11357
  • Byers
    Jaj!
    Már megszoktam hogymentesen fórumozok.
    Ezentúl' használom!
  • Byers
    :)))
    Képregény formában!!!
    :)))
    Hát persze hogy dupla DVD!!!
  • Thanatos
    pedig mennie kéne...
  • zoltang
    Das Boot:

http://www.torrentspy.com/search.asp?query=das+boot&submit.x=0&submit.y=0

Itt látok párat. Az kérdés melyik jó.
  • Neutr@lizer
    en is probaltam es nem megy ugy...egy paccselt krekk kene.

etniiiiiiz teged hol lehet mostanaban elerni? :D
  • ChevyG #3977
    ha warezt pecselek és a "Silent Hunter 3 [ALL] No-DVD/Fixed Image"-t használom, akkor fog müxeni?
  • Bull
    LandProximity=128 Nekem igy müködik!
  • Tuvok #3975
    Uhh, azok fanatikusok ... :D
  • dr Kotász
    Az teljesen biztos.
  • [NST]Cifu
    Efelől nincs kétségem. ;)
  • Kandurex
    NA, a játékot itt tartom a kezembe és bőszen csordogál a Das Boot c. film is a vinyóra. Remélem a film megfelelő alaphangulatot fog kölcsönözni a játéknak.
  • lipovics
    Dede :)
  • lipovics
    Valts a leglassabb sebessegre es engedi fog
  • Papirzacsi
    De ne a játék mappáján belülit írd át, hanem a dokumentumokban lévőt.
  • Zogu
    Sziasztok!
    ..Dokumentumok\SH3\data\cfg\Main
  • Gundark
    Ja azt megtaláltam, át is állitottam, de kurtára nem engedi felgyorsítani mikor jövök ki lorientből1 en szenvedek végig a kijáratig
  • Braveheart
    Akkor nálam valószínűleg vagy programhiba lehet, vagy vmi elromlott a gépben
    A legszarabb az hogy fingom sincs mi lehet az, ramot kicseréltem, driverek legújabbak, szóval passz.
  • Papirzacsi
    a main.cfg valahol a dokumnetumok mappán belül.
    Asszen ground proximity amit keresel.
  • GarET
    az a BF42-es klán.
  • GarET
    nem véletlenül a Six volt????:)
  • Gundark
    melyik cfgben kell átállitani a partközeli időgyorsítást?
  • Tuvok #3961
    melyik bf klán volt az ? :))
  • lipovics
    BF42-ben is volt klanom harom honapig, a feje nem voltam :)
    CS miatt nagyon megtanultam az fps jatekokat, szinte akarmibe kezdtem, egybol klanba hivtak es regen ra is ertem ilyenekre :)
    Most sportolok + baratno, nem nagyon van idom :)
  • lipovics
    En konfigom: 2500@2800 barton, 512 infenion (2,5 cl), 9600pro@xt, sb 5.1. Semmi recseges, szaggatas meg ha konvoj kozeleben vagyok, vagy ha forgalmas vizeken jarok es 2048 a gyorsitas. A gond sztem mashol lesz
  • GarET
    a végső azoonosítás kedvéért.
  • GarET
    nagyon jó:) ez első időkben lááttalak, asszem piros fehér zöld volt a nikked ha jól emlékszem, aztán eltüntél mint a kámfor, többet nem is láttunk. Jah meg te nem voltál bozonyos BF42 klán feje, illetve tagja?:)
  • lipovics
    Azt akartam meg irni, a hetvegen nagy fejlesztesek lesznek az oldalon, egyreszt megcsinalom normalisra a menut, szoval nem fog ugy kinezni, mint a hanyas (azaz most), es felrakom egy csomo dolgot. Ha minden jol megy, a magyarositas is keszen lesz.
  • GarET
    irány, és megközelítő sebességből, meg tudod becsülni, hogy mennyire kell előre menni, hogy pont jó irányból kapd el őket!!!
  • lipovics
    De, nyomtam ET-t es RT-s voltam :)
    Neutralizert meg CS-bol ismerem, ot evig CS-ztem is :)
    Magyarositas jol all, a nehezen mar regen tul vagyunk, sztem a heten keszen lesz.
  • Papirzacsi
    Mire odaérsz, elmennek. Nem azzal tengetik napjaikat, hogy rád várnak, mikor támadod meg őket.
  • datango
    nekem meg 5 percenként se a ijen recsegés van a jatekba de nagyon idegesito es nemhalok semmit csak recseg ...
  • datango
    "hányszor onnan indulsz" <- hogy lehet váltani bázist ?

"radiosom szol hogy enemy contact

Ha a rádiós szól akkor megadja a koordinátákat is. Ott kell keresni.No és utána úgy helyezkedni hogy elkapd a konvojt vagy a task force ot" <- öö igen szol hogy cg 56 os mező például és én odamegyek , de ott nincs senki :( .) tipp? (van felrakva pecs vagy update vagy mi .) )
  • Tuvok #3950
    repülőproblémák --> vészmerülés
  • Braveheart
    Miért van az hogy 5 percenként kékhalálozik a játék? Lehet az 512 ram miatt???
    Rohadt idegesítő, már neki sem kezdek új küldetésnek emrt elszáll. Múltkor 1 heti játékom veszett oda a rossz savek miatt. Ja és patch nincs fönt.
  • vicious
    Ja ja DDE
    Ez roppant érdekes. Az első alkalommal, mikor sikerült leszedtem egy rep.gépet, rázuhat a hajómra..! Ekkora balfaszságot! Mi esélye van egy ekkora kib...tt nagy térben, hogy pont rám esik? Azóta behúzott nyakkal figyelem amint az urak repcsikre vadásznak... :-)

• Gundark
    ** lorient bázisnál hányszor van kezdés ?

Ahányszor onnan indulsz

radiosom szol hogy enemy contact

Ha a rádiós szól akkor megadja a koordinátákat is. Ott kell keresni.No és utána úgy helyezkedni hogy elkapd a konvojt vagy a task force ot
  • datango
    ** lorient bázisnál hányszor van kezdés ? ( mert az a bázis rész egy olyan nagy szar hogy van ... ) a másik dolog meg az ,hogy bevetés kozbe csak a radiosom szol hogy enemy contact .) de sosincs ellenség abba a zónába :(:(:( mér ? .)
  • ZsoltLee
    Én az elsülyesztett rombolóim 2/3-át ugy sülyesztettem el hogy amikor kiszúrta a periszkópot és elkezdett felém száguldani hogy, legázoljon akkor pont szembe v. háttal fordultam neki és olyan 6-700 méterrúl adtam neki mivel elég gyorsan közelített nem bírt már kitérni és a mágneses torpedó a hajó alatt robbant.
    Ja az elsüllyesztett rombolók 2/3-a= 4
  • GarET
    thx
  • dr Kotász
    Jó sztori volt, grat!