11357
-
Valandil #4022 Köszi! Vmiért föl sem tűnt, hogy a traing és a bemutató videó között van másik menüpont is. Azóta mind kész van excelent-re. -
#4021 Őőőő...DC van egy T3-s biztonsági másolattal,van szabadslotja, kb. 300 - 400k -val lehet róla lehúzni a játékot (1.8gb ISO), akinek kell, írjon privit, adok címet + nevet -
Byers #4020 Zsolo007!
Nem kaptam mailt!!!
Igy a címed sem tudom. És annélkül kicsit bajos a dolog!
Amugy ha nem találnád, a mailcímem szerepel a 4005.-ben. -
#4019 Multi gondom lenne, tudok csatlakozni másik gamékhoz, de amikor ki kell választeni a hajól aztán nyomni egy ready-t akkor az nem engedi, csak egy OK van az sem aktív. Mi lehet? -
#4018 nem piszkáltam bele (még akkor), de már volt nálom, hogy indokolatlanul levette, és már volt olyan is amikor kifutottam a fűre...! -
#4017 betonfalnál nem veszi le a lassítást. Csak szárazföldnél. A betonfal meg neki nem az. Merültem már emiatt a fenékre. :) -
#4016 Mondjuk ha 128 al megyek bele a partba/betonfalba az sem rossz -
#4015 Bázel. Átsiklottam a dokumentumok felett, és ragaszkodtam az sh alatt lévőhöz. Lassabban kellene olvasnom Köszi mindenkinek -
#4014 Azért azt nem ajánlom, hogy 2024-re tedd, mert ha véletlenül valahol partközelbe kerülsz, mire felocsudsz, felkenődsz (pl. a betonfalra), ugyanis akkor (partközelben) annyira csökkenti automatikusan a sebességed, mint amit oda beírtál. -
#4013 Már bocsi, de tegnap ketten is megírtuk, hogy holtalálod, amit át kell írni. -
#4012 Hát ez az kösz.Én állat a singlében írtam át kösz. -
#4011 egy bátor tengerész! -
crossy104 #4010 Dokumentumok,SH3,data.cfg,main cfg.Az utóbbit nyisd meg pl.jegyzettömbbel, és ird át.Utána mentés.Ennyi. -
#4009 Hiába irtam át a land proximytyet. Ugyan úgy nem megy 1 nél gyorsabban se kicsigázon se nagyonUgyhogy megyek át a 7esekhez, aztán majd 44ben a 11esekhez -
bgabor #4008 Mert vizsgára (Exam) kell állítani, és ennek keretében végigvinni. -
VO101 tvr #4007 Jobban jársz, ha végigküzdöd magad a kiképzésen és megismered a tenderalattjáródat, fegyverrendszereket és magát a programot, mert késöbb élesben 15 m/s szélsebesség és 300 méteres látás mellett komoly csalódások fognak érni... -
Valandil #4006 Üdv Mindenkinek!
Aki sikeresen végigcsinálta a kiképzést, elküldené nekem a mentését? Én hiába csinálom meg a gyakorlófeladatot, teljesítés után is elvégzetlennek tekinti. -
Byers #4005 De amilyen hülye vagyok a címem nem adtam meg, így várhatom hogy írj!!!
[email protected]
Amúgy hétfőn postára is adhatom, csak írd meg a címed. -
#4004 Ezeket a "task force" konvojokat hol találni ? -
#4003 Kizárt :) -
#4002 Ehhh...tegnap kilöttem vagy 8 hajót a célkörzet felé hajózva.
Ráment szinte az összes torpim (2 maradt).
Erre benyűgi,hogy "Task Force" halad ilyen-olyan koordinátákon,bla-bla...
Mondom megkukkantom.Hát vazzz
Ált vagy 50 hajóból a "kis" egység
A 2 torpival kilöttem egy cargo-t erre vagy 10 hadihajó fordult rám.
Uzsgyi.
Sosem láttam még ekkora flottát a gémben
Remélem jönnek még,mikor teli leszek torpedóval -
#4001 -
#4000 ték -
#3999 ide ment -
#3998 Hát ahogy átkonvertálom jpeg-gé ilyen lesz :S
BMP-t meg nem enged feltölteni :S -
#3997 Neha olyan is elofordul, hogy egyszeruen nem ad konvojt. Ez volt a masodik ilyen kuldim, de most nagyon morci vagyok, ki akartam probalni egy konvoj tamado technikat, amit csak az XXI-vel lehet es mikor vegre megvan, nem ad konvojt. GRRR.
Es meg. Vannak ugye a betoltes utani CTD-k. Ha betoltod a szar mentest, es ahogy betoltod, egybol pause, majd varsz egy picit (en megyek es elszivok egy cigit) es utana elinditod nem lesz CTD-d. Nalam kettobol ketszer bejott. -
#3996 -
#3995 Ez a kep nincs meg jobb minosegben? Felraknam a FAQ melle :) -
#3994 Egyszer engem is szivatott, jo kerdes :) -
bgabor #3993 Mi alapján dönti el a gép, hogy átenged e másik flottillához,vagy sem?
Most Brestben tökölök, és nem akar átengedni Lorientbe, pedig már 3X próbáltam két patrol között átjelentkezni. -
#3992 Nagy Petyus a Hodito! -
#3991 -
#3990 kocsmába ? :) -
#3989 Engem? Sehol :)
Se irc, se egyeb chat. Emilt irhatsz, de ne legyen tobb, mint tiz soros :D
etniez kukac frimel pont hú -
#3988 jaja xar egy missio az .P
-
#3987 Na erre nem gondoltam. Ha hazamegyek kipróbálomKösz. -
#3986 Nememlékszem rá hogy lettem volna benne klánban masszívan...:) -
#3985 minden nap nézem gcw-t, de nincs még -
VO101 tvr #3984 Sajna csak Miniimage van, de a hozzá való Serial szám nincs. Ezért mikor kéri a Serial-t elakad a dolog... -
#3983 köszi