tutorialt? :D Mire jól begyakoroltam, beúsztam egy konvoj kellős közepébe és vártam...vártam...aztán kb. 2 percen belül 4 teherhejót küldtem a hullámsírba. Majd rámtalált, egy "kishajó"(nem nevezném rombolónak, annál jóval kisebb, a guruk bizti tudják mi a neve)de sikerült lerázni, lemerültem kb 70m-re és átúsztam az egész konvojon, a szerencsétlen pedig nem tudott követni...egyébként nem szeretnék okoskodni, de ha csak egy hajó üldöz, akkor a kevés tapasztalatom alapján sokkal jobb megoldás, ha periszkópmélységben egyenes vonalban menekülünk fullágzzal, megvárjuk míg ránkfordul, majd tűz a hátsó nyílásból...ha elég közel van, már nem tud kitérni! :)))
  • Zsolo007
    MI bonyi? Az account kreálás????? Megadsz felhasználónevet meg jelszavat és kreál, mi ebben a nehéz?
  • Zsolo007
    Szerintem király a logód. Én most szdem le az ulead gif animatort, meg szedek le ilyen photoshopot is de ég nem tom milyen lesz a logóm, még ötletem sincs :D
  • Zsolo007
    Ő vipes neki több lehet
  • Zogu
    Hány pixel magas a kép? Én most kreáltam az enyémet (szintén phsh), de én tartottam a 20 pixel magasságot, mert azt írták, hogy annyi lehet. A tiéd biztosan nem annyi.
  • bazza
    Ohh sry, akkor én vagyok a LOL, bocsi! Egyébként az enyémet photoshoppal csináltam, de nem vok túl jó, elég gagyira sikeredett!
  • Zogu
    Egyébként mit szólsz a logomhoz?
  • Zogu
    No ez nekem kicsit bonyi. Megpróbáltam. Azt írta vissza, hogy ilyen név már van. Fura.
  • Zsolo007
    Akkor miért nem kreálsz egyet? Megvolt az első menet Etniezzel, kemények a rombolók nagyon.....több ember kéne.......bárki akinek jól esik jelentkezzen, minéál többen annál jobb, a mikrofon se lényeg csak legyünk :D

KB. 22:30 körül csináloma köv. szervert addig írjatok ide ha jösztök
  • Zsolo007
    Nem a képfeltöltésre gondoltam hanem a logócsináélásra :)
  • bazza
    ööö látogattad már az oldalon a Beállítások menüpontot? Szerintem ott próbálkozz! :))
  • bgabor
    Jah. Ha pontosak lennének, nem maradt volna ki a falka taktika a játékból, meg a valódi küldetések. És lehetne külön külön is vezérelni a két motort,nemcsak egyszerre. Meg be lehetne kapcsolni a felszínen a villanymotort.
  • dr Kotász
    Logóműhely topic
  • Zogu
    Sajna azom nincs.
  • Zsolo007
    Esetleg válaszolsz is vagy csak nevetsz azon hogy mennyire tudatlan vagyok :D
  • bazza
    LOL! :DDDD
  • Zsolo007
    ha van accountod akkor jelentkezz be és keresd meg azt a nevű szervert amit lejjebb írtam
  • Zogu
    Hogy tudok felmenni a szerverre?
  • Zsolo007
    Tényleg kicsit OFF ugyan de hadd kérdezzem meg, az ilyen kis képeket amiket a nevetek helyére raktok be, hogy csináltok? Milyen progival?
  • Zsolo007
    lehet bátran jönni, 2 sub még nem igazi wolfpack :)
  • Zsolo007
    NAh megy a szerverem neve: Gém by Zsolo007 jsz: hu Ha valaki akar jönni jöjjön várunk egy keveset
  • lipovics
    na, megyek fel a szerverre :)

Ugytom a kommunikacio enter es meg1* enter :) mikrofonom is van, bar nem a legjobb minosegu :)
  • lipovics
    Nalam nem fagyott meg soha, csak neha beszaggat, ha 512-1024, de csak akkor, ha hajo v konvoj van a kozelemben, ezert meg direkt szeretem is :)
  • Braveheart
    Miért fagy ki véletlenszerű időközönként a játék? Tök idegesítő. Előtte ált. jól beszaggat aztán ha nem bírja már tovább beadja a kulcsot.
  • Zsolo007
    oké :D
  • Hengelhoffer
    Jó, persze, ezt én is tudom. De annyira törekedtek a történelmi hűségre, meg végül is annak ellenére, hogy románok, jó kis gamet hoztak össze.