Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyszer felszíni harcba bocsátkoztam a Bismarkos küldiban az egyik csatahajóval, mert éppen nem volt torpedó betöltve, és a víz alatt meg lehagyott volna. Így felszínene kezdtem üldözni. Õ lõtt, én meg persze nem tudtam visszalõni. Nem mintha sok értelme lett volna. Hosszú percekig csak lövöldözött rám, én meg röhögtem, hogy ez a béna úgyse talál el. Hát egyszer talált el. A fél legénység piros, a hajó elsõ 3 rekeszébe meg ömlött be a víz. Aztán persze nyekk.
DE végeredményben tovább bírtam, mint azt gondoltam. Szóval ajánlom minden elvetemült kapitánynak, hogyha pár másodpercen belül a fenékre akar süllyedni. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
szal?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Ez most kérdés, vagy nemtettszés nyilvánítás?
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Azért érdekelne, mert egyszer átkértem magam a 7. flottához és nagyon ráfáztam, mert annak még Kiel-ben volt a bázisa éa kerülgethettem Dániát folyamtosan.
Az is jó, ha tudja valaki, hogy 41 márciusában a 7. flotta éppen hol van.
Köszi!
jah az 1.2-es crackrõl megtaláltam vmit, ne sok de a remény hal meg utoljára.....bár ezt a szokomon megcáfolták....... nem a reményhal meg utoljára, a henem a sejt szintû enzim mûködés<#nyes>#nyes>
nah akkor áljon itt a post.)
"DO NOT ASK ME FOR SENDING CRACKS. THEY ARE ALL ON ************ (SOONER OR LATER) !!! " ha meglesz a crack akkor beírom mi volt a csillagok helyén... addig nem teszem be, mert nem akarok reklámozni!!!
kipróbáltam volna mennyi torpedo kell neki hogyhullámsírba merülhessen!!. egy kérdés vki alálkozott már ellenséges tengeralattjáróval??????? mintha ezt olvastam volna abna a bizonyos SH3 cikkbe-SG félében! vagy ezt is csak megtûri a papaírlap/monitoor képernyõ??<#zavart2>#zavart2>
Apropó,találkozott már valaki karrierben a Bismarck-al? Na az aztán a hajó! (Fegyverzet: 8db 380 mm-es ágyú,16db 105mm-es flak,plusz majd negyven darab légelháritó-gépágyú)
Nem semmi feeling lehet az oldalán hajózi!
akkor mi van ha betöltöm a gémet és kilép a winbe??? <#pardon1>#pardon1>
-már jáccottam vele, mert elindult, csak a mentéseknél csinálja (de már töltöttem be vele...-
szóval nem értem...
ötlet?
<#nevetes2>#nevetes2>
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Ti találkoztatok már hordozóval ?
Esetleg rombolónál nagyobb hadihajóval ?
Én még eddig semmivel (természetesen karrier módban) <#nemtudom>#nemtudom>