11357
  • lipovics
    Matrix, Strong Dc kliens. Tobb szalon tolt, ezert majdnem 100kval jon most nekem. Strond DC klienst sok hub nem szereti (90%), nem tudom miert. Nagy alomanyokat pikk-pakk lekap, es van rajta olyan funkcio, hogy ha kiurul a letoltes sor, kilovi a gepet.
  • Gundark
    Az u571et el kell felejteni. Látványilag sem volt egy nagy durranás, a története meg fárasztó. Ezek a tipikus celluloid pazarlásokCsak az bosszantott benne mikor láttam, hogy meg lehetett volna csinálni normálisan is. De nem nekünk mindíg érzelmi válságban lévő főhős kell aki majd jól megmutatja
  • Gundark
    Az az igazság hogy nem bírok ellenállni annak hogy ne nézzem meg az "mostani" hajóm eredetijének a pályafutását. Mondjuk a mostani nem vót nehéz, az U100 Schepke hajója voltCsak remélem hogy én nem jutok arra a sorsra mint ő
  • Kandurex
    Nem találom DC-n a Das Boot -ot, legalábbis magyar helyeken (persze meg van 1k-val le is jön 3 hónap alatt), valaki tudd ajánlani valami helyet ahonnan lemarhatnám, az igazság az, hogy ma szereztem meg a SH3 játékot és szeretnék egyfajta hangulatkeltő éjszakát kovácsolni hozzá :)
  • Tuvok #3898
    Nem feltétlen fejőstehén volt, ellátó hajót mondtak .
    De akkor már ott van a film elején az 5 másodperc alatt célba érő torpedó, akkor a Z49 jelű romboló, márpedig a Z43 volt a legutolsó, ráadásul a romboló nagy részét digitálisan rajzolták meg, remekül látszik, mikor a tengeralattjáró a fedélzeti ágyúval rálő, azuták az egyik pillanatban a tengeralattjáró felé néznek a romboló ágyúi, a következő pillanatban pedig már előre, ill. hátrafele .
    De ott van az a baki is, mikor Tyler a német tengó kijelzőit kémleli, azt mondja, hogy "náluk a fehér a zöld", ekkor minden lámpa fehéret mutat, de előtte alig 2 másodperccel még van köztük piros is .
  • lipovics
    Megcsinaltam a kepet is :)
  • lipovics
    U-571-en latszik a hollywood-i maz. En azt nem ertettem, hogy a toksotet tengeren, viharban, hogy talalta meg a fejostehen oket. Es 1000 meterrol, hogy szurta ki, melyik-melyik hajo. Ez az egyik. Aztan, a szonarosok miert nem jeleztek a torpedot. Es vegul a fejostehenek tudtommal csak legelharito fegyverekkel voltak felszerelve, mert a torpedo veto reszleget is feltoltottek hasznos teherrel.
    Toltom a das boot-ot dc. matrixon 10 embernek megvan.
  • [NST]Cifu
    Olvastam, szép munka, grats!

Egyetlen apróság, ami nem más, mint kukacoskodás (igaz talán nekem sem tünik fel, de most irogatom sekélyes időmben a köv. SG-s cikket a tengókról ;)) : a maximális merülési mélység helyesebben összeroppanási mélység (crush depth). Nevéből fakad, hogy ilyen mélységbe nem nagyon célszerű lemerülni, lévén a nyomásálló hajótest várhatóan ezen mélység környékén már megadja magát a tenger könyörtelen nyomásának, és összeroppan.
  • lipovics
    Nekem nemsokara lesz, 44 marciusban vagyok.
  • Zsolo007
    HA nagyon nagy a nyomás akkor megcsinálom a II-eseket is :)

Mellesleg Cifu megnézted amit csináltam? Mit szólsz hozzá?
  • Looserke
    Csak a kíváncsiság kedvéért. Akinek van mentése 1944 május környékéről az nézzen már el június 6-án Normandia környékére, hátha arra mászkálnak a partraszálló erők. Kíváncsi vagyok, hogy beleprogramozták-e!
  • [NST]Cifu
    A II.-es osztálynak nem volt olyan nagy szerepe, a XXI.-esnek meg igen, hogy is van ez? ;)
  • [NST]Cifu
    Talán a legélethűbben az a film adja vissza a II.VH-s tengósok életét, nem akartam köpködni, ezért nem is reagáltam az U-571-re, de ha valakit egy kicsit is érdekel a téma, akkor érdemes megnéznie a Das Boot-ot.

Egyébként a 'kedvenceim' az 1940-es és 50-es években készült amerikai (propaganda) mozifilmek, a hős tengeralattjárósok egy hónapja van a tengeren, mindegyik frissen beretvált képpel, a nadrágjuk éle vonalzóval se lehetne egyenesebb rajzolni, de még az ingükön sincs egy izzadságfolt....
  • DDE
    Hali!

Találtam 1 bugot!

Scapa Flow-nál mindig ott van 1 könnyű cirkáló. Olyan 11e tonna. Akárhányszor szétlövöm, a következő küldetésben teljes pompájában ott díszeleg. Tökéletes célpont. A tenger mindíg nyugodt, a hajó egyhelyben áll.
    A vitéz angolok meg piszok gyorsan kijavítják. :))

DDE
  • xj700t
    Nem tudom, hogy hol van fent, de régebbi film (1982) tehát akár tékában is meglehet (200 ft) ellenében.

Rendezői változat '97-es ha minden igaz.

Csak 1 link a sok közül...

• Zsolo007
    És honnan lehet leszedni?
  • Zsolo007
    Bergenben asszem a 11. flotilla, '44 nyár
  • xj700t
    Üdv!

"Das Boot, rendezői változat"-ot nézzétek meg. Nem tudom mennyire közelíti meg a valóságot (Cifu segíts ki légyszíves :), de hangulatos film. Akinek tetszett az SH3 annak szinte kötelező. :)

u.i.: Mikortól várható a XXI-es és melyik bázison ?
  • Zsolo007
    Nézeti rajzok??? Mit akarsz flasht amiben forgatni lehet a hajót? Menj már! Flasht nem tok programozni (bár meg kéne tanulnom :P ).

Ha nézeteket akarsz akkor indítsd el a gémet és ott van museum menüpont :)
  • Zsolo007
    Hát a kezdőoldal még mindíg fehér :) valahogy csak hiányzik az a kép :)

Lupis: Direkt nem vettem bele a 2-es típust, kis partmenti hajó, nem volt olyan nagy szerepe szerintem, nem volt kedvemn vele bíbelődni, inkább a fontosabbakat próbáltam berakni....
  • lipovics
    Elvileg szinekhez nem nyultam, csak a kepek linkjeit mahinaltam. Milyen volt a szine es melyik htmlnek? Neved javitva
  • Lupis
    Belenéztem a filmbe az imént ,bárcsak ne tettem volna,ennyire amcsi imádó filmet pfúj.
  • TBalazs
    A nézeti rajzok honnan vannak? Az egyinek lila a háttere :)
  • Lupis
    Légyszi rakd be II-tipusúakat ,azok a kedvencemi ,kis lélekvesztők^^
  • Zsolo007
    WoW és csak most látom hogy a főcím hiányzik, lévén sötét háttér volt a betűk meg fehérek, ez így LOL
  • Zsolo007
    Áh ha valaki megnézi és mégmielőtt szólna:
    Igen nincs benne az összes típus, nem volt kedvem az összeset lefordítani az u-boat.netről. Másrészt meg ezt suliba csináltam nem netre :) kapok rá egy szép jegyet remélhetőleg :)
  • Zsolo007
    Etni a kezdőlap hátterét direkt szedted ki? Mert szerintem így nem olyan jó, áh és még valami! Teljes nevem kéretik kivenni, jó a Zsolo007 :)

UI.: Már csak azért is mert nem kérdeztélk meg......és mint láthatod az adatlapomon sincs kint ergo nem publikus.....nem mintha baj lenne de maradjon csak a nick :)
  • Lupis
    Én legutoljára az In enemy hands-et láttam .Elég kamu jelenetek vannak ,ha ilyen könnyen menne a lövés ,akkor ellenségnek nem sok esélye lenne.
  • Paulus
    Ja, és a hangeffektek is tetszetősek, házimozin egész jó. :)
  • Paulus
    Nem dokumentum filmnek készült, hanem moziba, a látványra tehát panasz nem lehet, ellenben a realitással, de még a bakik is megvannak hozzá. :)
  • zoltang
    Az biztos. Amerikaiak a profik, 5-6 ember elég nekik egy U-Boot-hoz, ráadásul kilőnek simán vízalatt egy másik U-Boot.-ot.
  • TBalazs
    Ez a film mese habbal. Tökhülye németek, zseniális amerikaiak, tiszta 60-as évek... katasztrófa
  • datango
    u-571 megy nézzuk ! .)
  • datango
    ööö, magyarul hogyha nincs ott az a kis stealth meter attól még bemérnek a hajósok?
  • Tuvok #3868
    szonáros jürgen esete a hátulról közeledő rombolóval ;>
    szegény kicsit későn veszi észre :D
  • Tuvok #3867
    Tyler hdgy. újra akcióban ;>
    lássuk lássuk
  • lipovics
    Na, tv2-n kezodik a film (22:00), megyek nezem, nezzetek ti is :)
  • lipovics
    Tengo leirasok felraktam :) Volt egy kis gond vele, ekezetes mappat nem szereti a linux szerverem, ugyhogy kivettem es atirtam a kodot :)
  • Zsolo007
    MOst idézzek az én eredetimből? Ne játsszunk ilyet ha mondom hogy nincs benne a peccsel foglalkozó rész akkor nincs :)

UI.: Megtaláltam :) A vicces az hogy az előbb miért nem láttam amikor néztem..... :D
  • lipovics
    Amugy meg ideznek:

5. Kérdés: Van-e már crack a patchokhoz?

Válasz: A FAQ írásának pillanatáig (2005.04.24.) még nem jött ki semmilyen crack a patch-ekhez, csak a sima 1.0-ás verzióhoz van crack. Az esetleges további crack-ket biztosan meg fogod találni a www.gamecopyworld.com oldalon