Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aguinaga
Jah, imádom St.Nazaire-t, alig tudok kimászni egy hetessel is akikötõjébõl (jó, mondjuk egyszer próbáltam, persze koromsötét volt). Mi lenne itt egy kilencessel ? 😊

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Aguinaga
Hozzá kell rendelni legénységet is, addig nem tudsz lõni velük (remélem, erre gondoltál).

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Seaweed
Nah megint tulvagyok egy portyan..ez mar a 20. volt....es meg mindig viharos az ocean...gyakorlatilag 41 tavaszatol most oszig (szepember van) folymatosan viharos volt az atlanti ocean.

Minden egyes portyan 2-3 C2 vagy C3-ba botlok bele, es ez portya/renown-ban olyan 1000-1500-at jelet ami edeskeves..
Pedig mar megint valtottam bazist. Most St.Nazaire-ben vagyok a hetedik flottillanal.. (jah igen! kerdes volt az embereid vitele is: igen hajot legenyseget mindet tovabbviszel szerencsere)
Viszont "szent-nazer"-ben nincs csak Type VIIB es C! Tehat aki Type IXB es C-t akar annak ugyfest muszaj Lorient-ben a masodik flottilanal allomasoznia! (most mikor Juniusban eljottem onnam mar volt Type IXC is 7500 renown-ert!)
(De onnan fel ora kievickelni a nyilt tengerre! ugylatszik ez az ara, aka nehezites vagy aminek jolesik, a gameben)
Bucser
Nemtudom ebbõl melyik szót nem lehet érteni??? olvasd el a használati kézikönyvet nézd bégig a tutorialokat aztán ülj le gondold végig mit láttál hallottál. Ha még mindig nincs világosság benned akkor ez nem a te játékod. HA akadt valami akkor van esély és csináld végig a tutoriált és utána mehetsz patrolra... Egyébként nem tudom Tengeralattjáró szimulációtól mit vártál?? kincset kell keresni???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok!
Bugyuta kérdés,de hogyan tudom élesíteni a fedélzeti fegyvereket?

Duddits
Olyan jó neketek hogy ennyire értitek ezt a játékot! Tengerészek vagytok, vagy mi? Mennyi órát gyakoroltatok? teccik nekem is a game, de azt se tudom mi mire jó, mi a célpont.... Múltkor is csak szórakozgattuk haverral, lõdöztünk, de azt se tudom mi a célpont. Sima hajók a célpot, vagy mi?

dr Kotász
Rajta van a DVD-n a használati utasítás és a bill. kiosztás is pdf-ben. Elõször azokat tanulmányozd át.
dr Kotász
Felszínen az UZO-ból is lehet.
Hmuda
Van még a taktikai térkép (a nav térkép alatti). Ott lehet tervezgetni a lövéseket jól.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
csináld azt amit írt:

Merülj dél felé 25 méterre. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fistin
egyetlen hajót sem tudtam még kiszedni. vagyis 1et. azt is úgy, hogy neki mentem, oszt felrobbant!!😛

Csak periszkóból lehet célozni és lõni torpedót?

\"...lámák kíméljenek.\"

fistin
srácok, mit kell csinálni a movement trainingen? 😄 hibá, de elakadtam. valami navigate submerged towards south at 25 meters.
hogy tudtok ezzel játszani? nekem is tetszik a gamma, nagyon, de nem tudok vele annyira jáccani. nincs valami leírás?? bár mit akarok, ha már a trainingen elakadtam..... esetleg magyarosítás??
PLS HELP!!!!!!!!!!!!

Seaweed
Uhh bakter ha ezt tudom akkor a multkori leirt konvojbol mind az ocean fenekere kuldhettem volna...shit :]
Seaweed
koszi 😉
bigfoot
végre megvan most rakom fel!!!

Seaweed
Nem picit...
Nics kedved berakni kicsiben mondjuk nagyra link, es en kitorolnem ezt az orias kepet?!
Seaweed
Keszvagyok ezektol a folymatos viharoktol!

Egyszer volt tukorsima az ocean de a kornyeken egy hajot se fogtam...

Agyut nem hasznaltam vagy 6 portya ota...
Hoppá egy picit nagy lett.
Igazából a számozás elárulja az U-Boot típusát is.
I.C.ram
Na végre kilöttem az elsõ rombolóm torpedóval 😄 Igaz csak egy Hunt I-es volt 😊
I.C.ram
Hát gondolom a típustól független a számozás, ha lecserélik a régi subot újra, akkor is ugyanazt a számot kapják.
Zsolo007
Amúgy 2 hajót lõttem ki SS-sel, az egyiket csak kivégeztem pár lövéssel mert elfogyott az Ap amivel elkezdtem, a másik meg lent látható azt teljesen ezzel nyírtam ki

Zsolo007
nem egyszer lõttem ,hanem vagy 20-30 szor és robban tis meg minden 😊 szóval tuti sebez és nem mák kérdése viszont vigyázni kell a távolságra mert ahogy cikáztak ezek a hülye hajók, egyszer túl távol került a képen látható és akkor már nem érte el és jött a világítás amire való. Amúgy meg miért ne sebezne? Jelzõpisztollyal is lehet ölni, szal miért ne?

Hmuda
Hm, jó tudni, hogy a SS sebez is, lehet ezentúl kicsit jobban hasznát veszem mint megjelölni a hajókat este és viharban. 😛

Bár lehet, hogy csak mákod volt és pont beletrafáltál a fegyverraktárba vagy az üzemanyagtartályba.

Zsolo007
Nemrég ért véget eg yújabb patrolom immár a 16. ha jól emléxem. A BE67-es szektorba küldtek járõrözni, de én jó szokásomhoz híven nem rohantam oda, henm elúszkáltam az Írország alatti konvolyútvonalakra, és mit találtam?
Hát ezt:

A jó idõre való tekintettel nekiálltam ágyúzgatni, és hamar el is fogyott a HE-bõl és az AP-ból a lõszer, mi jutott eszembe? Kipróbálom az SS (StarShell) sebez e, közelmentem egy hajóhoz (kb. 200 m-re) és nekikezdtem ágyúzni, és a hajó rövid idõn belül el is süllyedt <#eplus2>

Ezután nekiálltam torpedózni, lvéén sok célpont volt és nekem kevés torpom, gondoltam egyikre sem fogok használni egynéál több torpot(itt fõleg a C3, T2-rõl van szó), itt jött be a kicsit alácélzás, mágneses robbanófej kombináció, ami mint az alábbi képen látható elég hatékony módszer:

Itt egy érdekes kép, úgytûnik nem elég mély a tenger:

Íme egy áttekintõ kép a pusztításról:

Az a pár hajó azért maradt meg mert már nem maradt elegendõ torpom

És a végeredmény:

Egy rakat plecsni <#vigyor3>

Amúgy iszonyat szemét progi ez ezután a konvoly után találkoztam még eggyel, meg még 2 T3-as tankerrel, úgy fájt a szívem de max. rammolni tudtam volna csak <#nyes>

Zsolo007
uppsz csak most látom hogy az U-118 <#lama>

fistin
magyarosítás jelent már meg?<#fogmosas><#email>

fistin
öcsém nem tudok kilõne egy hajót sem wazze

Zsolo007
Amúgy figyelitek a dátumot ugye? Már az elsõ VH-ban is volt Type VIIB <#wow1>

És tulajdonképp 2. VHs utódja nem sokban különbözik ahogy elnézem

Hmuda
Akkor csináld mégegyszer. Véletlenszerûen generálja az õrjáratokat.

Tudna valaki segiteni carrierben az elsö küldetést nem tudom megcsinálni ami küldetésbe ir azt kompletra beadja de ha vissza térek a dockba mindig ugyan azt rekja be következöre.
I.C.ram
LOL ez a save bug.... beloadolom a savet, erre hol vagy?? A száraföldre rakott, ki... rögtön be is robbant az egész...
Seaweed
Jaamugy erdekes a szamozasi rendszer is. itt pl az U-118 ami IVh.-s, es pl az U-99 vagy az U-96 mint az egyik legismertebb (Das Boot) meg IIVh.-s.
I.C.ram
Áthelyezésénél minden marad. A tengeralattjáródtól kezdve a legénységen át minden.
I.C.ram
Hírtelen azthittem, hogy ez egy VIIB tengeralattjáró 19-ben 😄 Aztán láttam, hogy az U118 😊
I.C.ram
Nekem nem így volt 😞 Nekem rendes patrol küldi volt, aztán jött a küldi közben a rádió üzenet, hogy a bázist áthelyezték Brest-be.
Hallasz egy sziszegõ hangot és a külsõ nézeten látszika a nyitott csõ. (Q,W gombok)
Seaweed
Vigyazzatok nehogy igy jarjatok 😉

Hmuda
Passzolom, bááááár...

Lehet rosszul emlékszem, de asszem akkor már volt egy-két exta gépészem, akik emlékeim szerint megtartották a képességeiket. Szerintem szedd ki a save-et, próbáld ki és ha nem maradnak akkor visszarakod.

Seaweed
"Kezeket fel!" <#vigyor>
dr Kotász
Azt honnan látom, hogy egy vetõcsõ nyitva van-e? Hogy tudom bezárni, ha mégse akarok lõni? Nekem W-re nem jelez semmit.
dr Kotász
Ok, de az emberek képesítései is megmaradtak-e, ez a kérdés.
Hmuda
Én csak az alapján tudok erröl nyilatkozni, hogy mikor egyszer áthelyeztettem magam, akkor a legénység létszáma megmaradt, de hogy ugyanazok a tisztek jöttek-e, nos arról fogalmam sincs, de szerintem igen.

hatamoto
Kellemes Húsvétott mindenkinek! ... ... ...

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Próbáld ki EZT
Nem lesz ilyan világítóan fehér a papírlap....

dr Kotász
Ti éjszaka hogy céloztok a peiszkóppal? Nekem néha olyan sötét van, hogy csak a weapon officerre bízhatom magam, mert én nem látom a célt...
dr Kotász
Ha végig egy adott flottillánál maradsz, csak azokat a típusokat hajózhatod, amik a campaign indításánál a leírásban szerepelnek?
dr Kotász
Van olyan, aki már tapasztalatból meg tudja mondani, hogy ha áthelyezteted magad, marad-e a legénység?