Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Ertem. De van mar ilyen link
Seaweed
Oldalbakapott egy rombolo ejjel kodben...ok is meglepodhettek hogy hirtelen bukkantam fel elottuk, mert alig birtak eltalalni, es egykanyar utan el is vesztettek.... de magneses torpedoval alalottem..es kampec 😊
(Ha nem ket reflektorbol vilagitanak mint a beerkak tuti nem tudom becelozni 😄DD)
1[/url]http://www.u552.de/

Pár kép az oldalról:
[url="http://www.u552.de/images/u552/u552_04.jpg"]Kép
Kép 2
Kép 3
Itt vannak mûvészi képek: http://www.subart.net/

Hajók képei:
http://www.axishistory.com/

Tervrajzok, sok kép: http://dreadnoughtproject.org/

XXI
Aguinaga
Amúgy egyik cfg fájlban benne van a renown-számítás is (Basic.cfg)

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Zogu
Jó éjszakát Fiúk, Lányok!
Elmegyek hajcsizni, mert holnap meló rogyásig.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Igen. Arra gondoltam, hogy talán abban is elméllyedhetünk egy kicsit. Bocsi, de vendégek érkeztek és mégse ülhettem itt a gép elõtt addig.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Seaweed
Hmm feldobtam DW-t notebookomra, pont arra valo game 😉
Tenyleg egeszen mas mint SHIII, de nekem oszinten jobban tetszik az SHIII...
Zsolo007
MI történt hogy lelohadt a lelkesedés képileg? Senki sem fotózik? H avalakinek van jó fotója ne tartsa vissza <#wave>

Zsolo007
Nem állt szándékomban lecseszni téged sajnos ez egy általános tendencia manpság hogy elõbb kérdez és utána gondolkodik, és ezt ne vedd feltétlenül magadra.

Hiába nagyon igaza van annak a fórumozónak akinek a következõ a möottója, ha jól emléxem: A Föld IQ-szintje állandó csak az emberek száma növekszik (vagy valami ilyesmi) <#nezze>

Zsolo007
Ez amúgy egy érdekes dolog, innen látsziuk szerintemhogy ki az aki hosszútávon fog nyomulni a gémmel és szereti a szimulátorokat és ki az aki nem.

Aki szereti: nem foglalkozik a felbontással mert az 1024x768 nagyon is megfelelõ

Aki kevésbé sim rajongó: Egybõl kérdezi a felbontást, mert hozzá van szokva az FPS áradathoz ahol 320x200-tól 1920x2048-ig mindenféle felbontás közül választhat.....

Tisztelet a kivételnek!

Csete
Igen már megtaláltam,a keresõvel. Jóvannamá....sorry

Zsolo007
Na ERRE mondom én azt hogy lusta visszaolvasni (ha nincs igazam bocs), szerintem ezen az oldalon is volt róla szó.........lent megtalálod a keresõt........értelemszerûen használva biztos megadja neked a szükséges infókat......annyit elöljáróban hogy a felbontás rögzített, de van egy módszer amivel ez megkerülhetõ......ha igazán izgat meg fogod találni!
<#eljen>

Csete
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban, hogyan lehet a játék képernyõfelbontásán állítani? Köszi

Zsolo007
Megbocsájtok <#puszi><#law><#pias>

Zsolo007
Hát valóban ezt írja az olvassel, de nekem fáradnak...na megnézem jobban 😊, erre kíváncsi vagyok

Seaweed
Bevallom en Papirzacsi egyik beirasat hittem el, es mint utanaztem teljesen jogosan.
Az en hibam hogy feluletes vagyok es en neked a manual-al peldaloztam mikozben a "readme EMEA EN.txt" tartalmazza ezen informaciot.

Bocs.
Papirzacsi
Ezt írják a rídmibe:
"To avoid unwanted gameplay issues, the crew endurance and morale evolution is frozen when time compression values are higher than x32."

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Zsolo007
Hát én is elolvastam eg yszó sem esik arról hogy nem fáradnak, nem tom te mit olvastál.....

Seaweed
...uhh de gaz..hulye vagyok....nem olvastam el.. ott(13.oldal) azt irjak hogy 32x fole csak mapon lehet menni...

Zsolo007
Hát megnézem az tuti de én úgy értem hogy elindulok a kikötõböl frissden és mire elérek egy átvolabbi helyszínre már fádnak tény hogy nem nagyon de mondjuk 100-as skálán olyan 80-asra fáradnak kb. nekem

Seaweed
Az ido alatt faradnak szerintem el mig akciozol 32x alatt, es ha utana gyorsaban (32x+) mesz vissza pl kikotobe akkor ugymond "gorgetve maguk elott" a faradsagot ugyanolyan faradtak lesznek mint mikor elindultal a tett helyszinerol 😉
En kb igy elmeleteztem ki.... A teny a manual 13. oldalan vagyon.<#wink>
Papirzacsi
Írják a rídmibe

Zsolo007
Ezt honnan gondolod????én 2048x-os gyorstáson utozik és egy hosszú út után bizony rendesen lefárdnak......

Seaweed
Te ezt nem nekem cimezted? 😄 DW-re gondoltal ugye?
Seaweed
Annyit tennek meg hozza hogy 32x gyorsitas felett nem szamolja a program a faradast. Ergo azt jol meg kell nezni egy utkozetbe/tamadasba belemenet hogy ha az elhuzodik nem szivod e meg eroforrasok hianya miatt...
Nekem volt mer ilyen..ekkor nincs mit tenni, lesullyedsz es remenykedsz hogy vagy otthagynak, es nem fogy el a levegod, es kipiheni annyi katona magat hogy megtudsz lepni...
Papirzacsi
Nos a tiszteket két helyen lehet pihentetni. Az egyik a BOW , a másik a STERN QUATERS.Mindegyikban van 1-1 hely nekik.És pl a Wepon officer helye se túl fárasztó, így ha pl a CE "lemerül" a Weapon officert nyugodtan be tudod tenni a helyére, mert az többnyire friss.
Csak eksön közben merül.

hatamoto
A hajókon van két körlet ahol lehet pihentetni a fáradt legénységet. Tisztet egyszerre csak kettõt tudsz pihenõre küldeni. Ha hiány van a tisztekbõl, akkor cserélgesd õket a posztjaikon, tedd oda ahonnan infót vársz vagy kérsz!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Zogu
Köszi, majd próbálkozok. Mindig a tisztekkel van a fõ baj, mert csak egy hely van nekik, és ha nincsenek a hídon, nem kapok információkat tõlük.<#rinya>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Valóban nem Neked szólt. Bocs. Látod még a fórum kezelésében sem vagyok profi. Látom másoknak sem jön be a kezdõk lekezelése. Most betettem a jelmondatomat is. Ebbõl is okulhat aki akar.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

hmm jó kérdés.. ilyet még nem tapasztaltam. próbáld meg elõször azokat pihentetni, akik a motorokat kezelik, aztán jöhet a többi szép sorban

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

hatamoto
Gondolom ezt se nekem szántad!? Legalábbis azon üzenet alapján amire címezted a válaszodat! Mellesleg megnyugtatlak. Nem!

Zsolo007
Hát alapból amennyi embert csak lehet pihenõhelyre kell és oylan posztokra ami nem túl megerõletetõ 😊, pl. én teletöltöm a quarterseket(mindiíg tiszteknek kell elõször hely), és a bow torpedóba mehet ami oda nem fér, mert ott csak akkor fárdnak jobban ha újratöltés van, általában 1 hétnél tovább nem jó nyomni egy küldit mert a fõtisztek is elfáradnak az pihentetésüket meg nehéz megoldani

Összefoglalva: MIndíg oda embert csak ahol éppen feltétlenül szükséges. Kettõ: Alaposan tervezd meg mindíg az útvonalat, nyomtasd ki (ha tudod a kézikönyvi térképet) és nézd ki a konvolyútvonalakat, és mindíg iktasd be azokat a patrolzónaba tartó úton, úgy ne menjen le küldi hogy nem süllyesztesz 😊

Jó gémelést!!!

UI.: A "veteránoknak" üzenem, hogy szerintem nem kellene ennyire lekezelõnek lennetek, segítsünk akinek csak lehet, nem pedig elsõre leszólni a keresõvel, alapvetõen igazatok van ne legyen lusta keresni.
De képzeljétek el mennyivel nagyobb öröm ha sok ember fordul meg a topikon és tudják hogy segítenek nekik 😊. Vagy ha nincs kedved magyarázni akkor se szóld le akkor inkább ne válaszolj...... Na elég is az "okításból". Egy FONTOS dolog: Gondolj bele te hogy éreznéd magad ha így leszólnának mikor te abszolút láma vagy, amúgy a keresõ egy dolog gyakran abból is nehéz kibogozni a dolgokat, sz adjunk útmutatást és ha felkeltiu az érdeklõdését akkor keresni fog ha nem akkor meg nem marad a topikon ENNYI

BOCSI AZ OFF-ért

hatamoto
Mivan? Ez nekem szólt? A konfigolásnak? <#buck>

Zogu
Hali!
Tudsz segíteni? Mit lehet csinálni, ha több a fáradt emberem, mint amennyi hely van a pihenõhelyen? Mindig ezzel meg el a küldetés. Leáll a hajó, mert mindenki kimerült.<#nemtudom>

Nem olyan látványos, mint az SH3, de nekem hosszú távon jobban tetszik. Fõleg hogy vannak benne olyan "extrák", mint az Oliver Hazard Perry fregatt és az MH60 Seahawk 😊

Zogu
Te úgy születtél, hogy mindent tudtál?

Zogu
Nyittok egy új topicot neki? Én is feltettem, de még nem kavartam vele.<#hawaii>

Zogu
Tengeralattjárónak.<#wink>. Van egy kör aminek nagy farka van, Na azaz. És farka van, nem orra. Erre vigyázz.

Zogu

Seaweed
DW-t ki se probaltam meg 😄
hatamoto
Erre én is gondoltam de nem ismerem a formátumot, ahogy a billentyûk meg vannak határozva. Ezért a legjárhatóbb út a kivétel volt!

A #1848-ban a Dokumentumok könyvtárat írtam! De nem ott hanem a játék fõkönyvtárában van a szóbanforgó cfg: ..\SilentHunterIII\data\Cfg\..

Na asszem, most hogy megvagyok cikkel, le is szedem az SH-t aztán visszatérek a DW-hez - jó játék, de azért annyira nem kötött le, mint szerettem volna... <#szomoru2>

Papirzacsi
Sztem nem kivenni kéne, az senkinek sem jó. Mert pl sokszor célzok úgy, hogy az egérrel tartom a hajó egy pontján a keresztet, miközben a másik kezemmel lenyomom az entert. Inkább jobb lenne átírni vmi másik billentyûre, amit véletlenül nem nyom le az ember, pl sfitenter, és akkor talán a progise felejtené el ,hogy torpedót is tudlõni. 😊

Papirzacsi
háhá. Hazajövök, belövöm a topicot, hogy megnézzem mik születtek ma, és mit látok?
kb ezt:
-ez meg azt hogy kell megcsinálni?
-ott a #xxxx-ben vazze.
És ez volt osrban egymás után. Hát én padlót fogtam a röhögéstõl. 😊

hatamoto
A Dokumentumok könyvtárban lévõ az #1800 ban említett cfg-t editálva tudod kivenni az entert. Nálam ez azt eredményezte, hogy egyáltalán nem is lõtt torpedót!

Seaweed
S!
Nagyon szépen köszönöm!<#law>
Aguinaga
#1800-ban leírta Lupis, hogy melyik fájlt kell szerkeszteni hozzá, szerintem csak úgy lehet bármit is kivenni.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

<#beka2>

Hypo
:}}}} S!