Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
5x próbáltam jobbra balra mindenféle fordulás megállás amit el tudsz képzelni kombinációt de nem kaptam elég jó szöget, ugyan jelzése zöld volt, túl nagy volt a szög csak lepattant volna (egyszer próbáltam ténylegesen lõni és persze lepattant 😊 )

és nem tudtál emgfordulni? ha ez mán késõn készült min speedel simán meg tudsz fordulni és ott menek el ez orrod elött...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dr Kotász
Nem teszem föl egyelõre, mert csak eredetivel megy. Ez a sztori.
nem, ezt még a tutorialban mondja hogy viharban nem mûködnek az ágyúk

War. War never changes.

még mindig nem értem hogy "nem én voltam merõleges rájuk hanem õk rám" ,vagy pont háttal álltál nekik? Itt ugye pont ellentétesen jelzik a térképen a haladási irányt mint a többi játékban? (azaz hátrafele mutat a vonal)
de a képen már látom miért voltál rossz pozícióban

War. War never changes.

Zsolo007
Azt tudja valaki hogy miért lehet hogy viharban nem engedi hogy embert ültessek az ágyúkhoz? Ki lehet ezt kapcsolni?

Zsolo007
nem én voltam merõleges rájuk hanem õk rám.....de nem magyarázom inkább a kép beszéljen.....

Ezt már egy kicsit késõn készítettem, de asszem jól ábrázolja a helyzetemet.....

ha pont merõlegesek voltak Rád akkor az nem a legjobb pozíció? Javítsatok ki...

War. War never changes.

Zsolo007
Képzeljétek '40 február elején belefutottam a norvég partok közelében egy angol task force-ba 😄, egy rakat DD kísért 2 nelson osztályú BB-t. Káér hogy iszonyat szar szögben (pont merõlegesek voltak rám) fedeztem fel õket és túl közel voltak (úgy 4-5000 méterre) hogy megfelelõ szöget kaphassak az egyik BB kilövéséhez 😞

Zsolo007
Tetszik eddig jó egy két bugtól eltekintve de azt majd 1.1 kijavítja....

Zsolo007
hogy mi? esetleg magyarul leírnád? 😄

hatamoto
Bocsi. Nem tok olyan röviden kérdezni mint szeretném de, akkor most neked megy az 1.1 vagy sem? <#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

dr Kotász
Nem.
hatamoto
És az 1.1-et feltörték már? Gondolván azokra akik inkább zsemlét vettek a gyereknek Silent Hunter III helyett?! <#awink><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Köszi azt hittem ilyenkor annyi a küldinek de ezek szerint majd az áramlat hazasoroja 😄
dr Kotász
Persze megy, vagy persze újat?
Persze.
Nekem is ez történt, szépen kifogyott - a szektorban való járõrözés után - az olajam a hazafelé az úton. Egyszerûen kiléptem és elfogadta a küldetést. (ha megvolt már a szektorõrjárat)
dr Kotász
Harmadgõz.
dr Kotász
Lenne itt egy kérdés egy fizetõs tulajhoz: a patch után megy az elmentett kampány? Vagy újra kell kezdeni?
egy IIA tipusu tengeralattjáróval kiküldtek an47-es mezõt járõrözni az út oda vissza csak 2300nm ha normálon futatom a motort akkor 2200re elég utánna mit csináljak eveztessek vagy ezt hogy gondolták?
Ja látom még nincs crack az 1.1hez, akkor hagyom egyelõre.
Az F1 nekem sem megy, de a SilentHunterIII/documentation/SH3_QRC_EN fileban ott a bill. kiosztás

War. War never changes.

probálgatásal de az öregember (Butcher 😛) régebben irta hogy EMEA verzios a reloaded és dvd...., ellenben mivel crack nincs hozzá ezzel nem sokra mész...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

érdekes nekem f1-re az égvilágon semmit se ir ki..., nem tom miért :/

egyátalán emg se kell csinálni tutort, akkor is 1500 pontal kezded campaign-t...

Honnét tudhatom meg hogy az USA vagy az EMEA verzióm van-e meg (Silent Hunter3 Reloaded DVD)

War. War never changes.

Nincs. Amíg így megy, addig nem peccselgetek, mert a végén még csak rosszabb lesz 😛

Amúgy ki szoktam ("szoktam", lol) jelölni az útvonalat, nem nagyon kormányozgatok. A tájolót meg a többi mûszer kijelzõjét azért nem lenne baj, ha ki lehetne nagyítani, mert így baromi aprók a számok <#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Fent van a javitás?

Lacc
F1 nekem se megy. Egyébként tényleg érdemes figyelni m-el a rádiót 😊
Ha úgy nem megy, akkor ne kormányozz, hanem a nav.térképen jelöld ki az útvonalat vonalzóval.

Jaja, a briefing. Ott annyit ír, hogy kövessem a rádión kapott utasításokat. 😛 Mivel ezeket eddig nem tudtam elolvasni, ezért ördögi kör volt 😄 Na, de majd ezután rátapadok a rádióra... Ja, F1-re nekem nem reagált <#nemtudom>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sajna este hétig dolgozom, nem tudom feltenni a képet ahol látszana.

Egyébként ahol adja a feladatot, ott van egy másik kis fül is ahol elmagyarázza pontosan mit kell tenned.

Rádió üzenet M bill.Ha játék közben F1-et ütsz, kiirja az összes bill.kiosztást.

Egyébként a leszedett eredeti zenék szenzációsan szólnak gramofonon!

Glpetyus
Há' fájin 😄

Köszi szépen a válaszokat! Jött rádióüzenet, de sehol nem tudtam megnézni, hogy mi. Az obejctives oldalon meg csak az volt completed, hogy beértem a szorosba. Hiába mentem túl rajta, nem lett kipiálva az, hogy a navigálás megtörtént.

No, akkor megpróbálom majd így, délután. Még egyszer köszi.

Milyen a game? "Olcsóbb" verzióra fel lehet tenni a javitást?

Milyen konfigod, ill. drivered van?

Zsolo007
Hogy milyen a kép?

Még annyit, hogy pontokért tudod fejleszteni a hajót, ill. a legénységet.

Nem muszáj mindent tökéletesre megcsinálni, mert mindenképp 1500 pontot/pénzt?/ ad érte.

De ahol adja a feladatokat, ott le is irja a javaslatokat az elvégzésére.

Hali! Jobb oldalon jönni fognak kisebb motoros hajók, pár fõs legénységgel.Kövesd õket.Egyébként ahogy elindultál, kissé jobbra kell tartani, és ki kell menned a keskeny szorosból.Után merülj le, csinálj pár fordulót a viz alatt is.

Sziasztok!

Oké, mindenki túl van már ezen, de én most kezdtem, a legeleján a tutorilanál vagyok 😛

Kérdés: miután bementem a csatornába, utána mit jelent az, hogy navigáljak keresztül rajta? Merre kéne menni? Vagy a Schellboat-okat kövessem? Nem vágom...

Szerintem a romboló, de amúgy nagyon fain a kép...

Tegnap kiszedtem egy anyahajót, de hazamenni már nem tudtam 😊
[NST]Cifu
Azok a "fürészek" a drótok, hálók elvágására szolgáltak, azok a kábelek pedig antennák, igen.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lacc
A szagértõktõl megkérdezném, hogy mire való az orrész tetején az a fûrészes-lépcsõ-szerû valami? Valamint azt is, hogy jól sejtem-e, hogy azok a kábelek a tetõn antennák?
dr Kotász
Kapcsold be az AA-t, elég zavaró ez a fûrészes TJ.
Zsolo007
Szerintetek ki nyert? 😊