11357
  • [NST]Cifu
    Azt hiszem a moráljukon javít.
  • Papirzacsi
    Fasza!
    Bár sztem a csomót(kts) mint mértékegységet nem kéne lefordítani és CS-vel jelölni. A szekundumot se fordítjuk le, és jelüljök m-mel. Szóval sztem maradhatna kts.
  • dr Kotász
    Sikeres küldetés után háromféle dolgot lehet szétosztani a legénységnek: promotion, medal, qualification. Az első és az utolsó hatása világos, de a medálok osztogatása milyen hatással jár a legénységre? Azon kívül, hogy az infólapjukon megjelenik.
  • gabber_saviola
    hát nem érzem, de nem tudom hogy miért neked kell eldönteni .....
    na mind1
  • lipovics
    Ha nem erzed, nem nyitok vitat.
    Ha minden jol megy, akar holnap este kiadunk egy magyaritast, ami azert nehol pontositasra fog szorulni, mert ugye 4700 szoveget forditottunk le, es lehetnek benne felreforditasok, esetleg egyeb hibak. Hogy fokozzam a varakozast, berrakom egy kepet, amin azert mar latszik, hogy mennyit haladtunk.
  • gabber_saviola
    beszólásommal???????????
  • GarET
    MÉG MINDIG FAQ!!!
  • lipovics
    Azert irja kedves baratom, mert van ugye egy topic. Itt rengeteg info elhangzik. EZert osszegyujtjuk oket, rendszerezzuk es felrakjuk valahova, hogy a kesobb jovoknek (pl te) ne kelljen kerdezni, csak atfutni.
    Na, pirossal szerepel a kiiras fent. Van ott egy ilyen mondtad, hogy "ELŐBB olvad el, UTÁNA kerdezz itt!"
    Probald ertelmezni a mondatot.
    Nah. Ott van egy ilyen bekezdes:

"Kérdés: Van-e már magyarosítás a játékhoz?

Válasz: Jelenleg (2005.05.06) még nincs magyarosítás (75%-nál tart), de folyamatban van. Amint lesz ki fog kerülni a www.magyaritasok.hu –ra."

Probald osszerakni a kettot, majd vesd ossze a beszolasaiddal az eredmenyt. Remelem erted, mire gondolok.
  • Kandurex
    heeelp! :(
  • gabber_saviola
    akkor miért irod hogy a faqban? (ha nincs is ott)
  • gabber_saviola
    én meg voltam akkora paraszt hogy majdnem csináltam neked egy logot ....
  • ChevyG #4091
    www.magyarositások.hu

de még nincs kész
  • ChevyG #4090
    LOL
    itt a link:http://etnies.muskatli.hu/sh/index.html

topik föcim, pirossal a kép alatt:"Magyar Silent Hunter III FAQ. Előbb olvasd el, utána kérdezz itt!"
  • Tuvok #4089
    Ehh :)
  • gabber_saviola
    köszönöm szépen! végre egy normális ember a topikban :D
  • Tuvok #4087
    Most készül .
  • gabber_saviola
    nah akkor valaki az értelmesebb fajtábol válaszolna, merre van a gáméhoz magyarítás?
  • Tuvok #4085
    Egy játék nem arról szól .
  • gabber_saviola
    nehogy dobjál egy liket , mert meg fogsz szakadni ..........
  • ChevyG #4083
    faq-ba
  • gabber_saviola
    halihó sziasztok!

honnét tudok magyarítást letölteni?
  • [NST]Cifu
    Miért nem? A jelentések kiterjednek arra is, hogy hol nem érdemes keresgélni. Ha meglátsz az adott körzet közelében egy nagy konvojt, akkor valószinüleg az lesz az, ilyenkor felesleges az időt pazarolni, és keresel valódi célokat.
  • datango
    köszi fijuk a tippet , alkalmazom majd ..! :)
  • Tuvok #4079
    Szvsz ha bármilyen szankció érhetne semleges hajók elsüllyesztésével, akkor nem küldenének ilyet :

• [NST]Cifu
    Akkor nem nyert....
  • [NST]Cifu
    Ha már észvettek, akkor oly mindegy, lévén aktív szonárral keresnek (az a bizonyos jól hallható 'ping'). Az elől nem tudsz elbújni, marad az elmenekülés, merülj le 100-150 méter mélyre (tengótípustól függően) lassan, 3 csomóval araszolj el minél messzebb, és ha van decoy-od (asszem 1943-ban jelenik meg), akkor dobáld szépen lassan ki. Ja, és közben imádkozz...
  • GarET
    természtesen ne a mélyvizi bombákba manőerezz:)
  • GarET
    okosan deploy decoy, és állandó manőverezés!
  • GarET
    én úgytom hogy a realisztilusság növeléséért, nem jár több renown, ez is a baj!!!
  • datango
    amugy hogy lehet "eltunni" 170m es vizben ha felettem 5 cirkalo ... teljes csend , motor all es megis latnak... ? tipp?
  • datango
    mind1 az csak legyen már magyar szöveg :D
  • Piedon
    Lehet, hogy semmit nem érnél el vele ha "kiadná" a 0.90-es magyarítást mert még igazítani kell, hogy kiférjenek a szövegek mert nagyon sok helyen az eredeti szöveg rövidebb volt, így a pozicíójukat is módosítani kell.
  • Tuvok #4070
    ~ 60 %
  • [NST]Cifu
    Érdekes.... Milyen realitás mellett játszol? Lehet, hogy az is befolyásolja a pontokat?
    Nálam csak a külső nézet van be-, illetve a torpedók kézi beállítása van kikapcsolva, minden egyébb realisztikusra van rakva.
  • Tuvok #4068
    136e
    Szinte kizárólag tankerek, esetleg pár C3, de semlegesre soha nem szoktam lövöldözni, csak most az utolsó küldiben kellett a pont az új hajóra .
  • [NST]Cifu
    126e BRT, de milyen hajók? Ha semlegeseket lősz ki, akkor Szvsz azért nem jár pont...
  • Tuvok #4066
    De mitől függ, hogy mennyi renown jár ? Mert mentem már haza 136ezer brt-val és nem kaptam 2000-nél többet .
  • [NST]Cifu
    Ha kimész, és nem is lősz ki senkit, akkor is kapsz renown pontot, tehát az az 1000 pont nem túl sok... Én 2-4 kisebb ellenséges hajóért (Small Merchant, Small Tanker) kaptam 2000-2500 pontot...
  • Tuvok #4064
    GCW-n van az alaphoz (1.0) nodvd cucc ...
  • Tuvok #4063
    Levonni ?? Azt azért nem, egyik küldetésem alatt csak semleges hajókat lőttem ki (T3, 2 x T2 és Pass . Liner), és több lett kb . ezer ponttal . Maximum kevesebbet ad hozzá .