11357
-
#3102 Diplomatikus leszek. Mindkettő tetszik, mindkettő nagyon jó :) -
#3101 Jah, sorry... aham ugyanaz a név és jelszó, szólok amint megy -
#3100 MIlyen photoshoppal is csináltad pontosan a logódat? -
#3099 A logot kérdeztem.
A szervernév ugyanaz lesz? -
#3098 Nah Most (22:30) tuti nem lesz még szerverkrea még el kell mosogatnom. Ha megvan beszólok -
#3097 Hmm? Mi melyik a jobb? (Bocsi az értetlenkedésért de már elég fáradt vagyok)
Ha nem fogadja el a zogut felhasználónévnek akkor rakj utána számot pl:zogu007 :D
Vagy próbálj teljesen más nevet, légy kreatív :) -
#3096 Itt jéghegy is van. Kár, hogy nem látszik jól. -
#3095 Melyik a jobb? -
#3094 de tényleg, először halászhajónak néztem! :DD -
#3093 Akkor próbálj másikat esetleg :)
Hátha olyan még nicns :D -
#3092 mélységi bombákat küldött? Mert a torpedó boatoknak nincs olyan. Valószínű hogy eg ykicsi rombolóval találkoztál :), de mind1 is. -
#3091 Pont ezt csináltam. Erre írta ki, hogy már van ilyen név. Honnan? -
#3090 ööö, egy-két kisebb ágyú volt a fedélzeten, meg pár láda amit a nyakamba sózhat! -
#3089 Ez is egy megoldás. Valószínű torpedo boat volt ha kisebb rombolónál, de én olyat még nem láttam konvoly mellett -
#3088 Egyébként havernál kipróbáltam a gémet(sajnos, itthon a vga-m miatt még nem tok vele játszani), nagyon tetszik, über a graf, szimnek is kíváló bár meglepően nehéz! 30%-os!!! realizmal sem egy leányálom bemenni egy konvojba, főleg kezdőként...Az eléggé elszomorított, hogy haverral nemtudtuk normálisan beállítani manuálon a torpedót, lehet végig kellet volna csinálni a tutorialt? :D Mire jól begyakoroltam, beúsztam egy konvoj kellős közepébe és vártam...vártam...aztán kb. 2 percen belül 4 teherhejót küldtem a hullámsírba. Majd rámtalált, egy "kishajó"(nem nevezném rombolónak, annál jóval kisebb, a guruk bizti tudják mi a neve)de sikerült lerázni, lemerültem kb 70m-re és átúsztam az egész konvojon, a szerencsétlen pedig nem tudott követni...egyébként nem szeretnék okoskodni, de ha csak egy hajó üldöz, akkor a kevés tapasztalatom alapján sokkal jobb megoldás, ha periszkópmélységben egyenes vonalban menekülünk fullágzzal, megvárjuk míg ránkfordul, majd tűz a hátsó nyílásból...ha elég közel van, már nem tud kitérni! :))) -
#3087 MI bonyi? Az account kreálás????? Megadsz felhasználónevet meg jelszavat és kreál, mi ebben a nehéz? -
#3086 Szerintem király a logód. Én most szdem le az ulead gif animatort, meg szedek le ilyen photoshopot is de ég nem tom milyen lesz a logóm, még ötletem sincs :D -
#3085 Ő vipes neki több lehet -
#3084 Hány pixel magas a kép? Én most kreáltam az enyémet (szintén phsh), de én tartottam a 20 pixel magasságot, mert azt írták, hogy annyi lehet. A tiéd biztosan nem annyi. -
#3083 Ohh sry, akkor én vagyok a LOL, bocsi! Egyébként az enyémet photoshoppal csináltam, de nem vok túl jó, elég gagyira sikeredett! -
#3082 Egyébként mit szólsz a logomhoz? -
#3081 No ez nekem kicsit bonyi. Megpróbáltam. Azt írta vissza, hogy ilyen név már van. Fura. -
#3080 Akkor miért nem kreálsz egyet? Megvolt az első menet Etniezzel, kemények a rombolók nagyon.....több ember kéne.......bárki akinek jól esik jelentkezzen, minéál többen annál jobb, a mikrofon se lényeg csak legyünk :D
KB. 22:30 körül csináloma köv. szervert addig írjatok ide ha jösztök -
#3079 Nem a képfeltöltésre gondoltam hanem a logócsináélásra :) -
#3078 ööö látogattad már az oldalon a Beállítások menüpontot? Szerintem ott próbálkozz! :)) -
bgabor #3077 Jah. Ha pontosak lennének, nem maradt volna ki a falka taktika a játékból, meg a valódi küldetések. És lehetne külön külön is vezérelni a két motort,nemcsak egyszerre. Meg be lehetne kapcsolni a felszínen a villanymotort. -
#3076 Logóműhely topic -
#3075 Sajna azom nincs. -
#3074 Esetleg válaszolsz is vagy csak nevetsz azon hogy mennyire tudatlan vagyok :D -
#3073 LOL! :DDDD -
#3072 ha van accountod akkor jelentkezz be és keresd meg azt a nevű szervert amit lejjebb írtam -
#3071 Hogy tudok felmenni a szerverre? -
#3070 Tényleg kicsit OFF ugyan de hadd kérdezzem meg, az ilyen kis képeket amiket a nevetek helyére raktok be, hogy csináltok? Milyen progival? -
#3069 lehet bátran jönni, 2 sub még nem igazi wolfpack :) -
#3068 NAh megy a szerverem neve: Gém by Zsolo007 jsz: hu Ha valaki akar jönni jöjjön várunk egy keveset -
#3067 na, megyek fel a szerverre :)
Ugytom a kommunikacio enter es meg1* enter :) mikrofonom is van, bar nem a legjobb minosegu :) -
#3066 Nalam nem fagyott meg soha, csak neha beszaggat, ha 512-1024, de csak akkor, ha hajo v konvoj van a kozelemben, ezert meg direkt szeretem is :) -
Braveheart #3065 Miért fagy ki véletlenszerű időközönként a játék? Tök idegesítő. Előtte ált. jól beszaggat aztán ha nem bírja már tovább beadja a kulcsot. -
#3064 oké :D -
Hengelhoffer #3063 Jó, persze, ezt én is tudom. De annyira törekedtek a történelmi hűségre, meg végül is annak ellenére, hogy románok, jó kis gamet hoztak össze.