Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
pontos döt kéne irni kösz
Zsolo007: logikus persze a dolog, gondoltam hátha a tartalékok helyére (fingom nincs, hogyan tárolták õket).
Egy nelson osztályú BB elsüllyedt 1 db torptól!!!!!!!!!
A rossz hír az hogy 4 torpot lõttem ki és a 4-bõl csak 1 robbant 😞
Enyire gyenge minõségûek a mágnese detonátorok 😞
A következõképpen lehet nyomulni:
belenézel a periszkópba befogod a célt f6-ot nyomsz megnézed a WP tiszt által javasoplt irány, annak megfelelõen állítod be a hajót.
Vissza f3-ra lockolsz a hajón elõkapod a manualt és kikeresed a hajót
amikor szép zöld lesz a háromszög 😊 akkor a manuálban a hajón ilyen sötét téglalapok jelennek meg, ott kiválaszthatod hova célzol (löszerraktár, hajtómûvek stb.) és többek közt lesz egy vékony téglalap a hajótest alatt arra kattintasz kiírja hogy keel, ezzel rendben vagy, visszamész f6-ra ott szépen átállítod az 1-es torpot mágnesesre és megküldöd a BB-t 😊 és ha mákod van és felrobban akkor 1 torppal szereztél cirka 40.000 tonnát.
Jó vadászatot mindenkinek! Éljen a Kriegsmarine! megyek is õrjáratra 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha benyomod az f6-pt és felül meg a kérdõjelet akkor felkön ilyen a kör a hajó körül sötétebb vastagabbvonalas részekkel, az mutatja hogy mekkora szögben tudzs lõni torpedót ha azon belül van a cél akkor el fogod találni (persze ha közel van) a WP tiszt berajzolja ilyen zöld csíkkal az irányt amere állnod kell a torpedó lövésekor hogy biztosan eltaláld, ha azzal szépen egyvonalban vagy el fogja találni a célt.
Még valami ababn az esetben ha túl kicsi a szög a hajó és közötted (ahogy nekem is volt korábban ) és tudod hogy le fog pattanni a torpedó akkor beballagsz F6-ba és ott van olyan kapcsoló hogy pistol, na azt M-re kapcsolod I-rõl. Ugyanis a torpedóknak kétféle detonátora van:
Az egyik (I) becsapódáskor aktiválódik, ez poersze nem jó ha túl kicsi a szög, ilyenkor jön a másik (M) a mágneses detonátor, ez a hajó mágneses mezejét érzékeli és akkor robban. A gond az a mágnesessel hogy iszonyúamn megbízhatatlan, ha pl. sok hajó vn a akornyéken (konvoly) vagy viharban. De van egy hihetetlen nagy elõnye is.
Beállítod a torpedót M-re már becéloztál egy hajót mondjuk egy BB-t és valahol (még nem néztem mindjárt meglesz) be lehet állítani hogy milyen mélységben haladjon a torp. Namost ha megtudod milyen nagy a merülési mélysége a BB-enk (recog manual) és úgy állítod a torpot hogy 1-2 méterrel pontosan a hajótest alatt robbanjon akkor kérlekszépen az összezúzza a hajó alját, ezáltal 1 db !!!!!! torpedó elég egy BB elsüllyesztéséhez. Ezt megyek és letesztelem most aztán mondom a tapasztalatokat
Más. Azért kérdeztem a Deck Gun ammoját, mert 1939-ben kezdtem és ugye a konvojok védtelenek ekkor még. Simán le lehetne darálni 20 hajót, de már az elsõ patrolon is elfogyott a lõszerem<#falbav>#falbav>. Aztán felvettem egy gunner tisztet, hogy ne a vizet alázzuk, de inkább kivennék 4 torpedot és a hejére jó lenne 8,8-as skuló.
Mi ilyenkor a helyes eljárás?
Namnost még nem tom hogy a képen melyik a cél és melyik a sub, de az a lényeg, hogy ez az AOB az a szög ahogy a cél a subot látná és ennek kell 45°-osnak lennie. Ennek segítségével lehet kitalálni a hajó útvonalát.
De mindezekre csak akkor van szükség ha 100%-os realizmuson nyomja az ember egyébként minden automatán megy. Mikor becélzol egy hajót akkor mindent kiszámol, és egy ilyen háromszög jelenik meg a hajó fölött, kiválasztod a csövet, és akkor lõhetsz amikor az a hromszög zöld, természetesen ettõl még nem lesz 100% hogy eltalálod a célt de ne feledjük ez a II. VH! A háború elején a fegyverek még nem voltak túl pontosak!!!!!!!!!!!!!
5 fontos lépésbõl áll a torpedózás:
1. megközelítés
2. adatgyûjtés
3. adatküldés TDC-re (ez a taktikai térkép az összes létezõ mûszerrel)
4. csõválasztás
5. támadás
1. MInél közelebb vagyunk a vélhoz annáll jobb, lehetõleg legyünk 1000 m-en belül mert ha a cél ki is szúrja a torpot ilyen közelrõl nem lesz elég ideje irányt váltani. valamint lényeges a cél és a sub által bezárt szög is, a lewgjobb az ha a cél utvonalára 45°-osan néz a sub, így van elég idõ adatgyûjtésre
2. 3 legfontosabb adat: távolság, a torpedóvetõcsõvel bezárt szög és sebesség. Könnyebb nehézségi szointeken ezeket az adataokat a gép automatikusan begyûjti amikor befogod célnak periszkóppal vagy az UZOval. Viszont ha történelmileg hitelesre van állítva (100%) akkor ezeket magamnak kell felírni. MIkor tehát ránézel periszkóppal vagy UZOval automatikusan felismeri azt és kiírja minden adatát a jobb felsõ sarokban lévõ jegyzetfüzetbe.
Innentõl a manual szépen leírja hogy kell manuálisan számolgatni a dolgokat, elég komplex szöveg szal egy kicsit pihentetem a dolgot, reggelizek, kinyomtatom és szépen lefordítom és tesztelem hogy jól fordítottam e, ha ez megvan beírom amit megtudtam.
... <#rinya>#rinya><#vigyor3>#vigyor3><#rinya>#rinya><#zavart2>#zavart2>
Olvastam valamelyik külhoni fórumban ma reggel, hogy van már 1.1 crack (RELOADED )csak nem megy benne a karrier mód! <#merges3>#merges3>
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Ma ráér valaki akinek WAREZ van egy multi tesztre?????
Most volt hogy olyan poziciobol sulyesztettem el egy teherhajot ahonnan AI el se talalja!!! Mogotte 4 ora iranyabol melle mentem, koztes tav kb 500m, es full derekszogben eleceloztam Mark1-el!, kb 85°-ban csapodott, robbant, sullyedt 😉))
Mas:
Ugye ujrakezdtem, de most meg olyan tok tiszteim vannak....celozni se tudnak.. kenytelen voltam kitanulni a torpedo beallitasokat manualisan...meg is lett az eredmenye (VEGRE!)...
Megjegyzem a végén nem jelzi eltûntnek vagy halottnak! <#nemtudom>#nemtudom>.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Eltûnt WO bekarikázva. A legénységen kopoltyú tuning. Ez idáig még nem lenne nagy gond de a WO az elúszott és azért kellene még 1x2x ... gondolom! <#rinya>#rinya>
Lehet, hogy béna vagyok, de a rádiósom nem mutatja meg a kapott üzeneteket. Hogy tudom rávenni?
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mi ilyenkor a helyes eljárás? Milyen mélységben kell futtatni a torpedót?