Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ha nem ket reflektorbol vilagitanak mint a beerkak tuti nem tudom becelozni 😄DD)
Pár kép az oldalról:
[url="http://www.u552.de/images/u552/u552_04.jpg"]Kép
Kép 2
Kép 3
Hajók képei:
http://www.axishistory.com/
Tervrajzok, sok kép: http://dreadnoughtproject.org/
XXI
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Elmegyek hajcsizni, mert holnap meló rogyásig.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Tenyleg egeszen mas mint SHIII, de nekem oszinten jobban tetszik az SHIII...
Hiába nagyon igaza van annak a fórumozónak akinek a következõ a möottója, ha jól emléxem: A Föld IQ-szintje állandó csak az emberek száma növekszik (vagy valami ilyesmi) <#nezze>#nezze>
Aki szereti: nem foglalkozik a felbontással mert az 1024x768 nagyon is megfelelõ
Aki kevésbé sim rajongó: Egybõl kérdezi a felbontást, mert hozzá van szokva az FPS áradathoz ahol 320x200-tól 1920x2048-ig mindenféle felbontás közül választhat.....
Tisztelet a kivételnek!
<#eljen>#eljen>
Az en hibam hogy feluletes vagyok es en neked a manual-al peldaloztam mikozben a "readme EMEA EN.txt" tartalmazza ezen informaciot.
Bocs.
"To avoid unwanted gameplay issues, the crew endurance and morale evolution is frozen when time compression values are higher than x32."
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
En kb igy elmeleteztem ki.... A teny a manual 13. oldalan vagyon.<#wink>#wink>
Nekem volt mer ilyen..ekkor nincs mit tenni, lesullyedsz es remenykedsz hogy vagy otthagynak, es nem fogy el a levegod, es kipiheni annyi katona magat hogy megtudsz lepni...
Csak eksön közben merül.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Összefoglalva: MIndíg oda embert csak ahol éppen feltétlenül szükséges. Kettõ: Alaposan tervezd meg mindíg az útvonalat, nyomtasd ki (ha tudod a kézikönyvi térképet) és nézd ki a konvolyútvonalakat, és mindíg iktasd be azokat a patrolzónaba tartó úton, úgy ne menjen le küldi hogy nem süllyesztesz 😊
Jó gémelést!!!
UI.: A "veteránoknak" üzenem, hogy szerintem nem kellene ennyire lekezelõnek lennetek, segítsünk akinek csak lehet, nem pedig elsõre leszólni a keresõvel, alapvetõen igazatok van ne legyen lusta keresni.
De képzeljétek el mennyivel nagyobb öröm ha sok ember fordul meg a topikon és tudják hogy segítenek nekik 😊. Vagy ha nincs kedved magyarázni akkor se szóld le akkor inkább ne válaszolj...... Na elég is az "okításból". Egy FONTOS dolog: Gondolj bele te hogy éreznéd magad ha így leszólnának mikor te abszolút láma vagy, amúgy a keresõ egy dolog gyakran abból is nehéz kibogozni a dolgokat, sz adjunk útmutatást és ha felkeltiu az érdeklõdését akkor keresni fog ha nem akkor meg nem marad a topikon ENNYI
BOCSI AZ OFF-ért
Tudsz segíteni? Mit lehet csinálni, ha több a fáradt emberem, mint amennyi hely van a pihenõhelyen? Mindig ezzel meg el a küldetés. Leáll a hajó, mert mindenki kimerült.<#nemtudom>#nemtudom>
Zogu
A #1848-ban a Dokumentumok könyvtárat írtam! De nem ott hanem a játék fõkönyvtárában van a szóbanforgó cfg: ..\SilentHunterIII\data\Cfg\..
kb ezt:
-ez meg azt hogy kell megcsinálni?
-ott a #xxxx-ben vazze.
És ez volt osrban egymás után. Hát én padlót fogtam a röhögéstõl. 😊

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360