11357
  • lipovics
    FAQ-> http://etnies.muskatli.hu/sh/
  • Zsolo007
    Király gyere fel légyszi ventrire hogy megbeszéljük a dolgot.

Az ásványvíz szobába :D
  • lipovics
    Most jottem focibol :)
  • Zsolo007
    Nah kész az első béta változata a FAQnak. Etniez örülnék ha itt lennél mert most kéne a tárhelyed hogy közzé tudjuk tenni vélemyényezésre. Abban az esetben ha nem vagy elérhető 10 percen belül én csinálok FTP szervert aminek megadom a címét hogy a nagyközönség leszedhesse véleményezésre/bővítésre/javításra. Viszont az én szerverem csak ma este fog menni pár órát többet nem!!!

UI.:Nah jó lehet több is mint 10 perc :) csak legyél itt :)
  • Zogu
    Helyes a bőgés oroszlán! Talán később többen hazajönnek.
  • Zsolo007
    Hány jelentkezőt látsz magad körül? Rajtad kívüól senki sem írt hogy jönne, ami megjegyzem nem is baj mert így legalább tudok haladni a FAQ-val, ugyanis jó lenne ma befejeznem mert holnap nem fogok ráérni ezzel foglalkozni. Megcsinálok amennyit tudok aztán közzéteszem véleményezésre.
  • Zogu
    Akkor lesz milti?
  • Zsolo007
    LOL
  • Zogu
    Ej de csúnyát találtam választani. Azt hittem, hogy két revolvert húz elő az ürge.
  • Zogu
    Egy!
  • Zsolo007
    Nagyon elvagyok merülve a FAQban, haladgatok, már 2 oldal megvan és jópár problémás dolog letüdva de még van hátra. Írja be aki ráér multira hátha össze tudunk jönni, egy multi erejéig szívesen megszakítom a wordözést :)
  • Zsolo007

Nemsemmi gép

Az a dual geforce 6800 nagyon ottvan
  • Lupis
    Biztos megéri
  • GarET
    és mindezt csak $4827-ért vesztegetik
  • GarET
    oks.) szívesen
  • GarET
    nem leht überelni?
    Processor
    AMD Athlon™ 64 FX-55+
    with HyperTransport

Operating System
    Microsoft® Windows®
    XP Professional Edition

Memory
    1GB Corsair™ XMS
    Dual Channel PC-4400 DDR

Hard Drive
    74GB 10,000 RPM
    SATA - RAID 0 w/16MB Cache

Graphics Processor
    Dual NVIDIA GeForce™
    6800 GT 256MB DDR3

Sound Card
    Creative Sound Blaster®
    Audigy® 2 ZS 7.1 HD Audio
  • Lupis
    Van új routerem hátha ez már nem lép ki:D
  • Zsolo007
    A FAQ addigra tuti kész lesz, dizájnolni meg ráér :)

Köszi hogy felajánlod a segítséged!
  • GarET
    nah emberek a dizájnt nagyon szívesen alvállalom, de csak a köv hét végére lenne kész, mert vasárnap mek vissza szegedre és ott nincs gép, max a tanszéken de ott meg nem lehet ilyeneket csinálni:(
    szal ha jövő hét végéig ráér, akkor én elvállalaom a dizájnt!
  • Zsolo007
    Most néztem a hivatalos FAQ-t hát az ló***rt sem ér :(
  • Zsolo007
    Olyan 19:00 fele ráérnétek egy multira?
  • Lupis
    Nekem se jön be most :(
  • Zsolo007
    PFFF nem megy a subsim oldala...ennyit a faqról....nah megoldom máshogy
  • Zsolo007
    Hát még dolgozom a dolgon, most csak azért raktam be hogy szokjam de annyira tényleg nem jó. Majd kitalálok valami mást.
  • Zsolo007
    Visszatértem :), folytatom a FAQ-t.
  • Zogu
    Ahogy elnézem még nem volt "falka". Vagy már lemaradtam?
  • Lupis
    Angol FAQ
    Itt elég sok mindent írnak érdemes ezt átolvasni a felesleges kérdések elött.
  • Akuma
    kösz a segítségeket, probléma elhárítva :)))
  • Lupis
    Nem lehetne vmi szolídabb?
  • Lupis
    Hú ez a sok animált logo eléggé szemfárasztó.
  • Zsolo007
    Wordben csinálom minimális rendezéssel de nehezen haladok. Nem jut nekem se minden eszembe ráadásul most még el is kell mennem, szal nagy segítség lenne ha összeszedné nekem valaki pontokba a legfontosabbakat amik bele kell hogy kerüljenek. A többit meg én megírom ha visszértem, ez kb. olyan 1-másfél óra múlva várható.
  • Piedon
    Még nincs...de készülget, légy türelemmel, tudom lehet,hogy nehéz, de ez van...a fordító(ferdítő is csak ember).
  • lipovics
    Nekem a szoveg a lenyeg, ezert akar notepad-ba is lehet :)
    Elso korben szoveges tartalom lesz, utana csinalgatjuk a dizajnt.
  • Zsolo007
  • kiskorúbézoltán #3188
    Lenne egy ötletem mivel kéne kezdeni a FAQ-t , de attól tartok néhányan komolyan megsértődnének ...
  • Tockos
    Ok bocsi nem fogunk ilyen aproságon itt veszekedi nem azért járok az SG oldalára,csak néha idegesíto hogy a válasz 1 szó lenne de az illeto inkább leírja 5 mondatben hogy ez már elhangzott olvassak vissza.
  • Zsolo007
    Elkezdem és összeírok amit csak tudok, aztán feltöltöm Etnieznek ha kész és utána be kéne linkelni véleményezésre ill. bővítésre. A tartalmat megpróbálom úgy összeszedni hogy leszűrom a topikban található hozzászólások lényegét, aztán majd kiderül mi sül ki belőle
  • Zsolo007
    Én nekiállok szívesen megírni a tartalmat Frontpageben (lévén csak azt ismerem jól) aztán majd formázgatjuk. Megpróbálom összeszedni a legfontosabb dolgokat. Vagy ne Frontpageben hanem Wordben írjam és Etniez meg majd összehozza az oldalt?
  • [NST]Cifu
    Rendicsek.
  • [NST]Cifu
    ?!?
    Utóbbi időben már menetrend szerint szokták feltenni a kérdést, hogy van-e crack, amire eddig mindig volt válasz. Miután te is feltetted a már ismert kérdést, én Zsolo007-nek tettem egy javaslatot, miután ő már válaszolt neked.

Ezek után te kezdtél el kisöregezni!

Szóval ki kötekszik akkor kivel?

Az pedig, hogy kissé cinikus vagyok ezzel kapcsolatban, talán betudható annak, hogy már évek óta itt rontom az SG levegőjét, és ezt már kismilliószór eljátszottam kismillió emberrel. A HL2 esetén egy egész korrekt kis FAQ lett csinálva a népnek, még szorgos kezek és Borg kartárs segítségével a banner is kiüti a HL2 topicba látógatók szemét, de még most is sokan feltesznek olyan kérdéseket, amelyek ott vannak a FAQ-ban, csak el kellene olvasni...

Talán hagynom kéne a fenébe az egészet, és simán átugrani az ilyen dolgokat, nem az "én gondom" felkiáltással. A FAQ, amit felvetettem, szintén nem nekem, Zsolo007-nek, Etnies-nek és a többi topiclakónak kell, elhiheted...