Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1249-es hozzászolásba leírtam a problémám
csak ebbe a játékba jön elõ ez a hiba
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Azért van a WO, meg a többi ember a toronyban, hogy sasljanak. Meg ezért van a szonáros csóka, hogy keressenek.És elöbb találjanak, mint az ellenség téged.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
általában hoyg utaztok ? felszínen ? mert ha én viz alatt megyek akkor ugye merül a akku, meg fogy a levegõ, de a felszínen meg félek hogy észrevesznek.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Norvégiánál nem sol szinte semmi, pár 2000 toánna hajócskát kivéve.
Éppen cserkészem be az egyiket. Még volt idõm, mert nagy volt a távolság, így gondoltam õt az 5-ös csõbõl intézem el.
Erre mikor már csak 3km-re van tõlem, látom felrobban. Usgyi ki free camera nézetbe, és haloom hogy stukák támadják.
ANgila mellett, meg próbáltam leszedni egy rombolót. Eredménytelenül. Aztán egyszercsak felémfordult, nekem már nem volt idõm lemerülni, így ütköztünk. Az a tetü elsüllyedt, én meg karcolásokkal megúsztam a dolgot. Persze a hajót nem írta a gép a számlámra. 😞
A tornyos bug ma megint elõjött. Elmentem itthonról, így elmentettem az állást. Újratöltöm, és mit látok?
kep
Szerintem, aki korán kezdi a hadjáratot (1939-40) mindenképp használjon elektromos torpedókat, mert közel kerülni a kereskedõkhöz nem gond (és nem is árt, ha találni akar az ember). A találati arány igencsak megnõ, mivel nem tudják kimanõverezni õket. Ha nincs vihar persze ágyúzgatni kell ezerrel, de hát mikor nincs??
most ebbõl következõleg az elsõ missziónál sikerült elakadnom 😄
hgoyan tudom rávenni az U-boatomat hogy a térképen az általam kijelölt útvonalon haladjon az õrzendõ terület felé ?
Ki ér rá multizni az este folyamán? Aki igen az írjon ide és ossza meg velem azt is hogy milyen nete van, a leggyorsabb nettel rendelkezõ emeber azt a kitüntetõú feladatot kapja hogy lehet a szerver.
Dokumentumok/Sh3/data/cfg éás ott találsz egy main.cfg file-t mindezt total commanderben teszed hogy miután ráálltál a fájlra akkor f4-gyel megnyithasd és a settings meg hasonló fejlécek alatt megtaláld ezt:
Resolution=1024 x 768
DynamicShadows=No
FullScreen=Yes
Synchronized=No
ParticleDensity=70.000000
TextureResolutionHigh=Yes
És a video felirata alatt lév resolutiont szépen átírod hogy pl így nézzen ki:
Resolution=1280 x 1024
DynamicShadows=No
FullScreen=Yes
Synchronized=No
ParticleDensity=70.000000
TextureResolutionHigh=Yes
NA ez bonyolult?!?!?!?!?
amugy tudom mirõl beszélsz de ettõl mgé nem sok teteje volt ilyen térképnek 2.vh-ban jobban jársz ha a tisztel megnézeted a mélységet és kész...
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!