11357
-
#3182 Galeriaba miert nem enged feltolteni? Azt irja, hogy hibas formatum, pedig jpg... -
#3181 En a HTML kodot is megcsinalom, csak valaki irja meg a tartalmat. -
#3180 Akkor már csak a tartalmat meg a webszerkesztést kell összehozni. ;)
Per pillanat sajna én a következő SG cikket próbálom hegeszteni (csak sajna alig haladok vele), de utána igyekszem besegíteni. Ha nincs más, aki jobb webes, és megfelel az olyan puritán desing, mint a hl2faq-nál van, akkor az oldalt megcsinálhatom én is.
De akkor tényleg neki kellene állni. -
Tockos #3179 Mindenkibe csak koteketsz ahelyet hogy valami normális válasz adnál a kerdésekre nem lehet mindenki olyan tokéletes mint te vagy! -
#3178 Szerverem van, tarhelyem is korlatlan (na jo, 80giga), ha elkuli valaki, kirakom en, es ott is marad, fajlokat is lehet felrakni es nem fogja senki torolni :) -
#3177 Ez totál jó 5let, mondjuk ez a gém tényleg igényli a FAQ-ot, hisz mégis csak egy szimulátorról van szó, szóval ez a játék sok kérdés teremtője nem kérdés: KELL A FAQ! :)) -
#3176 Csinálni kell egy webtárhelyet (én mondjuk az UW-t javaslom, de lehet srv, dox vagy amelyik szimpatikus), majd a szöveget egy HTML-be belegyömöszölni (én pl. a mozillában lévő webszerkesztőt használom, de kinek mi jön be), és feltölteni mint index.html, majd szépen megkérjük Seaweed mestert, hogy a linket tegye be bannerba vagy a banner alá. Nézd meg a Half-Life 2 topicot, ott pl. a HL2FAQ-ot így csináltam meg. -
#3175 igen
-
#3174 Figyelembe véve, hogy csak a lap aljáig kellett volna visszaolvasnod a válaszért, ami egy fórumba való beírás előtt alapvető netikett lenne, tényleg totál jogosan háboroghatsz "kisöreg"... -
#3173 Jóötlet ez a link :) Eszembe nem jutott volna. Este is ráfogsz érni? -
#3172 Aki akar velunk este jatszani es szeretne csetelni is:
http://etnies.muskatli.hu/letoltes/nemweb/ventrilo_2_1_3_client2.exe -
#3171 Ne kérdezgesd inkább használd a lap alján található keresőt, sokan feltették már előtted ezt a kardést, biztos vagyok benne hogyha rákeresel megtalálod a választ!
#3167-nek: FAQ-t hogy kell csinálni? :) Amúgy nem rossz ötlet, bele lehetne írni a mágneses alálövést meg minden ilyen dolgot, legalább nem lenne több noob kérdés. -
#3170 En raerek :) -
Tockos #3169 Magyarítás se találhato a gamehez? -
Tockos #3168 Valahogy nagyon okosnak vagy kisoreg! -
#3167 Szvsz itt is ideje lenne egy FAQ-ot összehozni, mert úgytünik folyamatosan jönni fognak a "van crack xy patchez?" c. kiselőadások. ;) -
#3166 Nah senkit se izgat a multi?......akkor elhalasztva estéig. -
#3165 Nincs crack!!! Semmilyen patchoz sincs crack! -
Tockos #3164 Csak az szertném kétrdezni hogy a nem originált bolti dobozos játékra is fel lehet rakni az 1.2-patch-ot?A 3D Gamerson 3 verziót is kínalnak nem tudom melyik volna a jo? silent_hunter_3_dvd_1.2_us.exe US retail v1.2 patch
silent_hunter_3_download_1.2_us.exe US download v1.2 patch
silent_hunter_3_dvd_1.2_emea.exe European retail v1.2 patch
silent_hunter_3_download_1.2_emea.exe European download v1.2 pat
Vagy lehet hogy eggyel sem indulna be a game mert nincs crack ? -
#3163 Nah kész az új banner, bár még finomítok rajta egy kicsit. Hányan vagyunk egy esetleges multihoz? -
#3162 Akkor II.A vagy II.B típusú tengeralattjáród van, ezeken csak egy légvédelmi állás van, tüzérségi lövege nincs. -
#3161 Látni láttam jobbat, de a profi grafikusokkal amúgy sem lehet versenyre kellni. ;))
A gépeddel kapcsolatban mondjuk csodálkozom, azért ez is elég durvus kis gép, esetleg lehet, hogy a ram kevés (nem tekergette a vinyót közben nagyon?). Nekem is Barton 2500+ procim van, az 2200Mhz-en szaladgál, és elég jól bírja (igaz 1.85 voltot kellett neki adni). -
Akuma #3160 azt tudom, de mondom a távoli lövegekhez nem lehet nálam embert betenni, nincs is hely ikon kitéve -
Hengelhoffer #3159 1940 nyarán csorogtam lefelé norvégia mellett hazafelé, amikor kiszúrtam egy kis merchantot. Még volt skuló a Falckba, gondoltam nem viszem haza. Szépen beállok pozícióba, végre jó idő volt, és elkezdem lőni, amikor megjelent 3 Stuka, és szépen lebombázta a kishajót. Én meg ráztam utánuk az öklömet. Jó kis "kollégák" -
Braveheart #3158 A gépfegyverek csak repülők ellen hatásosak, és asszem csak 1 tölténytípus van hozzájuk.
Ja és azt ugye tudod hogy a bal egérgombbal tudsz változtatni hogy vagy nézelődsz vagy az ikonokra kattintgatsz. -
Akuma #3157 ja és fullosra fel is töltöttem, még kapitányt is tettem oda asszem -
Akuma #3156 olyan tengeralattjáróm van, ahol a felszínre csak 1 helyre lehet tenni az embert, a gépfegyverhez -
Braveheart #3155 biztos jó helyre raktad az embereid? és elegen vannak? -
Akuma #3154 nekem így nem müxik :(((( sem a lövés, sem a lőszerváltás -
#3153 Az ágyúnál is space, és oldalt vannak a lőszertípusok, amelyik tetszik rákattintasz.....ennyi -
Akuma #3152 hogyan kell lőni az előre lövő ágyúval?? odáig oké, hogy feljövök felszínre, meg kell oda embert tenni, de mi a fire gomb rá?? nem a gépfegyvert kérdem, mert azt tudom, hogy SPACE, nameg a kilőtt rakéta típusokat hogyan lehet változtatni???
köszi előre is -
#3151 Athlon XP 2500+ (barton) asszem eredetileg 1800 körüli MHz-n fut, de meg van emelve 2000-re (szorzzót csökkentettem FSB-t növeltem hogy 400-on fusson a 2X256MB DDR400
UI.: A hűtő rajta elvileg 3000+ képes hűteni..... -
#3150 Közben én is rájöttem, és megoldottam a dolgot, mellesleg te mit szólsz hozzá? (Láttál már jobbat mi?)
-
#3149 Milyen procid van?
Ami a logodat illet: 16 szinnel megvan a 16kbyte, és így néz ki:
-
#3148 Áhh és most egy kicsit OFF leszek, véleményt szeretnék kérni erről: (bár még nincs kész)
Az a baja hogy túl nagy (25 kb) és csak 16-ig engedélyezett a dolog. Valami ötlet hogy lehetne lejjebb tornászni?
UI.: Elég purtián lett, dehát életemben először csinálok ilyet, nézzétek el nekem -
#3147 Ezt tudom Cifu ezért kérdeztem a letöltési sebességét mert abból kb. tudom mennyi a feltöltés. Nekem 512-es feltöltésem van, a gond az hogy nekem már 3embernél is elég szépen akadt, nem nagyon bírta a proci. Megpróbálok húzni rajta hátha joibban fogja bírni. Kell csinálni egy probát 4-5 emberrel hogy mennyire bírom a terhelést -
#3146 Tegnap harman voltunk, nem volt lagg. Sztem elbir ot embert is Zsoloo, de majd meglatjuk. Szerintem pont eleg 3-5 ember, mert egyszer resztvettem egy nyolcfos attackban is, az volt a gaz, hogy egymast is kerulgetunk kellett, nem csak az ellenfeleket.
Tegnap Zsoloval is osszemegyunk, ha nem vagyunk voicen, szerencsere o elobb eszrevette a bajt es szolt :)
A tegnapi esemenyhez:
XXI hajoban meg soha nem voltam, ezert kiprobaltam :)
En a szerencsem miatt sullyesztettem el azt a sok tonnat, altalaban az en torpedom fektette meg a sebzett oriasokat :) -
#3145 Próbából most indítotam egy szervert, hogy lássam milyen a multi.
Hát bizony Hardon nem lehet kérni a WE segítségét a torpedó számításrhoz.:( -
crossy104 #3144 Mikrofonom van, ma este, és holnap este ráérek.Szerintem itt a netemmel lesznek a gondok, lehet hogy lassú lesz nektek. -
#3143 Szvsz olyan emberkének célszerű a szervernek lenni, akinek brutális feltöltési sebessége van (512kbit/s, vagy gyorsabb), mert amiatt lehetnek inkább lagzások, a letöltési sebesség mellékes...
Sajnos én csak holnap tudok csatlakozni a díszes társulathoz... :(