11357
-
Akkor már inkább a második... -
Az ígéret szép szó - 2 opció:
Lehertséges honlap háttérkép_1
Lehetséges honlap háttérkép_2 -
wednes #10635 Már rég játszottam vele. Asszem a nehézségi szintet kell úgy belőni, hogy mindent neked kelljen állítani. De úgy is lehet, hogy automatán van. Gyakorlásnál jól jön, hogy le tudod ellenőrizni vele aztán magadat mennyire voltál pontos. -
catyus #10634 ??? -
catyus #10633 Köszi!
Kiváncsi lennék egy képre? mire gondoltál? -
zvuf #10632 Helló.Most kezdtem azSH3-at.A Naval Academy torpedóhasználat részében,ha kijelölöm a célpontot a a jobb felső infólapon azonnal automatikusan megjelenik a hajó típusa,sebessége,irányszög,stb.Szóval azt szeretném kérdezni,hogyan lehetséges manuális módra váltani.esetleg az akadémia részben csak autómata célzás működik?
Köszi! -
muzeális, "Ú" helyett "U -
Kérésedre:
A MOD-ok aloldalon a GWX 2.0 helyett legyen feltéve GWX 2.1 részletes használati utasítással.
Az U995 háttérkép egy kicsit paradox (partravetett, múzeális darab) és borús jellege miatt én lecserélném egy másikra. Ha egyetértesz én vállalom a képgyűjteményemből egy kis photoshopos akcióval megtűzdelve egy új háttérkép elkészítését.
Ha valaki belemerült az SH3 Commander felhasználásába, akkor érdemes lenne szintén részletes használati utasítással megtűzdelve betenni. Link, ha érdekel, később.
Mehetne fel még:
- OLC_übermod
- Thomsens' sound pack V3
- Waterstream for Uboats V4
- Q-ship mod
Ha szükség van linkre, szólj.
-
catyus #10629 Rád nagyon számitok! -
catyus #10628 Na sziasztok!
du be lesz linkelve a silent oldalon a fórum mig nem lesz kész a régi-uj fórumunk.
Addig akinek van kedve és ideje legyen szives jelezni nekem mi az ami elavult a letöltés oldalon, illetve ami javitásra szorul.
Köszi!!
-
Örülök, hogy elkezdődött valami mozgolódás.
-
és a ráadás:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=Nwc0shJ2aYc]A "Himnusz" [/URL] -
Kötelező olvasmány:
Silent Hunter 3 - quint essence (GWX 2.1) -
Dangerous Waterssal hogy lehet neten át játszani? -
Nem tudja valaki hogy létezik-e olyan subsim amelyikben SSN-ek és SSBN-ekkel lehet játszadozni?Én csak a Dangerous Waterset ismerem meg a Sub Commandot melyek elég jók de már kissé elmaradnak a mai újabb szimektől.Valamint hol lehet a DW-hez szervert találni,mert a Hyperlobbyn mindíg üres.
Az jó lenne ha a SH5 hidegháborús lenne.Minden évtizedből lenne néhány küldetés pl:K-19 és a Novemberektől kezdve a legújabb Akulákig,na az élmény lenne-rejtőzködni a sarki jég alatt,kémkedni az ellenfél flottagyakorlatain,irányítani a Kurszkot stb.Jó is lenne. -
Nem kéne egy új bajnokságot csinálni 2009ben -
Egy kis kedv csináló NEKTEK...
-
NA EZ A KIRÁLY...
Újra merülhetünk együtt a falkával... -
catyus #10619 www.silenthunter.hu
:))) -
VBalazs #10618 újraraktam a gépet de most sem lehet felrakni a patch-et
valaki elküldené a de_menu.txt fájl-t
C:\Program Files\Ubisoft\SilentHunterIII\data\Menu
erre a címre? [email protected] -
-
Das Boot (Rendezői változat) - jelenlegi Tesco gazdaságos ár: 1.200,- Ft
Akinek még nem lenne meg...
Bootlegger!
Böngészd át a kettővel lentebb említett oldalt + subsim.com
Sok hasznos infot találsz ezeken az oldalakon az elképzeléseidnek megfelelően -
Bootlegger #10615 Üdvözletem!
Nem tudna nekem valaki véletlen ajánlani valamlyen könyvet, ami TECHNIKAI leírásokat tartalmaz a II vh.-s tengókról (főleg az u-bootokról). Sajna a legtöbb könyv csak történelmileg közelíti meg őket. Tud valaki valami ilyesmit? Ha nem, akkor jó esetleg valamilyen áltatok favorizált u-bootos könyv, bármilyen. -
Nagyon szépen köszönöm ! Müködik nekem is. -
http://silenthunter3.abkant3000.hu/main.php?todo=letoltesek
Itt egy magyarítás SH4-hez. Nekem müxik. -
Léccives próbáld már meg.Sehol nem találom én sajna... -
Biztos meg lenne ha keresném, csak lusti vagyok kicsit... -
Te se tudod honnan lehetne letölteni ? -
Ez sem... -
Hello
Magyarosítás linket tud valaki adni Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific-hez ? Ahol régen leszedtem nincs már fent,és nem találok más oldalt,ahol fent lenne.
Köszi
Ui: bocs hogy ide írtam,de sh4 topic már nem nagyon aktív... -
ezzel a géppel simán menni fog -
ljakab #10606 Szeretném megkérdezni az SH 3-t játszóktól, hogy milyen gépparamétereket ajánlanak, mely összetételnél nem lassu, nem akadozó, nem hosszu betöltési idejü a játék. A gépem mostani adatai, 2.4 alaplap, 1 GB Ram, ATI Radeon 9550-es videokártya. Természetesen olyan összeget igénylő változtatásokra gondolok-Ram bövités, videokártya csere- mely még elviselhető anyagilag. Előre is köszönöm a tanácsokat. -
csak vaktöltényes őrjáratozás lesz -
De a hidegháborúban kire lősz? :\ -
HŰŰŰŰŰŰŰŰ! Az kircsi lenne Skacok! -
Odaát a subsim.com-on a az SH5-ről csacsognak, ami többek reményeinek megfelelően valóban hidegháborús atomtengókról fog szólni.
-
VBalazs #10601 mondjuk egy ilyen játékért megéri újrarakni -
Ha a kikötő közelében nyomsz egy ESC (azt hiszem 25 mérföld a közel), akkor a "Lehorgonyozva XY kikötőben." Ha angol vagy német nyelven játszol akkor is meg ismered a kikötő nevét. -
Na azt én is szivogattam. Nekem az oldotta meg, hogy újra pakoltam a gépet. Persze nem ezért, de azóta megy a HUN. -
Bootlegger #10598 Üdv!
Most kezdtem játszani az SH3-al, és valami nem világos. Ha teljesítettem a küldetésem, akkor mi a teendő? Én visszamentem a kiinduló kikötőmbe és visszaálltam pontosan abba a dokkba, ahonnan indultam. Mivel semmit nem írt ki, nyomtam egy ESC-t és lehorgonyoztam. De nem írta ki sehol, hogy küldetés sikeres meg semmi. A következő misszióm ugyanaz (járőrözzön XY szektorban 24 óráig). Mit csinálok rosszul? A kikötőbe úgy beálltam, hogy már majdnem koccoltam a betonnal, és mégse írt ki semmit, hogy küldetés befejezve.