Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Igen, volt ilyen is.

Én egyszer felszíni harcba bocsátkoztam a Bismarkos küldiban az egyik csatahajóval, mert éppen nem volt torpedó betöltve, és a víz alatt meg lehagyott volna. Így felszínene kezdtem üldözni. Õ lõtt, én meg persze nem tudtam visszalõni. Nem mintha sok értelme lett volna. Hosszú percekig csak lövöldözött rám, én meg röhögtem, hogy ez a béna úgyse talál el. Hát egyszer talált el. A fél legénység piros, a hajó elsõ 3 rekeszébe meg ömlött be a víz. Aztán persze nyekk.
DE végeredményben tovább bírtam, mint azt gondoltam. Szóval ajánlom minden elvetemült kapitánynak, hogyha pár másodpercen belül a fenékre akar süllyedni. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

hatamoto
Sajna még sehogy!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Macccy
nforce .. bázz .. az starforce akart lenni ... 'csába ... alunnom is kell

szal?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
hogyan kell feltenni a peccset erre a nem teljesen tiszta, ráadásul nforce-védett "Retöltött" verzióra?? csak mert épp most jön ... kipróbálnám, de akkor mingyá 1.2-n

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Ez csúnya vihar, eléggé szakad az esõ is.

Feltettem az 1.2 javitást.Támadott egy bombázó, félig-meddig betalált.A következmény a sérülésen kivül az volt, hogy a játék elhalkult, homályos lett a kép, szinte összemosódott.A hangzás olyan lett mint ha eldugulna az ember füle.Kis idõ múlva helyrejött minden.Eddig volt ilyen? Mert én nem tapasztaltam.<#wow1><#beka3><#guluszem1>

hatamoto
Mindenben egyetértek! Szerintem se lenne szükség magyarázkodásra! De a imho a szmájlik azért vannak, hogy a mondat mögöttes tartrtalmát, az író hangulatát stb. szimbolizálják! Nem kioktatásképpen (neked), de okulásképpen (másnak) ha valaki ezt teszi be: <#boxer><#mf3><#violent>, akkor nem hiszem, hogy nagyon tréfázna. Viszont ha ezt látom: <#vigyor3><#bohoc><#taps><#hawaii>, ekkor imho joggal gondolhatok arra, az illetõ tréfás kedvében van... Mindegy, ne kerítsünk neki ekkora feneket! <#vigyor3> Ha félreértenek, ezután is megmagyarázom ha kell... <#nevetes1>

Zogu
Miután nem ismerjük igazán egymást, elég gyakori a félreértés is. Egy-két jó szóval el lehet rendezni (ha kell egyáltalán).

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

hatamoto
Kérdés! Csak azért mert a #2352 félre lett értve miközben rendesen megspékeltem a szmájlikokkal! Eddig szándékosan nem írtam le, hogy azért még én sem vagyok olyan "bátor", hogy nyílt felszíni harcba bocsátkozzak egy csatahajóval! Tehát a #2352 ismételten egy "viccesnek" szánt hozzászólás lett volna. <#vigyor3>

Zogu
Halihó!
Ez most kérdés, vagy nemtettszés nyilvánítás?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Tudja valaki esetleg, hogy kampányban melyik flotta hová van vezényelve az idõk folyamán?
Azért érdekelne, mert egyszer átkértem magam a 7. flottához és nagyon ráfáztam, mert annak még Kiel-ben volt a bázisa éa kerülgethettem Dániát folyamtosan.
Az is jó, ha tudja valaki, hogy 41 márciusában a 7. flotta éppen hol van.
Köszi!
Tiszta U-571!!!!Fincsi!<#violent><#gun><#taps>

hatamoto
Hogy fogod útálni! <#vigyor3>

én kimondottan ellenséges subra gondoltam😊
Aknamezõ, és tengeralattjáró elháritó háló??Érdekes lesz.

Added mine fields and anti sub nets .<#beka2><#vigyor2><#guluszem1><#taps>.Erre gondoltál? Én feltettem, nemsokára kiderül igaz-e.

Kár képzeljétek le milyen negy lenne, elenséges tengeralattjáró, elég mókás lehetne kergetõzni vele.)<#eplus2>

jah az 1.2-es crackrõl megtaláltam vmit, ne sok de a remény hal meg utoljára.....bár ezt a szokomon megcáfolták....... nem a reményhal meg utoljára, a henem a sejt szintû enzim mûködés<#nyes>
nah akkor áljon itt a post.)

"DO NOT ASK ME FOR SENDING CRACKS. THEY ARE ALL ON ************ (SOONER OR LATER) !!! " ha meglesz a crack akkor beírom mi volt a csillagok helyén... addig nem teszem be, mert nem akarok reklámozni!!!
Jéghegyekkel, és bazi nagy hajókkal is csak a net.-rõl leszedett plusz Ice-Ice Baby küldiben találkoztam.#2358,#2355.

Én még nem találkoztam ilyennel.Szerintem rizsa!<#falbav>Talán a 4-ben bent lesz.

Én már találkoztam 2õ anyahajóval is meg minthalett vona még 1 de nagyon messze😊 Bazinagyok, és vizsonlyag gyorsak is a méretükhöz képes, de sajnos nem tudtam rájuk fordulni, mert épen két romboló üldözött, én meg 80-100 méter mélyen próbáltam elsliccolni...mondanom sem kell hogy nem sikerült, 3 órán !kesresztül kergetõztem velük, a végén lesüllyedtema tenger fenékre. mindent leállíottam, és vártam csöndben-meg is találtak a mélyvízi aknáik szal ez a taktik nem jött be😞((<#shakehead><#gun><#shakehead>
kipróbáltam volna mennyi torpedo kell neki hogyhullámsírba merülhessen!!. egy kérdés vki alálkozott már ellenséges tengeralattjáróval??????? mintha ezt olvastam volna abna a bizonyos SH3 cikkbe-SG félében! vagy ezt is csak megtûri a papaírlap/monitoor képernyõ??<#zavart2>
hatamoto
Kedves Barátim! Minek használjuk a szmájlikat? Dísznek? <#nemtudom> ... <#vigyor3>

Hát... én is estem már neki 88assal két rombolónak(õk húzták a rövidebbet), kézi célzással. Hozzáteszem,ez single küldi volt,karrierben nem kockáztatom a hajót. De egy csatahajó ellen? Na az bátor dolog(és vakmerõ) Rálõsz a 88assal, õ pedig rádfordítja a kis 200mm> ágyúit, bumm.
Apropó,találkozott már valaki karrierben a Bismarck-al? Na az aztán a hajó! (Fegyverzet: 8db 380 mm-es ágyú,16db 105mm-es flak,plusz majd negyven darab légelháritó-gépágyú)
Nem semmi feeling lehet az oldalán hajózi!

Nálam egyáltalán nem fagy és nem fagyott, szerencsére.
hatamoto
nemvan... <#zavart1>

csuhi
ok...
és van már crack az 1.2es patchhez?

hatamoto
Hibás a mentésed! Próbálj egy másikat, vagy kezd újra!

csuhi
ööö...
akkor mi van ha betöltöm a gémet és kilép a winbe??? <#pardon1>
-már jáccottam vele, mert elindult, csak a mentéseknél csinálja (de már töltöttem be vele...-

szóval nem értem...
ötlet?

hatamoto
Most nézem, ez valam ûrhajó kilövõ platform? <#kerdes><#zavart1>

hatamoto
Igen, nem!

akkor nem eredeti gamet nem is érdemes fel patchelnem?
hatamoto
Hát igen! <#nyes> Biztos... <#hehe><#hehe><#hehe>

hatamoto
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#nevetes1>

A háttérben lévõ hajó is új!Nem is láttam ég ilyet.

Aguinaga
Hááát, egy 88-assal nekiesni egy csatahajónak <#ijedt>... bátor tett lett volna, utána biztos tisztelettel emlékeztek volna rád az egész Kriegsmarine-nél <#sir><#sir>
<#nevetes2>

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Jéghegyek!!!!!!!!Király játék!!!Heuréka!

hatamoto
Átka a kopi & pasténak?!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1>

Aguinaga
ellenben a kategórát telibe trafálták <#wow1><#pias><#kocsog>

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

hatamoto
Én már találkoztam csatahajóval! Szerencséjére [<#hehe>] az összes torpedóm kifogyott már és a tenger is viharos volt, így a 88-ast se tudtam beüzemelni! <#vigyor3><#hawaii> Anyahajót csak képen láttam, de mintha valaki már találkozott volna azzal is!?

Aguinaga
Errõl jut eszembe !
Ti találkoztatok már hordozóval ?
Esetleg rombolónál nagyobb hadihajóval ?
Én még eddig semmivel (természetesen karrier módban) <#nemtudom>

Zogu
Na én se vagyok még idõmilliomos, de majd,majd, majd pár év múlva (ha megérem)éppen három majdnyira. Na akkor asztán .....<#nyes>

hatamoto
A karrier végére gondolsz? Ha igen én még nem, mert nagyon komótosan játszom... <#nevetes1>

Zogu
Egyébként ért már valaki a küldetés végére? Ott mi van? az Operenciás tenger?

hatamoto
De mint olvashatjuk lentebb okosságok is vannak benne, azt ki tûri? <#vigyor3>

Zogu
A papír eltûri.

hatamoto
Ahhoz túl hosszú...

Zogu
Gondolom reklám rizsa.

hatamoto
Szijja!