Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja megy javitásal a multi és ja mikor nyomjuk
nem kell visszamenni elég ha esc és ott választod a return to base-t
õõõ én iylenekel még nem találkoztam 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

vki tudd segiteni?
1249-es hozzászolásba leírtam a problémám
csak ebbe a játékba jön elõ ez a hiba
mission végén mit kell csinálni ha minden completed ? vissza kell menni a bázisra ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pluhi
Surface cruise/attack mode
Submerged cruise/attack mode
Damage Control stb.
hatamoto
Koma! Tényleg. Bevallom nem játszottam az elõzõ résszel és gondoltam, felmerülés után auomatikusan visszamegy a posztjára a WO. Mindezekmellett nem így történt és látom nekem kell visszahúznom kézzel. Ezzel semmi baj végül is... <#vigyor3> De ha ez így mûködik akkor miért írta valaki, hogy bug? <#zavart1> Én meg beszoptam! <#vigyor3><#lama> Az + hogy a legénységem 300méteren is képes lélegesni a víz alatt, nemhogy nem zavar de még büszke is vagyok rájuk! <#awink><#vigyor3> Azért szépen köszönöm! <#nevetes1>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Mikor, és ki lesz a szerver? A játékban lehet szervert indítani, de hogy lehet másokhoz csatlakozni? Valahova be lehet írni az ip-t? Nekem cshello classic van(1536/512 kB/s)
Zsolo007
Én olyan 8 órai kezdésre gondoltam addig összejövünk valamennyien azt hajrá 😊

Zsolo007
hát ez egy nagyon jó kérdés elvileg nem kéne hogy engedje verzióeltérés miatt de megpróbálhatjuk majd

Mehet az is akinek eredeti van? (1.1-es javítással)
Zsolo007
Én is ezt kérdem már mióta de senki sem válaszol

VMikor lesz multi?
Papirzacsi
Felszinen.
Azért van a WO, meg a többi ember a toronyban, hogy sasljanak. Meg ezért van a szonáros csóka, hogy keressenek.És elöbb találjanak, mint az ellenség téged.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

érdekes a tornyos bug 😄D

általában hoyg utaztok ? felszínen ? mert ha én viz alatt megyek akkor ugye merül a akku, meg fogy a levegõ, de a felszínen meg félek hogy észrevesznek.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

milyen elõre eltárolt felállások??

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Ma végre újra Norvégia mellé kellett menni õrjáratra. Én picit többet akartam, így most anglia partjainál üldöznek a rombolók.
Norvégiánál nem sol szinte semmi, pár 2000 toánna hajócskát kivéve.
Éppen cserkészem be az egyiket. Még volt idõm, mert nagy volt a távolság, így gondoltam õt az 5-ös csõbõl intézem el.
Erre mikor már csak 3km-re van tõlem, látom felrobban. Usgyi ki free camera nézetbe, és haloom hogy stukák támadják.
ANgila mellett, meg próbáltam leszedni egy rombolót. Eredménytelenül. Aztán egyszercsak felémfordult, nekem már nem volt idõm lemerülni, így ütköztünk. Az a tetü elsüllyedt, én meg karcolásokkal megúsztam a dolgot. Persze a hajót nem írta a gép a számlámra. 😞

A tornyos bug ma megint elõjött. Elmentem itthonról, így elmentettem az állást. Újratöltöm, és mit látok?
kep

pluhi
Most olvasom más forumon is, hogy azok az elõre eltárolt felállások igencsak veszélyesek. Fagyást okozott már sokaknál, szal ne használjátok, vagy úgy jártok mint én.
pluhi
Leszedtem egy konvojból vagy 12 hajót torpival, mivel erõs szél volt. Mondom azért követem õket, hátha reggelre eláll a szél és lehet mókázni az ágyúval. Surface cruise mode->crash. Amúgy unom már, hogy állandóan vihar van...
Szerintem, aki korán kezdi a hadjáratot (1939-40) mindenképp használjon elektromos torpedókat, mert közel kerülni a kereskedõkhöz nem gond (és nem is árt, ha találni akar az ember). A találati arány igencsak megnõ, mivel nem tudják kimanõverezni õket. Ha nincs vihar persze ágyúzgatni kell ezerrel, de hát mikor nincs??
pont akkor kockásodik be ha nagyon ránagyitasz, messzirõl nekem is teccik 😄

Papirzacsi
Egyszer kétszer bejött a kampány alatt. Még 40 elejét írjuk. De single küldikben nem jött be, ott többnyire késõbbi idõpont volt.

Seaweed
Probalta mar valaki ha Ornaszadok vagy Rombolok koroznek korulotted, otthagynak e egy ido utan ha csondben mozdulatlanul melyen vagy?
megtörtént.... vagy missziókhoz is van ?

Seaweed
Nezd vegig a tutorialt! (Video)
Seaweed
Milyen kockas terkeprol beszeltek itt? Zoom-ot hasznaljatok? (eger gorgo alapertelmezesben)
?

végigvittem okosan a kiképzéseket 😄

most ebbõl következõleg az elsõ missziónál sikerült elakadnom 😄

hgoyan tudom rávenni az U-boatomat hogy a térképen az általam kijelölt útvonalon haladjon az õrzendõ terület felé ?

Zsolo007
Vazz 😊 csak most látom hogy hülyeséget írtam 😊 az achtung meg a warning veszélyt jelent én <#lama>

Zsolo007
Figyelem! Achtung! Warning!

Ki ér rá multizni az este folyamán? Aki igen az írjon ide és ossza meg velem azt is hogy milyen nete van, a leggyorsabb nettel rendelkezõ emeber azt a kitüntetõú feladatot kapja hogy lehet a szerver.

Zsolo007
nem hiszem el hogy ennyire bonyolult.....leírom mégegyszer

Dokumentumok/Sh3/data/cfg éás ott találsz egy main.cfg file-t mindezt total commanderben teszed hogy miután ráálltál a fájlra akkor f4-gyel megnyithasd és a settings meg hasonló fejlécek alatt megtaláld ezt:

Resolution=1024 x 768
DynamicShadows=No
FullScreen=Yes
Synchronized=No
ParticleDensity=70.000000
TextureResolutionHigh=Yes

És a video felirata alatt lév resolutiont szépen átírod hogy pl így nézzen ki:

Resolution=1280 x 1024
DynamicShadows=No
FullScreen=Yes
Synchronized=No
ParticleDensity=70.000000
TextureResolutionHigh=Yes

NA ez bonyolult?!?!?!?!?

dr Kotász
Korábban írták, hogy valakinek sikerült felbontást váltania a konfig file editálásával. Nekem sehogy se jön össze, marad 1024x768. Ötlet?
szeritnem se alegjobb föleg a kockás élekkel a mapon, ellenben erre kel azt mondani hogy tessék jobbat csinálni ami kiterjed az egész földre...

nyilván te meg nem ismersz mivel megvan eredetiben is..., nc... 😊
amugy tudom mirõl beszélsz de ettõl mgé nem sok teteje volt ilyen térképnek 2.vh-ban jobban jársz ha a tisztel megnézeted a mélységet és kész...

Zogu
A bajom csak annyi, hogy az SH2 térképéhez képest ezt kissé elnagyoltnak és gagyinak látom. Vagy nem jól látom, vagy látom egyáltalán??

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

van mélységradaruk ha kell😄
Zogu
Nyilván nem játszottál azSH2-vel, mert akkor tudnád hogy mirõl gagyogok.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

pluhi
Hány tiszttel hajóztok? Én visszavettem 4-re, mert csak kettõt lehet pihentetni (érdekes).
hát az lehet de legalább tugyák mire számicsanak arrafele... 😛P

Bucser
Édes ecsém a WO nem eltûnik, hanem visszamegy a BOW quarters be.. nálam is oda mentek... Check out....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A flak ill. deck gun személyzete miért nem teljesíti a WO parancsait? Hiába adom ki, hogy pl. fire at will, nem csinálnak semmit, csak akkor hajlandóak tüzelni valamire, ha a binocular-al rámegyek és space nyomok, de akkor mi értelme van a WO parancsainak, hogy small, medium range stb..?
Bucser
Két hozzászólással az elsõ kérdésed alatt volt Hmuda. hogy M-betûre bökj rá. Ott ki vannak listázva a kapott és küldött üzenetek idõpont szerit. Azokra kattints rá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hiába pontos a térkép ,ha nem tudják pontosan meghatározni hol is vannak ,mert sztem akkoriban még nem volt annyira pontos a helymeghatározás pl +- 1km eltérés tuti megvolt
hatamoto
Skacok! Mindenkinek eredeti példánya van és csak nálam létezik a WO eltûnõs bug? <#wow1><#rinya>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Akinek megvan az eredeti nem indít multit(v1.1)?
nah ilyen térkép már jobb egy fokkal mint az iskolai 😄DD

jah csak ált egy tnegeralattjárót átlagos anyira nem izgatja hanem max a pontos..., mert olyan sokra nem megy vele ha pl azt irják hogy tálagos mélység 50 méter de pont ahol õ van véletlenül csak 30 és máris lefejelte a oceán/tenger/akármi fenekét 😛

IMYke2.0.0.0
Mint a második része...

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
Ebben teheneket kell tenyészteni.
danee12
ez milyen game lesz?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Hmuda
Sorban csináld a dolgokat. Mikor kiértél a csatornából akkor már elég mély lesz a víz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun