Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb fogós, ravasz kérdés. Tudom már volz róla szó, de nem találom. A fedélzeten lévõ torp-kat, hogy lehet becuppantani? Annyira emlékszem, hogy felszín, és ürgék a toronyba, fedélzetre???. És asztán?
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
2005. márc. 26. 19:46 | Privát | Galéria | Válasz | #1503
Akit érdekel a durvább idõgyorsítás, az ne a játék mappájában lévõ main.cfg-t buherálja, hanem ami a dokumentumokban van.

Ha esetleg valaki megmondaná - aki tudja -, mondjuk fél perces begépeléssel, már rég nem lenne téma.
Nehéznek nem nehéz, csak idõigényes, és ami a legnagyobb baj, hogy eredménytelen.
Prsze ha sasszemmel meg lehet találni a hozzászólások között, akkor segíthetsz Te is.
Nincs más dolgod mint legörgetni a lap aljára és beírni hogy idõgyorsítás és máris kidob 1 csomó hozzászólást<#felkialtas>#felkialtas> Pl: #1503 . Ugye nem is olyan nehéz.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Az idõgyorsításról szeretnék kérdezni.Nálam max. 32x-re lehet gyorsítani pedig a configomban 1024 van. Ill. most már 2048.Szóval miért is nem mûködik ez a dolog?!Természetesen visszaolvasgattam és láttam hogy másnál is probléma ez.Van erre már megoldás?
Elõre is kösz....
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Segítsetek pls nem értek vmit. A térképen mikor felfedezek 1 hajot annak van 1 bizonyos színe( kék, zöld, piros). Honnan tudom megállapitani melyik neutrál melyik allied és melyik ellenséges?
Thx a helpet
Én eddig minden hajot leöltem lehet hogy nem kellett volna
Mitõl lesz a szép zöld hajócskám piros? Azt gondoltam, hogy a mélységtõl, de a felszínen is bepirosodott. Talán akkor, ha észlelteka hadihajók? Mintha ezt tapasztaltam volna.
A szonárt akkor használd, ha már minden mást tudsz. Az elején nem olyan fontos. Az embereket meg elosztja szépen a gép, ha a megfelelõ beállító-ikonra kattintassz. "subm course" "surface course" és társai.