Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heló! az a gondom a játékkal h nem tudom ferakni rá az 1.4b-s patchet, mert hibát ír ki! (valami mission.dll, vagy hasonló) a magyarosítás meg csak erre a verzióra jó! mi lehet a baj? lécci segítsetek. amúgy az 1.0-ra nem tudom felrakni! köszi elõre is

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Hellosztok!

Aki szeretne multiolayer-be játszani az legyen szíves vegyen fel az [email protected] msn címen! köszi!

I\'m a Pilot

garferi
A dangerdeep-re gondoltam, nem az az SH3-ra.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

ChevyG
lehet h a vasaddal van gond....
garferi
Jó kis game ez csak mindíg kifagy... 😄
Még van mit dolgozniuk rajta.
Lehet Linuxon nem fagyna ki.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Hangulatos kép.

http://dangerdeep.sourceforge.net/gallery.html
Szerintem nincs. Nem láttam. 😞
garferi
Multiplayer van benne?

A választható küldetés típusok.

Szépek ezek a képek.

Na lejött. Pár kép.

garferi
ISTENKIRÁLYVAGY!!! 😄

A 1914 - Shells Of Fury megjelent az nforce-n.

nfo
a hivatalos oldala

garferi
Kattints a fegyverzeti tisztre és ott fedélzeti ágyúra.
Itt kitudod választani, hogy fedélzetre, parancsnoki hídra vagy merülési vonalra tüzeljenek e. A hajó típusa is megadható: legközelebbi hadi vagy kereskedelmi hajó.
A legcélszerûbb a merülési vonalra lõni AP-vel. Esetleg HE vel a fedélzetre, pl a fegyvereit, hogy ne lõjjön téged szét.
Lehet úgy egyszerûbb ha te lõdözöl és nem a legénység. Õk néha mellélõnek.

gordon 24
Nagyon kösszi! figyelek rá!

Downhill!!

Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, ugyebár elméletileg egy hajónak lehet különbözõ részét is támadni, motor, fegyverzet stb. az lenne a kérdésem hogy a fedélzeti ágyuval ha lövöm akkor ezt hol lehet beállítani hogy én mit is akarok lõni?!

garferi
Ellenség: piros
Barát: kék
Semleges: zöld, de ennek kilövése sem ajánlott, kivéve tengerészati akadémián.

gordon 24
Sziasztok!

Egy kérdés:

Milyen szinnel vanak jelölve az ellenségek és a saját hajok. Sajnos tegnap kilöttem egy saját halyót és levontak egy csomó pontot.

Elõre is Thx!

Downhill!!

garferi
Újratelepítés?
Vagy lehet, hogy rossz példányt szedtél le.
Ha kell egy másik akkor küldhetek linket.

gordon 24
Sajna igy sem jó. Fagy. Nem értem mi a franc van. Nem is akad meg semmi. Olyan mintha full jó lenne aztán ennyi. Nincs valakinek tippje?
A gép:

Integrált hangkari 5.1-es
Asrock alaplap
p4 3ghz
1 gb ram
Ati 9600xt videokari 256 ddr.

Léci segítsetek!

Downhill!!

garferi
Privi ment neked.

gordon 24
Sziasztok!

Ma feltettem a játékot (warez) feltettem hozzá az 1.4-es patch-et is.
Elkezdtünk vele játszani több órán keresztül faszán ment meg minden. Aztán egy torpedó lövés után lefagyott. És azóta akárhányszor belépek lefagy. Van valami tippetek mi csinálhatja ezt? A gép a progi álltal is megfelelõnek tartott.

Elõre is köszönöm a segítséget..
üdv

Downhill!!

Jaja, már kimásolom onnan, megtaláltam...

U-47 zurück aus Scapa Flow
garferi
Ez jó kérdés. Lehet új karrier gombra kattintottál.
Ezért kell rendszeresen menteni az SH3 mappát a dokumentumokban...

Mi a mocskos kurva annyáért van, hogy elmentem a kibaszott kariert és amikor be akarom tölteni nincs meg egyetlen egy elmentés sem??!!

Scottt
Jaja(y)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Tuvok
Szép <#eljen>

Már régen volt kép. 😊

Egy kicsit zsúfolt a konvoj.
garferi
Valószínûleg nem az 1.4b-s játékra telepítetted fel, vagy nem ezt a magyarosítást telepítetted fel, vagy MOD-olt játékra telepítetted fel.
Melyik?

Bucser
A vásárlás típusát jelöli. van egyszer egy letölthetõ vátozat amikor lemezt nem kapsz online fizetsz. És van egy dvd-s változat amit dobozban megveszel. A másolásvédelmi rendszer miatt különbözõek ezért más patch kell hozzájuk.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rushman
játékon belül biztos hogy semmi különbség nincs

Hello!

Mi a kulombseg az EMEA DVD PATCH 1.4b es az EMEA DOWNLOAD PATCH 1.4b kozott? Jatekon belul van valami elteres? thx
Hellosztok én föltelepitem a magyarositását és mikor el akartam inditani kilépet nem tudjátok mi a baj???????????
Éertem <#wilting>
Hát majd megszokom.
Csak azt hittem ez is hiba.
Az összes mindenért meg köszike! <#wave>
garferi
Mert ez GWX Mod és szeriontük így realisztikus... 😄
Igazából sem tudta az ember, hogy a távoli radar jel az barát vagy ellenség. 😄 Meg kell szokni.

Köszi!!!!!!!

Segített amit írtál! 
Esetleg azt is megtudod mondani miért nem jelöli a térképen
az idegen hajókat színesben.
Eddig a semleges hajó színe zöld volt az ellenségé piros stb.
Most mind fekete.
Miért?
garferi
Ha akarod átküldöm a modosított menu.ini-t meg az en_menu.txt-t
Azt ha összehasonlítos az eredetivel akkor látod majd,hogy miket kéne modosítani.

Piedon
Aham, azt hiszem errõl már beszéltünk, hogy meg kellene csinálni, ráadásul minden amit írtál befolyásolja a menu.ini. Nem igérem hogy a hétvégén felrakom és megnézem, de most már felirom magamnak a teendõk közé😊

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

garferi
Nem olyan vészesek, de jó lenne õket orvosolni... 😄
Pl. a csillagok nem látszanak a jelszó helyén, regisztrációs oldalon nem látszik, hogy írnál, Beállítások menü nincs a multiplayer alatt ha ESC-et nyomsz, néhány szójavítás, ha egymásrafolynak a szavak, stb.

garferi
Akkor itt van a kutya elásva!
A modolt játékokat nem lehet magyarosítani mert a magyarosítás a MOD-ok lelkét, a menu_1024_768.ini fájlt is lecseréli, ami pedig tartalmaz rengetek változást az alapjátékhoz képest.
Töltsd le EZT a fájlt ami a Grey Wolves Pack eredeti .ini fájlja és írd felül vele a magyarosítás fájlját itt: \The Grey Wolves Pack\data\Menu\
Ezekután elvileg hiba nélkül kell mûködnie.

Ha valami nem jó akkor írj! És a mellékinformációk is fontosak amint látod, szóval ne nekem keljen kihúzni belõlled, hogy fenn van e ez meg az... 😄

De igen!!! Elvileg az 1.4b-hez való.
garferi
Azért írtam le, mert ha bemásolod akkor lesz! Nem viccbõl írtam... 😄
Nekem is az a verzió van fenn és nem ír ki hibát. Nem tom miért lehet...
Nem tetted fel a magyarosítást rá?

Köszi a segítséget!
Akkor nem hibás, mert tõletek vettem le elõször is.
menu_1024_768.ini ehez hozzá sem nyultam.
Csak a felbontást állítottam át a C:\Documents and Settings\maci\Dokumentumok\SH3\data\cfg\main.cfg-ben
A bemásolom a fájt amit megadtál, lesz indikátorjelem?
Piedon
Nagy hibákat követtem el?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

garferi
Az oldal már megint elcseszte a linket szóval ittvan megint: LINK

garferi
Letöltöd ezt: LINK és bemásolod ide: \Ubisoft\SilentHunterIII\data\Misc\
Láss csodát!

A hibaüziket akkor írhatja ki ha te modosítottad, a menu_1024_768.ini fájlt. Esetleg hibás a Grey Wolves MOD-od.
Próbáld meg leszedni tõllünk. www.silenthunter3.hu

PIEDON neked pedig azt szeretném mondani, hogy kicsit dolgozgattam a magyarosításodon és pár hiba javításra került, szóval keress majd meg ha frissíteni szeretnéd.

Piedon
Nincs, és most nincs is fent a játék, mert a 4.résszel játszom inkább.

Kösz, de elvileg, az 1.4b van fenn és a mód is csak ezen fut.
Az indikátor bekapcsolásra van esetleg ötleted?