11357
  • lipovics
    Majd normalisan meg lesz csinalva a dolog, csak csomo dolog felkesz :)
    Kb egy het. Most tartok 1944 marcius, varom mar az XXI-met, de nagyon. Felajanlotta a gep a VIIC/42-t is mar, ugyhogy egy-ket bevetes es meglesz vegre a kicsikem.
    Utana nekiallok a magyaritasnak es a honlapnak is, de most mar addig nem nyugszom, amig nem lesz meg ez a hajo :)
  • Tuvok #3861
    van patch, 1.2, de "letöltött" verzióval nem fog menni, törés (még) nincs
  • Zsolo007
    Hmmm, nem? Pedig én magam írtam bele a petchek-creckekről szóló részt (nemcsak azt :D)...hacsak ki nem vette valaki

UI.: hmm csak most nézem hogy erősen át lett alakítva a FAQ, (mellesleg nekem így nem tetszik, de ez most nem számít :) ) és kikerült a patches rész sorry......pedig én megírtam azt is....
  • Lupis
    Kipróbáltam a courage-es küldit. 4 torpedót lőttem ki rá egyszerre.Ezután elég fura dolog történt ,mivel az egyik romboló szándékosan belerohant a torpedóimba ,így megmentve az anyahajót ,de ő viszont ripityára robbant. Amilyen ügyes volt mind a 4et sikerült elkapnia :I
  • Hengelhoffer
    Szerintem ezzel az időjárással nagyon elcsesztek valamit.Engem kimondottan bosszant, hogy a küldetés 95%-ban nem tudom használni az ágyuímat. pl. nem hiszem el, hogy '41 agusztusában állandóan víharos volt az óceán. Kerek EGY hónapon kersztűl szambáztam északról le Freetown-ig, majd vissza, majd megint délre. Végig eső, vihar, hatalmas hulllámok. Én voltam már itt ott nyaralni tengernél, óceánnál, a legkülönbözőbb évszakokban, de ilyen nem volt.. ez azért röhej na. A rombolókról, meg a legcsövesebb merchantokról meg vidáman ágyúznak enegem. Nekik nem hullámzik?
    Amúgy ha véletlenűl használható az ágyú, én először kilövöm az ellenséges tűzérséget, és utánna a hajót. Bár amilyen kutyaütően céloznak a merchantokon, lehet, hogy ez lőszerpocsékolás.
  • Fishbone
    thx, habár úgy látom hogy segíts magadon és Isten is megsegít, mert azt nem írta hogy milyen patchek vannak, na mindegy, megoldottam!
  • GarET
    olvass FAQ-ot plz, ha már egyesek voltak olyan kedvesek, és veték a fáradtságot hogy megírják!!!
  • GarET
    éppen ekkor váltotttam uII-ről u-VII-re.) valamivel jobb a dolog:)
  • Fishbone
    Üdv Fanok!
    A 2. részével kb 2,5 évet játszottam, imádom a játékot, és végre meglesz a 3. része is!
    Milyen patchek vannak a játékhoz? most töltöm lefele a gámát! A másik hogy
    magyarítás lesz hozzá?
    További jó merülést mindenkinek!
    Üdv Petya
  • GarET
    affene:)
  • Seaweed
    hehe...csak 1 baj van hogy az eszaki hideg tengerekben nem elnek korallok..de azert szep munka
  • GarET
    nah asszemn én lettem az alapokat AN16 koralzátonyfejlődésének érdekében;)
  • Zsolo007
    Etnies, nagyon sorry de semmi hangulatom nem volt a héten befejezni a hónlapot :D. De ma nekiestem és már csak pár apróság van hátra. kb. 20 perc megcsinálni, viszont anyám nyaggat hogy segítesek neki, szal szerintem csak este küldöm át neked e-mailben, de lehet hogy hamarabb. De még mindenképp a mai nap folyamán!!!!
  • Papirzacsi
    Akkor az mellé ment, és nem találta el a fuel bunkert. Ha betalál, akkor vagy lángoló olajfoltot hagy maga után, vagy kettétörik, vagy felrobban az egész. Megesik néha, hogy szarul talál be az ember.Majd a köv küldiben.:)))) A lényeg, hogy minnél több mesterséges korallzátonynak való hajót küldjünk a fenékre. :)
  • Tuvok #3848
    Aki serial gondokkal küzd, itt van egy nagyobb faq, nagyon hasznos dolgokat írnak le (mindennel a játékban kapcs.), ajánlom mindenkinek
  • GarET
    eléggé idegesítő!! pl egy c3-as nem akart elsüllyedni egy fuelbunker lövéstől, ed még megálni sem akart hasított tovább! mondom lOl
  • Papirzacsi
    Neparázz. VAn ez így. Én egyik küldimen 3 napig álltam egy megsebbzett T2 mellett, és vártam a jó időt, hogy megágyúzhassam, mert a torpedóim elfogytak.
    És persze nem lett jó idő.:( Úgyhogy otthagytam a mozgásképtelen T2-t a tengeren.
  • GarET
    hm ki kén próbálni;)
  • GarET
    azthiszem ez mondat indent elárul.
    "
    The only crack avaliable for the game is the one for v1.0" by doommerdgr8
  • VO101 tvr
    A #3474-ben így szerepelt: 174g-9874-jeki-833j-387d (lehet nagybetűk)
  • VO101 tvr
    Torpedóval lödd a fuel bunker-t. 1 torpedó 1 hajó...
  • GarET
    hát emberek teljesen kész vok, van egy csomó c2 meg c3 és már 4 napja vihar van nem leeht ágyúzni, elkeserítő...
  • Gipsz75
    Nálam sem megy sajna:(
    Van akinél működik?
  • GarET
    van egy cd key de több embernek nem működött!
    174g-9874-jek1-833j-387d
  • VO101 tvr
    A Stealth Meter nálam jól müködik. Sokkal érzékenyebben reagál, mint a sonaros, vagy a figyelötiszt... Különösen repülök ellen hatásos, mert a monitoron képtelenség idejében észrevenni azokat. Egyébként nem jelentös segítség, a játék is csak néhány % realizmust ad érte. De a játszhatóságot, élvezhetöséget javítja... Nekem ezzel együtt is összejött 71% realizmus. Hadihajót pedig magas realizmuson elég necces levadászni, leginkább, ha bejön a vetöcsö elé közelre, miközben a tengeralattjáró lebeg periszkópmélységben...
  • Tuvok #3837
    remélem nem felejtettétek el, ma U-571 a TV2-n, aki teheti nézze meg
  • Tuvok #3836
    amúgy 70 % realistic körül vagyok, de elég sok Load-olással jár :/
  • Tuvok #3835
    Ez a stealth meter nekem néha elég bibis volt, néha éjszaka a 6 km-re levő hajónál már elkezdett besárgulni, de volt, hogy egy konvoj közepén teljes gőzzel mentem (12-3 méteren, periszkóp maxon kinn), és simán zöld volt . Szal kilőttem, nincs sok értelme, esetleg ha hadihajót akarsz kilőni, akkor hasznos lehet, nehogy a periszkópot észrevegyék és legázoljanak (kereskedő is gázolt már le, fene egye meg :D), de egyénként a szonártiszt úgyis szól, mikor felfedeztek .
  • lipovics
    Igen, a lenyeg, hogy ugy legyen beallitva, hogy te elvezd a jatekot. Ne akarj masik elvarasanak megfelelni, csak jatsz. En is 40-50% kozott jatszom, van par dolog, amit soha nem kapcsolok be (limited fuel, dud torpedo)
  • Papirzacsi
    ÚGy legyenek beállítva, ahogy jónak érzed. Ha úgygondolod, hogy neked kell, meg etetszi ka szilszméter, akkor hagyd bekapcsolva. Ha látni akarod, hogy a hajó, ami a közeledben van, hogy mozog, akkor kapcsold be a map ápdétet, stb.
    Állítsd be úgy, ahogy még élvezetet nyújt a játék, és nem szenvedést. Ennyi.

Méghogy nem élethű, ha nincs szilszméter? Mért az igazi tengókban volt? Sztem mag a legénység füle volt a szilszméter.HA nagy hangzavar volt a hajóba, akkor gáz volt, ha meg csend, akkor jó. Ehhez nem kell szilszméter a játékban, hogy megállpítsd magad is. Remélem érted mire gondolok.
  • dr Kotász
    Igen ám, de az igazi kapitánynak nem volt műszere, ami mutatta neki, hogy az ellenség hallja-e.
    Úgy érdemes játszani, hogy alul a realizmus értéke minél közelebb legyen 100%-hoz.
  • datango
    sztem az nem elethu ha nincs stealth meter , nem ? hat igazi ba is hogyha ment a motor hallota a hajó hogy ott a submariine :)
  • datango
    nah akkor azt magyarazd el hogy hogy kell jaccani ! hogy hogy legyenek bealitva a realizmusok ?
  • dr Kotász
    Realizmus bekapcsolása = stealth meter kikapcsolása + sok egyéb.
  • datango
    hát ezt most nemértem ! most ti 2 kulonbozo allitast mondotok ! , hogy van akkkor ?
  • dr Kotász
    Mert bekapcsolták a realizmust.
  • Papirzacsi
    Mert kikapcsoltuk a realitásoknál. Nincs rá szükség. sztem.
  • Papirzacsi
    Ari. :)
    Én mikor találkoztam vele, akkor 15 csomóval próbált elhaladni elöttem. 6km-ről elkezdtem ágyúzni, mert jó idő volt, torpedó meg nem sok. És mire odaértem volna, hogy közelről megnézzem, már félúton volt a fenékre. :)
  • datango
    stealth meter miért nincs a képeteken amiket belinkeltek ?
  • Amergin
    Óva intek mindenkit a RealUboat mod felrakásától, már akinek az eredeti van meg.
    Az addig hiba nélkül futó játék dajcsul csahol valamit és el se indul illetve hibaüzenettel kilép