Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zogu
Ha rákattintassz a "csapat felállításra" - felszíni cirkálás, felszíni harc, stb. stb. - akkor szívesen lecseréli a szolgálatos tiszt is õket, csak ha sok a fáradt, akkor már gáz van. Ja és a tisztekre ez nem vonatkozik! Még az is rossz, hogy ezt csak a vezénylési panelen tudod megtenni. Igaz, hogy egyébként csak arról veszed ászre, hogy fáradtak, hogy nem csinálják a dolgukat, pl. nem megy a hajó, hiába adod ki a parancsot.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

megvan egyetlen hajó6325 tonna asszem olyan sötét volt az orromig sem láttam. alálõttem egyet durrrr..<#violent> de kellett neki még1 aztán még a algénység is kiabált.)
jah és utálom az estét, semmit sem lehet látni, vagy csak alig vmit.<#guluszem1>
dr Kotász
A legfrissebb patch megoldja a karrier módbeli mentési bugot? Tehát hogy nem azt az állást kapod vissza, ahol valójában mentettél.
Gundark
<#nyes><#nyes><#nyes>Szerintem levette a fülest ha hallotta a csobbanásokat, mert ha nem szrul nézhetett ki utána<#nevetes1><#nevetes1>Persze lehet hogy a fejhallgató nem adta át a teljes élményt, hanem valamiféle módon csökkentette az erejét. Én nem tom még nem láttam IIVhs hidrofont.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen érzés lehetett valóságban a szonárt kezelõ tagnak, ha a tengó közelben robbant egy-két vizibomba. Nem valószínû, hogy utána is lehetett ebben a beosztásban használni... <#idiota>
Ezzel szívok én is, sajna hotkey-t nem találtam <#shakehead>
Sztem a fáradás "jó" dolog, a gáz az, hogy nekem kell a cserélgetéssel tökölnöm. Csata közben pedig irreálisan gyorsan fáradnak.
Szerintem is, épp ezért röhögtem a könyvön. A Harmadik Birodalom ászai - ez volt a címe emlékeim szerint.
Gundark
A nagyobb mélység a jó taktika alapfeltétele. Nem kell a csatornán közlekedni <#wink>lehet körbe is menni. (mint ahogy tették is nem egyszer) Amikor rádpengetnek, manõverezni kell. lehetõleg 3 dben, sebességváltással. Persze az elején meglapulni, hátha nem vesznek észre. <#nyes>De ha megláttak sincs gond. Amikor rádgyorsul a romboló, akkor iránytváltani, ezzel valószínûleg elkerülöd a bombákat, és a robbanások után azonnal csendesmenet és viszonylag kis sebesség(3 csomó) állandó fordulókkal.Tudniillik a robbanások után nem hall senki semmit igy vidáman azt hihetik hogy nekünk annyi. Szépen nyugodtan ki kell keveredni onnan és ennyi. A tengózás egyébként sem az ideges emberek sportja<#buck>Nekem ez mûködik 100% on jáccom, és eddig még egyszer sem kaptak el. Pedig már 42 õsze van. <#nyes>Jó pár konvojba belefutottam már...

jah ez így kicsit gáz, mert nmindig kell kérnia friss adatokat!:/ és nem látom hogy folyamatosan hogy váltazok, csak nagyobb ugrásokban, ugye egy torpedózás elõmunkálataiban ember legyena talpán aki állandóan tudja kérni az adatokat.. nincs erre egy hotkey? meg is nézem a manuálban.)
A lassú kereskedõ hajókról csak annyit hogy most próbálok becserkészni egy c2-es cargot este ami egyfojtában 8 csomóval megy. Nah most U1-esel elég érdekes vele tartani az iramot, úgy hogy közben fárad a legénység, és vészesen fogy az üzemanyag is.)<#idiota>
Egyébként ha egy matróz odament volna a kapitányhoz, hogy harc közben fáradt, simán fõbelõtték volna.<#eplus2><#eplus2>

Egyébként én haszálom a "vitaminbomba mod-ot" mert a valóságban sem pirosodtak az emberek.Külömben is, pihenjenek a háború után.<#hehe><#eplus2><#zavart1><#nevetes1><#nevetes2>

Szerintem õk már 1939 szeptember 1-én eldöntötték, hogy beszállnak, mert "jó üzlet".

Egy tanács azon kapitányoknak, akik panaszkodtak, hogy nem láttak ellenséges hajót az õrjáratuk alatt: érdemes megnézni a Doc-ban a levõ térképet, a fõbb hajózási útvonalak fel vannak tüntetve. Ha a kötelezõ õrjárat elõtt vagy után rátértek ezekre az útvonalakra, akkor majdnem 100%, hogy sikerül kiszúrni egy konvojt. Ha a térkép jelöl a közelben hajót/hajókat, akkor a vonalzóval kb. meg tudod rajzolni az útját. Mivel a kereskedõhajók nem haladnak gyorsan, ezért az általad rajzolt vonal mentén cirkálva beléjük fogtok szaladni. Ez mondjuk akkor kínos, ha a ködbõl egy csatahajó sziluettje bontakozik ki 300 méterre.
Müxik az, csak jó rálátás kell. Pl. ködben 4-500 méterrõl sem tudtam lockolni, csak a hajó égõ sziluettjét láttam.
Köszönöm a tanácsot, de sajna nekem nem mûködött. Ugyanaz történt, mint a második részben: akárhogyan próbáltam cikázni, nem sikerült leráznom a briteket. Abban tökéletesen igazad van, hogy ha mélyen vagy, nehezebben nyírnak ki, de az akkumulátorok és a szén-dioxid egyre növekvõ szintje elõbb-utóbb a felszínre kényszerítenek. Az a kapitány pedig, aki a 88-sal nekimegy a rombolóknak (a nagyobb hajóosztályokról nem is szólva), nagyon tökös gyerek. Ez is lesz a sírfelirata.<#vigyor3>
Amúgy azt hiszem, hogy egy task force-ba futottam bele, mert ha a brit barátaink alapból ennyi rombolóval és cirkálóval védték volna az egész csatornát, akkor száraz lábbal át lehetett volna szökellni hajóról-hajóra a kontinensrõl a szigetre.<#idiota>
Kösz, utánanézek. <#worship>
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy Erich bácsi által elsüllyesztett amerikai teherhajó miatt rágott be az USA, és döntötte el (vagy használta ki indokként), hogy belépjen a háborúba. Jót röhögtem rajta... <#eplus2>
Zsolo007
Hát érdekes engem eddig még sosem találtak meg így, engem mélységi bombával romboló sosem csinált még ki.....az más amikor a felszínen kapnak el na akkor van reload 😄

Nekem nem mûködött simán megtalálnak.
Zogu
Errõl már volt szó. Akkor arra jutottunk, hogy reklám rizsa. "Majd az SH4-ben", talán.
Más: Elgondolkodtam, hogy ez az akadozás szinte biztos, hogy programozási hiba. Ott vannak a "Total"-ok, valamennyi az SH3 adatainak sokszorosát kezeli, és mégsem akad. A grafikájuk kiváló, realisztikus. Nem lehet, hogy ezek a román fiúk túl nagy fába vágták a fejszéjüket? Nekem az az érzésem picit gyakorolni kellett volna még, mielõtt ebbe belefognak.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zsolo007
Ehem, valaki olvasta az SH3-om sg.hu-s elemzését? Ez szerintetetek mi:
"A Silent Hunter III-ban a játékos kipróbálhatja mind a két oldalt, mind szövetségesként, mind tengelyhatalomként meg kell birkóznia a feladatokkal." Ilyen lenne?

Zsolo007
Mostanában nem nagyon írtam ide de erre azért válaszolok, fõleg azért mert már rengetegen kérdezték hogy hogy lehet elmenekülni a rombolók ellen. Elmondom én hogy csinálom, ez nekem eddig 100%-osan mûködött:

Tegyük fel hogy a felszínen vagy amikor jelzik hogy "ship spotted, sir". Egybõl ki a fedélzetre megnézed miaz, hát egy romboló. Le periszkópmélységbe és silent running be. Abban az esetben ha több van vagy már kiszórtak mert mondjuk köd van és csak nagyon közelrõl vetted észre "crash dive"-ot javasolok, az levisz 70-es mélységbe max. sebességen. Tudni kell hogy a halk hajtómûá nem mindenható, de a háború elején, sõt még közepoén is egy egyszerû trükkel be lehet csapni a rombolókat: crash dive-al mész víz alá ott elkezdesz cikázni, 70m-er mélyre elég lassan jutnak el a bombák, szal ha max. sebességen vagy hiába tuidják hol vagy az életben nem találnak el, miután cikáztál jó ideig max. sebességen, a romboló azt fogja hinni hogy te arra tartasz, és azon az útvonalon fog keresni amerre eddig cikáztál, nade te okosabb vagy a rombolónál és a következõd teszed: Elég cikázás után silent runningra kapcsolszb és elindulsz egy teljesen ellenkezõ irányba, arra mész egy kis ideig, majd leállítod a motort és pihizel 😊 a romboló/rombolók meg szépen elballagnak, de ha ott is köröznek fölötted ha nem adsz ki hangot nem fog megtalálni, mert nincs radarjuk (ASDIC asszem)😄 szal a háború elejéán ez tuti taktika

Ennyi hajó ellen, még Toppnak sem lett volna esélye.<#eplus2><#hehe>

Ezt egy mod-dal kiküszöbölheted.

héj emberek manuál targetnél a lock nem mûködk, vagy még nagyon messze vok a hajótólazért nem akar kijönni realiszt 70%-on van😉<#idiota>
Majd' elfelejtettem: furcsa, hogy a fáradt legénységet a kapitánynak kell mozgatnia, beosztania. Hát mire való a fedélzetmester?
Sziasztok Urak,

Végre kijött! Vártam, mint a megváltót, és reménykedtem benne, hogy az új részben a rombolók nem fognak mindig megtalálni. Hááát... Nem is tudom. Kielbõl kihajózok, a cél Franciaországtól észak-nyugatra egy õrjárat. Nagy arccal eltervezem, hogy lövöldözök egyet Anglia keleti partjainál, majd átslisszanok éjjel a Csatornán, kevergek egy kicsit a célszektorban, majd egy konvojútvonal érintésével irány haza. Arra ugyan számítottam, hogy óvatosan kell hajókázni, de az, hogy 4 romboló, 2 könnyûcirkáló, 1 torpedoboat (?) és egy armored boat akad rám egyszerre, azért kicsit sok. Mindez az elsõ küldinél. Pfff... Hiába a silent running, hiába a 40 m mélység, esélyem se volt. Körbebombáztak rendesen, 2 órát szenvedtem, hogy el tudjak menekülni, de nem ment. Meg tudja magyarázni valaki, hogy hogy a francba találtak meg? Gramofon nem szólt, 'lábujjhegyen' lopakodtam, sõt, még 20 percet lebegtem a fenéken, de megtaláltak. Hogyan??? <#fejvakaras>
Más. Jó dolog, hogy valósághûségre törekednek (elvégre szimuláció), de miért nem lehetett egy idõugrási opciót belepakolni a türelmetlenebbek kedvéért?
Összességében viszont ez a legjobb szimulátor, amivel valaha játszottam.
Rájöttem emberek sejtek vmit, eddig ész nélkül lövöldöztem nem hiába nem találtam el csak párszor a hajókat!!! Sirály nagyon jó😊))
Íme két kép.)

jujj ez finom😉<#wow1><#merges2><#vigyor>
Felraktam az 1.2-t Azt hittem minden problémám megoldódik, de nem.
Nagy nehezen kikeveredek Kielbõl, a 2. küldetésre, és szerencsémre találkozok egy merchantal. Szépen sumákban célrafordulok, hegyezem a torpikat, már-már rávetem magam a tûzgombra, amikor kilép a játék...<#violent>

Zogu
Sziasztok!
Volt már nálatok olyan, hogy "Küldetés: NULL"? Mert én még nem kaptam ilyet. Ilyenkor szabadon csalinkázhatok?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Gundark
Nem csinál semmi különöset, csak a könyvben a kereskedelmi hajóknál megjelennek színnel a különbözõ részegységek. Mûködni látszik eddig nem volt vele bajom.

És milyen a mod????Mert én próbálkoztam mod.-okkal, a vége az lett, hogy úgy lefagyott, hogy csak a reset gombbal jutottam valamira.

Természetes igazad van.Nem vagyunk egyformák.Ha ilyen minõségben megtudnák csinálni, csodálatos lenne.

Gundark
A subsimen van egy ilyen mod, azt leszedtem. Ja, az egyik videoban anno lehetett látni hogy a csatahajó valamelyik alsó részét veszi célba. Ja a képeskönyvben jelöli meg szal célozni neked kell <#ravasz1>Ami meg a DW-t illeti, nem rossz az csak más. Tény, elmentek erõsen a technikai részek irányába, de azért annak is van varázsa, bár kétségtelen hogy a silent hangulata elõbb megfogja az embert. Engem legjobban a dinamikus hadjárat hiánya zavart benne. A sima hadjáratot túl hamar végigvittem <#vigyor3>

Attól még hogy neked nem túl bonyolúlt sokaknak tetszik a DW.
Goaulds
Csak azt nem tudom hogy hol nézzem meg hogy hol az züzemanyag tartálya <#nemtudom>... Olyan szemétség mert a Torpedó-s videóban látni a Casual Targetting-et és a játékban meg nincs<#mf3>...Más már találkozott vele?? Hogyan lehetne elõ hozni?<#violent><#mf3><#banplz>

Jaffa Kree!

Bocs elirtam Dangerous Waters.Csak attól lehet, annyira ócska hogy még leirni sem lehet.

A Dangerous Raters ehhez képest hulladék!!

hatamoto
Valszeg, rosszat... <#awink>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

még nem próbáltam. mennyire nehéz a kezelése? mennyire szimulátor? mert az olyan játékok mint amilyen a dangerous waters is volt nem érdekelnek, ott még kifutni sem tudtam a kikötõbõl

Ez rosszat jelent, ahogy a mobimouseval kiveszem. Ezt már nem néztem. Elnézést, azt hittem segít.
hatamoto
Tovább olvastad? Mert ez is írják:

so i checked it and the missions are not playable. the help screen is open but u cant close it. so its not a solution.
so we all have to wait before we can put the dvd back in rack

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Most nézek egy fórumot:

"Sorry my bad english, this work fine.

1. Instal Silent Hunter 3 1.0
2. Copy these files : utils.dll, multiplayer.act, sh3controlers.act
3. Use patch 1.1
4. instal 3 crack files 1.0 (Gamecopyworld)
5. Copy to your silenthunter 3 1.1 the 3 files above.
6. Fun with 1.1 version

I tryed and worked to me, dont turn off cdrom and no need new cracks.
bye all2005"

Valakinek ezzel megy?

Forum
Zogu
Megírták már?<#lookaround>

Gundark
A TDC-n be tudod állitani a torpedó haladási mélységét, a képeskönyvbõl meg megtudod a hajó merülését. + idõjárás még befolyásolhatja ha nagyon nagy vihar van. Célozni kell a torpedót lehetõleg az üzemanyagtartályra, az szép nagyot szól, vagy eltörheted a gerincét és akkor kettétörik. No meg van úgy hogy az embernek nincs szerencséje és nem robbannak a torpedók <#crazya>

Hali!
Valaki magyarázza már el, hogy hogyan is lehet 'alálõni' egy hajónak!
Milyen torpedó kell? Mire kell figyelni a beállításanál?
Tegnap 7 torpit lõttem el, mire elsüllyedt 2 hajó. Fejenként 3 kellett és egy mellé ment.

Írj már rendesen ez így nagyon béna 😊
sziasztok hogy lehet képet feltölteni ha tud valaki segiteni kérem privbe irja le köszi
Gundark
Ez logiknak tûnik , miután a fõágyúk egy másik ugyan olyan méretû állat ellen készültek nem egy 60 70 méteres 4-5 méter magas láda ellen <#nyes> lehettél volna nagynéretû kaiten torpedó aszt durer bele <#vigyor3>