11357
-
#4062 Talaltam ket akkora bugot, hogy ihaj.
1: megvettem az XXI-t 30.000 hirnevert. Utana visszatoltottem az elozo mentest (kuldetes utan, bazison). Meghagyta az XXI-t es visszaadta a 30.000 renownt.
2: Ha legalabb ket vetocsovet tarazol be, kikapcsolod az automata betoltest, amelyiket nem kezdtek el betolteni probald meg visszahuzni a tarolokba. Nem engedi, de betarazza a torpedot, azonnal kiloheto.
Ezek azert eleg komoly hibak szerintem -
#4061 Igen, az ellenseget hozzaadja, a semlegest meg levonja :D -
#4060 Azert jobb 1024mb 333Mhz, mint 512mb 400Mhz. Igaz, hogy 333Mhz-n fog menni, de lesz hova pakolnia a cuccot es nem a vinyorol kell berangatnia jatek kozben (a szaggatas mindig ebbol van) -
#4059 Elvileg be lehet szerelni csak nem sok értelme van mert a lassabbiksebességével fog menni a memória. Bár jó lenne tudni milyen procid van, mert hiába veszel 2 400-as modult ha az FSB nem elég magas, az meg a procitól függ.....
Úgyhogy lehet párba rakni 333-at meg 400-at de nem sok értelme van.
És a 9200 gyenge. Sőt nemvagyok benne biztos hogy van benne shader, (általában alsókategóriában nem szokott lenni) viszoint ha van is akkor olyan eszméletlenül lassú lesz hogy.......Lévén nagykiterjedésű vizet kell shaderrel renderelnie, a 9200-ba meg ha van shader akkor nem lehet több 2 futószalagnál........szal ajánlatos videókarit cserélni :)
Ha eredetit veszel DVD meghajtó nélkül nem fog menni. -
#4058 A 9200 lehet a kritikus pont. Nem tudom milyen a memoriad, a 333-ok es a 400-ok mennek tutira parba. -
#4057 A warez megy dvd nélkül +csak emu kell hozzá (alkohol, daemon tools stb. stb.)
...be... -
Byers #4056 Lenne egy config kérdésem.
Mi az esélye hogy egy (2.6, 512MB, ati 9200) -on szerény grafikával türhető sebességet produkál a game?
Ja! És hajlandó DVD nélkül is futni vagy minden indításkor kéri?
Mert DVD-m még nincs.
És 1db abszolút laikus kérdés a végére:
A memoriánál megadnak valamien adatot Mhz-ben. Namármost ha a 2 modulnak (512+512) kulönbözö ez az értéke attól még beszerelhetem a gépbe??? -
#4055 Hogy lehet a célpontoknak különböző részeire célozni a torpedókkal? Mert nekem mindig a hajócsavar - hátsó részt lőnné alapból a progi, csak az segít ha célpont sebességét korrigálom kicsit gyorsabbra. Van valami más megoldás is? ja még annyi, hogy hol kell a torpedók merülésének m -beállítani? Előre is thx.
Magyarításhoz nagy riszkpekt, halkan megjegyzem nekünk már a 90% fordítás is álom lenne, ha kiadnád, mint beta test 0.9 vagy hasonló ;) szal :D kérjük, köszi :D -
#4054 én kb 2 hetet tudtam várni!
most kezdem kiismerni, hogy mi micsoda a hajón.
elsö küldi: két V&W rombolót küldtem a hullámokba! -
Gipsz75 #4053 Irigyellek benneteket. Sajna nekem nincs pénzem a bolti verzióra, így várom a "normális" törés megjelenését:( Addíg is folyamatosan olvasom a fórumot, és fájdítom a szívemet:) Mindenkinek jó merülést, és eredményes vadászatot:) -
#4052 Magyaritas ott tart perpill, hogy a kb 4700 sorbol mar 4200 le van forditva. Van par igen nehez kifejezes, sztem a vegen lesz megint brainstorming :) -
#4051 Ja, nekem XXI van mar :) Viz alatt 17 csomo, eleg jol lehet vele taktikazni. -
#4050 Hatulrol erkeztem (ami pedig nem szokasom). A Hunterek negyszoget alkottak, egy meg az anyahajo korul cirkalt. Eszak-keletrol kozelitettem a felszinen, hogy meglasson a a hatso ket rombolo. Meg is lattak, lemerultem periszkopra, kidugtam a a csovet, hogy lassak, merre vagyok. A messzebbrol erkezo nem akart eszrevenni, ezert kidugtam a snorkelt is. Motorokat leallitottam, bealltam ugy, hogy az elsonek erkezo 0-nal legyen. Megvartam, amig lelassit 30 csomorol (kb 1000 m) 12-re. Ekkor elengedtem az elso Zaunkoniget (kb 700-rol), nem is fordult, elkuldte a levesbe az elso rombolot. Maximalis sebesseggel hatra, kozben fordulas, hogy a masikkal is eljatszam. Ezt nem talalta el a Zaukonig elsore, utanafordult es kicsinalta. Lehuztam periszkopot es snorkelt, merules 100 m-re, max sebesseg elore es egy sarlo iranyt felvele kikerultem a tavolrol erkezo 3 rombolot. Kozben kidobta 2 deploy decoyt, es amikor kozel ert az egyik rombolo, valtottam osonasra. A 3 romoblo meg ott hajigalta a melysegi bombakat a zavarokra, 1000 m-re eltavolodtam toluk, teljes gaz, periszkopra fel. ÉNY utana DNY es oldalaba kerultem az anyahajonak. Sortuzre allitottam, 3 torpedot engedtem el 500 meterrol. Utobb kiderult, hogy kar volt, az elso felrobbantotta (ez azert meglepo volt). Ekkor elindultak felem a hunterek, ujra eljatszottam a fenti muveletet, csak most nem sarlo, hanem eszakra egyenesen osonas a vegen. :)
Az elso rombolo:
Az atvert rombolokbol ketto (harmadik nem fert ra a kod miatt :()
A fofogas (latszik a fele tarto foloslegesen kilott FAT I)
Es amikor becsapodik:
-
#4049 ok , kösz majd szolj ha készen van a madzsarítás .)
/egy tipp: a faq ba a "térkép" menu pont alá belehetne rakni a "legérdekesebb" képeket ... ! nem ? / -
#4048 Renown szempontjából van különbség a semleges és ellenséges hajó közt ? -
VO101 tvr #4047 Hogyan lehet 3 rombolót egyszerre átverni? A felszínen teljes sebességgel kellett megelözzed a tüzelöpozícióhoz. Hogy sikerült úgy összehozni, hogy ne kapjanak el? -
#4046 Elkaptam egy ilyet most (vegre, mar 3 passanger megvolt, ilyen meg nem)
Nehez volt hozzaferni, mert 5 Hunt III vedte, kettot leszedtem, harmat atvertem. Eleg gazos volt, mert 12 csomoval haladt, en meg hatulrol kozelitettem, mire melle kerulte tuzelo szogben, eleg maceras volt a rombolok miatt (cirka 1 oras taktikazas volt)
Magyaritas nagyon jol all, kb 90%, eppen a hibakat javitom rajta. -
#4045 király a faq , magyarítá van már? -
#4044 Most valami nyerőszériám vanAz egész mostani járőröm alatt nem volt vihar, egyszer köd, úgy fél órára, a c3asok sorban jönnek, mindhaz van időm helyezkedni, és egy lövéssel kinyírni, szembejövő konvoj, benne 3 t3as Szerintem a következőnél majd visszakapomA silent 4 et bele lehet majd installálni ebbe aképpen mint mondjuk az il2 FB be a PF-et? Remélem lesz benne japi tengó is egy olyan nagy furcsát repülőkkel kipróbálnék -
#4043 itt találsz pár hasznos infót, amivel bőveíteni lehet, de gondolom ismered -
#4042 alakul :) -
#4041 Egyre jobb! gratula, csak így tovább! -
pasa #4040 bocsi az elöbb elirtam, az akadálymentes bejárat csak 0,5-1 km széles -
pasa #4039 délről megközelitve, középen van egy 2-3 km széles bejáró -
Jó lesz! -
#4037 -
GarET #4036 lenne mit csiszolni az ai-n.) -
GarET #4035 jah és ha már AF 59-hez küldtek bekkukkantottam az ellenséges kikötőbe és lenyomtam pár ultit a helyi srácokkal, tökre örültek nekem.))
és az ellenséges kikötő kívülről-norvégiánál!
az hagyán hogy üres a kkötő, de még a nincs is riasó, semmi hogy német tengo a dokban forcs.) -
GarET #4034 hehe néha komolyan nem értem ezt a játékot.) egy ilyen
azt írja hogy nem lehet a deck gunt használni, mert vuhar van LoL!!!:/// -
#4033 Alakul a FAQ, velemenyezzetek:
http://etnies.muskatli.hu/sh/ -
GarET #4032 érdekes egy háló!! -
Hengelhoffer #4031 Én nem értem. Ennyire nem lehetett tökkelütött a parancsnokság. Brestből elküldenek járőrözni, majdnem a déli sarkra. Nem volt pár ezer mérföldel közelebbi bázis? Pl. Lorien. -
Lupis #4030 Nálam ugyan ez volt ,csak a textúrák nem voltak meg a hálóhoz és úgy nézett ki mintha a semmin felakadna a subom :I -
Hengelhoffer #4029 Egy acélháló kifeszítve a víz alatt -
Hengelhoffer #4028 valakit felriaszthattam, mert jött ez..
De jók voltak a tűzérek.
-
HUmanHunter #4027 miaszarez? :D -
Hengelhoffer #4026 Ebbe rongyoltam bele 3 csomóval Scapa Flow-nál. Remélem kivehető.
-
#4025 Folyamatban van, meg nincs kesz! :) -
#4024 helo ! neked hogyhogy magyarul irja ? van mar magyaritas vagy mi ? -
#4023 Sziasztok! Szoktatok neten játszani Silent Hunterrel?