Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És sokszor nem az évszaknak megfelelõ idõpontban megy le a nap. Legalábbis az óra szerint nem. Így bennem is felmerült a dolog, hogy esetleg számol az idõeltolódással. DE én spec komolyabb vizsgálatokat még nem folytattam ezen a téren. Ami tetszett ,hogy északon nyáron éjjel is jó világos van.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Most vagyok a 12. küldetésemen, ami elég jól indult. Sima tenger (nagyon ritka) Írország alatt, 88mm ágyú csodákra képes.
Találkozok egy konvojjal, amit nem kísér romboló (1940 õsz). Nagy vihar támadt gyorsan, ezért az ágyú kizárva és a torpedóval a célzás is nehéz. Akkora hullámok vannak, hogy periszkópmélységbõl a felszinra vágja a tornyot. Sikerült kilõnöm 3 tankert 1-1-1 db torpedóval, szóval itt tartok 65000 BRT-vel és még van 6-7 torpedóm. Remélem elérem a 100000 BRT-t. Eddig ez a saját rekordom.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Tényleg, hogy tudom meg, hogy a kikötõben vagyok? Szól a gép, vagy ott is ESC? Vissza kell találni az eredeti dokkba? Van térkép a kikötõkrõl? Most megjelöltem a térképen a kikötõ bejáratát. Talán visszatalálok
amugy miért mi baj van vele? vagy a balázs showt szereted enyire? 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Szerintetek érdemes átülni VII/C-re? Annyit tud, hogy lassabb, mint a B. Talán az elérhetõ extráknál szélesebb a választék, nemtom. Valszeg a IX-esre nyergelek majd inkább. Csak el ne küldjenek Indiába<#nevetes1>#nevetes1>.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ja és nem néztem semmit félre, ha megnézed a hajóazonosító könyvben a c3 horizontális tömegközéppontja jóval a felszín alatt van, ennek olyan kevesebb mint 50 %volt. És abban is tévedsz hogy üresen nem rohangásznak, sokszor volt olyan hogy javításra egyik kikötõbõl a másikba üresen vagy félig pakolva ment.. Ez is partközelben volt..
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az elõzõ patrolnál érdekes dolog történt velem...
Elõre jelzem majdnem tükörsima tenger volt.
Megpillantok egy c3-as kargo shipet, irányba állok, megközelítem 3000-re, draftját megnézem, 9m, máneses, 30 csomó, 9 és 9,20 ra állított torpikat neki. Követem a torpokat, mind a kettõ jó 3 méterre alá megy... olyan 6 m volt a draftja, gondolom üres volt, pedig fölül volt rakomány. lol eszméletlen a játék
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Majd átrándulok oda is. Sajna elég kevés az idõm mostanában. Talán a hétvégén.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Melyik sebességet? A hajóét, vagy a játékét. A játék +/- a hajóé 0-5 elõre, 6-9 hátra.
viszont nem ertem, hogy carrier modban ha egy orjaraton vagyok barmikor nyomok egy esc -et kilepek exit patrol aztan return to base es mintha hazarepulnek otthon vagyok... namost kiprobaltam mikor 2 rombolo uldozott es szinten mukodott... ennek mi ertelme? valaki tudja?
masik dolog a rombolok elol valo menekules, ott van a silent mod, hat annak en semmi ertelmet nem latom, pl. atmegy felettem 1 rombolo megszor melysegi bombakkal de tulelem szerencsere, kivalasztom silent modot es teszek egy eles kanyart majd szep lassan probalok eltunni de meg egyszer se sikerult pedig meg '39 ben vagyok... mindig szetbombaznak... mindig megtalalnak. nem ertem, hogy lehet eltunni rombolok elol? ha pl lemerulok tenger aljara es leallitok mindent ugyis megtalalnak, ok sonarjuk van de tenger aljan fekudve akar egy szikla is lehetek... na mind1 valaki aki mar sh guru legyszi irja le hogy lehet elmenekulni rombolok elol :-)
masik dolog, en f3 nal probalok torpedozni de nem sok sikerrel :-) pedig akkor tuzelek mikor zoldbe valik lockolas. Olvasom hogy magneses torpedot hasznaltok, ezt hol lehet kivalasztani? meg irtatok olyasmit is hogy elarasztottatok elore vetocsovet ezt se talalom f3 nal, pedig sokszor mire kilovik a torpedot mar rossz pocizioban van hajo pont az hianyzik, hogy egybol tudjak loni... Arrol nem is beszelve hogy milyen melyen menjen a torpedo azt se tom hol van! :-)
de ennek ellenere 76% realizmmal sikerult mar kiloni 1-2 hajot csak egy gaz van utana mindig megszivatnak kisero hajok meg egy kuldit sem eltem tul csak az esc es megoldassal :-)))
patrol charts
Elkezdtem üldözni egy coastal merchantot, közvetlen hátulról (hogy ne hallja meg a hangom). Utolérem, elkezdem lõni az ágyuval. A hajó elkezd ide-oda kanyarogni, hogy még nehezebb legyen eltalálni. Pár perc mulva meg megjelenik egy repülõ meg egy romboló, amik nyilván a hajó segélykérésére jöttek! Qrva jó!<#nyes>#nyes>
\"...lámák kíméljenek.\"
Merülés változó, este viharban pl. az is elég ha csak 1500 méternél merülsz, nappal meg azért érdemes olyan 2000-2500 méternél merülni, ha azt akarod, hogy ne vegyen észre. Minél lassabban mész annál nehezebb észrevenni.
Na, most már megy minden, mint a karikacsapás, csak arra lennék kíváncsi, hogy a megközelítés témája hogyan is alakul..? Mikor érdemes lemerülni, merülve utol lehet-e érni az ellenséget, és milyen irányból jó menni?
Azt én b*sztam el, hogy félhátlról rálõve egy hajóra 3 torpedóból 3 lepattant?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kérdés, hogy mi van, ha már magasabb lesz a rangom, mint hadnagy?
Amúgy szvsz elég vicces, hogy a navigátort röhögve lehet cserélgetni a WO-val. Tul elég egy is a két posztra. Ezek mindenhez értettek anno?