11357
-
#3262 Hali!
A Silent Hunter III télleg csak 32bites Windowson hajlandó menni? -
#3261 mint emlittettem nem panaszkodok. Athlon 2400+ 512MB DDR333, ATI 9000 64Mb 64bit a konfigom föbb jellemzöi, és ahhoz képest még minden uj és ujabb játékkal jáccotam. Ahhoz képest hogy itt és más game topik lakoi mijen paksi erömüvekkel nyomják. szal nem panaszkodom -
#3260 Az ati9000 nem hasonlítható össze az FX5200-al........bocsásson meg nekem minden FX5200 tulajdonos, de az igazság az hogy az angol kifejezéssel élve: A piece of shit!!! (lószar). Rosszabb mint a G4 MXek. Directx9-en meg hihetetlenül gyenge teljesítményt nyújt. Max. irodai alkalmazásra jó másra nemigen.......
UI.: Az FX széria amúgy is szar lett ráadásul ez még tovább rontja a hírnevét az nvidiának. Atiéknak legalább volt annyi eszük hogy a 9200-asukból kiszedték a directx9-et ezáltal mentve valamit a hírnevükből......Nem véletlen hogy nvidia olyan gyorsan kijött a 6-os szériával! -
#3259 én ATI 9000-el nyomom és nem panaszkod6ok -
#3258 Fut FX5200-on???????WoW rendesen izzadhat az a kártya...........nemgondoltam volna...Akkor már értem miért lassul be az újabb driverekkel........ -
#3257 Láttátok már a battlefield 2 bannerét???????? Az valami flashes megoldás nem? De Qurvajó!!!! -
Attiska #3256 Zsolo007,
FX5200. Aműgy sajna 800*600-ban textúrahibák vannak, így maradtam a 1024*768-nál. -
#3255 huuu, tegnap elöször jáccotam 1 missiot (happy times). követtem egy torpedo utját, és egyenesen a hajocsavar felé ment! már biztos voltam a sikerbe, ekkor láttam, hogy a proppeler által keltett áramlat a torpedot kicsapta 1 pillanatra a vizböl (kiugrott mint 1 delfin!) és más irányba ment el... -
#3254 LOL
UI.: Jah leesett a hajós weboldalra gondolsz .......áhhhh......hol tartom az eszem???? -
#3253 A medvét a weboldaladra írtam. -
#3252 Hát lévén megint csak ketten vagyunk, ez így nem jó, ha még jönne etniez meg mondjuk Cifu akkor jólenne :) -
#3251 Lássuk a medvét! -
#3250 Nagyon OTT van ez a játék! -
#3249 Ez a hajó renown tetszik. Még valami eszembe jutott. Én még suliban kezdtem el csinálni egy weboldalt ami az uboat.net fordítása alapján leírja a kroszak tengóit. Esetleg be lehetne rakni. Mit szólnátok hozzá? -
#3248 Felraktam a bill kiosztast es a manualt. A jatekba berakhato zene is, ezt is beirtam a faq-ba, javitottam az oprendszerek es a driverek infojat. -
#3247 Privátba Zsoloo007-nek. -
#3246 Az oldalgazdával kellene kitetetni egy fix bannert a FAQ-hoz, mert így el fog veszni a cím. -
#3245 Hova irtad? -
#3244 Csinaltam egy oldalt, ahol a hajok renown erteke van feltuntetve.
Elerheto a FAQ index oldalarol, vagy innen:
http://etnies.muskatli.hu/sh/hajok.html
A neveke majd kesobb beirom, mert nem akarok teves infot felrakni. -
#3243 Szia!
Megnéztem a FAQ-t. Nagyon jó. Írtam néhány észrevételt -
#3242 Változott a helyzet az esős időre való tekintettel mégsem megyek el itthonról, szal ráérek FAQt csinálni és ami mégfontosabb ha vagyunk elegen akkor multizni!!!! SZal aki ráér az szóljon jó lenne már összehozni egy vadászatot! -
#3241 MIlyen VGAd van? -
Attiska #3240 Azt még hozzáteszem, hogy a 61.76-os nVIDIA driver van fent, a 66.94-es és a 71.84-el nagyon lelassul valamiért a dolog, pl. az SH3 meg az IL2FB/PF játszhatatlan lesz. -
#3239 Érdekes...........
Etniez akkor pls rakd bele a 98SEt a támogatott OP-ok közé THX -
Attiska #3238 Játszik még rajtam valaki Win 98SE alatt a játékkal? Elvileg ugyebár nem kellene futnia, de nekem tökéletesen megy, soha nem fagyott eddig. -
#3237 Csináld is nyugodtan mert ma abszolút nem érek rá vele foglalkozni
CIFUnak: Rombolós dolog alatt azt értem hogy ha észrevesz egy romboló hogyan tudod lerázni/elsüllyeszteni, esetleg úgy hogy konvolykísérőkkel hogy érdemes játszadozni.
A bill.kiosztás dolgot meg direkt beírtam a FAQ-ba de ha ennyire lusta lesz a nép hogyí nem bír beballagni az említett könyvtárba akkor jó lenne ha mind a konvolytérkép, mind a bill. kiosztás fel lenne rakva etniez oldalára és belinkelve a FAQba
UI.: csak most nézem hogy már megcsináltad a linkelést, THX -
#3236 Elkezdtem kicsit csinalgatni a FAQ-t :) -
#3235 jippí .... Megvolt az első komolyabb őrjáratom. 1940, january 9-16: 46355t süllyedt! Örülök mint majom farkának, mert az előző meg mélypont volt, nem tonna miatt, hanem zsinórban 3 besült és 1 fél méter híján nem talált torpi miatt. -
GarET #3234 MÁR FELRAKTÁK KERESS RÁ:)
amúgy ezt a kpt is berakhatnátok a FAQ-ba:)
jah és nem cak azzal tod megnézni, ha bemész a könyvtáradba SH3, és a documents mappában csalingálsz rátalálhatsz a teljes bill kiosztásra!! -
viktor2 #3233 Hello!
Fel tudnátok tenni az F1 help menüpont összes billentyűzet kiosztását jpg képformátumban ha lehetséges.
viktor -
#3232 Kezdetnek perfect!
A rombolós dolog alatt mit értesz? Hogy kell elkerülni a bajt ha egy felszini hajó ránk támadott? -
#3231 Átolvastam kiskorú irományát kiszedtem belőle a "hülyeségeket". A rombolós dolog megírására csak nem érzek ingerenciát szal ha valaki nagyon ráér írja meg pls és küldje el. THX -
#3230 OKé értem én azért mondtam hogy ki kell belőle venni. Ezen kívül van más is a sorrendet is változtatni kell, mert van ami csak később jutott eszembe. pl: időgyorsítás után felbontás, utána meg torpedózás....ez így nem egészen jön össze.
Nah mindenképpen kellene valaki aki megírja a manual targetinget és elküldi nekem priviben vayg mailben nekem 8 hogy berakhassam. A rombolós részt én meg megírom de szrintem nem most....bár kitudja. Ezen kívül aki végigolvasta az azt mondja meg hogy mi hiányzik még belőle, mert szerintem van még 1-2 dolog ami tisztázásra szorul, de nekem nem jut eszembe :D. Szal ötleteket várok hogy befejezhessem!!!!! Törjétek a buksitokat a közjó érdekében :) -
Thanatos #3229 oks én csak ránéztem faq-ra ennyi, nekem oly mind1 ki mit irt csak hülyeség ne legyen már benne -
#3228 Jah de azt nem én írtam :D az kiskorúbézoltán írása, azért írtam elé hogy tőle idézve, nem néztem át mert túl hosszú volt, azt ki lehetne törölni mondjuk -
Thanatos #3227 A hajó és a személyzet :
- a gyak. küldiket "kiváló"-ra csináltan meg így 1500 renown-val kezdtem (elvileg azok nélkül kevesebbet ad , hogy csak a végrehajtás vagy az eredmény is számít-e azt nem tudom)
etcetc, megy a foyltatás csak a léynegest részt ragadtam ki..., ez a faq-ban volt :) -
#3226 Ezt mire monod thantos? Én ilyet nem írtam. Emléxem rá. -
Lupis #3225 Hú ez elég hosszú gondolom a bill is elfüstölt:D Egész jó remélem vki megírja majd a manualos célzást^^ -
Thanatos #3224 ezen akatt meg a szemem elsőre a faq-ban :) -
Thanatos #3223 nem azért mondom de én ucso két tutor küldit nem csináltam végül meg és ugy is 1500renown-al kezdtem... :)