Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én már kiprobáltam nagyon jó föleg töben vagyunk anál jobb
énis menék
de mikor lesz
és mi lesz a szerver neve
hatamoto
Már olvastam itt, hogy valaki "lekurvajózta" a multit! Mindenesetre akár így van akár nem reménnyel telve állok egy esetleges szombati gáma elé!

.
.
.
.

De a WO-m... <#rinya>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Zsolo007
Lévn a lényeget 1 emberrel is ki lehet próbálni, ha már látjuk milyen el lehet dönteni érdemes e 4-en 😊

Zsolo007
És holnap mikortól érsz rá?

hatamoto
Ha szombaton is lesz és a WO-m nem fullad meg mindig, akkor én is beszállanék!

Lacc
Én a holnapi menetben benne lennék.
Zsolo007
Önként jelentkezõket keresek multiplayer tesztre, én lennék a szerver. Van 30 percetek filózni és válaszolni 😊 én addig lenyomok egy patrolt (lehet hogy késni fogok ha bekapok egy konvolyt 😊 ).

Ha ma nem akkor holnap mikor érnétek rá? 1-2 emberrel kéne elõször meglátni hogy bírja a netem aztán jöhet egy wolfpack is 😊 (persze a max. 4 ember szalé pici wolfpack 😊 )

Értelemszerûenm csak crackeseknek szól ez az üzi, szigorúan 1.0!

Zsolo007
Amúgy egy valamit magyarázzatok meg nekem a BattleShipet miért BB-nek hívják, miért nem BS-nek? Úgy ahogy a BattleCruisert BC-nek?

Zsolo007
Húha elõször az elsõkbõl 4-et kilõttem rá abból 3 kapta el, akkor nagyon megdõlt balra, de ez kevés volt. Utána ráfordultam farral és ráküldtem még 1-et (persze ez nem azonnal volt szépet fogócskáztam a DDkkel 😊 )
Mondjuk mákom volt mert az elsõ torpedó elkapta a propellereket, és megállt a hajó, szal kijátszottam a DDket kilõttem a hátsó torpedómat, ekkor veszélyesen megdõlt.....de még ez is kevés volt, szembeforultam vele lekapcsoltam minden gépet, megvártam míg a DDk lenyugszanak és otthagyják, aztán fel periszkópmélységbe és beleküldtem még egyet elölrõl 😊.

Szal ha jól számolom 5 kellett neki, elég kemény dió....

hatamoto
Nemá... Én nem tom megfótozni! Nekem olyan példányom van ami egy kamionról esett le! Golndolom ez nem csak velem van így itt és mással ez nem fordul elõ?

Papirzacsi
Peccselés elött velem is elfordult, hogy kintmardt mindenki, köztük én is a toronyban. Mondjuk semmi következménye nem lett. ELég nagy BUG. De azóta se találkoztam ilyennel.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Bucser
hány torpedót kapott a BB mire elsüllyedt???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hatamoto
Na ne szívass! <#vigyor3> Tutkó én kúrelok el valamit mert eddig minden merülésemnél eltûnt!

Zsolo007
Nézrelõdj Észak Angliában Scapa Flow és Greenland között féluton, találkozni fogsz eggyel tuti!

Zsolo007
egy fontos kérdés amikor elfoglalja NO farncit akkor a flotta automatikusan átköltözik az új bázisra FRo-ba vagy át kell jelentkezni, vagy hogy van ez?

Papirzacsi
Ilyet akarok én is a torpedóm útjába!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Zsolo007
Az egy szép nagy BUG 😊

hatamoto
Az normális, hogy a WO nem mászik merülés után vissza a helyére vagy nem tud bemászni merülés elõtt és megfullad vagy mi a csecs van vele? <#lama>

Zsolo007
Úgyhogy kaptam, elég manit hogy megvehessem a type VIIC-t 😊

Bucser
Navigat through the channel ahogy átmentél menj le periszkóp mélységbe és irány dél utána majd szlnak hogy menj le 25 méterre...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zsolo007
Há elég szerencsés vagyok, a 6. patrolom elég mozgalmas volt:

Elõször egy task force, amiben a BB a képen látható módon járt:

És ezután írország partjainál egy konvoly ahonnan csak két hajó tudtam elsüllyeszteni, mert nem elég hogy vihar volt még egy DD is õrizte 😞

Mondjuk a BB 38000 tonnát hozott a konyhára szal nem sajnálom a konvolyt 😊

Bucser
Nekem volt olyan, hogy lekoppant bemerült használhatatlanul a hajó alá jött amásik torpedó közvetlen az elsõ után az robban erre berobban az elsõ is😄 ZSÍRRRR

hatamoto
Kanyarodni az õ-ú betûkkel meg a mûszerekkel tudsz. Szerintem nem lesz baj ha megnézed a tutorial videókat! Hasznosak nagyon. Bár nem nyújt teljes megoldást a kiképzés teljesítésében, mert én is szopok az elsõvel!

én el sem jutok oda 😄 nemtom hogy kell kanyarodni, meg navigálni, meg minden 😄DDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

dr Kotász
Valakinek volt olyan problémája, hogy nem lehet az elsõ gyakorló küldit megcsinálni?
Enter the channel to SSE - behajózok, kiírja complete.
Navigate through the channel - keresztülmegyek rajta, jön is új rádióüzenet, de nem változik semmi a briefing képernyõn, marad az incomplete státusz. Ez egy bug lenne?
Navigáció,állomások,támadás, és egyéb controll gombok!!!!Eléggé sok!!!

hatamoto
Jó ötlet volt! <#vigyor3> Jók a képek nagyon! Fõleg a Bismarck!!! Remélem én is találkozhatok majd vele hamarosan! <#nyes>

Sokan mondták, hogy F1 lenyomásával nem tesz ki bill.kiosztást.Itt van kettõ példa mit tesz ki.A négy közül itt van kettõ.

Nem az én képeim, de azért tettem fel, ha valaki betéved lássa milyen egy igazi game!!<#wow1><#guluszem1><#taps><#eljen>

hatamoto
Azt már én is sokszor! Már megy csukott szemmel is! <#guluszem1><#awink><#vigyor3><#vigyor3>

Seaweed
Khmm...merolegesen ment a hajotestre, es visszapattant, nem is lecsuszott!!!
Akkor biztos kozel voltam....
Lacc
Ha túl kicsit szögben kapja el a célt, vagy túl hamar (pl. 300 m-en belül kb.), akkor szokott lecsúszni.
Seaweed
Valaki magyarraz mar el nekem hogy a Mark1-es torpedo mitol fuggoen robban vagy mitol fugg hogy egyszeruen lecsuszik a celrol..elobb volt hogy szo szerint merolegesen VISSSZAPATTANT!
(Vagy en felejtek el valamit beallitani neki?)
vizet 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Glpetyus
<#eljen><#eljen>

Seth
és eltaláltál legalább valamit??? 😊)

PSN ID.: Beegabor

Zsolo007
Kitüntetést hogy lehet osztani a legénységnek????

Glpetyus
LOL 😄

Glpetyus
Na,leért 😊
Holnap indúl a vadászat ^^

leszedtem a játékot, lemerültem, és biztos ami biztos kilõttem egy torpedót a kikötõ közepén 😄DD

asszem át kell néznem a kézikönyvet 😄

Seth
látom nagy metal slug fan vagy

PSN ID.: Beegabor

hatamoto
Bosszantó fejletlen technológia! ... <#vigyor3>