Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Betudnád írni azt a linket ahonnan lelehet szedni a zenéket mert nem találom 😞
Rakj be Britney-t az tuti elkergeti 😄
Aszem megvan a chat gomb bár még nem próbáltam ki az egik fórumon írták hogy a NumLock gombbal lehet ki be kapcsolgatni a chat ablakot.
Jajj , bocsika , új vagy itt ??? Ne haragudj , persze nem kell visszaolvasnod egy-két oldalt , várj egy kicsit és összefoglalom neked . Majd én visszaolvasok , ne fáradj ...

IGEN B*ZZE ÉN VISSZA SZOKTAM OLVASNI NÉHÁNY OLDALT HA ÉRDEKEL VALAMI !

<#lama>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
Kis tortenet meg akkor 😉

Tegnap a nagy pulykavadaszat utan, megyek ki a nyilt ocean fele, es "bomboltetem" a korabeli zeneket a hajotatjatol az orraig 😊 (volt itt a topicban is a pack linkje)...1 nap mulva meg is jelenik az elso rombolo (gondolom a veszjelekre jott).
Mondom siraly megszivatom 1000+ meter alattam a viz, megyek 80-90 meterre es bekussolok. Mar lentvagyok, de latom csak jon pontosan ram..mondom: Mi az isten?! <#guluszem1> Ez belat a viz ala 😄 Akkor jottem ra hogy le kene kapcsolni a zenet, mert igen jo celt jelenthetek vizalatt a bombolo korabelo slagerekkel <#vigyor3><#vigyor><#nyes><#nevetes1>
Lekapcsoltam..es kb 2 perc alatt leraztam "szerencsetlen hulyet".....
PrasCo
Na, Daemonnal is kidobta ugyanezt. 😞
Duddits
Jó, te végig is szoktad olvasni??

Seaweed
A legdurvabb kornyek eddig nekem a Dover-tol Bristolig a csatorna!! Csak ugy hemzseg a hajoktol, es foleg ornaszadok es romboloktol. Felszinen kesz ongyilkossag. (Max ejjel nem)
Seaweed
Az "England-Halifax OA,OB" konvoj utvonalon kaptam el (kepen irorszag alatti pont), volt meg ilyenem de akkor nem ugrottam ra norvegia alatt, meg 39-ben (jobbra fent piros pont) mikor Wilhelmshaven-bol indultam portyazni.. A nagy csatahajo meg a zold pont volt 40-ben, Wh.-bol.

Eddig voltam Wilhemshaven-ben, Brest-ben, es Lorient-ben, de mindkozul az utobbi a leggazabb kikoto.
Az elmúlt 1400+ hozzászólás nem elég ...? <#duma>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Duddits
Sziasztok!

Most szedem a játékot és érdeklõdnék, hogy jó játék-e, vagy egy pár szót mondanátok róla?

Bucser
nálam is ez van csak épp 512-nél. ezért nem is szoktam feljebb venni.. ez már konfigfüggõ dolog...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Mar tobbszor is volt ilyen. Volt olyan is hogy norvegia partjai mellol kaptam egy uzenetet hogy egy "Nagy" csatahajonk ott orjaratozik.
Goliath
Lenne egy kérdésem, nemtudom egyedi probléma e.
Most vettem csak észre, hogy gyakorlatilag a 256x os idõgyorsítás a leggyorsabb nálam mert a fölött akadozik a hajó haladása és az idõ, és effektíve lassabb a dolog. Másnál is ez van?

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Bucser
Valaki kérdezte a fordíthatóságot. A cfg-kben átírható a megjelenített szöveg események esetén sõ a hozzájuk rendelt ogg file neve is. Próbáljátok ki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nkem pl csak a default könyvtárba volt hajlandó feltelepedni tehát a "windows meghajtó:\ Program files\ubi soft\Silent Hunter III" A többire valamiért mindig azt írta, hogy write protected.

PrasCo
Köszönöm a válaszokat, ez esetben Daemonnal is megpróbálkozom.
Nekem már 30-on van de még mindíg homály zónát látok ha elõre illetve hártafele sasolok távcsõvel... De mind1 mert periszkóp tökéletesen használható...

Bucser
A grafikai beállításoknál vdd le a Particle density-t 70 % körülire és akkor nem szaggat be.

Zsolo007
Ez érdekes hogy nem megy mindenkinek a cfg átírás, van vaakinek ötlete miért???? mitõl függhet még?

Zsolo007
Figy nekem így néz ki:

TimeStop=0
RealTime=1
LandProximity=1
CriticalDamage=1
CrewEfficiency=1
AirEnemyDetected=1
SoundEffects=2
CharacterAnim=4
EnemyDetected=8
RadioReport=8
Particles=8
PrayState=8
HunterState=32
3DRender=32
Maximum=2048

és tökéletesen mûxik! nem tudom mi lehet a gond

És mit tudnék csinálni vele mert néha nagyon szaggat pl ha távcsöbe vagy a periscoppoal lesegetek??

Sztem daemon-al mennie kell ha a reloaded-es verziód van...

priluki: NEM

Hy Az lenne a kéedésem ,hogy nem eredeti a játékom.. de attol még müködik a patch ha feltelepitem???

Lacc
D-toolsal próbáltad még? Nincs sok esély hogy megy vele, de hátha...
PrasCo
Hali!

Nos, lenne egy számomra igen elkeserítõ probléma, mégpedig az, hogy az SH3 - navajon?... - nem akaródzik felseggelni a vinyóra. Most, ezek után már félek megvenni is, bár nem túl logikus, mégis bennem van a félsz, hogy ha khm... "letöltött" verzió ezt csinálja, az eredeti nem-e?...
Ez lenne a helyzet, Alcohol 120%-szal virtuális meghajtóról kéne neki mennie...
Ha valaki mondana rá vmit, ha mást nem, egy vigasztaló szót plz. 😄
Az idõgyorsítást így kell átírni maincfg-ben? (1024-rõl 2048-ra)

TimeStop=0
RealTime=1
LandProximity=1
CriticalDamage=1
CrewEfficiency=1
AirEnemyDetected=1
SoundEffects=2
CharacterAnim=4
EnemyDetected=8
RadioReport=8
Particles=8
PrayState=8
HunterState=32
3DRender=32
Maximum=2048

Így nem mûködik nekem.
pluhi
Ezt elkaptam én is a 3. patrolon. AZ AM29-es szektor környékén. Én a deck gun-nal szedettem le mindet (kivéve a 3 neutral). Tovább mentem a cél felé, még õrjáratoztam egy sort, pár romboló meg ezaz. Visszajöttem és egy szakajtó plecsni várt szétosztásra<#vigyor>.
Én ilyeneket miért nem találok 😞
hm, én 40ben pont itt kezdtem a campaignomat..., szóval aztmondod a többi kikötõ jobb? tehát érdemesebb átmeni máshova amig nincs elég renow az új tengora?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hm, hogy csipsz el rádióüzenetet?? <#wow1>
eleve a rádio menüben (m) nekem csak a helyzetjelentés küldése meg a contact info küldése van és max a hq-tol kaptam eddig üzit...
mennyire kell közel lenni iylesmihez, és egyátalán mit kéne csinálni?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
Igazad van elirtam, de nem. Type IXB-rol van szo:

De megneztem es Type XII-et szerintem nincs is game-ben. Te nem Type XXI-re gondoltal?
Bucser
nem type XII-t????

Seaweed
Ezt terelgetem most: U-99
Seaweed
..es meg akkor:

Lorient egy uber szar kikoto...kesz tanpalya kievickelni onnan..
De viszont ha van "kess" akkor ott vehetsz Type IIX-et!!!
Seaweed
Jah igen! Amiota manulisan celzok torpedokkal nem sok "doglott" lovesem van! Mostani akcoban volt 2db! osszesen!(mellement) A tobbi mind talalt!
Ugyanez igaz fedelzeti 88-asra! Sotetben soha nem hagyom rajuk, mert vakok mint az ablak...es csak pocsekoljak a loszert! Bemerem, tavolsag sebesseg, szog, es en lovom. Torekedve arra, hogy minnel kevesebb "belovo" loszert gyartsak 😉 Nappal okes, akkor szerencsere latnak, es ugy figyeltem meg hogy az en katonaim (persze ugye ez kikepzettsegtol, faradsagtol is fugg), ugy 5Km felett hibaznak.
Ja, meg.
Smile-ék hegesztik a fórumot, remélem holnap már jó lesz.

Mentünk 1-2 multit, tetszett nagyon 😊

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Seaweed
Elcsiptem egy radiouzenetet, egy bizonyos kozelemben halado "semleges" konvolytol. hat nem volt semleges 😄 es vedelme sem volt, kb 18-20 hajo, ebbol 1/3-a 5000 tonna feletti...
Nagyon csunya dolgokat muveltem <#hehe><#vigyor> maradt 3 semleges halyo, egy erosen megrongalodott 6000 tonnas(2 torpedotol nem fingott ki!!! de ugy oldalradolt hogy ha vihar lett volna szerintem bukfenc 😉), es 1-2 2000 tonnas...mert a loszerem elfogyott mind! <#bee1>
12 hajo, 47000 regisztertonnanyi anyag a tenger feneken....
pluhi
Nálam tökéletesen mûködik a deck gun, és a flak is. Beülnek, mondom nekik, hogy hová célozzanak, milyen távolságból azt hadd szóljon. Beálltam egy konvojba és seperc alatt kiüritették a terepet<#eplus2>. Nem árt egy Watchman+Gunner+Flak Gunner(felvenni ilyet nem tudtam, csak képezni) tiszt, hogy ne össze-vissza lõdözzenek. Igy is max. 10-12 hajót tudok leszedni az ágyúval, mert elfogy a skuló.
Hi! gyerekek! olvassatk má vissza és ne tegyetek fel hülye kérdéseket...használjátok a lap alján a keresõt! pl ha torpedók kezelésére vagytok kíváncsiak írátok be hogy "torpedó" és kijön az összes hozzászólás amiben van torpedó szó....a f@sz ki van! <#falbav>
Zsolo007
Hát nemtudom, ha mindent jól csináltál akkor el sem tudom képzelni hogy miért nem vált.......sorry

Zsolo007
A main.cfgben többek közt azt is lehet állítni, hogy mekkora legyen a max. gyorsítáés, nekem spec most a max. 2048

Megvettem a játékot,de vannak problémáim vele:
A topedóim vagy még a cél elõtt felrobbannak,vagy nekiütköznek a cél oldalának,lesüllyednek,majd a hajó alatt folytatják útjukat.
Azt mondjuk hozzátenném,hogy ezt a lesüllyedõs dolgot gyakorlóvizsgák alatt(amiket mind meg is csináltam) csak néha produkálták a G7a torpedók,amirõl most beszélek,az izland és anglia között történt,40ben,hadjáratban. Az egy dolog,hogy norvégiától izlandig vihar van a tengeren,szünet nélkül,de még 1 torpedóm se talált célba. Pedig az egyszerûsített nehézségi módban játszom,és mindig a WOval solution-özök és lövetek. Amúgy az 1024 szeres idõgyorsítás szvsz nagyon kevés, ha Kielbõl kell skóciába hajóznia az embernek.

Megvetted?

Na pont most nem megy az oldal...

Zogu
Na, majd hónap .... is nap lesz. Jócakát!

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

nézegessétek a cfg fájlokat tök érdekes dolgokat lehet találni pl nekem abszolult nem tetszik hogy csak 28 naponként lehet patrollra menni. mégis mit csinálnak 3hétig?háború van 1 hét pihenõ azt irány vissza a tengerre😄
áh ez nem megy eredeti kell neki 😞
letöltöttem 1.1es patcht megnézem warezessel megy-e
Nahát Tvr téged is lehet látni 😊))

Warezzal is lehet játszani nem kér semmit. A verzióeltérés elvileg nem jelent gondot, én simán tudtam az 1.1-es eredetimmel más 1.0-áshoz csatlakozni.

ui.: van már nálunk is SH3 topic, írhatsz oda is

VO101_TBalazs

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.