Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Remélem kiadnak valamikor egy kimerítõ javítást a game-hez mert igencsak ráférne......kár volna ha egy ilyen gyöngyszem ezeken a f@szságokon vérezne el!!!<#fejvakaras>
Aki még a gramofonját tömködné egy link a subsim.com-ról .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Totál sz*r! A 9. küldetésemen vagyok most már a 3. álló hajóval találkozom. Valami nagyon elromlott a programban. Az ember ezért ad ki 9990 Ft-ot? A javításban mit csináltak? Az ember kedve teljesen elmegy ezektõl a hibáktól.
Pár hetet még dolgozhattak volna hogy ezeket kiszürjék elég sok a bug így pár nap után.
Tuti az lesz ha te lõtted ki és úgy sûlyed el akkor mindenképpen kéne írnia .
Én fõleg T1-est viszek és 1 T2-est rombolók ellen hogy ne vegyék észre a végzetüket.Amúgy az fontos hogy milyen mélységre állítottad a torpedót mert a hajók aljánál lehet a görbület miatt lepattan most volt egy ilyenem :I
Most nézem a rádiós a jelentésében meg sem említi, csak hogy kevesebb torpedó van! Ez egy nagy bug!
Ez nem lehet igaz. Nem messze az elõbbi el nem süllyedõ hajótól egy másikkal is találkoztam. 1100 BRT álló!!!!!!!! vontatóval. Ez elsülyedt egy torpedótól, de nem számítja be találatként.
Ez a program meghülyült? (eredeti, v1.1)
Zsolo007
Tényleg ti elektromos vagy sima torpot használtok?

Zsolo007
kevés ha megborul ahhoz nagy vihar kell...........ha megborilt jobb beleküldeni egy torpot és akkor tuti el is tûnik a habok közt 😊

Zsolo007
Na sikerült helyre rakni a dolgot egy régebbi õrjáratnál saját mentésemet visszatöltöttem és úgy jó volt, de hogy azt a bugot hopgy porodukálta azt nem tom. Viszont az ezután teljesített õrjárotom egy borzalom volt találkoztam több magányos hajóval is, meg egy nagy konvollyla is (igaz heavy fogban 300 m látótáv!!!!) és kilõttem 10 torpot (összesen) (elektromos) és ebbõl csak 2 robbant fel ténylegesen!

Nem mellément a többi hanem basztak felrobbanni, pedig a szögük jó volt, impactra voltak állítva mert viharos volt az idõ, szal egyszerûen nem értem....remélem több ilyen nem lesz hogy kilövöm az összes torpom egy õrjáraton de máégis 0 tánnával érek haza 😞

Ez biztos bug. A rakomány felrobban az ágyúlövedéktõl, de mégsem tûnik el a fedélzetrõl. A hajó most már viharban féloldalán "úszik". Nem számítják be elsûllyesztésnek.<#mf3>
Sztem ha megborul az már elég. Nekem is volt hasonló, azt hittem, hogy még nem végeztem a hajóval, de aztán szépen lassan csak elsüllyedt<#kacsint>

\"...lámák kíméljenek.\"

76%-on és benn van a valós süllyedés. Most újrakezdtem és megint ott van a hajó (áll!!!!!!!!!), Nincs nagy vihar így ágyúval próbáltam meglékelni. Féloldalára dõlt de nem sûllyedt el!!!!!!!
Bucser
Hangkártya probléma nekem pl a Splinter Cellel csinálta ezt bizonyos helyeken.. próbáld meg, hogy lejjebb veszed az AUDIO optionsben a maximálisan lejûtszható hangok számát mondjuk 10-12-re.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Milyen nehézségen játszasz nézd meg bent van e a realistik sinking vagy vm hasonló mert azzal jóval tovább kell várni mire elsûlyed. Volt olyan hogy 2 órát is 😮
1497-re tud vki vmi megoldást?
Már jáccanék énis
Na,lenyomtam az elsõ járõrömet. Azt hittem,hogy elsüllyesztett hajók után adja a renown-t. Mikor visszatértem skócia mellõl Kielbe,szomorúan tapasztalta,hogy mindössze 1200 Renown-t kaptam,pedig az elsüllyesztett tonnák száma 25000 körül volt,ráadásul még vissza is hajókáztam a végén Kielbe.

Bugok: Nekem eddig egyetlen bug jött elõ,viharban a hullámok miatt néha 1 méterre víz alá kerül a híd,az emberekkel együtt. Szvsz a program magas hullámoknál rendszeresen rosszul érzékeli a mélységet.
(Mindezt 1.1es patchel,eredeti programmal)
Amúgy '39 ben kezdtem,és amint lehet,áthelyeztetem magam Lorientbe,a második flottához. (Ami a legnehezebb kikötõ az összes közül,de legalább nem kell majd mindig körbehajózni Dániát,és elérhetõ közelségbe kerül a IX-😎

A kísértethajó:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Szereintem nálam is van egy bug. Már másodszor találkozom egy C3-Cargoval (7900BRT)- két külön õrjáraton - ami áll a viharos tengeren (Anglia partjainál, AN59 közepe) és nem bírom elsüllyeszteni. Már 5db torpedót lõttem bele. Csak áll és lángol a viharban.
Más is találkozott ilyen kísértethajóval?
Áhh, inkább nem szarozok vele, most megy, és ez a lényeg<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Nekem eredeti van. A törtnél is megy a starfuck és van mini image, mint pl: GTR-nél (StarForce 3.4.50.01)? GTR-nél a legújabb javításra is van többnyire mûködõ orvosság. Esteleg lenne mini image ehhez is, akkor a SFNightmare-el meg lehet lehetne oldani az 1.1-es javítás indításának a problémáját.
köszi megvannak
documentumok között

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amúgy hol lehet megtalálni a mentéseket? Biztosnság kedvéért elmentem😄
Hát ezt ellopták😄 visszatérve a bázisra kénytelen voltam újat felszereltetni.
Erre a starfuck-crackes dologra is rálehet húzni a patchet ugyanúgy, mint a "hagyományos" törésekre?

\"...lámák kíméljenek.\"

A õrjárat közbeni mentés/töltés eredménye, vagy az automatikus mentésé?
Az 1.1-es javítás fenn van?
Papirzacsi
Urak!
VAn vkinek vmi ötlete arra ,hogy tudnám úgy eltüntetni a zenét,hogy azért a gramofon menjen? Próbáltam a gramofon mappában átírni a cfg-t, de bármilyen átírásra a progi egy szabálytalan mûvelettel válaszolt.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

azt meg már ne is feszegesük hogy nem lennél tul népszerû ha olyan gamet adnál nekik amiben a saját ellenségüket kell alakitaniuk (még ha csak a multbeli ellenségüket is 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ez kb olyan mint ha a takaritóknak takaritos gamet a bkv ellenõröknek meg bkv ellenõrös gamet adnál szabadidõ eltöltésére...
legvaloszinübb eredményed az lenne hogy meglincselnének... 😊

Én is pont ezt akartam megkérdezni<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Lacc
Vagy néha megesik, hogy egy bug miatt nem úgy látja a játék, hogy már a felszinen vagy, és ilyenkor se lehet használni ezeket. Ebben az esetben egy s-t nyomjál, hogy surface ship.
Lacc
Valszeg kiadtad a Silent Runnin' parancsot, ilyenkor ezeket a részeket nem lehet használni. Próbálj egy z-t nyomni.
DW-t meg SH3at adnék nekik a PlayStation helyett.
Zsolo ezt hogy sikerült elérned? Nekem most egy olyan bug van ,hogy a 20mmes légvédelmi ütegemet lelopták a hajómról F7nél nincs a hajón holott eddig volt rajta és kivülrõl nézve is ott van😞
Lacc
A legénység elhagyta a fedélzetet 😄 Nézd meg a dokkban a kocsmában.
Zsolo007
Ilyen bugot még nem lát5tatok:

'39ben kezdtem ez lett volna a 13. õrjáratom '40 õszén, már sok ezer tonnát összeszedtem presztizst meg minden erre ezt kapom:

ÉS most kkezdhetem újra mert az össze srégebbi mentés is ilyen 😞((((

Hmuda
Akit érdekel a durvább idõgyorsítás, az ne a játék mappájában lévõ main.cfg-t buherálja, hanem ami a dokumentumokban van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Lehet, hogy idegörlõ volt, de attol még nem kell a játékos idegeit is õrölni. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Valahogy azt is szimulálni kell azért, hogy milyen bitang hosszú és frusztráló volt az a több hetes tengeri út egy ilyen vastubusban. Plána akkoriban, nem most, mikor az amcsi matrózoknak playstationt pakolnak a kantinba.
Hmuda
De hogy ne legyen cheat (még ha soft-cheat is), akkor csakis és kizárólag akkor dobna vissza normál sebességre, ha már tisztában vagy vele, hogy van ott valami (szonár, rádiós, watchman, lövések, stb). Ha pl 25 méter mélyen mész és épp nincs senki aki figyelné az esetleges jeleket, mert pl mindenki pihen, akkor bizony lazán elhúzhat feletted egy egész konvoj, akkor se csinálna semmit, hanem haladna tovább az idõgyorsítás. Namost ez elvileg most is így van, csak jó lenne ezt úgy megoldani, hogy nem felgyorsítja az idõt, hanem kihagyja azt, mert még 1024-es sebességen is kész gyötrelem kivárni a hoszabb utazásokat.

Hmuda
A fedélzeti ágyút csak akkor sütik el, ha van célpont. Vagy a távcsõvel kell kijelölni (b vagy egér gögõ elõre), vagy a WO-tól kéred, hogy jelölje ki (csak a fire at will nem elég, kell célpont is).

Hát ez az.. Ha már lönek rád, nár régen rossz ugye ez egyértelmü. 1024-es gyorsításban pedig nyilván nem találsz semmit a térképnézetben...

Miért csinálja azt a game hogy amikor elkezdek jáccani elmegy a hang. A rendes hangok helyet ilyen sistergõ hang lesz
Segítsen vki pls nagyon teccik a game
Legujabb driverek fent vannak
Thx a helpet
Eddig mindíg manuállal ágyúztam. A legénység egyszer nem sütötte el, hiába mondtam neki mindent... Ezt hogy kell? Elvileg a WO parancsaira kéne löniük...

Hmuda
Akkor passz. Bár alig használom a füzetet, de abban nincs leírva, hogy hol van, aztán majd te manuálisan ügyködsz pl a fedélzeti ágyúval?

Hmuda
Na ja, bár ezt meg lehetne oldani úgy, hogy csak akkor zökkentsen ki, ha valóban észlelnek is valamit (vagy a szonár, vagy a rádiós, vagy a watchman, akármi). Ha te nem találsz semmit, akkor max akkor zökkentene ki, ha már lõnek rád. Ez így nem lenne soft-cheat, csak kényelmi funkció. (szvsz)

Torpedótiszt megmondja... bal szélsö ikonja, majd mégegy bal szeélsQ ikon.

Azt már próbáltam és nem... Azonosítás, lösung, torpedo map és vissza de semmi... Sztem bug lesz...
A recog mapot megnyitottam a datamap-ról is, meg rendesen is, minden nézetet átnéztem kipipáltam a típust meg vissza stb...

Hmuda
A fegyverestõl.