11357
  • Seaweed
    Jah ok.
    Hat asszem en nagyon feluletesen irtam le anno az ilyenteru tapasztalataimat...es lehet kicsit kacifantos is lenne a kezdoknek az a modszer ami nekem bevalt (derekszogben manualisan loni parhuzamos kurzusrol).
  • lipovics
    En mindig igy csinalom :)
    Nem csak ebben a jatekban, az osszesben.. Hosszu gamer evek tapasztalata ;)
  • Tgabbar
    Manapság pl egy Abit ATI 9600 256/128-as kártya kb 24-25 körül van,nem több
  • Tgabbar
    Igazán nincs mit.
  • ChevyG #3298
    a 9000es a legfontosabbat tudja a játék részéröl -> viz effektek! ebben a játékban 1 picit fontos ez
    a memoriát kéne nekem dupláznom (512->1024) és a 9000est lecserélni vlami 9600, vagy feletti kártyára, de erre most nincs 30e lovém
  • Zsolo007
    Megemlítjük, de erről eddig nem volt tudomásunk, THX az infót
  • Zsolo007
    Nyugi, nem lecseszni akartalak csak mpondtam a npének hogy segítsen írásokkal (akár úgy is hogyha már írt be a dologról akkor megdaja a hozzászólás számát és én átbogarászom), aki már jobban benne van (manual targeting, romboló lerázás/süllyesztés)
  • Tgabbar
    Esetleg meglehetne említeni a FAQ-ban azoknak ,akiknek tört van,hogyha csinálnak egyzserrre kb 3-4 vagy 5 mentést ,akkor 1 az esetek 90%-ban "épp" marad,amit lehet használni(én is ezt csinálom :S ).
  • Seaweed
    ?????? en csak a linket raktam be a fejlecbe! Mi hianyzik? Jelezd Etnies (lipovics)-nak!
  • Lupis
    Néha álj meg és merülj le 20-30mérterre és kapcsold be a silent runningot ,azán a sonárral hallgatózz vagy hagy a sonárosra igaz ilyenkor érdemes 15-20percre otthagyni.
    Fórumon olvastam és még nem volt időm kipróbálni ,de hátha működik:D
  • Zsolo007
    Egyelőre jó de részek hiányoznak..............
  • zoltang
    Jó! Aki kezdő mindent megtalál.

Most fejeztem be egy durva multit az ubin. Kis konvoj nagy védelem és tapasztalat (1943). 4-5 indultunk (nem XXI) korabeli hajókkal:), a végén 2 maradtunk. Az egész konvojt kinyirtuk rombolóstul együtt (kb.5db). Hát rendesen dobták a mélyvizi bombákat, de nem eléggé jól.:)
  • Seaweed
    Jo lesz igy?
  • bunkolaja
    Az lehet hogy minden game elindul, csak az nem mindegy mit látsz a képen. nekem 9000 => 9800 pro váltáskor a D3ban elsírtam magam örömömben. :)

Eljött egy valamikori kolis haverom, kérdezem D3 megvan? "Már végig is nyomtam a laptopomon" jött a válasz én meg seggreültem, hogy mi van? A képe elég alap volt, mint mondta, de végigvitte. Valami Ati mobility VGA-n :) Leültettem, elindítottam neki, fél óráig aztakurvázott.
  • _Atti_
    4 patrol alatt egy szerencsétlen kereskedőhajoval akadtam össze azt se birtam kilőni:) (100%realism)

lesz mástipusu küldetés később?
  • lipovics
    Lesz ma este multi? Jelezzetek elore, mert ugy csinalom magam, most jottem focibol, mindjart furdok, eszek es tolem okes a dolog :)
  • lipovics
    Kicsit all a szerver, perpill nincs FAQ, legkesobb holnap reggel el a dolog, addig irkaljon mindenki sokat :)
  • bgabor
    Várj vele, egészen biztosan hamar le megy az ára.
    Szimulátoroknál már néhány hónap után drasztikus árcsökkenés figyelhető meg, lévén hogy rétegjáték.
  • GarET
    jah és egy érdekesség, akárhyányszor töltök vissza állást, amikor betöltődik, úgy veszi a gép mintha vmi galiba lenne mert minden villódzik, patttognak a lámpák, meg kitörnek a műszerek övegei!, de utána méis beál minden normálba, és sérülés sincs szal nemtom miez, minden esetre először amikor csinálta beszartam majdnem.... mostmár cska mosolygok rajta:)
  • GarET
    uh a mai patrol nem volt rossz, ugye még mindig csak az UII-vel meggyek, amin 5 torpi van összesen. 3 hajót sülyesztettem el egyet alálövésséssel, a másiknál vmi gáz volt mert magneticen a vízben egyszercsak felrobbant úgyhogy töltöttem vissza az állást:)
    mire AN16-hoz értem volna nem volt skulom;)
    Nah és ott vok meglőve-a harmadik patrolom jönne, de már megint az AN 16-hoz kell mennem-nincs is annyi üzi a járgányban hogy elé legyen!!! oda vissza+ kicsit csalingázni!!!
    szal lehet beált a merevedés, mert nem hiszem hogy véletllenül 3x AN16-hoz kell mennem!!!
  • [NST]Cifu
    ...lehet ez az első játék amihez szükség lenne a >1giga ramra???

Egészen biztos, hogy nem ez az első játék. Hogy messzebb ne menjek, a SW:Galaxies 2Gbyte esetén állítólag már nem is swappel... :P
  • Zsolo007
    Nemértem a kérdést hiszen a rídmíben le van írva hogy az ajánlott 1GB ram :)
  • Rusid
    Á ott időgyorsításhoz kéne vagy 10G ram :DDD.
  • Akuma
    azt nem, mé ott is lehet gyorsítani az időt??? :DDDDD
  • Rusid
    Még nem próbáltad akkor Battlefield:Vietnam-ot. :D
  • Akuma
    eléggé lementek a memóriák árai, majd júniusban lehet beújítok rá
  • Akuma
    LOL :DDD
  • Akuma
    nekem az első :) ilyen még nem fordult elő velem (ezzel a géppel), pedig eléggé sokat szoktam játszani
  • Lupis
    8 szoroson nálam is akad. 4 szeresen és 16 szoroson nem csak 8 szoroson :D kicsit érdekes.
  • Rusid
    Nem az első játék :D.
  • Akuma
    az mér van, hogy néha már akkor is beszaggat a játék, ha nyolcszoros idő sebességre teszem?? gondolom sok a hajó, sok paraméter van a gaméban, amit egyre rövidebb idő alatt kell megoldania, ahogy növelem az idő sebességét... szóval lehet ez az első játék amihez szükség lenne a >1giga ramra???
  • Zsolo007
    Én nem tartom valószínünek hogy lesz patchtörés, örüljünk hogy a simát feltörték!
  • Attiska
    Szerintetek lesz tört patch? Én félek, hogy nem, eddig két patch van már, itt lesz a harmadik nemsokára, ha eddig nem csinálták meg... Mindenesetre ettől függetlenül szerintem megveszem majd a játékot, csak várok vele egy kicsit, hátha olcsóbb lesz.
  • Zsolo007
    Namost valószínűbb az hogy ahogy haladunk előre az időben a régebbi kártyák támogatását inkább kiveszik és az újjabbakat rakják be (már csak azért is hogy ne 100mb-os detonátor legyen.... :) ) És ezért lehet az hogy az újabbak már nem tesznek jót a tiednek. Hiába írja hogy visszamenőleg támogat minden taz egy nagy marhaság, minél régebbi a kártya annál régebbi detonátor jó hozzá. Legtöbbször amúgy az a detonátor a legjobb amit alapból adnak a VGAhoz.
  • Attiska
    Zsolo007,

De akkor az utolsó két driverrel miért lassul be minden? Azokban már csak dx9-es támogatás van?
  • Zsolo007
    Erről crossyt kérdezd neki van olyanja.

#3265: Az IL2 azért megy jól mert az nem használ DX9-et meg nincsenek benne durvább shaderek. Tulajdonképp 8-as játékokat viszonylag jól viszi.

#3261: valóban egész jó géped van.....bár a VGA 64bites....hát az nem az igazi
  • Zogu
    Lesz banner az FAQ-hoz? Szétnéztem, a Transport Giantnál van (SG). Onnan jutott eszembe.
  • Attiska
    Zsolo007,

Teljesen igazad van FX ügyben, de ameddig az IL2FB/AEP/PF fut a kártyán az általam elképzelt beállításokkal (majdnem minden fullon van), addig nekem teljesen jó. :)
  • zoltang
    Mozgó flash:

Periscope.swf
  • Attiska
    Zsolo007,

Mi9ért lassul be újabb driverekkel a legtőbb játék? Amúgy 1024*768-ban ha az ember kikapcsolja a high detail-t, teljesen jól megy a játék.