Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énis menék
de mikor lesz
és mi lesz a szerver neve
.
.
.
.
De a WO-m... <#rinya>#rinya>
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Ha ma nem akkor holnap mikor érnétek rá? 1-2 emberrel kéne elõször meglátni hogy bírja a netem aztán jöhet egy wolfpack is 😊 (persze a max. 4 ember szalé pici wolfpack 😊 )
Értelemszerûenm csak crackeseknek szól ez az üzi, szigorúan 1.0!
Mondjuk mákom volt mert az elsõ torpedó elkapta a propellereket, és megállt a hajó, szal kijátszottam a DDket kilõttem a hátsó torpedómat, ekkor veszélyesen megdõlt.....de még ez is kevés volt, szembeforultam vele lekapcsoltam minden gépet, megvártam míg a DDk lenyugszanak és otthagyják, aztán fel periszkópmélységbe és beleküldtem még egyet elölrõl 😊.
Szal ha jól számolom 5 kellett neki, elég kemény dió....

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõször egy task force, amiben a BB a képen látható módon járt:
És ezután írország partjainál egy konvoly ahonnan csak két hajó tudtam elsüllyeszteni, mert nem elég hogy vihar volt még egy DD is õrizte 😞
Mondjuk a BB 38000 tonnát hozott a konyhára szal nem sajnálom a konvolyt 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Enter the channel to SSE - behajózok, kiírja complete.
Navigate through the channel - keresztülmegyek rajta, jön is új rádióüzenet, de nem változik semmi a briefing képernyõn, marad az incomplete státusz. Ez egy bug lenne?

Akkor biztos kozel voltam....
(Vagy en felejtek el valamit beallitani neki?)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

asszem át kell néznem a kézikönyvet 😄
technológia!
... <#vigyor3>#vigyor3>