Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
War. War never changes.
de a képen már látom miért voltál rossz pozícióban
War. War never changes.
Ezt már egy kicsit késõn készítettem, de asszem jól ábrázolja a helyzetemet.....
War. War never changes.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Az F1 nekem sem megy, de a SilentHunterIII/documentation/SH3_QRC_EN fileban ott a bill. kiosztás
War. War never changes.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
War. War never changes.
Amúgy ki szoktam ("szoktam", lol) jelölni az útvonalat, nem nagyon kormányozgatok. A tájolót meg a többi mûszer kijelzõjét azért nem lenne baj, ha ki lehetne nagyítani, mert így baromi aprók a számok <#wilting>#wilting>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
No, akkor megpróbálom majd így, délután. Még egyszer köszi.
Oké, mindenki túl van már ezen, de én most kezdtem, a legeleján a tutorilanál vagyok 😛
Kérdés: miután bementem a csatornába, utána mit jelent az, hogy navigáljak keresztül rajta? Merre kéne menni? Vagy a Schellboat-okat kövessem? Nem vágom...
Tegnap kiszedtem egy anyahajót, de hazamenni már nem tudtam 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!