11357
-
#4262 Beleirom ezt is, bar a suketseg miatt szoktam en maximalis gazzal eliszkolni :)
Elvileg lesz ma este idom, es befejezem a torpedo lovessel es kiegeszitem a velemenyeddel.
Aki nagyon szeretne, holnap kaphat magyaritast, ugyanis 97%-on vagyunk.
A veglegest meg nem adjuk ki, szoval aki birja, varjon hetvegeig, mert akkor 99,9%-ban tokeleteset fog kapni. -
#4261 1*re akkor veszi le, ha a gep ugy iteli meg, partra fut a hajod (altalaban tevesen). Ha ilyenkor leveszed a sebesseget, engedi ujra felgyorsitani.
Ezt is leirom majd a faq-ba :) -
#4260 32*-es akkor, ha ellenseg van a kozelben, 8* ha eszre is vettek. -
#4259 nekem Gigabyite Radeon 9600 Pro @ XT-van a legfrissebb driverrel es a legjobb texturakkal 1024-es felbontasban semmilyen gond nincs, sot, a csalad amult, hogy milyen szep jatek.
Nem lehet, hogy valami hardverhiba? -
#4258 AMD 2400+, ATI 9000, 512DDR 333Mhz <- ezek a főbb jellemzői a konfigomnak.
Akkor szaggat (szinte csak) a játék, ha vizes lessz a periszkopom lencséje.
Hol tudom ezt az effektet kikapcsolni? -
Hengelhoffer #4257 nekem gyári van, mégis reklamálja a en_menu.txt-t. Pár dolog át van írva benne.Azt hiszem hagyom most a fenébe. Nem értem mit szívóznak. Ha kell írja felűl a buheráltat, azt szevasz. Most bele fog kötni az összes mod-ba is? -
zoltang #4256 Honnan tudnám az eredeti fájlt visszamásolni( ... SilentHunterIII\data\Interior\NSS_Uboat7\NSS_Uboat7_CR.sim), hogy ne kelljen újratelepíteni a progit, hogy fel tudjam tenni az 1.3-as javítást. A cd-n a cab fájlokban nincs simán benne, csak mélyebben csomagolva valahol. -
zoltang #4255 Nekem gyári van! -
#4254 Köszönöm. -
#4253 Ne szedd le. Csak gyári lemezzel fog menni amúgy is. -
zoltang #4252 Nemigaz! Nem megy fel a javítás (1.3). Erre a fájlra (NSS_Uboat7_CR.sim) azt írja ismeretlen verzójú és nem települ. Lehet, hogy pár mod - ami fennvan - kicserélte valamikor. Most majd szedhetem le a progit. -
kiskorúbézoltán #4251 1.3 readme -
#4250 Túl sok meló ilyen másolásvédelem mellett. Én is megvettem inkább, mert tényleg sokat javítanak a játékélményen... Másrészt meg ez a game van annyira jó, hogy megérje az árát szerintem. -
Braveheart #4249 Miért nem csinálnak a patchekhez cracket??? -
#4248 Nem, mintha türelmetlen lennék, magyarítás merre áll? :) Mintha tegnapelőtt mondta volna itt valaki, hogy felrakja tegnapra. :) -
#4247 Hurrá! Változások listája? (melóhelyről nem tom megnézni...) -
gyozo #4246 Bocsánat nem 11-es, hanem 10-es flotta -
gyozo #4245 Ahogy észre vettem a flottáknál vagy a VII-es vagy a IX-es dominál. A IX-es későbbi változatai a 2-es és 11-es flottánál jelennek meg legelőbb.
Egyébként szerintem a IXD2-es hatótávja el van kisé számolva. Előfordult például, hogy Lorientből leküldtek Cape Town-ba, ahová egyszerűen nem lehet eljutni még a IXD2-vel sem. A leírás szerint 22700 tengeri mérföld kellene legyen a hatósugara, ami legalább 40000 km kellene, ha figylembe vesszük, hogy a IXB-vel 8700 tengeri mérföld mellett volt 17000 km 12 csomóval. -
kiskorúbézoltán #4244 1.3 -
#4243 Állítólag ma jön ki az 1.3 -
#4242 Ááá, már értem, kösz. Akkor továbbra is kérdés, hogy van-e valakinek infója, hogy melyik flottillánál mikor mi válik elérhetővé... -
#4241 1. De akkor nekem hogy lehet 1940-ben VIIB-m az 1. flottillánál?
2. Hova lett a TypeXXI és a IXD? -
#4240 Én még annyit tennék hozzá Etnies kamerád, hogy a vizibomba robbanásakor érdemes lapítani, levenni a sebességet és kiadni a "kuss vammá embereket"mert ugye a robbanás után a hidrofonok meg a szonárok megsüketülnek. Azalatt az idő alatt el lehet távolodni 2-3 csomóval, hogy a következő szórás már jóval arréb megy Én már csak tudom, jó pár kisérővel kergetőztem és úsztam meg igyNo meg a mélység... Praktikus lemenni szerintem amennyire lehet, főleg ha ép a hajó. Ha sérült akármennyire is, akkor jobb a ződben maradni. Nekem 96%volt amikor egy hordozó támadás után a pofámba másztak, és lebombáztak úgy 110 120 méterre. Erre lett nagy vinnyogás hogy folyik a víz narancssárgába került az orr (nem bomba volt mert azokat messze szórták) és csak vészemelkedéssel tudtam feljönni és az állapot hirtelen lement 60%ra -
#4239 Most megnéztem a kézikönyvet, egy valamit nem vettünk figyelembe, mégpedig a "Starting Flotilla" feliratot .
Az a táblázat egyszerűen annyit takar, hogy új kampány kezdésénél mely években melyik flotillánál kezdhetsz, és évtől függően melyik típusú hajót kapod kezdésnek, sajnos nem pedig azt, hogy mely évben hova kérheted az áthelyezésed, és ott milyen hajók elérhetők . -
#4238 Hmm szerintem sem jó ami a kézikönyvben van. Én a 7-es flottánál vagyok és 41 elején már vígan szeltem a habokat VIIC-vel. -
#4237 Minap nézegettem ezt a FAQ-t. TÖk jó! De meg kéne benne említeni a torpedófajtákat is. PL mire jó a FAT, mire az akusztikus stb stb. -
GarET #4236 hála a jó Istennek, már én is megijedtem -
#4235 értem, köszi! -
#4234 Abban hogy vannak ezek a zold csikok..azaz hogy menyire vannak a feladatkorukben toppon az embereid..es ha egy sima matrozt raksz pl be agyuzni..az magatol azaz automatikusan sokkal tobbet fog melle lovi, mint az aki lovegkezeloi kikepzest kapott..es igy a tobbi poszton is. -
#4233 Sőt Single-be lehet velem nyomni... ha 43-ba kezded a karriert akkor van két támaszpont ahol van XXI -
#4232 a többi tipust nem emliti, csak 1943-ig:(
ha adok "tulajdonságot 1 tengerésznek (pl ágyús, medikus, mérnök, stb) az miben számit, mert nem aszerint válogat a gép!
tudom, tudom FAQ, de nem találom! -
#4231 De a tipusleirasoknal ott van a XXI a kezikonyvben. -
GarET #4230 majd a 4-ben:)) -
#4229 Nemár, így is olyan kevés típus van benne !
Szivesen elmennék 1-1 ellátó, vagy aknaszedő útra, de kipróbálnám egy út erejéig az olyan híresen sikertelen U-Flak-ot is :) -
GarET #4228 lehet hogy nem is kéne a játékban lennie a VIIC/42-nek és a XXI-nek??:) lol bugos a játék:))))) szegény Etnies:) -
#4227 Jah, tom, már áznéztem, de majd ha hazamegyek, még átnézem kicsit :) -
#4226 Hat ez van...pedig lathatod te is hogy onna van kiollozva ;) -
#4225 Érdekes, a XXI-t vagy a VIIC/42-t meg sem említi . -
#4224 Nem..ez van a kezikonyvben....:) -
#4223 Benne van ;)) Onnan oloztam ki a kezikonyvbol ;))