11357
  • dr Kotász
    Kösz szépen. Befejezett karrierje még senkinek sincs ha jól sejtem. Ha valaki tudja, hol lesz Type XXI légyszi szóljon!
  • Atika :o)
    Sziasztok nekem lenne egy olyan kerdesem hogy en csak most kezdtem el jaccani a jatekkal es az elso missional tartok es nem tudom hogy hogy kell beallitani a kordinatakat hogy hova menjen a tengeralatjaro valaki tudna segiteni?
  • Tuvok #4340
    Egészen pontosan 2nd-nél 41-től IXB és 42-től IXC, 7th-nél pedig 43-tól IXC
    Elvileg a 10th-nél is van IX, 42-től B, 43-tól C .
  • Tuvok #4339
    2. és 7.-nél lesz IX, a XXI-t nemtom, még nem tartok ott, Etnies tudja ezt megmondani pontosan .
  • dr Kotász
    Azt nem tudod megmondani, hogy melyik flotta használ majd (még 40-ben járok) Type IX-et és Type XXI-et?
  • Tuvok #4337
    fura jah
    de már nem érdekes, áthelyeztettem magam St. Nazaire-be :)

tényleg, La Spezia/Toulon -t (29th flotilla) próbálta vki ? Sokszor átzargatnak Gibraltáron ? Lehet a Földközi tócsában találni elég Tankert ? :)
  • Papirzacsi
    aha... hát elég fura.Hogy csak nálam működik rendesen ez a program.
  • dr Kotász
    Egy kérdés (FAQ tárgyalja tudom): van itt olyan ember, akinek eredeti verzióval valóban sikerült felbontást állítania? Mert nekem se 800x600 se 1280x960 se 1280x1024-re nem csinál semmit. Van valami speciális tudnivaló? A My documents mappában buheráltam a cfg-t.
  • Tuvok #4334
    egész biztos
  • Papirzacsi
    Biztos hogy a dokumentumok mappában lévőt állítottad? EGész biztos?
  • Tuvok #4332
    Átállítottam, mégis maradt 1 ...
  • Braveheart
    Nálam kicsit más a gond. A játék elindul de kifagy amikor épp olyan kedve van. Most átállítottam a virtuális memóriát, hátha segít, meg is nézem.
  • Papirzacsi
    Át kell állítani az időgyorsítást, és két pillanat alatt kintvagy a nyilt tengeren. Csomószor volt róla szó, ne mond hogy nem vetted észre?
  • Tuvok #4329
    Eddig sem az volt a baj, hogy nem látszott, hanem az, hogy egy órát kellett szlalomozni, mire kijut az ember a nyílt vízre .
  • Papirzacsi
    Nálam tök jó az 1.3-as peccs.

És aki felpeccselte, ezután egy szava se lehet arra, hogy Lorientből milyen nehéz kiállni. Bár sztem eddig se volt az, simán térkép nézetben ki lehetett állni automatikusan. De mostmár látszik a kikötő a térképen, így már mindenki ki fig tudni állni.
  • dr Kotász
    Nekem is eredeti DVD-s, felraktam az 1.3-at és simán megy. Drivereket se frissítettem.
  • Laslie
    Sajnos a helyzet nálam is ugyan ez! Tegnap felraktam az 1.3 javítást. A játék betöltése simán indul, majd amikor az Inicializáláshoz ér kilép a programból azzal a felkiáltással, hogy az SH3 ismeretlen hibát észlelt. Na új driverek fel, megint ugyan ez. Játékot letörlöm, újra felrakom, próbálom felrakni az 1.1-et de most már azt sem hagyja.
    A játékom eredeti dvd-s, az 1.3 előtt simán, hiba nélkül futott.
    Valakinek van erről tapasztalata, esetleg ötlete, hogy mitől lehet???
    Előre is köszönöm!!!!!!

Please, help me!!!!!!
  • Braveheart
    Nem tudja vki miért fagy ki mindig a játék nálam? Újraraktam tegnap, felraktam az új nvidia drivert is, próbáltam komp. módokkal de semmi javulás.
    Mikor kifagy a kékhalál képernyő jön be, mindig vmilyen kmyxer.sys felirattal meg sok blablával.
    A gépem: Amd Athlon XP 2800+, 512 mb ddr ram (ez gyenge tudom) GefFX 5600 (erről ne is beszéljünk) Win XP pro. Elvileg mennie kéne azért.
  • Tuvok #4324
    ÁÁ
    egy bug, nemtom csak nálam van-e, vagy volt-e már szó róla
    IXB-m van, ma egy romboló kergetett, de meglógtam, irány a felszín
    ekkor figyelmtem csak fel rá, hogy mikor a hídon állva a navigátor és a fegyvertiszt felé fordulok, akkor jól áll a hajó, valóban a rádiósszóba felé emelkedik, DE mikor átfordulok a kormánykezelőkhöz, már a rádiósszoba felé lejt a hajó !
  • Bucser
    Nana:) Április az a Január:)
  • Zogu
    Na ja. A továbbiak:
    CA2

Art1

Art2
  • Zogu
    Így talán menni fog.
    CA
  • Papirzacsi
    http://uboat.net/fates/today.htm
  • Piedon
    Feliratok a tutorial videók alá:
    Convoy Attack:
    http://w3.enternet.hu/piedon/Convoy%20Attack.sub
    vagy
    http://w3.enternet.hu/piedon/Convoy%20Attack.smi
    Flak Artillery:
    http://w3.enternet.hu/piedon/Flak%20Artillery.sub
    vagy
    http://w3.enternet.hu/piedon/Flak%20Artillery.smi

Az ugyanazon nevü videó mellé kell bemásolni.
  • Zogu
    Aki jobban tud németül, szétnézhetne a NETen. Majd én is próbálkozom.
  • Zogu
    Én régebben a müncheni Technisches Museumban láttam egyet. Voltam is benne, de az már 82-ben vol. Nem tudom ott van-e még?
  • xj700t
    Na az lesz a legjobb ha nem írok semmit :)
  • xj700t
    Mekkora láma vagyok.... :) ez XII
  • xj700t
    Német, de látványos.

Állítólag egy szolgálatban volt kísérletek céljából '60 -'80 ig
  • Gundark
    Valahol németországban van egy XXIes is ha jól emlékszem a "Wilhelm Bauer" Vagy nem?
  • Tuvok #4312
    Kielben a hajómúzeumban van asszem egy VII-C kiállítva .
  • Ferro
    De! A TV felett egy Academy IX B! :DDD
  • Hengelhoffer
    :( Közelebb nincs U-boat kiállítva? Mondjuk európában...
  • Hengelhoffer
    Amíg narancssárga, addíg nem engedi felgyorsítani az időt. Kvázi amíg úgy itéli meg a program, hogy veszélyben vagy partrafutásilag.
  • Ferro
    E 57th St and Lake Shore Drive
    Chicago
    Illinois
    60637
    USA

312-684-1414

;D
  • datango
    de elmennék megnézni ... , hol van ez ?
    SH3 hoz mikor lesz magyaritas???
  • Zogu
    Bocsi! 345-015 a helyes beszéd.
  • bgabor
    Kiállított Type IX C
  • Placebó
    HTX..:)

mindenkinek melegen ajánlom a Haditechnika topicban találtam... Mindent a II.vh uboatokról

Ha még nem lett volna...:)
  • Kandurex
    Ez az event kamera durva segítség...F12