Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VéNY Robi
<#nevetes1> Lehet hogy a crackel a jó game<#eplus2>

hatamoto
Valszeg! <#szomoru1>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Nekem sem volt a mentéssel bajom (legalább ez satabil eddig), pedig már láttam pár hibát (pl.: szárazföld közepén kijelölt cél). Amellett, hogy gyári 1.1-es javítással ellátott verzióval játszom. Lehet, hogy a mentésbugot az 1.1-es javításban már kiiktatták.
hatamoto
Egy szerencsés ember! <#worship><#vigyor3>

VéNY Robi
Nekem még nem volt ilyen bug.Egyenlõre<#smile>

hatamoto
Ha nem muszály nem mert kúúúúúr*a bugos a save rutin! <#zavart1><#wow3><#zavart1>

VéNY Robi
Miért ti nemszoktatok menteni? vagy mi?

Seaweed
<#vigyor>
hatamoto
Tökéletesen megértelek! Én már vettem is egy új billentyûzetet! <#vigyor5><#vigyor3>

Seaweed
Hat hallod eddig osszevissza 3x lepett ki abbol 2x egy bazi nagy ekson utan...hat idegesito....
Ha lenyugszom majd tolom tovabb de most keszvagyok tole...
hatamoto
Úgytûnik hínár barátunk berágott. Mondjuk mem csodálkozom! <#wow2><#zavart1>

Seaweed
Baszsus megint kilepett..es megint egy nagy konvoj "feligkivegzese" utan...
Grr... be is vagtam sarokba..mamar nem tolom tovabb..
hatamoto
Csak ha a legutolsó küldetésedkor 100.000 bruttóregisztertonna felett teljesítettél! <#awink>

Pizzát is adnak hozzá?😄
hatamoto
Én még vettem egy rekesz sört is! <#awink><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Ti mire költöttétek el a pontokat? Mert én most vettem meg mindent és maradt még 1000+ a legénységbõl már felvettem a legjobbakat. Legtöbb muksó túllépte az xp határt 😮
Jól^^
Piedon
Orral bezárt szög...jól gondolom?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Igen,az nem angel on bow,hanem angle on bow,és azt jelenti,milyen szögben áll a tengeralattjáró a Célponthoz képest. (angle=szög)

hatamoto
<#worship><#eljen> A szót, számból kivevõ! De az hogy "kicsit bugos" enyhe túlzás! <#awink><#vigyor3>

Elülsõ lékelõ? Lékelõ a tengeralattjárón? A tengeralattjárók távoltartására kifeszített hálók elleni fogazatra gondolsz a hajó orrán?
A program kicsit bugos,ezért van az,hogy ütközés esetén a hajó süllyed el,nem a tengeralattjáró,de ez a valóságban nagyon nem így volt! Nyilván majd egy patchben javítják.
A tengeralattjáró burkolata egy egységet alkot,ami ha bármely ponton megsérül,behorpad,akkor a hajó burkolata nem fogja tudni elviselni a rá nehezedõ víznyomást és összeroppan. Ezért olyan veszélyesek rá a vízibombák,különösen nagy mélységben. Persze mondjuk felszínen vagy esetleg periszkópmélységben még hazaevickélhet sérülten is,de túl mélyre nem merülhet.
Amúgy velem már elõfordult a játékban is,hogy a sérült type IXes 100 méteren összeroppant a víznyomás és a sérülés miatt.

hatamoto
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#eljen>

dr Kotász
Nem, az inkább angyal az orron 😄DD
hatamoto
A tévedésem akkor lenne igazolt ha azt írtam volna, hogy a szög nem játszik szerepet! <#awink> Azért nem említettem a szöget mert szvsz alapértelmezés az optimális támadószög! <#hehe>

hatamoto
Hallottál olyan hálókról amiket a tengeralattjárók ellen feszítettek ki? Talán azért! <#nevetes1>

Zsolo007
vagy végül is ha nagyon sarkosan fordítom lehet az....

Zsolo007
És az angel on bow nem becsapódási szög........

Zsolo007
Ne köss bele 😄 ezt amúgy sem én írtam egy régebbi hozzászóásból másoltam ki 8ami mellesleg nem az enyém volt) <#vigyor3>

Pontosan. Én is ebben a szellemben játszom. Bár hallottam,hogy ebben a játékban ütközéssel is meg lehet semmisíteni az ellenséges hajót,mégis nincs az a helyzet,hogy én ilyen taktikához folyamodjak,mert tudom,hogyan mûködött mindez a valóságban. Ha a tengeralattjáró nem tudott idõben a víz alá merülni,akkor a rombolók kíméletlenul legázolták,melynek fatális következményei voltak a tengeralattjáróra,konkrétan mondjuk az egész torony leszakadt,és a személyzet megfulladt. Rengeteg német tengeralattjáró veszett oda teljes legénységével emiatt az eljárás miatt,így eszembe sem jutni nekem elõidézni egy ütközést.

Zogu
Szia!
Már írtam tegnap. Asszem #2020.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Ha tudod, nézd meg a Murfy háborúja címû filmet. Már ha egy film valósághû. Valamint miért raktak volna némely tgaj-ra vágósarkantyút?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

dr Kotász
Ez valószínûleg azért volt, mert bejelölted a „realistic ship sinking times” opciót.
dr Kotász
AoB (angle on bow, nem pedig angle of bow) - becsapódási szög
bazza
hamarosan cserélem az mx440-em, szóval reszkessetek rombolók! 😊)
Egyébként az irányítás mennyire szokható?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Nem lehet vhol átírni hogy mindig mutassa? Elöbb sikerült egy tiszta lövést bevinni sztem az üzemanyagtartájába szép nagy pukk követte😄
Zsolo007
tévedni teccik 😄 1000m alatt de a szögtõl függ!

Íme:

A 'Manual targeting system' tiltása (nincs pipa) egyébként sztem nem jár annyi elönnyel, mint elsöre gondoltam: csak az egérrel a rengeteg "solution-lösung"-ra kattingatást spórolja meg az ember. Egyébként pedig ha a fonalkereszt hajóra mutat (nem kell lock) automatikusan (folyamatosan) mutatja a cél adatait. DE! Ha azt akarjuk hogy kijelölhessük a torpedótiszt számára a célhajón a találati pontot (meghajtás, parancsnoki híd, üzemanyagtartály, hajógerinc), igen precízen kell a kilövési pozíciót felvenni, egyébként a Recognition Map-en nem fognak a szürke téglalapok megjelenni. Tehát a kilövési pozícióban a 'Gyroszög' 355°-005° között ÉS UGYANAKKOR az 'Angle of Bow'(nem tudom magyarul...) 90° környékén (kb. +/-15°), tehát 75°-105° (nem teszteltem pontosan, néhány fokot tévedhetek, de nagyjából ennyi) között kell legyen és ekkor feladja a hajó rajzán a szürke téglalapokat. (Tapasztalatom szerint, ha valaki ezt össze tudja hozni, akkor már régen nem szorul célzásban a torpedótisztje segítségére)

hatamoto
Háj! És mék a 3 felvetett közül? <#zavart2>

zsoleszq
Hi
Légyszi valaki írjon már valami infot a (Snipa #2018) mert én is ebben a cipõbe vagyok már három napja😞(

Köszi

hatamoto
Sajnos nem tudom pontosan megmondani mikor de 1000 méter alatt és 500 méter fölött jelennek meg a kritikus találati pontok a hajótesten! A kézikönyvben biztosan benne van de azt most nem áll módomban megnézni.

Így gondoltátok az ütközést? 😛
Fejtsd ki bõveben^^
hatamoto
Minden a távolságon múlik! <#vigyor3>

Meglesz😄 Nemtudtok egy jó megoldást ,hogy lehet megnézni az azonosító kézikönyvben a hajó különbözõ pontjait ,mint pl üzemanyag tartály meg gépház? Vmiért sose akarja behozni azokat a négyzeteket 😞
hatamoto
Ez bizony elõferdül! Az illetékes tiszt a szemmel látható találatnál is mondja néha, hogy nem talált a torpedó! Ilyenkor nincs különösebb gond, át kell húzni a hajó alatt a tagot! <#eplus2>

Érdekesek ezek a V&W destroyerek a torpedó szépen pont középen alatta robbant erre az mondja az egyik tiszt hogy torpedó mellé és a rombolónak szinte semmi baja se lett holott egy ilyen találatnak tuti halálosnak kellett volna lennie
IIA volt a tipusom 5 torpival alapból. Most már VIIB-m van sokkal jobb^^ Most meg ilyen történt ,hogy egy rombolóba belelõttem egyet húzta ez is a seggét de nem akart elsûlyedni kimanõverezek 500mes távolsára szép lassan bemérem és miután kilövöm a 2. torpedót 5mp múlva magától elsûlyedt ezt a pechet 😞
hatamoto
A vízfelszíni haditengerészeti egységek nem utolsó lehetõségként használták a tengeralattjárók legázolását mert, sokkal erõteljesebb felépítésûek és jobban rekeszelhetõek voltak!

A program realitása megérne egy külön topikot, de maradjunk annyiban, hogy reális, a szûkre szabott keretei között nagyon is!

Wanted
Szerintem a program elégé hû a realitásokhoz. Miközben vacakoltam a mûszerekkel, késõn vettem észre, hogy egy romboló teljes sebességgel rámfordult. Gyorsan vészmerülés, de sikerült legázolnia. A tengeralattjáró kilengett (ez a belsõ nézetben is hatásosan látszott), majd szépen elsüllyedt. Túlélõk nem voltak.
<#rinya>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

pluhi
Nekem is igy volt, én is nekihajtottam párszor, közben repcsik is abajgattak, késõbb nagy nehezen rájöttem, hogyan kell behúzni a külsõ tartalék torpikat. Elkezdték csinálni, majdnem megvolt, erre elsüllyedt a szemét😊.
hatamoto
Próbált már valaki feltölteni a gramofonba Rammsteint? <#hehe> Érdekes! <#awink><#vigyor3><#vigyor3>