11357
-
#4182 ok ok -
Bull #4181 Én azért állitom inpactra mert szerintem az a megbizhatóbb.Ha viharban vadászol a mágneses szinte mindig felrobban a cél előtt.Ha pedig nincs vihar ott a Deck gun! -
#4180 Azt úgy is általánosságban értettem...:) Elsősorban nem neked címezve... -
#4179 A FAQ-ert Etnies erdemli a dicseretet.. tenyleg sokat fejlodott a faq az elso verziokhoz kepest! -
#4178 Zsír..:) A Bismarck-osat még nem néztem, új vagyok a szeren, de határozottan teccik, a FAQ meg nagyon zsír gratula érte...
Rég kötött le játék ennyire..:) -
#4177 Van az a Bismarck-os singli kuldetses..ott volt hogy a ket csatahajot ugy sikerult terelgetnem hogy osszeutokzet es az egyik elsullyedt -
#4176 Én is ugyan így jártam jól lepusztították egymást a görcsök..:) -
Dns5000 #4175 Lehet hogy osszeutkoztek, vagy kilottek egymast. :P
En amikor a traininget csinaltam a hunter distroyer szepen szetlotte a felfegyverzett kereskedot. Azmokor meg egy tanker korul bujocskaztam a distroyerrel, szepen szetlotte a tankert :P kar hogy pont nem jar erte.
-
#4174 magyarítás ?
rádiós és sonárosnál , miket lehet allitani ? -
#4173 nálam a torpi boat-ok szoktak maguktol felrobbani! -
#4172 Legvaloszinubb hogy osszeutkoztek ha te nem lotted ki oket! -
Valandil #4171 Szombaton az AM53-ban portyáztam egyet. Felzavartam egy pár rombolót (1939 vége), és ott csipogtak a bádogteknők a fejem felett. Hallottam pár robbanást, aztán a térképen feltűnt 2 roncs, a rombolók meg sehol. Na most volt másik tj a járőrkörzetemben, vagy önsüllyesztést hajtottak végre? -
#4170 Azért, mert alapból csak az az egy zene van a játékban . -
#4169 A lenyeg hogy el legyen arasztva a vetocso..mert ha maganak kell elarasztani, akkor tuti melle losz az idoveszteseg miatt.
Esetleg lehet azt csinalni hogy full hatra...de ahhoz is ido kell. -
#4168 azért annyira nem! -
#4167 Huhhh..:) Eljátszodtam én is már a szemből magnetic-al támadás gondolatával de eddig nem jött össze...:) Akkor jól kipróbálom ezt is...:)
Viszont Északon AN-es körzet óriás konvoj húz oroszok felé bénán megközelítettem elkapott egy Hunter vihar éjjel... én kepesztek olyan bénán hogy a vak is lát forgolódom a hajók között majd látom hogy a hülye hunter belemegy a C 2-es Cargóba úgy 45fokon csatt robbanások ahogy kell Romboló elkezd tolatni én a seggem mutatom neki torpi ki és báhámmm romoló már megy is lefelé...:) Feeling volt a nagy viharban..:) -
#4166 Hat ha szembefordul es elarasztottam a csoveket akkor meg van esely! Ala kell loni es ahogy vegig megy a torpi alatta berobban magnesesen! 1 rombolo 1 torpi igy!...
De a lenyeg hogy legalabb 500 meter hely legyen..mert mind2-en mentek egymas fele es masodpercek alatt ott van feletted!
(De tobbszor sikerult meg igy elitezni...igaz volt olyan hogy robbanas..elkezdett sullyedni..es majdnem vitt magaval engem is..mert ramcsuszott sullyedes kozben.. en meg ordiitottam a masodtisztell hogy "full portside" :D) -
#4165 Szintén így szopattam be magam.. egyből szembe fordul abból a szögből meg má kicsit nehéz okosnak lenni:) -
#4164 Jaja..nekem is hanyszor volt hogy meglattak a "kondenzcsikot"...es mint aki a sarkon befordul ugy kerultek ki... -
#4163 Hát nekem már nem egy elmenekült, mikor nekiküldtem a gőzös torpit.... :( -
GarET #4162 saját rombolót is,:) -
#4161 én válagatás nélkül lödözök le mindenkit -
#4160 Én kizárólag G7a-t használok rombolók ellen, és mire észreveszik, már nincs idejük cselekedni. Sokszor hallani külső nézetben, hogy lekapják a gáz, vagy ráadják, de olyankor már nem tudnak elmenekülni előle. Rendszeresen besz*pják. -
#4159 Hadihajók ellen akkor is a G-7e a jobb, lévén amíg be nem csapódik, nem veszik észre. ;) -
GarET #4158 úgyvan csak a sebbeséget nem lehet állítani elektromos meghajtásúnál. de én valahogy jobban szeretema a gőz mghajtásút, mert gyarsabb:) -
#4157 NE ezaz...:) Magnetic volt mostmá tuti..:) -
#4156 Gőz és elektromos meghajtású torpedó van. A magnetic az a gyújtást jelenti. Tehát nincs ellentmondás, mindkettő lehet magnetic meg impact is. -
#4155 Nektek működnek a gramofon gombjai? Ha bekapcsolom a zenét, csak a háttérzene szól küldetés közben, hiába nyomkodom a radioman gombjait. Mit csinálok rosszul? -
#4154 Ennyire nem mentem bele... de fastra állítottam akkor lehet hogy nem is magnetic?..:) -
VO101 tvr #4153 A torpedónaszádok, kettö talált meg éjszaka a Csatornán. Nem fújt a szél, gondoltam leágyúzom öket, mondván kicsi hajók, nem kell nekik sok találat... Csak géppuska volt rajtuk, így sok kárt nem tudtak bennem tenni. Egy ember sebesült meg 3-4 perc alatt. Sajna annyira közel jöttek, hogy a legkisebb 500m-es irányzékkal is átlöttem felettük. A 20mm-es gépágyú pedig nem ártott nekik. Néhány perc forgolódás után merülnöm kellett... Távolabb felmerülve azért messziröl, manuál célzással az egyik beleszaladt a 88-asba :-) -
#4152 A G-7e elektromos meghajtású torpedó, a G-7a hagyományos, gőzmeghajtású, abban igazad van, hogy csak a G-7a sebességét lehet állítani, de ennek semmi köze a gyújtószerkezethez. A gyújtószerkezetet a torpedóbeállításnál lehet állítani, van egy kapcsoló, ahol I és M között lehet váltani, az I jelenti az Impact, az M a Magnetic állást. Szóval a kettőnek sok köze nincs egymáshoz... -
GarET #4151 hmm, ezt nem értem, én úgy vettem észre, hogy csak, a sebességet nem lehet álllítani a sárágnál, típus számát nmtom fejből! -
bgabor #4150 Hogyan állítottad fast-ra a torpedó sebességét, amikor a magnetic torpedó (G-7e) sebességét nem lehet állítani? Csak az impactos G-7a sebességét lehet fast-ra állítani, annak viszont a gyújtószerkezetét nem lehet magneticre... -
GarET #4149 Velem tegnap esett AF59-hez rendelnek, fasza odafele kinyírtam egy merchantot és vmi halászhajót, amivel rendesen szívtam:( nh mind1 mmondom ez kevés lesz, úgyhogy a apatrol után átnéztem jól megszokott területemre AN16-ravan is kapás watch officer jelenti merchant. UZO 3000 méterre merchant sirály, gyors irány kiszámítás, gondoltam még a felszínen elé megyek, mert 7 csomóval megy , én meg vízalatt csak 8-al tok, szal sokáig tartana, míg egyáltalán utólérném. csakhogy közel kerültem hozzá kb 2000 méterre és mglátott, azonnal manőverb kezd, és az égen megjelenik 2 bombázó is, affene ez leadta a drótot! persizkóp mélység, két bombát kapok, mindkettő vhol mellettem robban természesetesen nem tálált, periszkóp kiengeed cél befog, aztán periszkóp vissza mert bombáznak továbbra is. egyzsercsak sonáros jelenti hogy warship, moving veryfast! monodom LoL, markellal megjelöl az irránya a célterületre érve csak médiummal megy, periszkóp fel, 180foko fordulat, mögöttem van egy C osztályú romboló 1-es és 5 ös cső eláraszt. 1-es torpedó impectre 4 m, másik 4,5 méter magnetic..........nah hát most itt tartok ,majd megyek haza csütörtökön, és elintézem mindketőtt, sajnos a repülőket nem lehet lelőni, mert állítólag vihar van, én nem tapasztalom.) -
Bio pon #4148 Megpróbálom köszi
-
GarET #4147 nos most több időm van. ha origi verzió akkor lásd a dobozban.) ha nem origi, úgymosd leesett egy kamionról, akkor ne tedd fel a petcheket, mert azokhoz még nincs törés!!, hanem játsz az 1.0-ás(alapból installált) verzióval és crackelj, ha megvagy és mindent jól csinálál a crackeléskor, akkor nem fog kérni cd kulcsot! -
Bio pon #4146 Amivel aktiválni lehet a játékot inditás elött -
GarET #4145 ugyanis nincs hozzá! -
GarET #4144 milyen cd-keyt?? -
Bio pon #4143 csá na valaki adjon már egy cd key-t légyszi