Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Ha lenyugszom majd tolom tovabb de most keszvagyok tole...
Grr... be is vagtam sarokba..mamar nem tolom tovabb..
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A program kicsit bugos,ezért van az,hogy ütközés esetén a hajó süllyed el,nem a tengeralattjáró,de ez a valóságban nagyon nem így volt! Nyilván majd egy patchben javítják.
A tengeralattjáró burkolata egy egységet alkot,ami ha bármely ponton megsérül,behorpad,akkor a hajó burkolata nem fogja tudni elviselni a rá nehezedõ víznyomást és összeroppan. Ezért olyan veszélyesek rá a vízibombák,különösen nagy mélységben. Persze mondjuk felszínen vagy esetleg periszkópmélységben még hazaevickélhet sérülten is,de túl mélyre nem merülhet.
Amúgy velem már elõfordult a játékban is,hogy a sérült type IXes 100 méteren összeroppant a víznyomás és a sérülés miatt.
Már írtam tegnap. Asszem #2020.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Egyébként az irányítás mennyire szokható?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Íme:
A 'Manual targeting system' tiltása (nincs pipa) egyébként sztem nem jár annyi elönnyel, mint elsöre gondoltam: csak az egérrel a rengeteg "solution-lösung"-ra kattingatást spórolja meg az ember. Egyébként pedig ha a fonalkereszt hajóra mutat (nem kell lock) automatikusan (folyamatosan) mutatja a cél adatait. DE! Ha azt akarjuk hogy kijelölhessük a torpedótiszt számára a célhajón a találati pontot (meghajtás, parancsnoki híd, üzemanyagtartály, hajógerinc), igen precízen kell a kilövési pozíciót felvenni, egyébként a Recognition Map-en nem fognak a szürke téglalapok megjelenni. Tehát a kilövési pozícióban a 'Gyroszög' 355°-005° között ÉS UGYANAKKOR az 'Angle of Bow'(nem tudom magyarul...) 90° környékén (kb. +/-15°), tehát 75°-105° (nem teszteltem pontosan, néhány fokot tévedhetek, de nagyjából ennyi) között kell legyen és ekkor feladja a hajó rajzán a szürke téglalapokat. (Tapasztalatom szerint, ha valaki ezt össze tudja hozni, akkor már régen nem szorul célzásban a torpedótisztje segítségére)
Légyszi valaki írjon már valami infot a (Snipa #2018) mert én is ebben a cipõbe vagyok már három napja😞(
Köszi

A program realitása megérne egy külön topikot, de maradjunk annyiban, hogy reális, a szûkre szabott keretei között nagyon is!
<#rinya>#rinya>
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |