11357
-
#3422 Nálam a külső nézet van bekapcsolva (szintén látványügyi szempont) meg a csak kézi torpedó beállítás kikapcsolva, ezt leszámítva minden realisztikusra van állítva. -
Lupis #3421 Kilopta az egyik matróz rendeld el a keresését és végeztesd ki a tettéért. -
#3420 Érdekes dolgo ez a ping, ugyanis most vettem '42 aktív szonárt és mégsincs ping gomb, elég idegesítő -
Laslie #3419 "Más: A szonárosomnak nem tudom kiadni a normal sweap, és a másik parancsot, mert szürke az ikon. Mi lehet a baj?"
Hali!
- vagy nem vettél szonárt(!)
- vagy nem vagy elég mélyen (!)-15-20 méter
- ha kézzel sem megy (jobb klikk a szonárosra, és te forgatod a szonárt ), valószínqleg ez lehet az oka -
#3418 A II -eseknek olyan családias hangulatuk is van De az mondjuk érdekes hogy én sem szívok igazán a mágnesesekkel, pedig a történelem szerint párszor leanyázák a készitőit a tengósok ja már régen akartam kérdezni, ti most hány százlékon játszátok? Bevallom most a legutolsó éppen zajló járőrömön nem tudtam ellenállni a kísértésnek és a külső nézetet engedélyeztemazért hogy bámulhassam a tengómat.Persze 9 napja mióta elindultunk házmagasságú hullámok vannak, eddig csak kétszer láttam hajót (egy coastalt meg egy c2est) de annyira hullámzott hogy merülve nem lehetett támadni mert az egész kurta hajó táncolt minden iránybaés a hajót alig tudtam a szkópban tartani nem hogy távolságot mérjek. A felszinen meg álladóan átcsapott felettünk a viz és a dízel mindíg lefulladt, és természetesen az UZOban is csak másodpercekre jelent meg a hajó. De remélem egyszer minden vihar vége ér... -
#3417 Én már egyszer írtam a medvéről, de akkor nem volt sikerem Nálad vele. -
gyozo #3416 Egy észrevétel a FAQ kapcsán: (ha már írta valaki, akkor bocs)
A torpedók száma valóban véges, de bugos is, legalábis az 1.2-es verzióban. Azaz valóban elfogy, de ha kilépsz a bővítési részből és újra belépsz, akkor újra ad valamennyit.
Ezt akkor figyeltem meg, amikor szomorúan tapasztaltam, hogy újra visszatérve a 7. flottához 43-ban csak 3db III-as torpedóval akarja kiszúrni a szemem.
A fentieket megjátszva viszont sikerült beszereznem 22 darabot :) -
gyozo #3415 Ok, de azért csak van, akinek ez is segít, hátha nem tud mindenki annyira angolul.
Másrészről reméltem, hogy talán így nekem is segít majd valaki -
#3414 Én meg kb a huszadiknál, és egy áthelyezésen kívül csak 24 órás patrolok voltak.
Sztem őt is csak kiküldték egy halyre, közben meg jött egy üzi egy konvojról. -
bgabor #3413 Van külön konvoj elleni patrol is?
Én a hetedik patrolnál tartok, de eddig még csak 'egynapos cirkálás a célkörzetben' volt a feladat. -
#3412 Szerinted?
5 Small Merchant, és Small tanker, mágneses gyújtó, egy hajó - egy torpi. Nem titok, hogy szerencse is kell hozzá (igaz eddig talán csak 4 vagy 5 alkalommal döglött be mágneses gyújtóm, tehát én egyáltalán nem vagyok olyan rossz tapasztalatokkal vele kapcsolatban).
Mondom, hogy a II.A/D. típusokkal tök jól elvagyok, ráadásul anglia közelébe vezényelnek mindig, így egy-egy misszió alig 9-10 napig tart, és így is megvan az 1200-2000 renown egy kihajózással (és még nem is szórakoztam azzal, hogy másik kikőtőben feltöltsem a készleteimet). Igaz egyre sűrűbben okoznak gondot a repülőgépek... -
#3411 én asszem várok pecs-crackre addig, nem csapom szét az agyam.
(nem szidom, de azért ez se tökéletes játék -viszont közel van hozzá) -
#3410 5 torpi a kamrában asszem -
#3409 Hány küldetés alatt? -
Lupis #3408 :) -
#3407 II.D-vel én már sűlyesztettem el 5 hajót. :) -
Lupis #3406 Már 10k megvan:D -
#3405 30.000 penz az XXI? :D
Akkor kezdem ujra az egesz karriert, annyi mar 45 vegeig nem fog osszejonni :D
Most, hogy elkezdtem renownra gyurni, 1500-200/per kuldi :) De meg csa 8e van, 43 kozepen... :| -
#3404 Mire megérkeztem a célterületre, rögtön jött a rádiójelzés, h hatalmas konvoj közeledik NY felől... És tényleg, vagy 15 hajó, védelem nélkül! :))
De ha így lesz, h csak a mentés után elsüllyesztett hajókat adja meg akkor ez gáz... -
#3403 VIIB ha jól tudom, és azon 5 cső + még pár torpi a raktárban! -
#3402 II-esel nem küldött, csak sima patrolra -
#3401 Honnan veszed hogy IIBvel megy? Kielben VIIBvel indulunk (vagy az wilmenshaven? ) -
#3400 Hadd kérdezzem meg, hogy lenne e igény a uboat.net subtipusokkal foglalkozó részének fordítására? Mert ha igen én megcsinálom a honlapot (bár tény hogy kezdő vagyok ezen a téren), és majd aki jobban ért hozzá kicsit jobban dizájnolja meg ilyenek. Mit szólnátok hozzá? -
Madmaxx #3399 Hmm karrier? Lássuk csak IIb-vel mész azon van 3 torpedó. Hogy is jön ki igy a 4-5 hajó? Flakkal szedtél le még 2-t? -
crossy104 #3398 Lefagyást nem okoz!Szerintem jó. -
bgabor #3397 A Wilhelmshaveni IIA-kat nem küldi konvoj ellen?
Már miért lenne szar, hogy betöltés után az öszes többi mentést törli?
Ragyogó ötlet! -
#3396 VII-es mész a 7th flotta. azé küldi konvojra -
Lupis #3395 na ne már első küldi és konvoj hogy a vacakba jön össze nektek? -
#3394 Nah, végre meglett a játék!
Baromira féltem, h nálam is jelentkezni fognak mentési bugok:
Az első alkalommal Kiel-ből, Angliát megkerülve rátámadtam egy konvojra. 2 hajót elsüllyesztettem, mentettem, majd még másik 2-őt...eliszkoltam hazafelé, de valami szar büdös genya háttérben futó progi miatt ki kellet lépnem, de elfelejtettem menteni. Visszatöltöttem a mentést, hazaértem, de csak két hajót adott meg, pedig tisztán emléxem, hogy 5-öt, de minimum 4-et elsüllyesztettem!
Ez is hozzátartozik a mentési bugokhoz? Jah és az is elég szar, h betöltés után az összes többi mentést törli... :| -
Lupis #3393 Én kézi célzást használom ,de lusta vok megírni:D -
#3392 Nah nagynehezen csak sikerül bejutnom a fórumra......napok óta szarozik a netem, hol van hol nincs, akkora szívás.....pl. ma reggel sem volt....na mind1
Elkezdte valaki írni a manuális célzásról a "cikket"? Jó lenne ha meglenne, aki használja az ne legyen lusta és írja meg hogy hogy csinálja.
Gyozo köszi hogy belinkelted a magyar kézikönyvet, de az pont ugyanazt írja amit az angol, azt meg le tudom fordítani, és nekem nem a hivatalos "hülyeségre" van szüókségem, hanem valódi működő módra ill. tapasztalatokra tippekre.
MIvel úgylátom minimális az érdeklődés a rombolós rész megírása irtánt így rászánom magam és megírom......ejjj de lusta népség..... -
Hengelhoffer #3391 Gondolom többet von le, mint amennyit kapnék, kvázi nem éri meg.
Más: A szonárosomnak nem tudom kiadni a normal sweap, és a másik parancsot, mert szürke az ikon. Mi lehet a baj? -
GarET #3390 a büntetés abból áll, hogy levonnak bizonyos renown pontot, tehát nem érdemes kilőni őket!! -
#3389 Kösz. Apropó, próbáltátok azt a realuboat modot? Túl sok szép minden van benne hogy csak úgy hirtelen feltegyem. Nem akarok rendszeres fagyikat -
Laslie #3388 XXI-es ha jól emlékszem 30.000 pénzbe kerül -
bgabor #3387 Kapsz. Ne durrants bele. Majd ha belépnek a háborúba. -
Braveheart #3386 Ilyen helyzettel én is találkoztam. És mivel ellenséges hajókkal működtek együtt nem volt nehéz kiadni a tűzparancsot...
kár hogy utána elromlott az öszes mentésem -
Hengelhoffer #3385 Kapok valami büntetést, ha semleges hajót lövök ki? Egy konvojban 3 amerikai C3 illegette magát elöttem. Biztosan nem nyalókát szállított angliába. Nagyon nehéz volt megállni, hogy ne durrantsak oda. :) -
#3384 Szívesen segítek, ha akarod. Néhány fordítónak már csináltam helyesírás átnézést, stilizálást. Csak "több szem többet lát" alapon. -
Lupis #3383 Köszi hogy beraktad ,de sztem Zsolo a saját tapasztalatokból származó leírásra vágyik ^^