11357
-
#3302 Jah ok.
Hat asszem en nagyon feluletesen irtam le anno az ilyenteru tapasztalataimat...es lehet kicsit kacifantos is lenne a kezdoknek az a modszer ami nekem bevalt (derekszogben manualisan loni parhuzamos kurzusrol). -
#3301 En mindig igy csinalom :)
Nem csak ebben a jatekban, az osszesben.. Hosszu gamer evek tapasztalata ;) -
Tgabbar #3300 Manapság pl egy Abit ATI 9600 256/128-as kártya kb 24-25 körül van,nem több -
Tgabbar #3299 Igazán nincs mit. -
#3298 a 9000es a legfontosabbat tudja a játék részéröl -> viz effektek! ebben a játékban 1 picit fontos ez
a memoriát kéne nekem dupláznom (512->1024) és a 9000est lecserélni vlami 9600, vagy feletti kártyára, de erre most nincs 30e lovém -
#3297 Megemlítjük, de erről eddig nem volt tudomásunk, THX az infót -
#3296 Nyugi, nem lecseszni akartalak csak mpondtam a npének hogy segítsen írásokkal (akár úgy is hogyha már írt be a dologról akkor megdaja a hozzászólás számát és én átbogarászom), aki már jobban benne van (manual targeting, romboló lerázás/süllyesztés) -
Tgabbar #3295 Esetleg meglehetne említeni a FAQ-ban azoknak ,akiknek tört van,hogyha csinálnak egyzserrre kb 3-4 vagy 5 mentést ,akkor 1 az esetek 90%-ban "épp" marad,amit lehet használni(én is ezt csinálom :S ). -
#3294 ?????? en csak a linket raktam be a fejlecbe! Mi hianyzik? Jelezd Etnies (lipovics)-nak! -
Lupis #3293 Néha álj meg és merülj le 20-30mérterre és kapcsold be a silent runningot ,azán a sonárral hallgatózz vagy hagy a sonárosra igaz ilyenkor érdemes 15-20percre otthagyni.
Fórumon olvastam és még nem volt időm kipróbálni ,de hátha működik:D -
#3292 Egyelőre jó de részek hiányoznak.............. -
zoltang #3291 Jó! Aki kezdő mindent megtalál.
Most fejeztem be egy durva multit az ubin. Kis konvoj nagy védelem és tapasztalat (1943). 4-5 indultunk (nem XXI) korabeli hajókkal:), a végén 2 maradtunk. Az egész konvojt kinyirtuk rombolóstul együtt (kb.5db). Hát rendesen dobták a mélyvizi bombákat, de nem eléggé jól.:) -
#3290 Jo lesz igy? -
bunkolaja #3289 Az lehet hogy minden game elindul, csak az nem mindegy mit látsz a képen. nekem 9000 => 9800 pro váltáskor a D3ban elsírtam magam örömömben. :)
Eljött egy valamikori kolis haverom, kérdezem D3 megvan? "Már végig is nyomtam a laptopomon" jött a válasz én meg seggreültem, hogy mi van? A képe elég alap volt, mint mondta, de végigvitte. Valami Ati mobility VGA-n :) Leültettem, elindítottam neki, fél óráig aztakurvázott. -
#3288 4 patrol alatt egy szerencsétlen kereskedőhajoval akadtam össze azt se birtam kilőni:) (100%realism)
lesz mástipusu küldetés később? -
#3287 Lesz ma este multi? Jelezzetek elore, mert ugy csinalom magam, most jottem focibol, mindjart furdok, eszek es tolem okes a dolog :) -
#3286 Kicsit all a szerver, perpill nincs FAQ, legkesobb holnap reggel el a dolog, addig irkaljon mindenki sokat :) -
bgabor #3285 Várj vele, egészen biztosan hamar le megy az ára.
Szimulátoroknál már néhány hónap után drasztikus árcsökkenés figyelhető meg, lévén hogy rétegjáték. -
GarET #3284 jah és egy érdekesség, akárhyányszor töltök vissza állást, amikor betöltődik, úgy veszi a gép mintha vmi galiba lenne mert minden villódzik, patttognak a lámpák, meg kitörnek a műszerek övegei!, de utána méis beál minden normálba, és sérülés sincs szal nemtom miez, minden esetre először amikor csinálta beszartam majdnem.... mostmár cska mosolygok rajta:) -
GarET #3283 uh a mai patrol nem volt rossz, ugye még mindig csak az UII-vel meggyek, amin 5 torpi van összesen. 3 hajót sülyesztettem el egyet alálövésséssel, a másiknál vmi gáz volt mert magneticen a vízben egyszercsak felrobbant úgyhogy töltöttem vissza az állást:)
mire AN16-hoz értem volna nem volt skulom;)
Nah és ott vok meglőve-a harmadik patrolom jönne, de már megint az AN 16-hoz kell mennem-nincs is annyi üzi a járgányban hogy elé legyen!!! oda vissza+ kicsit csalingázni!!!
szal lehet beált a merevedés, mert nem hiszem hogy véletllenül 3x AN16-hoz kell mennem!!! -
#3282 ...lehet ez az első játék amihez szükség lenne a >1giga ramra???
Egészen biztos, hogy nem ez az első játék. Hogy messzebb ne menjek, a SW:Galaxies 2Gbyte esetén állítólag már nem is swappel... :P -
#3281 Nemértem a kérdést hiszen a rídmíben le van írva hogy az ajánlott 1GB ram :) -
#3280 Á ott időgyorsításhoz kéne vagy 10G ram :DDD. -
Akuma #3279 azt nem, mé ott is lehet gyorsítani az időt??? :DDDDD -
#3278 Még nem próbáltad akkor Battlefield:Vietnam-ot. :D -
Akuma #3277 eléggé lementek a memóriák árai, majd júniusban lehet beújítok rá -
Akuma #3276 LOL :DDD -
Akuma #3275 nekem az első :) ilyen még nem fordult elő velem (ezzel a géppel), pedig eléggé sokat szoktam játszani -
Lupis #3274 8 szoroson nálam is akad. 4 szeresen és 16 szoroson nem csak 8 szoroson :D kicsit érdekes. -
#3273 Nem az első játék :D. -
Akuma #3272 az mér van, hogy néha már akkor is beszaggat a játék, ha nyolcszoros idő sebességre teszem?? gondolom sok a hajó, sok paraméter van a gaméban, amit egyre rövidebb idő alatt kell megoldania, ahogy növelem az idő sebességét... szóval lehet ez az első játék amihez szükség lenne a >1giga ramra??? -
#3271 Én nem tartom valószínünek hogy lesz patchtörés, örüljünk hogy a simát feltörték! -
Attiska #3270 Szerintetek lesz tört patch? Én félek, hogy nem, eddig két patch van már, itt lesz a harmadik nemsokára, ha eddig nem csinálták meg... Mindenesetre ettől függetlenül szerintem megveszem majd a játékot, csak várok vele egy kicsit, hátha olcsóbb lesz. -
#3269 Namost valószínűbb az hogy ahogy haladunk előre az időben a régebbi kártyák támogatását inkább kiveszik és az újjabbakat rakják be (már csak azért is hogy ne 100mb-os detonátor legyen.... :) ) És ezért lehet az hogy az újabbak már nem tesznek jót a tiednek. Hiába írja hogy visszamenőleg támogat minden taz egy nagy marhaság, minél régebbi a kártya annál régebbi detonátor jó hozzá. Legtöbbször amúgy az a detonátor a legjobb amit alapból adnak a VGAhoz. -
Attiska #3268 Zsolo007,
De akkor az utolsó két driverrel miért lassul be minden? Azokban már csak dx9-es támogatás van? -
#3267 Erről crossyt kérdezd neki van olyanja.
#3265: Az IL2 azért megy jól mert az nem használ DX9-et meg nincsenek benne durvább shaderek. Tulajdonképp 8-as játékokat viszonylag jól viszi.
#3261: valóban egész jó géped van.....bár a VGA 64bites....hát az nem az igazi -
#3266 Lesz banner az FAQ-hoz? Szétnéztem, a Transport Giantnál van (SG). Onnan jutott eszembe. -
Attiska #3265 Zsolo007,
Teljesen igazad van FX ügyben, de ameddig az IL2FB/AEP/PF fut a kártyán az általam elképzelt beállításokkal (majdnem minden fullon van), addig nekem teljesen jó. :) -
zoltang #3264 Mozgó flash:
Periscope.swf -
Attiska #3263 Zsolo007,
Mi9ért lassul be újabb driverekkel a legtőbb játék? Amúgy 1024*768-ban ha az ember kikapcsolja a high detail-t, teljesen jól megy a játék.