Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah és asaszem elég peches vagyok, már 2 😊 járõrözést nyomtam végig, de hajóval nem találkoztam egyel sem, ill ha jelölte is a térkép, olyan messze voltam tõle, hogy mire odaértem eltûnt😞(
Nos nekem viszont lenne egy kérdésem... nekem még nem egészen világos ez a torpedózás. pl. megy egy merchant 2 csomóval és ráküldök 2 torpedót, meglátja felgyorsít 4 csomóra, és a torpedók szépen elmennek mögötte.( ha meg beleszámítom hogy felgyorsít akkor meg rendszerint elmegy a torpedo elötte, szóval teljes káosz😞
Ti hogy lövitek be a pontos sebességet? ja és mégis mit jelent az a zöld nyíil a periszkópban, ami a célkereszt közepén van ha lokkolok?
Úgy látom, hogy általánosságban jónak tûnik az a taktika, hogy elõször a gyorsabb hajókkal végezni/megbénitani, és utánna nyugodtan lehet mazsolázni.
Olvastam arról a bugról, hogy a konvoj-gyak. küldetésben egymást lövik a védõk. Nos ez nálam is bekövetkezett. Ki is nyírták egymást. Kár, hogy ezt nem a pálya elején tették, mert akkor könnyebb dolgom lett volna.. 😄
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Végigolvastam a fórumot az elsõ betûtõl, az utolsóig. Nagyon hasznos volt, sokat tanultam tõletek.
Nekem is nagyon tetszik a játék. Sajnos elakadtam a tutorial torpedó résznél. Egy kicsit maximalista vagyok, és szeretném 100%-ig teljesíteni a feladatokat, de 4-nél több hajót nem tudok elsûllyeszteni, mert mire végeznék, az utolsó mindíg meglép. Egyszerûen eltûnik a térképrõl. Egyszer, már a tenyeremet dörzsölve figyeltem az utolsó másodperceket, hogy a torpi célbataláljon, egyszer csak husss..., és a hajó eltûnt. Taktikát váltottam. Ha nem süllyedt el elsõre, általában megbénult. Gondolom elintézem a többit, és visszajövök bevégezni. De mire visszaértem, megint csak hült helye.
Nagyon bejön nekem az alálövéses technika. Tényleg jó módszer, és a tutorialban jó ezt gyakorolni. Nincsennek lepattanó torpedók. Ált. 90 %-os.
Nna pihenés képpen megyek egy kicsit Call of Duty-zni
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem értem miért nem enged gyorsítani, ha pl a sima betonfalnak neki tudom vinni 256x-ban is.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Valaki tudna ebben segiteni...vagy csak ilyen láma vagyok....<#falbav>#falbav>
Jaffa Kree!

Próbáltam már 50 m- 5000m ig de nem volt sehol sem ahogy a periszkóppal nézem az áldozatomat, vagy az UZO val....
Valaki tud ebben segiteni??
Jaffa Kree!
Gondoltam, én is kipróbálom ezt az akusztikus rávezetésû torpedót, vettem is egy egész darabot, valami kemény 500 renown pontomba fájt.
Kifutok õrjáratra, ráadásul tök jó közeli célterületre, egy small merchant-tal találkozok menet közben, mondom erre nem pazarolom el a drága mûszert, és szétágyúztam. Közben megjelent pár Sunderland (miközben a hajóval foglalatoskodtam), kettõt leszedtünk, egy viszont ripityára bombázta a deck gun-t, meg pár fontos rendszert az orrban (hull integrity 36%-ra esett, lemerüléskor rögtön tört be a víz), mindegy, nagy nehezen lelõttem a harmadikat is, de utána mehettem haza, annyira rosszul álltam.
Aztán jött a meglepi, egyrészt kaptam egy silver cross-t erre a "teljesítményre", másrészt eltünt a drága pénzért megvett önirányítós torpedóm <#wow1>#wow1>
Mi ez, valami bug ? (Ráadásul szépen végighajókáztam a hazai kikötõig, és beálltam a dokkba is)
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Akoor ennyivel is okosabb vagyok.
Na jó éjszakát!<#oooo>#oooo>
Egyébként ez jött vissza:
<a href="http://www.kepfeltoltes.hu/050402/SH3-1.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/050402/SH3-1.jpg</a>

Más: képet csak web-tárhelyrõl tudok berakni? Ha nekem olyan nincs akkor kampó??
Viccen kívül, tényleg ebbõl állt a tengeralattjáró-kapitány élete.
Õrjáratok õrjáratok után. Õrjárat után néhány napos kimenõ,amíg feltöltik a hajót és kijavítják a hibákat/sérüléseket.
Két dolog van,ami hiányzik a karrier módból.Az ellátó-tengeralattjáróval való randevú(ezt állítólag majd egy késõbbi patchben rakják be), és a farkasfalka taktika,azaz több,egymással és a fõhadiszállással rádión kommunikáló tengeralattjáró összehangolt harctevékenysége adott cél érdekében,mondjuk egy konvoj megtámadásában.