11357
  • lipovics
    Galeriaba miert nem enged feltolteni? Azt irja, hogy hibas formatum, pedig jpg...
  • lipovics
    En a HTML kodot is megcsinalom, csak valaki irja meg a tartalmat.
  • [NST]Cifu
    Akkor már csak a tartalmat meg a webszerkesztést kell összehozni. ;)
    Per pillanat sajna én a következő SG cikket próbálom hegeszteni (csak sajna alig haladok vele), de utána igyekszem besegíteni. Ha nincs más, aki jobb webes, és megfelel az olyan puritán desing, mint a hl2faq-nál van, akkor az oldalt megcsinálhatom én is.

De akkor tényleg neki kellene állni.
  • Tockos
    Mindenkibe csak koteketsz ahelyet hogy valami normális válasz adnál a kerdésekre nem lehet mindenki olyan tokéletes mint te vagy!
  • lipovics
    Szerverem van, tarhelyem is korlatlan (na jo, 80giga), ha elkuli valaki, kirakom en, es ott is marad, fajlokat is lehet felrakni es nem fogja senki torolni :)
  • bazza
    Ez totál jó 5let, mondjuk ez a gém tényleg igényli a FAQ-ot, hisz mégis csak egy szimulátorról van szó, szóval ez a játék sok kérdés teremtője nem kérdés: KELL A FAQ! :))
  • [NST]Cifu
    Csinálni kell egy webtárhelyet (én mondjuk az UW-t javaslom, de lehet srv, dox vagy amelyik szimpatikus), majd a szöveget egy HTML-be belegyömöszölni (én pl. a mozillában lévő webszerkesztőt használom, de kinek mi jön be), és feltölteni mint index.html, majd szépen megkérjük Seaweed mestert, hogy a linket tegye be bannerba vagy a banner alá. Nézd meg a Half-Life 2 topicot, ott pl. a HL2FAQ-ot így csináltam meg.
  • lipovics
    igen
  • [NST]Cifu
    Figyelembe véve, hogy csak a lap aljáig kellett volna visszaolvasnod a válaszért, ami egy fórumba való beírás előtt alapvető netikett lenne, tényleg totál jogosan háboroghatsz "kisöreg"...
  • Zsolo007
    Jóötlet ez a link :) Eszembe nem jutott volna. Este is ráfogsz érni?
  • lipovics
    Aki akar velunk este jatszani es szeretne csetelni is:

http://etnies.muskatli.hu/letoltes/nemweb/ventrilo_2_1_3_client2.exe
  • Zsolo007
    Ne kérdezgesd inkább használd a lap alján található keresőt, sokan feltették már előtted ezt a kardést, biztos vagyok benne hogyha rákeresel megtalálod a választ!

#3167-nek: FAQ-t hogy kell csinálni? :) Amúgy nem rossz ötlet, bele lehetne írni a mágneses alálövést meg minden ilyen dolgot, legalább nem lenne több noob kérdés.
  • lipovics
    En raerek :)
  • Tockos
    Magyarítás se találhato a gamehez?
  • Tockos
    Valahogy nagyon okosnak vagy kisoreg!
  • [NST]Cifu
    Szvsz itt is ideje lenne egy FAQ-ot összehozni, mert úgytünik folyamatosan jönni fognak a "van crack xy patchez?" c. kiselőadások. ;)
  • Zsolo007
    Nah senkit se izgat a multi?......akkor elhalasztva estéig.
  • Zsolo007
    Nincs crack!!! Semmilyen patchoz sincs crack!
  • Tockos
    Csak az szertném kétrdezni hogy a nem originált bolti dobozos játékra is fel lehet rakni az 1.2-patch-ot?A 3D Gamerson 3 verziót is kínalnak nem tudom melyik volna a jo? silent_hunter_3_dvd_1.2_us.exe US retail v1.2 patch
    silent_hunter_3_download_1.2_us.exe US download v1.2 patch
    silent_hunter_3_dvd_1.2_emea.exe European retail v1.2 patch
    silent_hunter_3_download_1.2_emea.exe European download v1.2 pat
    Vagy lehet hogy eggyel sem indulna be a game mert nincs crack ?
  • Zsolo007
    Nah kész az új banner, bár még finomítok rajta egy kicsit. Hányan vagyunk egy esetleges multihoz?
  • [NST]Cifu
    Akkor II.A vagy II.B típusú tengeralattjáród van, ezeken csak egy légvédelmi állás van, tüzérségi lövege nincs.
  • [NST]Cifu
    Látni láttam jobbat, de a profi grafikusokkal amúgy sem lehet versenyre kellni. ;))

A gépeddel kapcsolatban mondjuk csodálkozom, azért ez is elég durvus kis gép, esetleg lehet, hogy a ram kevés (nem tekergette a vinyót közben nagyon?). Nekem is Barton 2500+ procim van, az 2200Mhz-en szaladgál, és elég jól bírja (igaz 1.85 voltot kellett neki adni).
  • Akuma
    azt tudom, de mondom a távoli lövegekhez nem lehet nálam embert betenni, nincs is hely ikon kitéve
  • Hengelhoffer
    1940 nyarán csorogtam lefelé norvégia mellett hazafelé, amikor kiszúrtam egy kis merchantot. Még volt skuló a Falckba, gondoltam nem viszem haza. Szépen beállok pozícióba, végre jó idő volt, és elkezdem lőni, amikor megjelent 3 Stuka, és szépen lebombázta a kishajót. Én meg ráztam utánuk az öklömet. Jó kis "kollégák"
  • Braveheart
    A gépfegyverek csak repülők ellen hatásosak, és asszem csak 1 tölténytípus van hozzájuk.
    Ja és azt ugye tudod hogy a bal egérgombbal tudsz változtatni hogy vagy nézelődsz vagy az ikonokra kattintgatsz.
  • Akuma
    ja és fullosra fel is töltöttem, még kapitányt is tettem oda asszem
  • Akuma
    olyan tengeralattjáróm van, ahol a felszínre csak 1 helyre lehet tenni az embert, a gépfegyverhez
  • Braveheart
    biztos jó helyre raktad az embereid? és elegen vannak?
  • Akuma
    nekem így nem müxik :(((( sem a lövés, sem a lőszerváltás
  • Zsolo007
    Az ágyúnál is space, és oldalt vannak a lőszertípusok, amelyik tetszik rákattintasz.....ennyi
  • Akuma
    hogyan kell lőni az előre lövő ágyúval?? odáig oké, hogy feljövök felszínre, meg kell oda embert tenni, de mi a fire gomb rá?? nem a gépfegyvert kérdem, mert azt tudom, hogy SPACE, nameg a kilőtt rakéta típusokat hogyan lehet változtatni???
    köszi előre is
  • Zsolo007
    Athlon XP 2500+ (barton) asszem eredetileg 1800 körüli MHz-n fut, de meg van emelve 2000-re (szorzzót csökkentettem FSB-t növeltem hogy 400-on fusson a 2X256MB DDR400

UI.: A hűtő rajta elvileg 3000+ képes hűteni.....
  • Zsolo007
    Közben én is rájöttem, és megoldottam a dolgot, mellesleg te mit szólsz hozzá? (Láttál már jobbat mi?)

• [NST]Cifu
    Milyen procid van?

Ami a logodat illet: 16 szinnel megvan a 16kbyte, és így néz ki:
  • Zsolo007
    Áhh és most egy kicsit OFF leszek, véleményt szeretnék kérni erről: (bár még nincs kész)

Az a baja hogy túl nagy (25 kb) és csak 16-ig engedélyezett a dolog. Valami ötlet hogy lehetne lejjebb tornászni?

UI.: Elég purtián lett, dehát életemben először csinálok ilyet, nézzétek el nekem
  • Zsolo007
    Ezt tudom Cifu ezért kérdeztem a letöltési sebességét mert abból kb. tudom mennyi a feltöltés. Nekem 512-es feltöltésem van, a gond az hogy nekem már 3embernél is elég szépen akadt, nem nagyon bírta a proci. Megpróbálok húzni rajta hátha joibban fogja bírni. Kell csinálni egy probát 4-5 emberrel hogy mennyire bírom a terhelést
  • lipovics
    Tegnap harman voltunk, nem volt lagg. Sztem elbir ot embert is Zsoloo, de majd meglatjuk. Szerintem pont eleg 3-5 ember, mert egyszer resztvettem egy nyolcfos attackban is, az volt a gaz, hogy egymast is kerulgetunk kellett, nem csak az ellenfeleket.

Tegnap Zsoloval is osszemegyunk, ha nem vagyunk voicen, szerencsere o elobb eszrevette a bajt es szolt :)

A tegnapi esemenyhez:
    XXI hajoban meg soha nem voltam, ezert kiprobaltam :)
    En a szerencsem miatt sullyesztettem el azt a sok tonnat, altalaban az en torpedom fektette meg a sebzett oriasokat :)
  • Papirzacsi
    Próbából most indítotam egy szervert, hogy lássam milyen a multi.
    Hát bizony Hardon nem lehet kérni a WE segítségét a torpedó számításrhoz.:(
  • crossy104
    Mikrofonom van, ma este, és holnap este ráérek.Szerintem itt a netemmel lesznek a gondok, lehet hogy lassú lesz nektek.
  • [NST]Cifu
    Szvsz olyan emberkének célszerű a szervernek lenni, akinek brutális feltöltési sebessége van (512kbit/s, vagy gyorsabb), mert amiatt lehetnek inkább lagzások, a letöltési sebesség mellékes...

Sajnos én csak holnap tudok csatlakozni a díszes társulathoz... :(