Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Aki szeretne multiolayer-be játszani az legyen szíves vegyen fel az [email protected] msn címen! köszi!
I\'m a Pilot
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Még van mit dolgozniuk rajta.
Lehet Linuxon nem fagyna ki.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Hangulatos kép.
http://dangerdeep.sourceforge.net/gallery.html

Itt kitudod választani, hogy fedélzetre, parancsnoki hídra vagy merülési vonalra tüzeljenek e. A hajó típusa is megadható: legközelebbi hadi vagy kereskedelmi hajó.
A legcélszerûbb a merülési vonalra lõni AP-vel. Esetleg HE vel a fedélzetre, pl a fegyvereit, hogy ne lõjjön téged szét.
Lehet úgy egyszerûbb ha te lõdözöl és nem a legénység. Õk néha mellélõnek.
Lenne pár kérdésem, ugyebár elméletileg egy hajónak lehet különbözõ részét is támadni, motor, fegyverzet stb. az lenne a kérdésem hogy a fedélzeti ágyuval ha lövöm akkor ezt hol lehet beállítani hogy én mit is akarok lõni?!
Barát: kék
Semleges: zöld, de ennek kilövése sem ajánlott, kivéve tengerészati akadémián.
Egy kérdés:
Milyen szinnel vanak jelölve az ellenségek és a saját hajok. Sajnos tegnap kilöttem egy saját halyót és levontak egy csomó pontot.
Elõre is Thx!
Downhill!!
Vagy lehet, hogy rossz példányt szedtél le.
Ha kell egy másik akkor küldhetek linket.
A gép:
Integrált hangkari 5.1-es
Asrock alaplap
p4 3ghz
1 gb ram
Ati 9600xt videokari 256 ddr.
Léci segítsetek!
Downhill!!
Ma feltettem a játékot (warez) feltettem hozzá az 1.4-es patch-et is.
Elkezdtünk vele játszani több órán keresztül faszán ment meg minden. Aztán egy torpedó lövés után lefagyott. És azóta akárhányszor belépek lefagy. Van valami tippetek mi csinálhatja ezt? A gép a progi álltal is megfelelõnek tartott.
Elõre is köszönöm a segítséget..
üdv
Downhill!!
U-47 zurück aus Scapa Flow
Ezért kell rendszeresen menteni az SH3 mappát a dokumentumokban...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egy kicsit zsúfolt a konvoj.
Melyik?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mi a kulombseg az EMEA DVD PATCH 1.4b es az EMEA DOWNLOAD PATCH 1.4b kozott? Jatekon belul van valami elteres? thx
Hát majd megszokom.
Csak azt hittem ez is hiba.
Az összes mindenért meg köszike! <#wave>#wave>
Igazából sem tudta az ember, hogy a távoli radar jel az barát vagy ellenség. 😄 Meg kell szokni.
Segített amit írtál!
Esetleg azt is megtudod mondani miért nem jelöli a térképen
az idegen hajókat színesben.
Eddig a semleges hajó színe zöld volt az ellenségé piros stb.
Most mind fekete.
Miért?
Azt ha összehasonlítos az eredetivel akkor látod majd,hogy miket kéne modosítani.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Pl. a csillagok nem látszanak a jelszó helyén, regisztrációs oldalon nem látszik, hogy írnál, Beállítások menü nincs a multiplayer alatt ha ESC-et nyomsz, néhány szójavítás, ha egymásrafolynak a szavak, stb.
A modolt játékokat nem lehet magyarosítani mert a magyarosítás a MOD-ok lelkét, a menu_1024_768.ini fájlt is lecseréli, ami pedig tartalmaz rengetek változást az alapjátékhoz képest.
Töltsd le EZT a fájlt ami a Grey Wolves Pack eredeti .ini fájlja és írd felül vele a magyarosítás fájlját itt: \The Grey Wolves Pack\data\Menu\
Ezekután elvileg hiba nélkül kell mûködnie.
Ha valami nem jó akkor írj! És a mellékinformációk is fontosak amint látod, szóval ne nekem keljen kihúzni belõlled, hogy fenn van e ez meg az... 😄
Nekem is az a verzió van fenn és nem ír ki hibát. Nem tom miért lehet...
Nem tetted fel a magyarosítást rá?
Akkor nem hibás, mert tõletek vettem le elõször is.
menu_1024_768.ini ehez hozzá sem nyultam.
Csak a felbontást állítottam át a C:\Documents and Settings\maci\Dokumentumok\SH3\data\cfg\main.cfg-ben
A bemásolom a fájt amit megadtál, lesz indikátorjelem?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Láss csodát!
A hibaüziket akkor írhatja ki ha te modosítottad, a menu_1024_768.ini fájlt. Esetleg hibás a Grey Wolves MOD-od.
Próbáld meg leszedni tõllünk. www.silenthunter3.hu
PIEDON neked pedig azt szeretném mondani, hogy kicsit dolgozgattam a magyarosításodon és pár hiba javításra került, szóval keress majd meg ha frissíteni szeretnéd.
Az indikátor bekapcsolásra van esetleg ötleted?