Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nekem annak idejen volt az adria egy reszerol (RAB sziget) egy aktiv (akkor hiteles) hajozasi terkepem, es azon nagyon pontosan fel volt tuntetve minden szirt, zatony, melyseg, stb.!! Eszmeletlen pontos volt(es reszletes).
De hogy a 30-as 40-es evekben ezek milyenek voltak..hat passz...
Zogu
Bár a jobb tengeri téképeken, azt hiszem a rosszabbakon is, talán még az ált. isk. atlaszon is színekkel és számokkal jelölik az átlagos vízmélységet.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Köszi!

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Seaweed
Koszi az infokat, lassan ujra tengerre szallok 😉
Zsolo007
navigátor/report/depth under keel és megmondja a mélységet 😊

Zsolo007
DDknél kell vigyázni mert azok 3,5-4 méterre merülnek csak be 😊

Zsolo007
a hajók merülését meg a recog manuálban tudod megnézni asszem a draft az jobb felül (a kép alatt)

Zsolo007
Ki nyomta már multiban? aki igen meg tudná mondani hogy melyik a chat gomb? akinek van kedve multizni azoknak milyen netük van? Nekem 1500/256 ha jól emléxem (chello). Akinek ennél jobb van jelentkezzen mert akkor az lesz a szerver 😊

Zsolo007
Ha jól emléxem akkor ott van balra a mágnese-impact beállítótól
alapból 4-re van állítva

Zogu
Nekem sem sikerült még megtalálni. A SH2-nél pipec volt. Hátha valaki elõbbre jár a játékban. Sajnos úgy vettem észre, hogy a jó kis billentyû-parancsok (térképen a hajónk középre, a céltárgy követése ....) itt nem, vagy nem úgy mûkszik.

IMYke2.0.0.0
Értem, akkor ékezet nélkül lehet fordítani... Reméljük, lehet majd buherálni a betûkészletét.
Akkor csinálok egy kis helyet, és én is feltelepítem, köszi az infót!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
Most megnéztem, és úgy láttam hogy a Menü, a Tutorial szövegek, meg a hajók museumos adatait lehet leforditani. Viszont ékezetes karakterek helyén csak pont van...
Lacc
M-betût megnyomod és ott vannak az üzenetek.
IMYke2.0.0.0
Bocs, most tévedtem ide, aki feltette meg tudta / tudja állapítani, hogy fordítható-e a Játék?

[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához:Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seaweed
Jah igen Zsolo007-volt! Thx.

Melyik a torpedo melyseg allito muszere? (TDC) Manualban nem talaltam rola semmit...vagy vak es feluletes vagyok.. ;]
Seaweed
Megkerdezed navigatort.
Seaweed
..ahova telepitetted/SilentHunterIII/documentation/
ajanlom figyelmedbe!
Basszátokmeg 😄 mig a válaszra vártam alt+tabbal otthagytam a játékot, és mire visszaléptem ez várt :

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hi

Én is az elsõ gyakorló küldivel küzdök még.
Elindultam S SE irányba flank speed el majd 25 méter-re
merültem .... volna ha lett volna hova igy a hajó fenekét szépen
összetörtem. Honnét lehet tudni mekkora a viz?
Seaweed
Igen, eddig mindig saccra csinaltam, a tamado es az en sebesegembol es tavolsagombol, a torpedo iranyat jelzo vonalak (F6-TDC) nagy segitseg, es megsaccolom hogy hova celozzak. Foleg nincs ido mericskelni mikor 2-3 rombolo koroz korulotted valami buzi sekely vizben ahol kiterni se tudsz, es a periszkopot allandoan mozgatni kell, mert kilovik, anelkul meg vak es halott vagy 😊)..szal sacc/kb es eddig bejott, nagysagrendekkel hatekonyabb vagyok, es nagysagrendekkel kevesebb loszert pocsekolok!
akkor jó htx 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hmuda
Én szimplán escapel kiléptem és második próbálkozásra kihozta excellentnek a vizsgát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát nem is szerencsére. Bár nemtudom miért, most halálpontosan ugyanazt cswináltam mint az elõbb, de most Excelletre sikerült a vizsga. Kicsit zavaros. <#idiota>

Viszont az üzeneteket még mindig nem tudom hol kell meghallgatni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hogy kell megmérni a szöget? mert egyedül az ami nem megy :I csak saccra beállítod és kész?
persze, ott igy mész és uyg lõsz hogy áÁÉÁÉÁÉÁÁÉ !!! 😄DDD

de már megvan az elsõ küldi, csak ha kész az összes obj akkor mi van ? aztmonjda menjek a felszinre és készvagyok, felmegyek (s betû) és nem történik semmi... ilyenkor kiléphetek ? 😮

Zogu
Bocs! Az elõbbi üzenet Hmuda-nak szólt. Mellényúltam.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Olvass egy kicsit vissza!!!

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Nem egy army mi? <#vigyor2><#violent><#ravasz1>

Hmuda
Hm, elsõ tréning küldi minden feladatát megcsinálom szépen sorban, de mikor a felszinre emelkedek, nem történik semmi. Várok pár percet full gyorsításon, semmi. Kilépek a menübe, írja, hogy minden feladat teljesítve, de nem a listában még mindig úgy van feltüntetve, hogy nem volt megfelelõ a teljesítményem.

(plusz a kapott rádióüzeneteket hol lehet meghallgatni, megnézni, stb, mert a rádiós menüje nem igazán segítõkész ezügyben)

Seaweed
Kosz az infot!(Pistol M-I) Mar nem tudom ki irta, negyven valahany hozzaszolast olvastam el most.

Viszont az biztos hogy en mar csak "manual" inditok torpedot! Olyan veszett helyzetekbol is betalaltam mar, hogy el se hittem volna hogy sikerul! (Pl egy hatalmas balkanyart irattam le torpedoval, mikozben en es az engem uldozo naszad folymatos jobban volt, oldaltavolsag 100m!!! De az ut hossza 3-400M volt...) Az alalovost is ki fogom probalni, csak meg a melysegbeallitast nem tudom melyik, dem ost mar megnezem manualban (felkeltette erdeklodesem 😉), pedig jobban szeretek manual nelkul rajonni az ilyen dolgokra 😉

Jah igen es 74 vagy 75%-on nyomom! (Mar nem emlekszem. Kulso nezetek, es hogy terkepen is feltunjenek a celok, van engedelyezve, minden mas realis.)
megpróbálom, htx

Bucser
m- betûvel tudod megnézni. Miután átmész a csatornán marad a Dél délkeleti irányon merülj periszkópmélységbe aztán Szólnak amikor 25 méter mélyen fordulj 180 fokra azaz délre. HA megtettél egy hosszabb távot szólnak ha kész a küldi... Nem kell semerre sem forgolódni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Más fórumokon elorehaladott emberkéktol azt olvastam, hogy eddig csak orjárat volt. Szóval lehet ez ilyen lesz végig. Single missziókba viszont jók a feladatok. Mondjuk az csak egyszeri az igaz.
Elsõ kiképzénél tudna valaki segíteni ? 😛

az megvan hogy forduljak SSE felé, de utána ?
közben jelzi hogy két rádióüzit kaptam. azt hol tudom megnézni ? mert a rádióstiszt azt mondja h nincs üzenet 😞

Zsolo007
Aki már elõrébb jár a gémben meg tudná mondani hogy egész a játék végéig õrjáratok lesznek csak? Ez így elég uncsi, én sokkal jobban szerettem a 2-õt ott legalább voltak rendes célok......

Hmuda
Jó most kicsit túloztam de még fél perc is kriminális egy szimpla fõmenünél.

Hát igen, nekem mindössze 20 másodperc kb., de eros is a gépem.
Zsolo007
Na ha van valakinek kedve multizni szóljon, belövöm az MSN-et, címem:
[email protected]

Zsolo007
300 m kell az élesedéshez

Sorry hogy ilyen késõn jöttem de nagyon-nagyon hosszú õrjáraton voltam, de összeszedtem 18000 tonnát nagy nehezen, amúgy iszonyú peches vagyok minden õrjárat alatt találkozok konvollyal viszont mindíg viharban vagyok 😞 így csak 4-5-öt tudok kilõni 😞(((

De kurva bonyolult ez a játék nekem 😞

Nekem eddig az összes mágneses felrobbant szinte csak így célzok legtöbb hajóba elég 1 torpedó eddig összvissz egy pattant le az is azért mert 200m-rõl lõttem ki.Amúgy kb milyen táv kell hogy aktiválódjon?
Az miért van ahogy elkezdek jáccani a hang átvált fülsüketitõen sistergõre? A legujabb driverek fent vannak
dr Kotász
Szerintem akkor a gépeddel lesz a probléma, nálam fél perc körül van.
A kis háromszög +/-5° gyroszög eltérésen belül vált zöldre, de csak nem manuálon... 😊

Egyébként manual targeting-el nyomultok, vagy nem?

Csatlakozom. Nekem sem.

Papirzacsi
Az a helyzet, hogy nekem zöld 3szögnél se jelennek meg a sötét téglalapok. Egyszer kétszer bevillan, de semmi több.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Lacc
Annyira tényleg nem bonyolult, de élvezetesebb sokkal. De azért próbáld meg 100% realismon te kiszámolgatni, hogy hogy lõj ki egy torpedót miközben azon gondolkozol elég lesz-e az üzemanyag 😊
Hmuda
Viszont azt meg kell állapítanom, hogy a töltési idõ az katasztrófális, minimum 3 perc mire csak a fõmenüt behozza (amin semmi extra nem látszik, ami megindokolná ezt a töltési idõt.

Hmuda
Lassítva sikerült megnéznem õket (kicsit tenoros lett a narrátor hangja <#idiota>), szóval mehetek próbálkozni. Egyszerûbbnek tûnik mint a DW.