Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
<#falbav><#banplz><#duhos2><#action><#vigyor><#mf2><#mf1><#ravasz1><#vigyor3><#wink>

<#eljen><#banplz><#lama><#wilting><#taps>
ezzel összefoglaltam mindent asszem

War. War never changes.

valaki mondja már meg hogy lehet torpedózni! esetleg van-e magyar kézikönyv?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

I.C.ram
Szvsz sokkal jobban megéri Renown-ból vásárolni magasabb rangu embereket.
I.C.ram
Én is valami ilyenre gondoltam, de eddig összesen kaptam kb. 3 elosztható elõléptetést...
Én is pont igy vagyok vele😄!!! #1831

Bucser
#1829-es hozzászólás.. elég sokmindent megbeszéltünk már nem egyszer.. használjátok a keresõt....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

igen tesék:http://www.sh3-modzone.net.ms/
Sziasztok! valaki tudja a linket ahol pl az ég mod-ját le tudnám szedni?
Igazán visszaolvashatnátok mert elég idegesítõ naponta látni ugyan azokat a kérdéseket.
Bucser
Elõ a szótárt meg a keresõt a topic aljáról. Nincs még magyar tutorial....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ForRedGlory
Van valahol a neten valamiféle magyar "tutorial" amiben le van írva hogy mûködik ez a játék? Még nem játszottam egyik résszel sem, de ez bejövõs lenne, ha nem lennék hozzá sík hülye 😄DDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Seaweed
Kiprobaltam a XXI-et single-ben....
Hat nem lesz a kedvenc tipusom! Nekem anyira nem jon be, sokkal inkabb lopakodasra valo szvsz mint tamadasra! Az tetszik hogy gyors s felszin alatt, es hogyvan legzocsove. Meg hogy sok torpedoja van.
De az nem hogy nincs rendes agyuja.
Kiprobaltam a Type IXB/C-t is a Bismarck-os kuldetesben. Nah ez mar sokkal jobban izlik...<#vigyor><#finom>
Seaweed
Van az oldal aljan egy kereso:
Én is ezzel sz*ptam a legtöbbet eddig<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Bucser
az m betûvel tudod megnézni a rádióüzeneteket... de a topicban való keresést is ajánlom.... Egyébként rádióüzenet formájában kapod a további utasításokat...

Engem idegesít, hogy nem lehet a felbontást 1024fölé emelni 😞(((((
hatamoto
Beszél olyanról is, hogy Dél, Dél-Kelet (SSE)! Na arra van a csatorna is! <#awink><#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

dronkZero
Szevasztok!
Láma kérdés következik, elõre is bocs. :]
Navigációs tréningen beszél vmi keskeny csatornáról, amin át kéne navigálnom magam. Na, ez hol van? Van egy kis sziget, amellett kéne elmennem? Mert azt ugyan írja, hogy bementem a csatornába, de azt nem, hogy végigértem rajta... Elhajózgattam fél napot délkelet felé, de nem szólt egy büdös szót se...
Aztán írja, hogy kaptam új rádióüzenetet, de a szemét rádiósom letagadja, hogy lett volna ilyen. (az egyik lehet az objective complete üzenet, de kettõt kapok...)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hogyan lehet kivenni?

Bucser
nézd végig a tutorialokat egybõl világosabb lesz sokminden...

Seaweed
<#eljen><#eljen> (BOPra majd en is kerekitek valamit ha lesz egy kis idom <#wink>)
Nehéz ez a game. Jó nektek, ti már nagyon vágjátok, én még nem is játszottam az elsõ 2 résszel de ez nagyon tetszik, csak sajnos nagyn lama vagyok még.

A gurus cikk vége:

"Mint azt már a cikk bevezetõjében írtam, a Silent Hunter 3 az eddig kiadott legjobb tengeralattjáró szimulátor. Talán nem olyan bonyolult és realisztikus, mint a Dangerous Waters, a hangulat, a hangok és a grafikai megvalósítás azonban minden hibáért és gyerekbetegségért kárpótol. Mindenkinek csak ajánlani tudom, még azoknak is, akik eddig idegenkedtek a „katonás” játékoktól.

Grafika: 23/25
Hang: 12/15
Játékélmény: 35/40
Kategórián belül: 14/15
Összbenyomás: 4/5

Összesen: 88"

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

hatamoto
Én kivettem a billentyû konfigból! ... <#vigyor3> ... Nem is lõtt torpedót ha megnyomtam ... sehogy sem! <#szomoru1><#buck>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

30 óra játék után, csak továbbra is gratulálni tudok a román fiúknak. Jó persze van néhány hiba: 2x a megfigyelok akkor is ottmaradtak a hídon, ha lemerültem, 2-3x recsegett a hang robbanáskor, meg megvan még ez a ködeffekt amirol sokszor volt már szó, de nem eredetim van és az új 71.84-es driver sem oldotta meg a gondokat. De nem is igazán érdekelnek ezekek a hibák, mert a játékélmény az nagyon a toppon van.

8XSAA/16XAniso-val fantasztikus látványt nyújt a progi és tükörsimán fut(6800GT). 1024-es gyorsítás csak nagyon ritkán akad be kb. eddig 7-8-szor volt ilyen, de az is elmúlt 4-5 sec múlva.

A SilentHunterIII\documentation könyvtárban olvass el mindent és az ilyen alap dolgokat megtudod!

És a térképen hogy van jelölve a tengeralattjáróm?

Hol tudom beállítani azt hogy gyorsabban teljen az idõ???

nekem a 66.93 volt fennt, az nvidia.com-ról szedtem le a legujabbat, vmi 71.xx verzió.... Valamelyi SH3-al foglalkozó oldalon volt fennt, ott irták hogy 6800-ason és a 66.93-as driverrel van ilyen hiba és hogy a következõ driverre megoldják a problémát.... Úgy látszik sikerült...

sza.sa

Goaulds
Ja és jácccik itt valaki 100% on?? Nekem ugyanis nagyon nem ment a manuális célzás, csak idõként tudtam találathoz jutni <#boxer>

Jaffa Kree!

Goaulds
WP tisznek milyet rakjak be???Kell neki torpedó jártasság vagy valami?Mert gondolom õ számitgatja ki hogy merre s hogyan lõjjön,míg a torpedó szobában nem csak a torpedókat rakják be illetve a WP tiszt parancsának megfelelõen állitják be a dolgokat...
Szóval van torpedó tisztem azt beraktam a torpedós szobába, és a WP tisztnek mit rakjak be?

Jaffa Kree!

Egyre több modot találni a subsim-en😄
Angel of Bow : a célponthoz képest merre található a tengeralattjáró a térképrõl szögmérõvel könnyen lemérhetõ. Nekem a rálátással való becsélés nagyon nem megy 😞
dr Kotász
Melyik verzió?
Hali!
Nekem a távcsõ dolog (szaggatás) az nVidia driver frissítésével jelentõsen javult!

sza.sa

sza.sa

Tök jó, tegnap este volt egy dokumentum film a Spectrumon a tengeralattjárókról/hajókról<#nyes>
És az eredeti felvételeken tök ugyanúgy néztek ki a dolgok, mint a játékban<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Zsolo007
Azthiszem te kérdzeted IC hogy miért ja ha engem a kapitányt léptetik elõ. Az este rájöttem, olyan egyszerû hogy nem is értem miért nem tudtam válaszolni........Ha engem elõléptetenek és magasabb lesz a rangom akkor az alattam szolgálók is magsabb rangot érhetnek el (mert ugye magasabb rangú nálam csak nem lehet a legénység egy tagja sem), és így már értelme is van.

Zsolo007
Én írtam lentebb hogy nem 1-2 méterrel kell alácélozni, hanem 0,2-0,5 nekem az bejön......

I.C.ram
Na végre megvehettem sok hónapos böjtölés utáb a IXB-met. Szomorúan konstatáltam, hogy ennek a fedélzeti agyújához már csak 60-60 HE-AP töltény vagy 😞

Viszont sokkal gyorsabb, +3-4 torpedó fér el rajta, vagy még több.

Másik: kipróbáltam ezt a mágneses alálövést, hát nekem nem jött be....

Megnéztem a merülését a c3-as cargonak: Draft: 9m... Jó akkor Depth 10 m a torpedónál... telibe találja a hajót, azaz nem úgy sûlt el, ahogy akartam volna. Újabb Depth 11m erre fogja magát és elmegy a hajó alatt, pedig tuti be volt állítva a Pistolnál az M. Elég kicsi szögben löttem, olyan 10-20 fok, mert már kilöttem az agyúját, és direkt kiakartam próbálni a mágneses torpedót. Ja és nem volt se vihar, se semmi. Napos, szélcsend volt.
Seaweed
Rendben van akkor legyszives mond meg hogy melyik billentyu parancsra mondja meg a masodtiszt az aktualis vizmelyseget! Mert szerinem itt ilyen szintu billenytuparancsokrol esett szo! (#1781 <#felkialtas>)

Ne nezz mar hulyenek..itt van elottem kinyomtatva ami a lemezen van...
Seaweed
Bedaraltam egy nagyon tapos konvoj-t 1 rombolo es 3 vagy 4 olyan hajo amin agyu is volt. ebbol 2-b biztos hogy 6db volt!!! (Valami katonaszallito volt)+ 6-7 masfajta hajo...tanker C2, C3, Small, Coast..

Nem sok renown-t kaptam, de eppen eleg volt a sok upgrade ra. Radar, sonar, uj felepitmeny meg mindenfele jo 😉

Viszont elharito rendszer resze a hangkelto torpedo, ami helyet foglal el a tobbitol, es nem is lehet lecserelni. (csak ha leveszed decoy-t)
Type VIIC/2-m lassan tenyleg le kell valtanom egy IXB/C-re.....
Jah igen es megjelent a 29. flottilla is mint valaszthato alakulat (42 tavasza)...es vegul de nem utolso sorban atvettem a rangsor vezeteset 264 ezer regisztertonnaval 😊))
A billentyûzet kiosztást átlehet írni data/cfg/commands_en.cfg fájlban elég nehézkes de rálehet jönni. Én pl kapásból kiszedtem az enteres tüzelést, már több torpedó is elúszott miközben az idõgyorsítást állíthattam.
Zsolo007
Inkább ide írd be a kérdéseidet, mert lehet hogy van olyan aki nagyon keni vágja a dolgot, de mindekni tévedhet és senki sem mindentudó, szal ha többen tudjuk a kérdést akkor többen tudunk válaszolni és sok hasonló válasz = jó válasz 😊

dr Kotász
Ott a DVD-n a billentyûzetkiosztás.
Seaweed
Bill parancsokrol nekem sincs fongom se... en egerrel bokdosom tiszteket 😄
Seaweed
Megtanultam 😉 be is jott... egett mint a szenakazal 😄
Seaweed
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Eddig meg nem lepett ki soha (1x csak egy mentes visszatoltesnel, ami hasznalhatatlan volt...mint tudjuk)...most epp evgesztem egy hatalmas konvojal, rombolot is kilottem...minden.. vagy 40K tonna tengerben..es bumm kilep..

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Van valaki olyan közületek aki már nagyon jól feltalálja magát a Silent Hunter III.-ban? Ha igen akkor lécci egy msn cím! Üdv mindenkinek.

Zsolo007
MIaz mindenki õrjáratozik, csak én senyvedek itt a billveréssel? A fene azt az édes cuki pofitok, megyek inkább és elsüllysztek eg ykét hajót, remléem mire vissztérek lesz reakció 😊