Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az elsõ 5-6 patrolnál még behajóztam a dokkba, de csak mert lusta voltam kipróbálni, hogy a nyilt vizen is ki lehet e lépni a progiból rendesen.
Nem tudom ,mennyi renown-t kapsz, de pl a legutóbbi igen sikeres küldimen, ahol 16 hajó majdnem 82000 tonnányi, ebbõl 1 romboló, és 1 õrnaszád 2342renownt adott
Egy másikra, ahol 13 hajót küldtem fenékre, ebbõl 6, azaz hat (elismerem, talán véletlenül) rombolót küldtem fenékre, de az egész csak kb 32000 tonna volt, arra adott 1124-et.
A második legsikeresebb küldimre, ahol 12 hajót, és 3 repülõt változtatam ronccsá, és mindez 66000 tonnát képviselt. Erre kapram 2240 pontot.
Szóval sztem inkább a tonnákra adja a pontot, de errõl leginkább a készítõl tudnának beszélni. Felõlem adhat a progi kevesebbet is, mert annyi pontom van, hogy egyszerûen nincs mire elkülteni.
5db VII/c-t tudnék most azonnal venni a flottának. De nem fogok. 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hanem néha mintha szétesne a kép. A dolgok elvesztik formályukat, és nagy alaktalan polygonok lesznek, és ilyenkor az FPS is megnyekken.
Ha legközelebb lesz ilyen, akkor talán majd lövök egy sotot.
De végülis ez mindegy, mert ezt más gémnél is tapasztaltam már, és ez a kártyám hibája. Véres a torka. 😊
1.Én pihentetni szoktam õket. Célszerû sztem.
De ha eksön van, akkor végkimerülésig dolgoztatom õket. majd utánna pihennek.
2. 32x-es idõgyorsítás felett a program nem számolja a legénység fáradását.
3.Pihentetem õket.Amíg nicns eksön, a weapon officert pl simán lehet pihentetni. Ha eksön van, amjd felkel és munkába áll.
4.Én erre a weapon officert használom. És furcsa mód, nálam nagyon jól teljesít. Nem szokott tévedni.
Nálam csak 1 nagyon idgesítõ dolog van ,ami néha tönkreteszi az élményt az pedig a döglõdõ VGAnak köszönhetõ. Néha mindneféle hülye polygonok lógnak ki a tárgyakból, meggyilkolva a látványt, és az FPS-t.
1. A legénység képernyõjén ugye a felkiáltójel a fáradtságot jelzi. De az endurance csík kb. olyan félig van még az embereimnél, amikor megjelenik a felkiáltójel. Ilyenkor is célszerû már pihentetni õket?
2. Több napos eseménytelen patrol alatt nem fáradnak el az emberek, csak bevetésen?
3. Mit csináltok akkor, amikor a tisztek fáradnak el? Pl. a Weapon Officert nem igazán célszerû pihentetni.
4. Használja bárki is manuális módban a Torpedo data computert? Mert nem világos rajta a range tárcsa skálája. Ezenfelül annyi ideig tart, mire bemérem a célt, hogy már aktualitásulat vesztik a mért adatok a kilövés pillanatára.
Ez meg hogy nincs a fószerek kezébe távcsõ, elég LOL.
AMúgy lár láttam olyat is, hogy a nagy hullámzásban, mikor ide oda dõlt a hajó, és a WO beszélt hozzám, a teste mozgott a hajóval együtt, a feje meg egyhelyben állt a térben. NA az is elég LOL volt.
Hálistennek élvezem annyira a gémet, hogy az ilyen hibák felett szemet hunyok. De akkor is elég ciki hibák.
Ma láttam egy olyat, hogy felmerülés után, a toronyban senkinél sem volt távcsõ. 😊kép
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Emberek! Ha realisztikus utántöltést állítok, egy egész nap alatt sem töltik fel a kiürült t-csöveket. Normális ez?<#lookaround>#lookaround>
Zogu
King of Albania (1928-1946)
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
És esetleg nem lehet megoldani valahogy, mint az Underground-nál?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Azota megorult a progi ha visszatoltom az elozo allast.
Mindig ugyanazt a kuldit adja, megcsinaltam most menjek A kikotobol
A kikotobe.
elég kezdõ vagyok
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ha már írtátok korábban a hozzászolás számát elég ha ideírjátok
köszi
Mákomra vaj idõ volt, és így lehetett ágyúzni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun