Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zogu
Fiúk!
Újabb fogós, ravasz kérdés. Tudom már volz róla szó, de nem találom. A fedélzeten lévõ torp-kat, hogy lehet becuppantani? Annyira emlékszem, hogy felszín, és ürgék a toronyba, fedélzetre???. És asztán?

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

hatamoto
Kíváncsi volnék, hogy szerinted mibõl áll egy háborús karrier? <#zavart1>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Valaki nem multizna egyet velem neten???

És akkor hogyan érdemes játszani???

Én nem nagyon mondanám karier módnak inkább járõrözések összekötve annyival hogy fejlesztheted a subot.
Jah 😄
itt állandóan csak járõrös feladatokat ad a game career módban?

na most már jó!

addig okél volt nekem is, de ugyanazt a kuldetést kaptam mint az elõbb.

VéNY Robi
Az asztalok mögött van egy térkép a falon, arra klikk

Papirzacsi
Használd a fantáziád!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hogy mennyi problémád van 😄 Gondolom behozta az örjárat eredénye lapot onnan visszamész a szobába felszereled a subot és katt a térképre és már mehetsz is a köv küldire.
egy gond van, miután rámentem hogy Dock at Kiel, utána hogy kapok uj kuldetést?

kössz

VéNY Robi
Nyomd meg az ESC-et aztán valami olyasmi van ott hogy back to( a városod neve),de ehhez nem kell beálni az indulási helyre elég ha csak a kikötõ közelébe mész.

Használj szótárt😄
Visszatértem a bázisra, beálltam a dockba, háttal a betonfalnak (tehát ahogy indulásnál is van a tengeralattjáró). De nem csinál semmit, pedig minden completed, akkor még mit kell csinálnom?

ok. kössz szépen

pluhi
Járõrözz 24 órán keresztül az adott szektorban. Még nem teljesitetted.
Mit jelent ez a szöveg ami kékkel van írva???

Zogu
Köszi!

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

hatamoto
Akkor figyelj jól! Legyél egy kicsit intuitívabb és egy kicsit kevésbé önérzetes! A dokumentumok könyvtáradban keress rá erre a fájlra: main.cfg Ha nem megy szólj és leírom a pontos elérési utat!

VéNY Robi
\Dokumentumok\SH3\data\cfg---->main.cfg---->---->
Maximum=2048 csak hogy vége legyen már.

Zogu
Nincs.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

VéNY Robi
Akkor rendben van<#taps>

hatamoto
Még mindig nincs meg a megoldás?

Zogu
Nagyon talányos vagy. Képzeld levágtam, meg is csináltam amit írtál. Annak lett az eredménye amit #2159 alatt leírtam. Ha Te sem tudod a megoldást akkor tényleg mindegy. Azért egy jót beszélgettünk, és az se semmi.<#papakacsint>

VéNY Robi
Én már az elsõ válaszomban leírtam a választ a kérdésedre csak te nem vágtad le és ebbõl lett ez az értelmetlen irogatás na mind1.

Zogu
Valóban elég lett volna azt az egyet. Az is ugyaide vezetett volna. Egyébként Te tudod a választ, és csakazért sem mondod meg?<#confused>

VéNY Robi
TESSÉK ezt neked kimásoltam, nagyon nehéz volt megkeresni az #1503 as hozzászólást amit az elöbb írtam<#felkialtas>

2005. márc. 26. 19:46 | Privát | Galéria | Válasz | #1503

Akit érdekel a durvább idõgyorsítás, az ne a játék mappájában lévõ main.cfg-t buherálja, hanem ami a dokumentumokban van.

VéNY Robi
nem kell 400 hozzászólást végigolvasni<#felkialtas>

VéNY Robi
LOL úr isten szerinted miért mondtam hogy görgess a lap aljára és hogy írd be "idõgyorsítás"----->KERESÕ

hatamoto
Barátom! Nem a májammal van a baj.

Zogu
Na legörgettem.Erre ráment kb. 40 percem, míg átolvastam 417 hozzászólást pl. a #1503-t. Aztán kipörgeteem amit a dok-ban találni (pontosan 7 és fél sor). Na erre mondják, hogy "nesze semmi, fogd meg jól" azt eddig is tudtam.
Ha esetleg valaki megmondaná - aki tudja -, mondjuk fél perces begépeléssel, már rég nem lenne téma.
Nehéznek nem nehéz, csak idõigényes, és ami a legnagyobb baj, hogy eredménytelen.
Prsze ha sasszemmel meg lehet találni a hozzászólások között, akkor segíthetsz Te is.

Zogu
Na na! Fogd vissza a rossz májad!

VéNY Robi
Hali
Nincs más dolgod mint legörgetni a lap aljára és beírni hogy idõgyorsítás és máris kidob 1 csomó hozzászólást<#felkialtas> Pl: #1503 . Ugye nem is olyan nehéz.

hatamoto
Skacok! Ma már április 2.-a van! <#zavart2><#vigyor3>

Zogu
És miként sikerült?

Zogu
Én réges régen (talán húsvétkor) olvastam itt, hogy valaki 2048-al szokta átvészelni a hazafele útat. Na nekem sem változott semmi, pedig a Main-ban átírtam a TIME COMPRESSION-ban. Lrhrt, hogy máshol is el van dugva a bibas. Keresgettem, de nem találtam.

Melyik az a file amelyik a configokat tartalmazza? meg kéne az elérési utvonala is? és szerkeszthetõ wordpadon?

lybrahu
oooopppsss....felejtõs...már müxik <#eljen>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

lybrahu
Szevasztok!
Az idõgyorsításról szeretnék kérdezni.Nálam max. 32x-re lehet gyorsítani pedig a configomban 1024 van. Ill. most már 2048.Szóval miért is nem mûködik ez a dolog?!Természetesen visszaolvasgattam és láttam hogy másnál is probléma ez.Van erre már megoldás?
Elõre is kösz....

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Seaweed
Szvsz eleg evidens...nezd mar meg a telepulesek nevenek szinet.
Hali!
Segítsetek pls nem értek vmit. A térképen mikor felfedezek 1 hajot annak van 1 bizonyos színe( kék, zöld, piros). Honnan tudom megállapitani melyik neutrál melyik allied és melyik ellenséges?
Thx a helpet
Én eddig minden hajot leöltem lehet hogy nem kellett volna
Zogu
Na akkoz ezen még finomítani kell. Majd próbálgatom.

Nekem kivan kapcsolva . De sztem minnél zajosabb vagy vagy minnél jobban kilátszik a sub a vízbõl akkor könnyebben észrevesznek és a szinekkel azt jelzi pl pirosnál már nagy a valószinûsége a lebukásnak😄
Zogu
Fiúk!
Mitõl lesz a szép zöld hajócskám piros? Azt gondoltam, hogy a mélységtõl, de a felszínen is bepirosodott. Talán akkor, ha észlelteka hadihajók? Mintha ezt tapasztaltam volna.

Zogu
SASI:
A szonárt akkor használd, ha már minden mást tudsz. Az elején nem olyan fontos. Az embereket meg elosztja szépen a gép, ha a megfelelõ beállító-ikonra kattintassz. "subm course" "surface course" és társai.

ez fasza cucc, ha leállitok mindent akkor simán bemérem ezeket a a marhákat😄

jah, már tudom mire gondolsz