Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ott biztos nem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Warez hiba!

Papirzacsi
Fogalmam sincs. Én mindíg visszamegyek a bázisig. A kikötõ elött szöktam kilépni, mert bejáccani magam a dokkba, már nincs türelmem.
Az elsõ 5-6 patrolnál még behajóztam a dokkba, de csak mert lusta voltam kipróbálni, hogy a nyilt vizen is ki lehet e lépni a progiból rendesen.
Nem tudom ,mennyi renown-t kapsz, de pl a legutóbbi igen sikeres küldimen, ahol 16 hajó majdnem 82000 tonnányi, ebbõl 1 romboló, és 1 õrnaszád 2342renownt adott
Egy másikra, ahol 13 hajót küldtem fenékre, ebbõl 6, azaz hat (elismerem, talán véletlenül) rombolót küldtem fenékre, de az egész csak kb 32000 tonna volt, arra adott 1124-et.
A második legsikeresebb küldimre, ahol 12 hajót, és 3 repülõt változtatam ronccsá, és mindez 66000 tonnát képviselt. Erre kapram 2240 pontot.
Szóval sztem inkább a tonnákra adja a pontot, de errõl leginkább a készítõl tudnának beszélni. Felõlem adhat a progi kevesebbet is, mert annyi pontom van, hogy egyszerûen nincs mire elkülteni.
5db VII/c-t tudnék most azonnal venni a flottának. De nem fogok. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

dr Kotász
Magasabb realizmus szinten ugyanarra a zsákmányra több renown pontot ad?
Remélem a Stronghold 2-nél nem lesz ilyen gondunk! Bocs az Off-ért!

dr Kotász
F1-re nekem semmit nem csinál a progi...
2. ???? nekem 1024szeres gyorsitásnál simán fáradnak az emberek...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Elképzelhetõ, hogy ezt is elcseszték??

Segithetnél egy kicsit.Még mindig nem jöttem rá, hohy mire ad pontokat.Többet ad, ha visszamegyek?Cargora vagy rombolóra ad többet?Hogy lehet minnél többet begyûjteni?Csak azért, mert elsûlyesztettem egy valag hajót, és alig adott valamit.

Papirzacsi
Még annyit, hogy érdemes szakképzett személyzetet használni. A szakképzettek még fél csíknál is sokkal hatékonyabb, mint a friss teljesen kipihent szakképzetlen. Amióta két szakképzett rádiósom van, és mindíg ott ül az egyik a hidrofonnál,azóta sokkal könebben észreveszik a hajókat.

Hasonló a taktika, csak Te legalább precizen leirtad.<#taps>

Papirzacsi
Itt most nem arról van szó, hogy iylen nagy helyzetekben szaggat.
Hanem néha mintha szétesne a kép. A dolgok elvesztik formályukat, és nagy alaktalan polygonok lesznek, és ilyenkor az FPS is megnyekken.
Ha legközelebb lesz ilyen, akkor talán majd lövök egy sotot.
De végülis ez mindegy, mert ezt más gémnél is tapasztaltam már, és ez a kártyám hibája. Véres a torka. 😊

Nekem is eredeti van és F1-re beadja a billentyûzetkiosztást.
Papirzacsi
Talá nén is válaszolhatok:
1.Én pihentetni szoktam õket. Célszerû sztem.
De ha eksön van, akkor végkimerülésig dolgoztatom õket. majd utánna pihennek.
2. 32x-es idõgyorsítás felett a program nem számolja a legénység fáradását.
3.Pihentetem õket.Amíg nicns eksön, a weapon officert pl simán lehet pihentetni. Ha eksön van, amjd felkel és munkába áll.
4.Én erre a weapon officert használom. És furcsa mód, nálam nagyon jól teljesít. Nem szokott tévedni.

Nem kártyafüggõ a szaggatás.Nagy konvojnál ha sok tûz, füst,robbanás van szaggat mindenkinél egy kicsit.

Én folymatosan nézem a csikokat, nem várom meg amig kiteszi a felkiálltójelet.Nekem mindig öt tisztem van, ebbõl kettõt folyton pihentetek.

Papirzacsi
Igen beadja.
Nálam csak 1 nagyon idgesítõ dolog van ,ami néha tönkreteszi az élményt az pedig a döglõdõ VGAnak köszönhetõ. Néha mindneféle hülye polygonok lógnak ki a tárgyakból, meggyilkolva a látványt, és az FPS-t.

dr Kotász
Kösz. Még egy-két kérdés.

1. A legénység képernyõjén ugye a felkiáltójel a fáradtságot jelzi. De az endurance csík kb. olyan félig van még az embereimnél, amikor megjelenik a felkiáltójel. Ilyenkor is célszerû már pihentetni õket?

2. Több napos eseménytelen patrol alatt nem fáradnak el az emberek, csak bevetésen?

3. Mit csináltok akkor, amikor a tisztek fáradnak el? Pl. a Weapon Officert nem igazán célszerû pihentetni.

4. Használja bárki is manuális módban a Torpedo data computert? Mert nem világos rajta a range tárcsa skálája. Ezenfelül annyi ideig tart, mire bemérem a célt, hogy már aktualitásulat vesztik a mért adatok a kilövés pillanatára.
Egyébként neked játék közben F1-et ütve beadja a billentyûkiosztást?Másoknak nem.

Papirzacsi
Igen, megoldódik a fehér köd hiba az UZO-nál, de nehogymár ilyne kontrolpéket keljen nyomkodnom, hogy játszható legyen a gém. Kapják be. CSinálják meg rendesen.

Ez meg hogy nincs a fószerek kezébe távcsõ, elég LOL.
AMúgy lár láttam olyat is, hogy a nagy hullámzásban, mikor ide oda dõlt a hajó, és a WO beszélt hozzám, a teste mozgott a hajóval együtt, a feje meg egyhelyben állt a térben. NA az is elég LOL volt.
Hálistennek élvezem annyira a gémet, hogy az ilyen hibák felett szemet hunyok. De akkor is elég ciki hibák.

Bocs! Nem értem.Nekem is eredeti van, több mint egy hete nyúzom, de nálam semmi hiba nincs. A távcsõs dolog is megoldódik ha egyszer ctrl+p ütök.

Papirzacsi
na jó magyaros lett. Szóval ezt nem gondolod komolyan? :-)

Papirzacsi
Warezes hibának az eredeti gémben? Nem se gondolod komolyan.

Ez olyan Warezes hibának tûnik.

Papirzacsi
Meg. Nákam megoldotta. De az UZOnál ugyn úgy megmaradt az a fehér köd bug.
Ma láttam egy olyat, hogy felmerülés után, a toronyban senkinél sem volt távcsõ. 😊kép

Zogu
Igenám, csakhogy olyan kevesen vannak (hiába kicsi az AII)és olyan hamar elfáradnak. Nem jut mindenhova. A pihentetést cak egyesével lehet? Nem lehet automatizálni? Mintha valaki azt írta volna régebben " csak adakattintok és kész".

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Lehetõleg egy pár szakértõt is.
dr Kotász
Tudom, volt már ilyen kérdés, de nem világos mégse: a patch megoldja a távcsõ bugot?
Több embert kell odavezényelni.
Zogu
Sziasztok!
Emberek! Ha realisztikus utántöltést állítok, egy egész nap alatt sem töltik fel a kiürült t-csöveket. Normális ez?<#lookaround>

Zogu
King of Albania (1928-1946)

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Azért tettem fel a képet, mert itt jól szemléltetik a külömbséget.

A http://www.subsim.com/ -on is van fenn pár új dolog.

Fanatikus Urak! Akit érdekell, a Silent Hunter 3 modzone oldalon van fent Skymod!! Aki normális eget szeretne látni, nem pedig csak szüre esõfelhõket töltse le.Elnézést ha már valaki irta volna, nem volt idõm visszaolvasni mert dolgozom.<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#guluszem1><#taps>

Most kezdtem csak játszani a játékkal nagyon jó csak hogy tudom a carier modban az elsö küldetést teljesiteni amit a primeri küldetésbe ir azt megcsináltam de nem enged tovább valami irányt is ir 10 fok 9 perc az egyik irányba ill 54 fok 20 perc a másikba ezt hogy tudom meghatározni elöre is köszi a segitséget
Duddits
óóóóhhhh. De gecik a fejlesztõk! Miért kell ilyen nyomorék karakterlimitet?? Ékezettel még nem is lennenagy baj...
És esetleg nem lehet megoldani valahogy, mint az Underground-nál?

Piedon
Talán...de egy kicsit szivatás van vele, mert nem kezeli az ékezeteket rendesen, nem lehet mindent csak úgy átirogatni mert karakterlimit van benne...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Duddits
Olvastam, de nem találtam.

olvass vissza, htx

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Duddits
Magyarosítást nem terveznek a játékhoz? Én nagyon örülnék neki, és szerintem nem vagyok egyedül.

Egy nagy rakás fos a játék karrier mentési funkciója!

Lacc
Quarters.
Sikeresen nekimentem a feneknek egy rombolo elol menekulve.
Azota megorult a progi ha visszatoltom az elozo allast.
Mindig ugyanazt a kuldit adja, megcsinaltam most menjek A kikotobol
A kikotobe.

bocs de mlyikek a kabinok?
elég kezdõ vagyok
Hmuda
Berakod õket a kabinokba és annyi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hogy lehet a legényseg elküldeni piheni? még nemjöttem rá
ha már írtátok korábban a hozzászolás számát elég ha ideírjátok
köszi
Papirzacsi
VII/B hajóval mentem, arra meg a program szerint 14 vagy hány torpedó fér. De mellette ott a deckgun, amiben van vagy 160db lõszer.
Mákomra vaj idõ volt, és így lehetett ágyúzni.

Hmuda
Nem csak torpedóval lehet lövöldözni hajókra (és mint írta, erõsen használta a fedélzeti löveget is). Plusz nagyobb u-boatokra több tartalék-torpedó fér a több kilövõcsõ mellett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun