11357
-
Hengelhoffer #3462 Hová menti a game a PrintScreeneket? -
#3461 Na véget ért a járőrömA legjobban sikerült volt eddig14 kurta torpedót lőttem el, 2 azaz kettő darab coastal merchantot lőttem kiVolt olyan torpedóm ami a kilövés után kiesett a csőből és elmerült. Annyira hullámzott a víz hogy két torpedó kellett (mármint ami robbant is)egy coastalnak, mert annyira dülöngélt hogy jóval a vízvonal felett találta el az első... Amikor hazamentem bezsebeltem a jutalmam 530 renown, és 6507 tonnaUtálom a viharokat. Apropó, ha elkezdeném újra ezt a járőrt, más lenne az idő? Vagy ez időintervallumhoz van rendelve? Pl 41 októbertől 42 februárig 8 erőségű vihar -
Laslie #3460 "Visszatérve a felszini elektro.haladásra, ezt is elcseszték, de remélem kijavitját.Kissé nehéz mindig tartani a 8 m-es szintet, főleg viharban."
crossy104 ,
próbáld meg snorkel mélységben!! -
#3459 ha uaz a véldelem lenne akkor szerintem már azt is feltörték volna..vagy éppen nekik kéne a shtörését megnézni ha eccer itt már sikerült.. -
zoltang #3458 Itt a szomszédos fórumon (splinter cell ct), egy érdekes megoldást lehet olvasni a starforce feltöréséről. Ezen progin és a silent hunter 3-on ugyanaz a védelem van. AMÚGY MÉG NEM TUDTÁK FELTÖRNI A SPLINTER CELL CT JÁTÉKOT, EZÉRT AZON A FÓRUMON Maxtreme (#3989 HOOZÁSZÓLÁS-TÓL) KITALÁLT/KIPRÓBÁLT EGY MERÉSZ DOLGOT. Ott állítólag bejött. -
Tockos #3457 A rádióval mit lehet kezdeni lehet rajta valamit hallani mint pl a szonáron vagy mire használhatom ki? -
#3456 Ez a rombolós taktik tetszik nekem...., lehet hogy kipróbálom legközelebb, mert az előbb engem is megkergetett egy romboló. Iszkoltam is lefele rendesen. 150 méternél álltam meg, de már ropogott a konzervdoboz rendesen. 2 óra hosszat pingetett és körözött körülöttem a kis szemét, mire megunta... -
#3455 Nos a pontos infókra nem melékszem ,de a lényeg, hogy a KDB nagyobb szögben, és messzebbre hall mint a GHG vagy mi volt a neve. -
Hengelhoffer #3454 Akkor most ez mennyivel jobb, mint ami volt elötte. Vagy most kettő van? vagy ez csak egy upgrade? Nem sok infó van róla a játékban. -
#3453 Az a T alakú izé a KDB névre hallgató hidrofon. -
#3452 MA megint megadtam az angoloknak ami jár nekik.
Gondoltam benézek én már Íroszág és anglia közé a csatornába. Elötte már elsüllyesztettem pár kisebb hajót. Bementem abba a szűk résbe, és Liverpooltól délre mit látok. Egy éppen induló konvojt.Pontosabban csak hallottam, miközben a környéken cirkáló kovetteket hallgattam és irtottam. Gondoltam adok nekik.
Utam a konvojhoz se mvolt túl eseménytelen. Mindenütt hárrikenek és corvettek
próbáltak kellemetlenkedni. Vágül odajutottam. Észrevettek persze. De van egy már jól bevált taktikán a rombolók ellen. Mégpedig, ha észrevesznek, akkor egyenest felén jönnek. Ilynekor úgy állok be a víz alatt, hogy a közeledő hajó, minnél közelebb legyen a 180 il la 0-fokos bearinghez. Innentől kezdve meg már nem nagyon kell célozni a torpedóval. Csak alá lőni 3 méterre egy mágneses gyújtásút, és nyekk. Így kivégeztem 8 rombolót. Ezután felmerültem, és szétágyúztam a konvojt, amit már csak pár repülő, és két torpedoboat akart védeni. Ők húzták a rövidebbet. :) Miután a konvojnak csak emléke maradt, elhúztam a csíkot. Az eredmény nem túl magas, mert többnyire csak small meg costal merchantok voltak. De azért belefért 3 c2 is.
A végeredmény 23 hajó, és több mint tíz repülő. Összesen 46000tonna. De ezért is adott 1900 renown-t. :-)
Kár hogy valószínűleg a játék menetben nem számít az angolok morálja, mert egy ilyen partmenti konvojtámadás igen visszavenne a moráljukből. :-) -
Hengelhoffer #3451 Húúú köszi! Valószínűleg... sőt biztosan az a baj, hogy nem vagyok mélyen. a felszinen, ill. periszkóp mélységben próbáltam, ott szürkék az ikonok. De ugye egyre gondolunk, mert nekem még valóban nincs még szonárom. Csak hidrofónom, meg a hajóm orrán egy "T" alakú izé, amit azt hiszem 300 renown-ert vettem, és foggalmam sincs mire jó. Csak olyan dögös. -
viktor2 #3450 Köszi de nem erre gondoltam hanem a játék közben lenyomod az F1 billt. és az ottani négy menü képére gondoltam. -
#3449 Ezt a kepet en vagtam ki a pdfbol printscreeenekbol, ezert egy kicsit hibas, csak a Silent Hunter III feliraton latszik, hogy rosszul raktam osszes ;) -
#3448 Ugy lehet megoldanui a hullamos problemat, hogy megnezed kb mennyire van toled a hajo. Pl 20 fokra. Odanyomod a periszkopot, es nyomogatod a l betut, kicsit celzol jobbra-balra.
Egyszer csak beakad 1 mpre es latod mi van ott. Beallitod a torpedot a kivant magassagra, kivalasztod a megfelelo csoves es kinyitod (Q) gomb. Vissza periszkophoz, ujra nyomkodod az L betut, ahogy befogja, egybol elengeded. Mivel nyitva van a cso 1 mp-n belul elengedi, szoval mire elveszted a celt, mar uton van a helyes iranyban :)
En imadok viharban este tamadni, egyreszt izgalmas, masreszt alig birnak felfedezni :) -
zoltang #3447 Nem igazán bug az a "pingelés". A GHG-nak és a KDB-nek nem volt ilyen funkciója, tehát a javítás jogosan törölte el ezt a lehetőséget. Először a "ping" 1941-42- ben jelent meg az S-Gerät-ben (S-Gerät Sondergerät: Aktives Unterwasserschall-Ortungsgerät der dt. Kriegsmarine zur Entfernungs- und Richtungsbestimmung von Unterwasserzielen). -
#3446 Gratulalok bazze....nagyon nehez linket rakni mi? -
#3445 erre gondolsz? bots a nagy képért
-
viktor2 #3444 Lenne még egy nagy kérésem el tudnád valaki küldeni, vagy felrakni ide az F1 gom megnyomása után megjelenő billentyűzet kiosztás 4 menü jpg-es képét. Nekem sajnos crackelt verzióm van és nem jeleniti meg. Link is jó ahonnan le lehet szedni. Köszi... -
#3443 Ha jól emlékszem 56.000 vagy 58.000 tonnát küldtem a tenger alá... -
#3442 A második patrol-on elküldtek az AM18-as szektorba. Pont arra járt egy konvoj. 11-hajó mínusz! Volt benne egy-két C3as és a többi C2-es. a 7th flottilánál vagyok. -
bgabor #3441 A gond az, hogy aszerint változtatja automatikusan a hajó meghajtását, hogy a felszínen vagy a víz alatt hajózol e,miközben ezeket a parancsokat a kapitánynak kéne kiadnia,amit viszont nem lehet a játékban.
A másik probléma is ismerős: nemrég egy olyan patrolon voltam, ahol végig szakadt az eső és sűrű köd volt.Felszínen hajóztam, amikor jelentették, hogy hajót látnak. Megyek a hídra, erre látom, hogy egy angol C2 cargo magasodik a tengó mellett, kb 30 méterre. Csak ilyen közelről tuták észrevenni a figyelők, pedig fullos volt a híd hatékonysága. Ugyanezen a küldin egy konvojjal is bepróbálkoztam, hát 5 mp enként elvesztette a célt a köd miatt. Kb 200 méterig lehetett ellátni. Ami nagyon jó, met a torpedó csak 350 méter után élesít. De ha nem a köd miatt veszett el a cél,akkor a hullámok miatt. Szinte nagyszerű volt. Úgyhogy egyórai tökörészés után valahogy kilőttem két nagy hajót, aztán elhúztam a fenébe. -
GarET #3440 ha manuálban vagy elősőr identifíti target, és csak utána fog működni! -
GarET #3439 mert ne n-t nyomjál, hanem a a periszkótól balra fent a notepadom a shipre kattints és akkor kikerseik neked automatikusan.) -
GarET #3438 igen sajnos a gép gyakorta felülbírálj a döntéseimet, ilyen esetekben, mondom hogy elektro, erre visszapakolássza dízelbe a crew-kat vagy éppen fordtíva. jó lenne ha az lenne amit én mondok ha elektro akkor elektro 8 méter mélységben és istenem hukllázik a tenger, meg kidobja a hajót, ettól még nem kéne rögtön dízelre váltani, mert a köv másodpercben meg 10 méterre vagyok a afelszíntől, és ugye amíg a gép dobálgatja az emerbereketnem megy a motor megszökik a célpont, vagy lejebb merülsz, de akkor meg a periszkópban nem látsz, mert a hullámok miatt gyakran a víz alatt van, és így el tudod veszteni a célt, arról nem is beszélve hogy elszalasztod esetleg a kedvező irányt a lövéshez, szal ez vhogy sehogysem jó így! -
viktor2 #3437 Hadjáratott játszom és 39-ben vagyok megláttam egy cargo hajót, próbálom beazonositani de nincs benne az "n" billentyű megnyomása után felugró hajókönyvben. Segitségetek!!!! Köszi... -
bgabor #3436 Hát igen,sajnos sok alapvető dolog hiányzik ebből a programból. A farkafalkák hiánya és a kikötők üressége az egy dolog, dehogy még a motorokat sem lehet normálisan szabályozni, az már nagyon gáz. (például nem lehet a két motort külön külön vezérelni, mondjuk az egyiket előre, a másikat hátramenetbe tenni, és ezzel fordulni.) -
#3435 Képzeld el a csávókat a tengóban Emberek! Irány a dízel.. trapp trapp trapp dizel be, Emberek irány az elektró trapp trapp trapp.. szerintem a 4. 5. után csinálják azt mint a bountyn, hogy a főnökséget a vízbedobálják ők meg elmennek tahitibe -
GarET #3434 nekem a műltkor úgy 8méteres mélységnél, amikor viharvól, úgy pakolgatta a gép a dízelből az elektroba, és vissza az emnerekeet, hogy majdnem felrobbantam dühömben!!!!! persze lófaszt sem haladtunke előre! -
bgabor #3433 Meg fogsz lepődni, de egy ex-szovjet Kilo osztályú dízelelektromos tengerallattjárót sokkal nehezebb észlelni,mint egy atommeghajtású tengót.Sokkal halkabb. (a víz alatt, természetesen) -
#3432 igen igaz, de a 7th flottánál kell kezdeni, hogy közbe benyögjék hogy merre vannak sztem.
amig II-esserl voltam nem kaptam ilyen üzit -
#3431 Már bocsánat de az atomnak is van hangja,a hűtőrendszer meg a turbina meg a többi azért kattog rendesen De azért még különbséget tudok tenni egy loszandzselesz vagy egy szívolf netán egy akula és egy VII es közt -
GarET #3430 valszeg elektroval ,mert a dízel hangját lehetett volna hallani:)
apropó már nem atommeghajtású volt a tengó, mert azon aztán hallgatózhatsz;) -
#3429 ÖÖö, meddig merülhetett a tengó dízellel? Multkor láttam talán a diszkóverin, hogy valamiféle tengók barátkoztak a tengeren elváltak, az egyik úgy toronyig merült és elpályázott. Én is akarok ! Ugye hang nem volt, szóval akkor dizellel ment vagy elektróval? -
#3428 A kézi torpedóbeállitás alatt a kézi célzást érted, vagy a torpedók betöltését a csőbe? Egyébként döntöttem, legközelebb bekacsolom a stabilizált nézetet és csessze meg a hüje vihar a hullámzását -
bgabor #3427 Aha. Megnézem azt, hogy egy Atlanti óceáni viharban 4-5 méteres hullámoknál hogyan tartod azt a 8m es szintet, amikor ilyenkor még a mélységmérő is kileng 4 métert jobbra ballra. Amúgy régebben még nem így magyaráztad a felszíni villanymotoros haladást. No offense, de ez már többször előfordult. -
bgabor #3426 '43tól meg már ki akar pingetni? Hiszen az alapján be lehet mérni a tengeralattjárót! '43tól meg már olyan szintű volt az ellenfél, hogy a tengók már gyakolratilag nem a vadász hanem a vad szerepét játszották. Asdic készülék, szonár,radar,Hedgehog, és még sorolhatnám. Ettől az évtől kezdve vadonatúj gyártású tengók futottak ki újonc legénységgel, és legtöbbször már az első bevetésükön megsemmisült a tengeralattjáró. Ekkor már 10.000 tonna elsüllyesztett hajóra jutott egy elvesztett tengeralattjáró. ('41-ben még 100.000 tonnára jutott egy veszteség) Akárhogy is, '43tól kezdve a tengók úgy hullottak, mint a legyek. -
crossy104 #3425 Visszatérve a felszini elektro.haladásra, ezt is elcseszték, de remélem kijavitját.Kissé nehéz mindig tartani a 8 m-es szintet, főleg viharban. -
crossy104 #3424 Fájdalommal tölt el a tudat engem is, de valami bug. miatt csak 1943-tól lehet pingelni. -
#3423 Nekem sem sikerült még a szonárt használtatnom. Azt mondja az ürge, hogy nincs célpont kiválsztva. Hogy lehet kiválasztani a célpontot??? Még csak 1-2 napja kezdtem a játékot.Köszi... (egyébként szerintem még csak hidrofon van a gépen... )