11357
-
#3502 jaj! ......... ez neked ment volna ...... koffein kell még -
#3501 -lefelé mutat, mer felette van a hajszálkereszted
-fölfelé mutat mer alá nézel (u.a)
A többi, ha jól sejtem:
piros = ne próbálj lőni mer távolról sem nevezhető ideálisnak a pozíciód
sárga = alakul a szituáció, de még mindíg nem vagy lyukon
zöld = FEUER!! -
#3500 Ma amúgy meglepődtem, de nagyon. Épp a Skócia melletti "keskeny" öblökön hajóztam délnek Írország irányába, hátha belefutok a Titanicba vagy bármibe ami nagyot szól a tengerfenéken. Csordogálok lefelé eccer csak Armed Trawler. Nnnamondom ez a hadihajók rút kiskacsája, nehogymá kifogjon rajtam a felszínen. "MAN THE DECK GUN" -kiáltottam és 2 jó matróz máris bepattant a 88(?)-as mögé. Rálőttem a célpontra erre az irányt váltott felém és - na itt dobtam hátast - a csórikám 4500(!) méterről 10ből 6szor eltalált. A tengó kb 2 perc alatt zúzódott le 51%-ra émmeg teljesen összevisszaszégyelltem magam. Ezek után "mentett meg" az ERROR és a rossz save. -
Tockos #3499 Szeretném megkérdezni hogy mikor célzok a periszkopon keresztul megjelennek zold sárga és piros háromszogek azok mit jelentenek ´és hol felfelé hol lefelé mutat.Mit jeleznek azok a háromszogek? -
#3498 Ro**dt el**szott csicska fejlesztők!! 1940 július és a mentések meg elszálltak.
Namindegy, úgyis már vártam de akkorIS! Még jóhogy mindíg "mentek". Viszont enyit énis megérdemlek amiért nem támogatom a szellemi termékük fejlődését. Ejnye! -
#3497 Hát tőlem is vontak le az tuti, de nem érdekel, mikor 2000 ponttal hajózok be a kikötőbe. ;-) 45 pont ide vagy oda nem számít.Adják oda más kapitánynak. Az én hajóm így is nagyon tip top. és már maradt is. :) -
GarET #3496 tlem viszont éppen a zöld miatt vontak le 45 pontot:( -
GarET #3495 hát jah megoldottam, csak így 2 torpimba került.:( és ugye ha az embernek csak 5 torpedoja van akkor bizony mnden torpedo számít! -
#3494 Engem a zöld sose zavart. És még ponthiányban se szenvedek. :) -
bgabor #3493 Csak piros jelölésű hajókra lőj, ha nem szeretnél pontlevonást. A zöld a semleges hajók színe, a kék a német hajóké. -
#3492 Akkor ne mágnesest lőjj rá!
Egyébként megint kiküldtek portyázni...mit ad Isten pont arra járt egy konvoj!
13 hajó mínusz! mondjuk volt benne egy amcsi c2-es és c3-as is, nem tudom hogy az baj-e ha kilövöm. -
GarET #3491 azt tettem de mondom mégis megkérdem:)
tele vna tököm a viharral, nemtok leszedni egy robolót mert mágnesesen még a cél elött felrobban a nagy hullámok miatt eltűnik a periszkópban arról nem beszélve hogy impecen mindig mögötte megy el a torpi szal totál rühellema viharokat! -
#3490 Szerintem menj el a kijelölt területre és körözz egy napig. Ha ez megvan, akkor a küldetést már mindenképpen teljesítetted. -
GarET #3489 hello mindenkinek emberek nekem a multkor kifogyott minden tropedom 5 db ugyebár:) és mág nem értem el a cél területet, és jött egy rádió üzenet, hogyx menjek haza...
ez akkor most mi, ha hazamegyek, akkor megadja a patrolt, vagy kezdhetem elölről. ez a második patrolon volt. -
#3488 Azon jönnek az üzenetek, hogy pl. mit kell csinálni, vagy hol találsz konvojt. Te is küldhetsz jelentéseket. Kétfélét. Gondolom ez igazán a multiban jó. -
Tockos #3487 A rádióval mit lehet kezdeni lehet rajta valamit hallani mint pl a szonáron , vagy mire használhatom ki?Nem tudom az ellenséges hajókat lehallgatni? -
#3486 Nah, ma nagyon unatkoztam melohelyen, ezert kitalaltam a FAQ hogy fog kinezni:
1, gépigény
2, driverek
3, ajánlott dolgok (driver, ram, proci)
4, gyakori mentések, mentési hibák
5, patch, crack
Játék
1, tengeralattjáró típusok
2, kikötők
3, legénység, tapasztalati pontok, kitüntetések, szakmák
4, upgrade
5, küldetések
6, konvojok, rádió üzenetek
7, taktikák, konvoj taktikák
8, támadás, torpedó fajták
9, kézi célzás
10, hajók renown értéke
11, renown számítás
linkek:
-Bevezetés
-Játék
-Galéria
-Linkek
-Fórum
Valaki, aki kezzel szokott celozni, irjon mar le valamit, vagy kuldje el nekem a pdf fajlt (a magyart) -
#3485 IIesek: 3 vetöcsö, 5 torpedo -
#3484 De ez nem probléma, mert megértettem, hogy tévedtem. Mint írtam, csak befejeztem 5 torpedóval azt, amit (hibásan) 3-al kezdtem el. -
#3483 A probléma mindössze annyi, hogy én még véletlenül sem említettem a tonnánakat, mindössze azt javítottam ki, hogy a II.A/D. típusnak nem 3, hanem 5 torpedója van... -
#3482 Csak azt sajnálom, hogy még nem sikerült kettétörnöm egy C2-est sem 1 torpival, pedig próbálgattam már azt az alálövős technikát is... -
#3481 Ja....bocs... -
#3480 Bocsi!
Nem neked szólt, hiszen Te megírtad a miértet. Csak lezártam a gondolataimat az 5 torp megjegyzésre (Cifu). -
#3479 Ha tudok linkelni képet, akkor majd teszek be a Captain's logból egy képet... -
#3478 Ki mondta hogy 15 torpiból, olvass vissza! 3 patrol alatt jött össze úgy hogy minden patrolról úgy jöttem vissza, hogy 1 torpedóm sem volt. És persze a fedélzeti ágyút sem hagytam pihenni. Az 1 patrolomon kizavartak az AM18-as körzetbe. 3 órát kolbászoltam a víz alatt, amikor a hidrofon befogott egy konvojt. 11 hajót küldtem a tenger fenekére torpedóval és ágyúval... -
#3477 OK. de a 101.000 tonna 15 torpiból?! -
#3476 Bár a kézikönyv szerint nem kaphattam volna VIIB-t a 7th flottánál 39-ben, de ki érti ezt??? -
#3475 Pardon, de a II.A típusnak 5, azaz öt torpedója van. -
#3474 39-ben kezdtem fullos training-el a 7th flottánál és kezdésből egy VIIB-t kaptam. -
#3473 NA most megvolt az első patrol az amcsi partoknál. EGész küldi alatt, még a patrol utáni portyázáson is csak rombolóval találkoztam. Így trükkös küzdelemmel 6 romboló került a fenékre. Pechemre sok torpedó kárba veszett. Valahogy nem vagyok kibékülve a T2 vel, és vmilyen indíttatásból a progi önhatalmúlag telipakolta a hajót T2-vel. csak kb 6 T1-ee hagyott bent.:-( -
#3472 Sziasztok!
Véleményem és tapasztalataim szerint teljesen dinamikus a küldetés, tehát az évszakos valószínűség és a földrajzi hely szerint a prg dönt az időjárásról. -
#3471 Mikor kezdtél 1954-ben? Mert ugye '39-ben küldinként 3 torp, ágyú nélkül. Szóval azzal nehéz lenne ....... -
#3470 Az enyém "mod" nélkül is kilépked néha. Ilyen O.K. a játék memóriakezelése. Még nyugodtan tréningezhettek volna a fiúk egy kicsit, mielőtt ebbe belefogtak (pl. "Decebal útja a Kárpátokon át az ősi dák hazába" vagy valami hasonlón. -
#3469 Mármint eddig összesen a 3 patrol alatt jött össze a 101.000 tonna... -
#3468 3 patrol után 101.000 tonnát küldtem a hullámok alá...
Köztük volt 2 romboló is... -
Hengelhoffer #3467 Van valakinek ötlete, hogy miért lép ki a játék a windowsba? Csak úgy ukmukfukk.
1.2 patc, SP2 legfrisseb driverek, miegymás. Bekavarhatnak a modok? -
Hengelhoffer #3466 Húú de morcos valaki...pénteken. A választ köszönöm. -
#3465 Nem elég kézenfekvő az SH3 mappa? Nyisd már ki a szemed. Kizúrja az a 2 megás BMP a szemed. Főleg ha többet is cisnálsz. -
Hengelhoffer #3464 A CTRL+F11 Nem menti sehová?!!Bakker... -
Laslie #3463 Nem a game, hanem a gép, a memoriába, oszt CTRL+V és bemásolva akárhova