Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

illetve még egy kérdés, ha járõrözésre mentek ti kilövitek a neutral hajókat is? ennek lesz vmi következménye késöbb??

Jah és asaszem elég peches vagyok, már 2 😊 járõrözést nyomtam végig, de hajóval nem találkoztam egyel sem, ill ha jelölte is a térkép, olyan messze voltam tõle, hogy mire odaértem eltûnt😞(
a tutorial módban is jelöli az elsüllyesztett hajókat-bár ugye ez csak beállítás kéérdése.)))

Nos nekem viszont lenne egy kérdésem... nekem még nem egészen világos ez a torpedózás. pl. megy egy merchant 2 csomóval és ráküldök 2 torpedót, meglátja felgyorsít 4 csomóra, és a torpedók szépen elmennek mögötte.( ha meg beleszámítom hogy felgyorsít akkor meg rendszerint elmegy a torpedo elötte, szóval teljes káosz😞
Ti hogy lövitek be a pontos sebességet? ja és mégis mit jelent az a zöld nyíil a periszkópban, ami a célkereszt közepén van ha lokkolok?
Nnna sikerült. Elsõre végignyomtam a torpedóst, és a konvojosat. Most már kezdhetem a kariert.
Úgy látom, hogy általánosságban jónak tûnik az a taktika, hogy elõször a gyorsabb hajókkal végezni/megbénitani, és utánna nyugodtan lehet mazsolázni.
Olvastam arról a bugról, hogy a konvoj-gyak. küldetésben egymást lövik a védõk. Nos ez nálam is bekövetkezett. Ki is nyírták egymást. Kár, hogy ezt nem a pálya elején tették, mert akkor könnyebb dolgom lett volna.. 😄

hatamoto
Akkor bocsánat! Ha nincs roncs ikon akkor lehet, hogy tényleg elúszott! <#vigyor3> Bár nem tudom a tutorialban vannak e ezek az ikonok, de valószínûleg vannak. <#vigyor5>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Látod ez könnyen elõfordulhatott. Kár, hogy nem néztem vissza.... Nem, mégsem, mert nem jelezte a helyét az roncs-ikon. Mindegy, kezdem elõlrõl. 😄

Zogu
Úgy látom vagyunk páran akik agyra gyúrtak egykor.<#nevetes2>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

hatamoto
Ugye, ha a doktorok összefutnak! <#nyes>

dr Kotász
Üdv a fórumozók táborában <#wave>
hatamoto
Az nem lehet, hogy elsüllyedt? <#vigyor3> Van úgy, hogy egy találat nem töri ketté és csak órák múlva süllyed el szerencsétlen!

Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot az elsõ betûtõl, az utolsóig. Nagyon hasznos volt, sokat tanultam tõletek.
Nekem is nagyon tetszik a játék. Sajnos elakadtam a tutorial torpedó résznél. Egy kicsit maximalista vagyok, és szeretném 100%-ig teljesíteni a feladatokat, de 4-nél több hajót nem tudok elsûllyeszteni, mert mire végeznék, az utolsó mindíg meglép. Egyszerûen eltûnik a térképrõl. Egyszer, már a tenyeremet dörzsölve figyeltem az utolsó másodperceket, hogy a torpi célbataláljon, egyszer csak husss..., és a hajó eltûnt. Taktikát váltottam. Ha nem süllyedt el elsõre, általában megbénult. Gondolom elintézem a többit, és visszajövök bevégezni. De mire visszaértem, megint csak hült helye.
Nagyon bejön nekem az alálövéses technika. Tényleg jó módszer, és a tutorialban jó ezt gyakorolni. Nincsennek lepattanó torpedók. Ált. 90 %-os.
Nna pihenés képpen megyek egy kicsit Call of Duty-zni

Zogu
Ja ja! Én a múltkor 1-el durrantottam bele a betonmólóba. Na 1%-os lett a "hull" azonnal. Az emberek kiabáltak, hogy "sérülést szenvedtünk" "ömlik be a víz" de azért bebénáztam még vele a dokkba. Nagyon meleg volt, prdig vittem haza 1700 "hírnevet".

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Papirzacsi
Na parázzatok már Lorient miatt. Egyszer kihajózol onnan, megnézed, hogy vannak a fordulópontok, megjegyzed, és legközeleb már szemre be tudod jelölni a fordulópontokat. Valamenyik CFG-ben meg átírod, hogy mennyi legyen a minimális idõgyorsítás földközelségben, és máris meg van oldva a probléma.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Goliath
Én is kivagyok ettõl a kijutásos szenvedéstõl, pedig már belõttem a térképen, hogy hogy kanyarodjon és em kell manuál szívni.
Nem értem miért nem enged gyorsítani, ha pl a sima betonfalnak neki tudom vinni 256x-ban is.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

hatamoto
A Kriegsmarine - Teil 1 és Teil 2 nagyon jó!

Pluskast
Rakjál be a gramofon könyvtárba pár zenét és hallgasd menet közben. Úgy gyorsabban telik az idõ.<#idiota><#eplus2>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

TJHooker
Én azt utálom, hogy a kikötõbõl való kijutás szinte tovább tart, mint maga az egész küldetés. Itt van ez a Lorient, kész labiriuntus. Nem lehet ezt vhogy átugrani, mert kész agyrém amikor már az idõt se engedi gyorsítani..

Zogu
Ja. Közben meg százezer év amíg újra odaérsz a tetthelyre. Még így is (2048-al) egy örökkévalóság. De hát ez egy ilyen játék. Nem baj azért én <#love11>-em.

hatamoto
Itt is van! <#awink> Küldetés elõtt és után. <#vigyor3>

Zogu
Na ez az amit rendszeresen elfelejtek. Kimenteni az állásokat. Az inteligensebb játékokban "szok lenni" autosave, a hülyébbek kedvéért.<#whatever>

hatamoto
Nekem volt olyan, hogy egy konvojt õrzõ rombolót akartam kiiktatni és a ráküldött 4 torpedóból 4 robbant fel 800 méteren! Nem hittem el, visszatöltöttem és az elsõ elvitte!

Zogu
Na ez nem semmi "inteligencia", mármint ami a játéknak van. Három torpedóm maradt a végére. Találkoztam egy C2-vel. Az elsõ szétvitte a hajócsavart. A cucc megállt. Ötszáz méterrõl pont 90 fokban álltam rá. A második torpedó lepattant. A harmadik a hajó elõtt 3 méter 42 cm-el felrobbant. Én meg közvetlen utána. Ez egy szemét. Hát nem?<#szomoru2><#gonosz2>

igen
hatamoto
Már ha nekem szólt az igened, ment P-be!

igen
hatamoto
Érdekel valakit: WWII n**i marchmusik a gramofonba?

Zogu
Miért keresed és miért pont azt?<#vigyor2>

Goaulds
Még továbbra sem találom a Casual targeting-et!!
Valaki tudna ebben segiteni...vagy csak ilyen láma vagyok....<#falbav>

Jaffa Kree!

hatamoto
Úgy néz ki én minden sz*rból kikapok mert a torpedóim rendszeresen eltûnnek. Mégpedig úgy, hogy a feladat elõtt beállítom, melyik tárololóban miféle torpedó legyen, kifutok a nyílt vízre majd elmentem az állást. Ha ezt az állást visszatöltöm minden torpedó az a szutyok habzós fajta lesz! <#wilting>

hatamoto
Vagy az angyal az orron-ra! <#awink><#vigyor3><#vigyor3>

Íme egy pontos találat eredménye 😄
Zsolo007
Keress rá a gyroszög szóra és megtudod!

Goaulds
Hogy jön elõ a kritikus találati képernyõ??Mert a videóban van...
Próbáltam már 50 m- 5000m ig de nem volt sehol sem ahogy a periszkóppal nézem az áldozatomat, vagy az UZO val....
Valaki tud ebben segiteni??

Jaffa Kree!

VéNY Robi
Az komoly, nekem még nem tûnt el torpedóm.<#nemtudom>

Aguinaga
Hát ez nagyon fasza..
Gondoltam, én is kipróbálom ezt az akusztikus rávezetésû torpedót, vettem is egy egész darabot, valami kemény 500 renown pontomba fájt.
Kifutok õrjáratra, ráadásul tök jó közeli célterületre, egy small merchant-tal találkozok menet közben, mondom erre nem pazarolom el a drága mûszert, és szétágyúztam. Közben megjelent pár Sunderland (miközben a hajóval foglalatoskodtam), kettõt leszedtünk, egy viszont ripityára bombázta a deck gun-t, meg pár fontos rendszert az orrban (hull integrity 36%-ra esett, lemerüléskor rögtön tört be a víz), mindegy, nagy nehezen lelõttem a harmadikat is, de utána mehettem haza, annyira rosszul álltam.
Aztán jött a meglepi, egyrészt kaptam egy silver cross-t erre a "teljesítményre", másrészt eltünt a drága pénzért megvett önirányítós torpedóm <#wow1>
Mi ez, valami bug ? (Ráadásul szépen végighajókáztam a hazai kikötõig, és beálltam a dokkba is)

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Zogu
Tiszta amcsi!
Akoor ennyivel is okosabb vagyok.
Na jó éjszakát!<#oooo>

Zogu
No ezt még gyakorolni kell. Holnap.
Egyébként ez jött vissza:
<a href="http://www.kepfeltoltes.hu/050402/SH3-1.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/050402/SH3-1.jpg</a>

Zogu
No O.K. Próba a béna torpedósokról.

Töldsd fel vmilyen tárhelyre pl www.kepfeltoltes.hu és linkeld be.
Zogu
Biztos sikerülni fog, mert már tudom, hogy hol volt a bibi. A fedélzetet erõltettem, mert v.-ki azt írta. De torp-szoba az üres maradt. Köszi.

Más: képet csak web-tárhelyrõl tudok berakni? Ha nekem olyan nincs akkor kampó??

ezzel a részletes leírással sikerült megcsinálnod Zogu?
Pedig tökegyszerû. Embereket teszel az orrtorpedó-szobába,vagy a faroktorpedó szobába. Ezután ha kilõsz egy vetõcsõt,automatikusan elkezdik újratölteni. Több csõ esetén a kilövés sorrendjében töltik újra õket. Ha i-vel felhozod a lõszerképernyõt,ér ráviszed az egeret a torpira,kiírja,mennyi idõ még a betöltés. Ennyi. Egy torpedótöltés még tökéletes töltõszemélyzet esetén is kb.8-10 perc. Inkább 10. Ha kiürülnek a tartaléktorpedók, akkor a külsõ torpedókat úgy tudod betölteni,hogy a felszínre emelkedsz,majd a lõszerképernyõn(i-gomb)áthúzod a torpit a vetõcsõbe. Ennyi. Nem kell embereket a toronybarakosgatni. A külsõ torpedót egy óra alatt töltik be a helyére. Ha hátrafelé néz a külsõs torpedó,akkor azt csak a farokvetõcsõbe lehet betölteni,elõre nem. Úgyanígy elõrenézõ külsõs torpedót nem lehet a farokvetõcsõbe tölteni sem. Farokcsõ töltése esetén értelemszerûen a farokba kell küldeni az embereket.

VéNY Robi
Képek pass. A torpik nekem se midíg akarnak bemenni.

Miért,túszmentést akarsz? <#wink>
Viccen kívül, tényleg ebbõl állt a tengeralattjáró-kapitány élete.
Õrjáratok õrjáratok után. Õrjárat után néhány napos kimenõ,amíg feltöltik a hajót és kijavítják a hibákat/sérüléseket.
Két dolog van,ami hiányzik a karrier módból.Az ellátó-tengeralattjáróval való randevú(ezt állítólag majd egy késõbbi patchben rakják be), és a farkasfalka taktika,azaz több,egymással és a fõhadiszállással rádión kommunikáló tengeralattjáró összehangolt harctevékenysége adott cél érdekében,mondjuk egy konvoj megtámadásában.

Zogu
Valamit nem csinálok jól. Hogy csináljam, hogy be tudjam a képet rakni? Mindegy, nem töltik a torpedókat.

Zogu
Mintha akép nem került volna be.

Zogu
Szóval mentem a berakási kísérlet után vagy egy fél napot. Utána megnéztem:

VéNY Robi
Nem pattan egybõl od, hanem elkezd "fogyni" és ha ráviszed az egeret akkor kiírja hogy mennyi idõ mulva fogja betölteni.

Zogu
Sajnos nem teszi. Visszapattan a helyére (fedélzet) mihelyt elengedem. Pedig a torony tele ürgével, még tor-tisztet is tettem fel.

Lacc
A fedélzeten törpök vannak?
VéNY Robi
Csak annyit kell csinálni hogy az egérrel behúzod a tartalékok közé és utána kiírja hogy mennyi idõ múlva kerül oda azt utána már töltik is befelé a srácok