11357
  • Kandurex
    Csak az a baj, hogy kiérződik belőle a játék, az a tuti amikor már szinte a valóságot írja
  • xj700t
    Imádom ezeket a jópofa "mininovellákat" :)
  • Tuvok #4300
    ismerem
    de nincs kedvem 200 km-t utazni egy játékért
  • lipovics
    www.cdgalaxis.hu
  • lipovics
    Feladtam reggel postan.
  • Tuvok #4297
    Csendes üzemmódba váltáskor ( Z ) kikapcsolja, de hangerőt szabályozni sztem nem lehet, csak az Options-ban .
  • Tuvok #4296
    Néztem boltba sh3-at, de nem volt
  • datango
    magyarítás van má?
  • Placebó
    AN Zóna viharos tenger, hosszú unalmas portya végére ér lassan, mindenki teszi a dolgát akit nem küldtem el pihenni a szolgálatból, indulunk haza közlöm a navigátorral, Jess ször szól vissza gépiesen, egy tea most jól esne meg egy kicsit el is vagyok maradva a hajónaplóval. A tea már gőzölög a szűkreszabott parancsnoki pihenővackomban. Illata feledteti kicsit a nehéz levegőtlen szivar átható olaj és izzadtságbűzét. Kinyitom az hajóládám az ólomkötésű hajónaplót két kézzel az asztalra rakom, és rögzítem az eddigi út eseményeit. Ír partoknál egy C3 és egy Small Merchant, belekóstolok a teába jófajta indiai, egy Angliából-Amerikába tartó Cargó maradványai közül csákjázta ki Frantz az élelmes torpedókezelő úgy 4 napja a Csatorna bejáratánál két megégett hulla és némi törmelék közül. Néha még van előnye is ennek a háborúnak gondolom a szürcsölgetve morbid mosollyal. A Diesel agregát duruzsol monoton. Megteszem a szükséges bejegyzéseket a naplóba. Gondosan elzárom majd végignyújtózom a priccsen hajózósapkámat a tarkómra tólva. Az egyenruha eléggé elnyűtt rajtam és büdös.. hát az elmúlt 4-5 napban nem nagyon volt idő magunkra... ["Ship Spotted" Kiált le a Watch Officer] -Hát most sem lesz gondolom és gépiesen felmászom a toronyba. Destroyer long range 332-őn. Státusz riport minden posztról adom ki a parancsot... a visszaigazolások megjönnek. Célt lockolom 6900m-en. Megtervezem a tisztekkel a közelítést gyorsan majd ellenőrzöm a romboló helyzetét, és akkor látom hogy több kéményfüst kormolja az óceán éles levegőjét.. "Csak nem egy konvoj?" Periszkóp mélység...és a VIIC méltóságteljesen elindul 13m-es mélységbe hogy lesből halált osszon a szövetséges hajókra...:)

A megmaradt 5 torpedóbol mindegyik talált 2 romboló és egy T3-as Tanker Skalpjával tértem haza nem kis zavart okozva a konvojban...

Jó szelet...
  • viktor2
    A grammofont milyen billentyű kombinációval lehet játék közben kikapcsolni és játék közben a hangerőt hangositani vagy hallkitani???
  • Zogu
    Szia!
    A pontos célzásnál ... gyroszög 245-015. Tizenöt ide is oda is.
  • Lui76
    Az is giga-byte ,csak a gagyi 64bites sima 9600. Máshol(játékokban) nincs gond vele,a teljesítményén kívűl.
  • Seaweed
    En szeretnem...volt 1 hetem szabadon..akkro kaartam megcsinalni implementaciot..de nem tudtam..remelem nyaron lesz ra ido..es megcsinalom..es akkor isten ovjon beneteket a BoP-tol! :D
  • bgabor
    Hát hajrá. Továbbra is rendszeres látogató leszek, hátha egyszer újra beindul.
  • Seaweed
    Sajnos nincs idonk ra..legfokepp Neuronak aki felrakosgatja cikkeket
    Legutobbi az hogy en at implementalom egy php-s cms rendszerre...de sajna ezse halad...mert meg nem kaptam meg a megbeszelt eroforrasokat.
    (Ha ez megtortenik sokkal egyszerubben admin felueltbol lehetne a cikkeket felrakni...nem keves cikk van Cifu es az en tarsolyomban..ami nem kerult meg ki...)
  • bgabor
    Seaweed, mi történt a Birds of Prey oldallal? Tök jónak indult, de január óta nem volt frissítés!
  • bgabor
    Az ágyú kezelése részhez le lehetne még írni a pontos célzást (TAB).
    Tudod, a skálán beállítod a hajó távolságát, és utána tüzelsz. Meg hogy érdemes távolság beállításánál a Shift-et lenyomva tartani, mert úgy gyorsabban be lehet állítani a skálán.
  • bgabor
    Kiválló lett. Tényleg. Csak egyetlen dolgot jegyeznék meg: Ha teljesen ki akarod tolni a periszkópot, nem kell nyomva tartani a Ctrl-t, csak a Page up/Page down-t a Ctrl-el egyszerre lenyomni. Amúgy hibátlan.
  • Dns5000
    hehe
    kulonben ez a gama inkbabb mertan gyakorlashoz jo :P
    az egesz tiszta mertan, pedig hogy utalam ezt a suliban :/
  • Papirzacsi
    Nálam tökéletesen megy a mentés újratöltése. Lehet elkerülte a figyelmed, amit í rídmíben írnak, hogy akkor működik jól, ha a ikötőben vagy? Mert ha olyan mentést töltesz be, mikor kint vagy a vizen, akkor adódhatnak gondok. Szóval tölts be olyat, mikor before vagy after mission vagy.
  • Tuvok #4282
    gramofont eddig is egyszerűen meg lehetett oldani ;)
  • Braveheart
    Sőt... a 2.vh technikai újításai. Kezdeném az U-Boot-okkal :D
  • dr Kotász
    Nekem a kikötői mentések működtek. Csináltam is egy újabb küldetést.

+ 2 jó hír sok embernek:
    1. most már akkor is működik a gramofon, ha kikapcsolod a háttérzenét!
    2. nVidia kártyásoknak: a progi megjegyzi, ha az UZO-hoz kikapcsoltad a particle systemet (ctrl+P). De ha normál nézetben vagy, automatikusan visszakapcsolja, úgyhogy csak egyszer kell beálltani.

FAQ-ot frissíteni kéne.
  • dr Kotász
    Sok sikert... Remélem 2. vh-s tételed lesz!
  • Braveheart
    nem, 1.00-val történt még, de kétszer is. Sajna még a profile-t is ki kellett törölnöm, teljesen elromlott az egész. Na megyek törizni mert 3 óra múlva már írom az érettségit.
  • Kandurex
    elég mahinás a feltörése az biztos, de ezt megcsinálták, a probléma inkább ott van, hogy ez réteg játék, a groupok egyszerűen már elfelejtették
  • Byers
    Azért arra kiváncsi lennék hogy mitől olyan "fasza" ez a starforce, hogy nem tudnak egy tetves crack-et összeütni? Klonozni sem lehet a dvd-t?

Csak dulok-fulok itt én laikus.
  • Byers
    Hát sima modemmel eltartana egy darabig!!!
    Szal az nem műksik.
  • zoltang
    1.3-as javítással történt neked is? Meg lehetett mennteni a mentéseket?
  • Braveheart
    Nekem is ez volt. És csend, és halál. És reinstall. Ja és anyázás.
  • lipovics
    Na. így néz ki a TDC oldal a faq-ban.
    Tetszik, nem tetszik, hibak, kimarad-e vmit, irjatok
    http://etnies.muskatli.hu/sh/5.html
  • zoltang
    Korai volt az örömöm, a mentésemet nem tudja behozni. Az inicializáláskor kilép az asztalra. Most aztán nem tudom mi a baj.
    Aki feltette az 1.3-as javítást, mennek a régi mentései(az utolsót néztem, ami eddig jó volt)?
  • zoltang
    Na sikerült feltenni az 1.3-as javítást. A bűnös mod a DepthGaugeMoD.zip volt. Szerencsére volt benne a zipben original_backup könyvtár, így azt visszamásolva már nem volt hiba.
  • Seaweed
    Ne engem kerdezz hanem az uborkaekat...en is uzgyanabbol a manualbol linkeltem ami neked is megvan ;)
  • bgabor
    Tök jó lett a patch!
    Örülök, hogy megfelelően foglalkoznak a játékkal még a kiadás után is. Ebből sok más szimulátorfejlesztő tanulhatna.

Gratula a FAQ-hoz, nagyon szép munka!
  • Papirzacsi
    Elég jó ez a peccs! Sok jó dolog van benne. És végre lehet igazán mélyre merülni! :-) Most jártam a VIIC/42-vel 250 méteren. Félelmetes. :-D
  • Tuvok #4266
    megint nem rossz dolgokat javít a patch, a héten valszeg beruházok az eredetire
  • Tuvok #4265
    Nekem meg 7 a max, de akkor már az evezőket is ki kell tolni :)
  • Gundark
    Báz, neked a maximálgáz 17 csomóNekem kerregi a 8 at
  • Gundark
    A süketségre visszatérve, ugye nem tudjuk hogy hány bombát dob a Láttam már olyat hogy esze nélkül boritja a vízbe, meg volt spórólós is aki egyel egyel mahinált ha pont feletted dobja akkor pucolni kell de ha nem akkor a decoyal meg a nagy mozgással/sebességgel elárulod magad, hogy rossz helyen keres. Ha meg maradsz nyugton, akkor dobáljon amíg meg nem unja Szal szerintem ha tudod hogy csak találgat, és nincsenek pontos adatai a hollétedről, akkor a nyugalom többet ér mint a száguldozás. Ha szemből jön, akkor lehet próbálni egy fejlövést, de miután alábuktál, meg szokta zavarni ha egyenesen alámész( persze folyamatosan merülve) Ja, meg lehet hogy nem te kérdezted, de szerintem a VIIB azért lehet érdemes lecserélni VIIC re, mert az könnyebben merül. Igaz csak pár másodperccel megy hamarább a víz alá, de ebből következik hogy a víz alatt is jobban manőverezik. No meg lehet hogy az a pár másodperc is megmentheti az életed. Főleg ha nagy és belelkesedett shunderladek köröznek az ember feje felett