11357
-
#3582 Egy romboló attól is kettétörik, hogy hozzávágsz egy féltáglát.
Amúgy én se használom az alálövést, csak ha vmi irdatlan hülye pozícióból lövök. És eddig csak a rombolók törtek tőle ketté, de azok inkább a fent említett ok miatt.
Impactes lövésnél is simán törnek a hajók, még akkor is, ha nem célzol direkt a fuel bunkerre, csak vhol ott csapódik a környékén. Szóval az én tapasztalatom az, hogy nem olyan hatátos az az alálövés mint aminek tűnik. -
#3581 A játékból jön (néha). -
bgabor #3580 Nahát, én sosem próbálkozom mágneses alálövéssel, csak G7a-val lövök fuel bunkersre, de mégis mindig pontosan így törik ketté a hajó. -
#3579 Ha lúd, legyen kövér!
Egy torpedó, amivel alá célozva kettétört egy hajót.Kettétört -
#3578 Majd csak eltalálom egyszer. BREST -
#3577 Bocsi! A helyes cím: www.kepfeltoltes.hu/050424/silent3h2.jpg -
#3576 Azért nem ártana átvenni a nyolcadikos földrajzot.BREST -
#3575 Én ma találkozam elösször Task force-szal. New York mellé mentem patrolra, mikor az óceán közeépn rámszólnak, hogy BC71-ben task forsz tart kelet felé 7 csomóval. Mondom fura. TAskforsz, és lassan mennek? Hát elibük mentem. 3 nap hajózással sikerült eléjük kerülnöm.BC38-ban találkoztunk.
Hát a taskforsz nem állt másból, csak 2 rombolóból, 2 korvettből, 3 T2-ből, és regiment C2, C3 kargóból.
Rögtön az elején kiböktek, így adtam a legelső rombolónak. Eltaláltam, de nem süllyedt el, csak erősen faroktrimmes lett, és már nem harcolt tovább. Jött a másik romboló. Azt talibe találtam. Ezután elkezdtem kiszedni a nagy falatokat.
Meg a két korvettet. Azok elég szívósak voltak, és magammal csaltam őket egyenként, jó messze konvoj mögé, majd ott mögé kerültem felmerült, és szétágyúztam. Nagyon bevált a taktika! :)
A maradék torpedókkal kiszedtem még a maradék nagyfalatot. Így a végeredmény
kb 96000tonna. A küldetést nem teljesítettem, de így is 2200 pontot kaptam. -
#3574 néha bejön nekem ijen recsegés hang , az most hangkártya baj ? játékbaj vagy hogy van ? -
#3573 erre gondoltam énis, de hogyan menjek át, ha nincs Brest a térképen? HEEELP! -
GarET #3572 ejnye ejnye.) -
#3571 Bismarck. ;) -
#3570 Bismarc... asszem így írják.... -
#3569 Áááá azt meghagyom a Bicmarc-nak.. -
#3568 Miután a kikőtők (mind a baráti, mind az ellenséges kikötők) töküresek, felesleges strapálnod magad.
A Royal Oak-al egyébként sem futhatsz össze, mivel a játékban emlékeim szerint nem található meg a Royal Sovereign-osztály, viszont a King George V.-osztály igen, tehát a Prince of Wales-el elvileg találkozhatsz. -
#3567 Sziasztok!
Át kell menned Brestbe "vendégszerepelni". -
#3566 Tudom, hogy ki és mikor süllyesztette el a Royal Oak-ot, csak kíváncs vagyok, hogy ha elosonok még 39-ben Sapa Flow-ba, akkor összefuthatnék-e velük... -
Bee #3565 A Royal Oak-ot azt hiszem, hogy Günter Prein süllyesztette el Scapa Flow-nál 1940-ben, nem? Nagy kár, hogy a játékból kimaradtak az ilyen küldik, csak állandóan patrolra küldözgetnek. Három kérdésem nekem is lenne:
ha nem osztom ki az összes kinevezést egy patrol után, akkor elveszik a következő végén?
Hol találkoztatok eddig Task Force-okkal? Merre járhatnak vajon, illetve mennyi van belőlük?
Kipróbálta valaki, hogy ha beáll egy kikötőbe (nem a célkikötőre gondolok) készletfeltöltésre, akkor az addig elsüllyesztett hajóit stornózza? -
#3564 A híres hajókat meg lehet találni?? Gondolok itt pl. a Royal Oak-ra vagy a Prince of Wales-ra. Szívesen a tenger fenekére küldeném őket, bár a történelmi hűségnek nem tennék eleget. -
#3563 Paran azt csinaljuk, hogy a documents and settings mappabol minden SH3 inditas elott kimasoljuk a carrier mappat vhova, az ilyen balesetek elkerulese erdekeben. En is pont igy jartam ahogy te, vissza kellett toltenem egy regebbi mentest, en is egy egesz konvojt elbukatam, ahogy te :( -
#3562 Az ujraindulasok altalaban elegtelen tap teljesitmeny vagy memoria hiba miatt szoktak bekovetkezni, vga driver miatt nem. (cska ha rossz drivert raktal fel).
Viszont ha a tobbi jatek frankon megy, akkor nem ertem hol lehet a hiba :( -
#3561 a #3534-es kisregényre valaki? naa? -
Hatjen #3560 XP -
#3559 köszi, próbálkozom még, elvégre nem mehetek gyakorlatlanul éles csatába :) -
#3558 "A torpedo nemrobban effekt" oka a dud torpedo, a realism beallitasnal. En kikapcsoltam, nagyon jatekelmeny rombol :(
Amugy neha az 50 xpt kitunteteskre a warriant officereknek es a seamanoknak. Meg nem jottem ra, hogy pontosan mire es miert adja, de altalaban a piros szalagos vaskeresztre szokta adni.
Es 500 renown pontonkent ad egy eloreleptetest. Jol allok most, 40 kozepe, fullos VIIb es 9000 renown. Gyurok a XXI-re :) -
#3557 Valami tulmelegszik vagy nem tudom. Milyen oprendszered van? -
#3556 Probalgasd, ha nem megy, atkuldom az enyemet, mindegyik kivalora sikerult. -
#3555 1 true, többis false
sajnos
mert szeretném őket megcsinálni, csak néha nem világos a parancs, vagyis hogy egész pontosan mit akarnak tőlem Dönitzék -
#3554 yep -
#3553 Egyébként a training küldiket ha nem tudod megcsinálni, akkor nézz be a c:\Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\SH3 könyvtárba és keresd meg a NavalAcademy.log fájlt... -
#3552 kijelölted a célt a távcsővel??? -
#3551 Azt már megnéztem, kétszer
azért kérdem, mert az alapján nem akar lőni -
#3550 Az M billentyűvel tudod megnézni a kapott üzeneteket. -
#3549 "Még egy kérdés: hogy lehet olyan parancsot adni, hogy a fedélzeti ágyú automatikusan köpködjön, ne manuálisan nekem kelljen a space-t csapkodnom ?!"
Ezt elmutogatják neked a fedélzeti ágyúról szóló videóban.
A training küldetést, ha nem tudod megcsinálni, akkor arra is leledzik egy gyógymód.
-
#3548 Ja meg mégegy :D
Rendszeresen kapok rádióüzenetet, de ha jelentést kérek a rádióstiszttől, ő azt jelenti, hogy nincs új rádióüzenet . Most akkor ki hazudik ? :) -
#3547 Naszal, szimplán olyan parancsom van, hogy haladjak SSE felé periszkóp mélységben, majd nézzek szét, stb, hát én megyek egy ideje dél-délkelet fele, de nem akar "Completed" lenni .
Más kérdés: a torpedót kéne külön élesíteni ? Vagy mit b*szok el: 600-800 méter közt lövök rá, tökéletes derékszögben éri el a torpedót a halacskát, és szépen lepattan róla ...
Még egy kérdés: hogy lehet olyan parancsot adni, hogy a fedélzeti ágyú automatikusan köpködjön, ne manuálisan nekem kelljen a space-t csapkodnom ?!
Csapjatok a fejemre, ha a FAQ-ban van vmelyikre válasz, csak a helyzet kicsit változott az SH1 óta :D -
Hatjen #3546 Üdv
Próbáltam elindítani a játékot de az elinditása után elsötétedik a képernyő és újraindítja a gépet.
Most vettem egy Geforce 6600-as kártyát és nem indul el vele pedig kipróbáltam több drivert is de mindegyikkel ugyanúgy újraindul. Más játékokkal gond nélkül fut (Pacific Assault, Brothers in Arms).
Érdekes módon az előző kártyámmal hivatalosan el sem kellet volna indulnia mert az egy Geforce4 MX440-es volt de ment vele csak tök szar volt a grafikája.
Pls help me, mert nagyon tetszik a game. -
#3545 Enyem, mint a kepen latszik, konvojban jott. Jott report, elevagtam, aztan meglattam. Majd megutott a guta, hogy meg nem lohetem ki :( -
#3544 nnanemár ... másvalaki esetleg? 67 ezer tonna után nem tölthetek csakúgy vissza. -
VO101 tvr #3543 Mi a véleményetek a Beery-féle Real U-Boat Mod-ról? Próbálta már vki? Érdemes feltenni?