Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hatamoto

Az lehet, de hatásos. Próbáld ki, majd meglátod!

Nem vitatom, hogy hatásos (a játékban!) de amíg azt a hitet próbálom magamra erõszakolni, hogy a program "hû" a realitásokhoz addig nem fogok egy víz alatt üzemelõ hajóval szándékosan nekimenni egy másiknak! Még egy vontatónak sem! Ezt én gondolom így, természetesen mindenki annak megy neki aminek csak akar! <#hehe><#nevetes1>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Aguinaga
Ez ugye VIIB ?

Én amikor új kampányt kezdtem, mert az elõzõbõl mindig kilépegetett, '43-ban, Speziában, akkor persze nem néztem, hogy VIIC-t ad alapból, azon nincsenek meg ezek a "fogak" a hajó orránál alul és felül, ami még nem is lenne baj, de alapból fedélzeti ágyúnk se volt. Elsõ õrjáraton nem is lõttem ki, csak 14500 bruttóregisztertonna hajót (sok kis small merchant-ot meg coastal merchant-ot).
Hát mit mondjak, nem dícsértem meg magam...<#falbav>

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

2 órán át követtem nem akart elsûlyedni. Torpedóm meg már nem volt se töltény ez maradt utolsó megoldásnak. Berakhatták volna hogy átlehessen szálni a hajóra végülis vittek pár fegyót a tengeralattjárón.
pluhi
Ez elsüllyed magától is pár óra múlva. Szépen függõlegesen fog lemenni.
CSak annyira akartam nekimenni ,hogy lenyomja a víz alá ,de nem sikerült 😞
Még nem próbáltam, nemrég "raktam össze"<#nemtudom>

Zsolo007
Azt senki se mondta hogy teherhajót rammolj vazze......
Azok túl nagyok rombolónak lehet én rombolót is csak úgy rammolok, hogy lemerelük annyira hogy a romboló a toronyba ütközzön, a torony alig sérül, de a romboló elsüllyed 😊

Zsolo007
Ez csúnya ezt hogy hoztad össze?

Zsolo007
IXC? /1-es toronnyal? Tényleg próbáltad már hogy a hátsó nagy ágyú hatásos hajók ellen is?

Zsolo007
Sorry, kevertem az elõléptetéssel amit én kerestem....<#falbav>

Itt a kép
Megpróbálkoztam ezzel a lékelõs megoldással a szállító már kapott egy torpit elötte és a fara épphogy nem akart elsûlyedni ,gondoltam hátha sikerül rajta segíteni ,a tengeralattjáróm szépen felugratott a hajóra és minden ok nélkül berobbant😄 fordítva sült el mint ahogy vártam.
Zogu
Majdnem. A Main.cfg-ben. A Time Compr... az stimmel. Azért köszi!<#vigyor2>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Ez a kedvencem!Persze csak 41-ben.

Zogu
Az lehet, de hatásos. Próbáld ki, majd meglátod!

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zsolo007
Nesze neked 3D :

LOL mi?

Zsolo007
Emlékezetem szerint a basic.cfg fejléce alatt módosítható.

Zsolo007
Hát a ramming az kb. 2000-2500 évvel a gém elõtt volt divatban 😊, de nem baj, apróság <#nevetes1>

hatamoto
Én nem vagyok a kor haditengerészeti harcmodorainak kimondott ismerõje de nekem gyanús hogy a ramming nem kimondottan volt bevett taktikai elem! Hmmm... <#vigyor3>

Zogu
Fiúk, Lányok!
Melyik cfg-ben lehet az idõgyorsítást 1024 fölé tornázni?

hatamoto
Jó kis torpedó lehetett! <#awink> ...

Zogu
Snipa:
Az Esc-vel ne foglalkozz. Ne használd, ha nem tetszik. Bár néha jobb mint megmurdelni.

A rombolókat az elsõ lékelõvel tudod legjobban sakkban tartani. Ha nekimész, elsüllyed, mint a balta. Én egyszer "csak" feljöttem levegõért és máris helyet cseréltem a felettem rohangáló rombolóval.

Q - nyitja a kiválasztott vetõcsõ ajtaját
W - zárja a kiválasztott vetõcsõ ajtaját

12500mrõl tuti nem lõttek ki hajót. KÉPTELENSÉG
az en nyavajam:

csácsá, kicsit lama vagyok meg gamehez de csipazom nagyon...

viszont nem ertem, hogy carrier modban ha egy orjaraton vagyok barmikor nyomok egy esc -et kilepek exit patrol aztan return to base es mintha hazarepulnek otthon vagyok... namost kiprobaltam mikor 2 rombolo uldozott es szinten mukodott... ennek mi ertelme? valaki tudja?

masik dolog a rombolok elol valo menekules, ott van a silent mod, hat annak en semmi ertelmet nem latom, pl. atmegy felettem 1 rombolo megszor melysegi bombakkal de tulelem szerencsere, kivalasztom silent modot es teszek egy eles kanyart majd szep lassan probalok eltunni de meg egyszer se sikerult pedig meg '39 ben vagyok... mindig szetbombaznak... mindig megtalalnak. nem ertem, hogy lehet eltunni rombolok elol? ha pl lemerulok tenger aljara es leallitok mindent ugyis megtalalnak, ok sonarjuk van de tenger aljan fekudve akar egy szikla is lehetek... na mind1 valaki aki mar sh guru legyszi irja le hogy lehet elmenekulni rombolok elol :-)

masik dolog, en f3 nal probalok torpedozni de nem sok sikerrel :-) pedig akkor tuzelek mikor zoldbe valik lockolas. Olvasom hogy magneses torpedot hasznaltok, ezt hol lehet kivalasztani? meg irtatok olyasmit is hogy elarasztottatok elore vetocsovet ezt se talalom f3 nal, pedig sokszor mire kilovik a torpedot mar rossz pocizioban van hajo pont az hianyzik, hogy egybol tudjak loni... Arrol nem is beszelve hogy milyen melyen menjen a torpedo azt se tom hol van! :-)
de ennek ellenere 76% realizmmal sikerult mar kiloni 1-2 hajot csak egy gaz van utana mindig megszivatnak kisero hajok meg egy kuldit sem eltem tul csak az esc es megoldassal :-)))
multinal mikor connecting van nyomj 1 alt+tab -ot
aztan mikor mar beleptel lepj vissza akkor mar lesz ready gomb addig nem!
Melyik az a cfg file?

Zsolo007
Megtaláltam ez így már fasza 😄 patrolonként 5 elõléptetésre állítottam ez nem túl sok, de így szépen szintbe tudom hozni a legénységet........
Szerintem ez nem csít <#vigyor3>

Zsolo007
Lehet törttel nyomni, felregisztrálosd magad ubihoz minden további nélkül, csinálsz szervert míghívod a tört haverjaidat azt hajrá, süllyesszetek amennyi csak belefér 😊

Zogu
Persze nem neked szólt. Bocsi. Ezt mikor fogom megjegyezni, hogy hova kell válaszolni? Pedig nem lehet több idõm hátra a tanuláshoz, mint 15-20 év.

Zogu
Goliath:
O.K. Én nem kétlem. A problémámat leírtam. 2,5 km-re sem látom a hajót, nem, hogy 10 km-re. És ha nem látom én se meg a tisztek se, na akkor, hogy célzom meg?

Goliath
Ezt én írtam és arra vonatkozott, hogy a valóságban is volt ilyen, hogy 12,5 k ról lõttek ki torpot hajóra és talált is....

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

hi!
elnézést az uraktól, kérdezni szeretnék!
Multizni tudunk-e tört játékkal, neten keresztül, és ha igen akkor
csak ubi-is szerveren? elõre is köszönöm u-boot parancsnokonak😊
Zsolo007
Fontos krdés! Tudja valaki hogy melyik cfg fáljban lehetne befolyásolni azt hogy mennyi kitüntetést kapok eg yküldi után? MErt a legénység 90%-át már több mint 3-szo magasabbra rangra lehetett volna emelni, de mivel patrolonként 1, jóesetben csak kettõ elõléptetés elérhetõ így csak a fõtiszteket tudom tápolni 😞

Zsolo007
Igen bárhol menthetek, sõt ha visszatöltöm ugyanoda rak le a hol mnetettem 😊

#2006-nak Alt-tab a megoldás, akinek eltûnik az OK gomb az nyom egy alt-tabot aztán vissza s meg is oldódik! 😊

Nekem eddig összesen a lemerülésnél megmaradó távcsöves emberkék féle bug jelentkezett ^^
polak
sziasztok, 1 apro kérdésem volna! multiplayerben csatlakozunk cimbikkel de én pl nem tudom lenyomni az "OK" gombot ami a jobb also sarokban a játék inditásához kéne... a srácoknak megy de egyedûl nekem nem... valami ötlet mitõl lehet?

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Hi! Ezek szerint ha simán mentessz és kilépsz , utána visszalépsz, újra a tenger közepén vagy pontosan ott ahol mentettél? Még arra is gondoltam hogy a patrol körzetben kellene menteni és tán akkor nem a kikötõben kezdem el megint .......bárhol menthetsz ezek szerint?
Bucser
10 Km-rõl sehogy szerintem ott egy 0-val el lett írva a dolog...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zogu
Na ponty ezért érdekes, hogy védik a "csalást" gyárilag.

Zogu
Világos, nem is Te írtad, hanem párral lejjebb (hadd ne keressem meg). Csak Te már gyakorlottabb vagy azért kérdezem.

Bucser
Én nem tudom említettem valahol 10 km-t???? 1500-2000-et írtam.. nem??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zsolo007
Mekkora LOL, nem kell ide semmilyen cheat megfogom magam elballagok a cfg-s könyvtárba és szépen átírom a renownnom ! <#eplus2>

Persze én ezt nem teszem meg csak mondom 😊

Zogu
Bucser:

Hogy tud valaki 10 km-re célozni? Én most (éjszaka) 2,5 km-re vagyok egy hajótól, és se a távcsövön, se a periszkópon, se az UZO-n nem látom. De még nappal se láttam 7 km-nél messzebb sose. Talán az idõjárás teszi?

Zogu
Aha! Persze mindenféle billentyû kombinációkkal (cheat) gondolom lehet 100 torpedó, meg tengernyi pont és társai. Ennyit csalásról.<#merges2>

dr Kotász
Hogy ne csalhass a campaignnel.
Zogu
Sziasztok!
Már többen panaszkodtak, hogy eltünnek a mentések. Na nékem kiírja a betöltések alkalmával, hogy vigyázzak mert a betöltöttnél késõbbi idõpontú mentések törlésre kerülnek. Tehát automatikusan töröl. Csak tudnám miért?

Zsolo007
<#csodalk>

Majd a Silent hunter 4 ben benne lesz minden ami kell vagyis kivéve azt amit az 5re fognak tartogatni mert ügye az még egy bevétel.
Lehet, csak találgatok. Jó lenne egy ilyen misszió.<#vigyor5>
Nem tudom ez a szárazföldi cél is bug lenne?