Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zogu
Sziasztok!<#integet2>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

hatamoto
Dojcsák Dánielt kérdezd itt: [email protected] a téma SH3 legyen! <#vigyor3>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Alábbi idézet SG játékbemutatóból van.

A Silent Hunter III-ban a játékos kipróbálhatja mind a két oldalt, mind szövetségesként, mind tengelyhatalomként meg kell majd birkóznia a feladatokkal.
Mi a bánatot jelent ez?????????<#wow1><#felkialtas><#conf><#csodalk>
Hogyan lehet valaki szövetséges?????

hatamoto
Akinek új a téma!!!

Nekem eddig sem volt ilyen gondom.A két hajó tényleg még mindig lövi egymást, de eléggé keresnek engem is.Gyõztem eljönni a közelükbõl.Viszont szerintem szebbek a robbanások.Több tapasztalatom csak késõbb lesz.

hatamoto
Sajnos nem találtam jó minõségû alapanyagot (dpi) és ezért egy kicsit igénytelen a minõség.

Köszönöm! <#vigyor5>

dr Kotász
Kircsi.
dr Kotász
Lássuk!
hatamoto
Összedobtam gyors-gyors egy hátteret magamnak, de gondoltam megosztom itt is!

dr Kotász
Fagyizni nem szoktál?
Még valami. Nálam még mindig szétlövi egymást a két angol hadihajó, az utolsó gyakorlóküldetésen.
1.2-es szerintem nem megy fel a nem eredeti példányra. Leszednihttp://www.silent-hunteriii.com/ innen lehet. Én eddig csak egy c3-as hajó más módon való elsüllyedését és a ubi.com-on, az 1.0 veriókhoz való, nem csatlakozást vettem észre. Nálam nagyon ritkán jött elõ az 1.1-el is a "vízalatt legénység a toronyban " bug. Ezzel az új javítással eddig nem jött elõ. Még annyit vettem észre, hogy az idõszámlálóra állva egérrel, kiírja a helyi és a berlini idõt. Talán még simább az idõgyorsítás, és túl nagy hullámok mintha eltûntek volna.
dr Kotász
Meg tudja mondani egy 1.2-es játékos, hogy elmúlt-e a „víz alatt is kint marad a watch crew” bug?
Sziasztok !! A 1.2-es patch -et fel lehet rakni a nem eredeti játékra is ??? Ha igen honnan lehet leszedni.....és érdemes e egyáltalán?!
Tiszta öröm ez az 1.2-es javítás. Így már nem enged 1.0-ás verziójúhoz csatlakozni az ubi.com-on. Kiírja a kapcsolat felépítésénél, hogy rossz verzió. Az 1.2-hez minden további nélkül lehet csatlakozni. 1.2-es meg alig van.
Új patch?
Kiválló!
Végre vannak aknák és tengeralattjáró elhárító hálók.
Komolyan mondom, az 1.5re már fullos programunk lesz.
Mindenesetre a tendencia jó.

grebber
Tudok csinálni saját ftp-t oda feltudod pakolni.

Next PC upgrade: 2022

Zogu
Na kezdjük elölrõl.
Van két gigányi tárhelyed valahol?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Örül a franc. Én csak srgítenék, ha engedné. <#integet2>

grebber
Mi van mi nincs??Nem értelek mire gondolsz.

hatamoto
Azért nem szép így örülni a más bajának! <#eplus2><#vigyor5><#vigyor3>

Zogu
Mire mit mondj? Van, vagy nincs?

Zogu
Vírus kispofám. Vírus!!!!!<#zavart1><#eplus2><#zavart1><#eplus2>

grebber
De legalább tudnám mitõl nem indul olyan hibaüzeneteket ir ki aminek köze nincs a gamehez,pl valami dwwin.exe hibát okozott és zárjam be a messengert.
Most erre mit mondjak.

Zogu
Van egy tárhelyed valahol (olyan 2 G)?<#eplus2>

hatamoto
Szerintem ennyire nem kell felizgulnod! Igaz még most sem érted de elmagyarázom. Ez egy vicc! Óké? Vicces mondat! Rendben? <#nevetes1><#idiota>
-A letöltött változatnál minden bugzik és most az 1.2-vel (amit csak az eredetisek tudnak használni) egy kis kavarodást okozott a WO-s dolog! És hogy értsd viccesen kinyilvánítottam abbéli örömömet, hogy most jól izgulhatnak akik +vették! Remélem sikerült érthetõvé tennem azt az egy mondatot...

grebber
NEm indul még mindig.
😞 ez csakis velem történhet meg 😞

Zogu
Azért meg kell hagyni csodaszép a grafika! Kénytelen vagyok 1280x1024-ben tolni, mert a TFT-m csak akkor ad igazán jó képet. Sajna akkor meg hát, hogy úgy mondjam néha nem az a zökkenõmentes a mozgás.

Egyébként eredetim van, feltettem egy csomó csilli-villi mod-ot, és a vége az lett, hogy sokszor lefagyott a játék, de annyira hogy csak a reset gomb oldotta meg a problémát.Valószinû a FLOTTILA FINAL miatt hullott szét.Uninstall lett a vége.<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#boxer><#falbav>

Köszi! Én kerestem jéghegyet, de szerintem csak ez lesz amit feltettél.Valószinûleg ezt is kihagyták a játékból.Majd a 4-ben bent lesz.

Oh , szóval az a rész a WO-val oké , de akárhogy rágom , még mindíg nem értem min kéne izgulni ? <#nemtudom>

Persze ha a dolog arról szól , hogy Te milyen vagány vagy mert Te letöltötted a többi hülye meg megvette akkor tényleg mellé nyúltam , de nagyon ... Bízom benne nem az utóbbi . <#fejvakaras>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

hatamoto
Asszem nem értelmezted a hozzászólásomat kellõképpen! <#zavart2> Fuss neki mégeccer. Jó? <#eplus2>

Le van írva :
- angolul hosszan
- angolul röviden kiemelve a választ a kérdésedre
- magyarul röviden

hatamoto
Elnézem itten ezt a javítás okozta felfordulást! <#zavart1> Van-e WO vagy nincs!? Hát ezen izguljon az ki megvette! <#hehe>

Zogu
Valaki jéghegyes képet keresett. Na találtam. Persze nem a játékban, hanem a demó blokkban.

<#buck>
KraZ
Jó megnézem!<#wow1>

MAN T.G.A.

Zogu
Na így már barátságosabb a dolog.<#worship>

aha javítás nálam =damage controll.) itt volt a bibi, szó szerint vettem.) bocs így már értem.
amúgy én is úgy értettem, ezt ki is fejtettem lejebb.)
"5. No weapon officer assist option (a new option in difficulty settings); when this option is checked then the Identify target and Solution to target orders from Weapons officer will be disabled"

Csak 100% real-nál , ki/be kapcsolható ...

Zogu
"Akkor itt valami félre csúszott -mondja a fr. hölgy a barátjának-, mert csokis lett a vége"
Szóvak én úgy értettem, hogy a javítás=(patch) után már csak manuálisan lehet irányozni a torpedót. Vagy nem?

Te nem??😊)
Javításra értettem
Pl: Zsolo007 #1217-es válasza
Zogu
Minek mi köze van hozzá (a fegyverkezelõ tisztnek a torpedókhoz)? Mit mire fel (hát eddig ki csinálta az auto-irányzékot))?

Üdvözlünka forumban!!!<#wave>

Nos szerintem a keresõbe (lap alja) írd be hogy "torpedo, vagy támadás" és minden olyan hozzászólás kijön, ahol ezeket a szavakat laírták
ad2 vidd végig tutorialt vagy vidd végig még1x
ad3 nézd meg a tutorial vodeokat.
Elég bonyolult dokmindenre kell figyelni, de azért itt mindenki megoldotta valahogy több kevesebb sikerrel😊 ha már végképp nem megy ugyse hogyezeket megcsináltad, akkor nézz vissza ide, nátha vki beszi a fáradságot és leírja.
da találsz itt leírást csak nézz körbe jól!!!
Zogu
Tutorial. Részletes, többször ismételhetõ, gyakorolható stb.. stb.. Visszaolvasás. Rengeteg leírás, javaslat, kipróbált dolog.

Mire fel? mi köze van hozzá????? akkor inkább fel kéne vennni egy ezermestert a hajóra-inkább mint WO menjen ez kicseszés, és addig mivan? amíg javít??