11357
-
Byers #3982 Jaj!
Már megszoktam hogymentesen fórumozok.
Ezentúl' használom! -
Byers #3981 :)))
Képregény formában!!!
:)))
Hát persze hogy dupla DVD!!!
-
Thanatos #3980 pedig mennie kéne... -
zoltang #3979 Das Boot:
http://www.torrentspy.com/search.asp?query=das+boot&submit.x=0&submit.y=0
Itt látok párat. Az kérdés melyik jó.
-
Neutr@lizer #3978 en is probaltam es nem megy ugy...egy paccselt krekk kene.
etniiiiiiz teged hol lehet mostanaban elerni? :D -
#3977 ha warezt pecselek és a "Silent Hunter 3 [ALL] No-DVD/Fixed Image"-t használom, akkor fog müxeni? -
Bull #3976 LandProximity=128 Nekem igy müködik! -
#3975 Uhh, azok fanatikusok ... :D -
#3974 Az teljesen biztos. -
#3973 Efelől nincs kétségem. ;) -
#3972 NA, a játékot itt tartom a kezembe és bőszen csordogál a Das Boot c. film is a vinyóra. Remélem a film megfelelő alaphangulatot fog kölcsönözni a játéknak. -
#3971 Dede :) -
#3970 Valts a leglassabb sebessegre es engedi fog -
#3969 De ne a játék mappáján belülit írd át, hanem a dokumentumokban lévőt. -
#3968 Sziasztok!
..Dokumentumok\SH3\data\cfg\Main -
#3967 Ja azt megtaláltam, át is állitottam, de kurtára nem engedi felgyorsítani mikor jövök ki lorientből1 en szenvedek végig a kijáratig -
Braveheart #3966 Akkor nálam valószínűleg vagy programhiba lehet, vagy vmi elromlott a gépben
A legszarabb az hogy fingom sincs mi lehet az, ramot kicseréltem, driverek legújabbak, szóval passz. -
#3965 a main.cfg valahol a dokumnetumok mappán belül.
Asszen ground proximity amit keresel. -
GarET #3964 az a BF42-es klán. -
GarET #3963 nem véletlenül a Six volt????:) -
#3962 melyik cfgben kell átállitani a partközeli időgyorsítást? -
#3961 melyik bf klán volt az ? :)) -
#3960 BF42-ben is volt klanom harom honapig, a feje nem voltam :)
CS miatt nagyon megtanultam az fps jatekokat, szinte akarmibe kezdtem, egybol klanba hivtak es regen ra is ertem ilyenekre :)
Most sportolok + baratno, nem nagyon van idom :) -
#3959 En konfigom: 2500@2800 barton, 512 infenion (2,5 cl), 9600pro@xt, sb 5.1. Semmi recseges, szaggatas meg ha konvoj kozeleben vagyok, vagy ha forgalmas vizeken jarok es 2048 a gyorsitas. A gond sztem mashol lesz -
GarET #3958 a végső azoonosítás kedvéért. -
GarET #3957 nagyon jó:) ez első időkben lááttalak, asszem piros fehér zöld volt a nikked ha jól emlékszem, aztán eltüntél mint a kámfor, többet nem is láttunk. Jah meg te nem voltál bozonyos BF42 klán feje, illetve tagja?:) -
#3956 Azt akartam meg irni, a hetvegen nagy fejlesztesek lesznek az oldalon, egyreszt megcsinalom normalisra a menut, szoval nem fog ugy kinezni, mint a hanyas (azaz most), es felrakom egy csomo dolgot. Ha minden jol megy, a magyarositas is keszen lesz. -
GarET #3955 irány, és megközelítő sebességből, meg tudod becsülni, hogy mennyire kell előre menni, hogy pont jó irányból kapd el őket!!! -
#3954 De, nyomtam ET-t es RT-s voltam :)
Neutralizert meg CS-bol ismerem, ot evig CS-ztem is :)
Magyarositas jol all, a nehezen mar regen tul vagyunk, sztem a heten keszen lesz. -
#3953 Mire odaérsz, elmennek. Nem azzal tengetik napjaikat, hogy rád várnak, mikor támadod meg őket. -
#3952 nekem meg 5 percenként se a ijen recsegés van a jatekba de nagyon idegesito es nemhalok semmit csak recseg ... -
#3951 "hányszor onnan indulsz" <- hogy lehet váltani bázist ?
"radiosom szol hogy enemy contact
Ha a rádiós szól akkor megadja a koordinátákat is. Ott kell keresni.No és utána úgy helyezkedni hogy elkapd a konvojt vagy a task force ot" <- öö igen szol hogy cg 56 os mező például és én odamegyek , de ott nincs senki :( .) tipp? (van felrakva pecs vagy update vagy mi .) ) -
#3950 repülőproblémák --> vészmerülés -
Braveheart #3949 Miért van az hogy 5 percenként kékhalálozik a játék? Lehet az 512 ram miatt???
Rohadt idegesítő, már neki sem kezdek új küldetésnek emrt elszáll. Múltkor 1 heti játékom veszett oda a rossz savek miatt. Ja és patch nincs fönt. -
vicious #3948 Ja ja DDE
Ez roppant érdekes. Az első alkalommal, mikor sikerült leszedtem egy rep.gépet, rázuhat a hajómra..! Ekkora balfaszságot! Mi esélye van egy ekkora kib...tt nagy térben, hogy pont rám esik? Azóta behúzott nyakkal figyelem amint az urak repcsikre vadásznak... :-)
-
#3947 ** lorient bázisnál hányszor van kezdés ?
Ahányszor onnan indulsz
radiosom szol hogy enemy contact
Ha a rádiós szól akkor megadja a koordinátákat is. Ott kell keresni.No és utána úgy helyezkedni hogy elkapd a konvojt vagy a task force ot -
#3946 ** lorient bázisnál hányszor van kezdés ? ( mert az a bázis rész egy olyan nagy szar hogy van ... ) a másik dolog meg az ,hogy bevetés kozbe csak a radiosom szol hogy enemy contact .) de sosincs ellenség abba a zónába :(:(:( mér ? .) -
ZsoltLee #3945 Én az elsülyesztett rombolóim 2/3-át ugy sülyesztettem el hogy amikor kiszúrta a periszkópot és elkezdett felém száguldani hogy, legázoljon akkor pont szembe v. háttal fordultam neki és olyan 6-700 méterrúl adtam neki mivel elég gyorsan közelített nem bírt már kitérni és a mágneses torpedó a hajó alatt robbant.
Ja az elsüllyesztett rombolók 2/3-a= 4 -
GarET #3944 thx -
#3943 Jó sztori volt, grat!