11357
-
#4342 Kösz szépen. Befejezett karrierje még senkinek sincs ha jól sejtem. Ha valaki tudja, hol lesz Type XXI légyszi szóljon! -
#4341 Sziasztok nekem lenne egy olyan kerdesem hogy en csak most kezdtem el jaccani a jatekkal es az elso missional tartok es nem tudom hogy hogy kell beallitani a kordinatakat hogy hova menjen a tengeralatjaro valaki tudna segiteni? -
#4340 Egészen pontosan 2nd-nél 41-től IXB és 42-től IXC, 7th-nél pedig 43-tól IXC
Elvileg a 10th-nél is van IX, 42-től B, 43-tól C . -
#4339 2. és 7.-nél lesz IX, a XXI-t nemtom, még nem tartok ott, Etnies tudja ezt megmondani pontosan . -
#4338 Azt nem tudod megmondani, hogy melyik flotta használ majd (még 40-ben járok) Type IX-et és Type XXI-et? -
#4337 fura jah
de már nem érdekes, áthelyeztettem magam St. Nazaire-be :)
tényleg, La Spezia/Toulon -t (29th flotilla) próbálta vki ? Sokszor átzargatnak Gibraltáron ? Lehet a Földközi tócsában találni elég Tankert ? :) -
#4336 aha... hát elég fura.Hogy csak nálam működik rendesen ez a program. -
#4335 Egy kérdés (FAQ tárgyalja tudom): van itt olyan ember, akinek eredeti verzióval valóban sikerült felbontást állítania? Mert nekem se 800x600 se 1280x960 se 1280x1024-re nem csinál semmit. Van valami speciális tudnivaló? A My documents mappában buheráltam a cfg-t. -
#4334 egész biztos -
#4333 Biztos hogy a dokumentumok mappában lévőt állítottad? EGész biztos? -
#4332 Átállítottam, mégis maradt 1 ... -
Braveheart #4331 Nálam kicsit más a gond. A játék elindul de kifagy amikor épp olyan kedve van. Most átállítottam a virtuális memóriát, hátha segít, meg is nézem. -
#4330 Át kell állítani az időgyorsítást, és két pillanat alatt kintvagy a nyilt tengeren. Csomószor volt róla szó, ne mond hogy nem vetted észre? -
#4329 Eddig sem az volt a baj, hogy nem látszott, hanem az, hogy egy órát kellett szlalomozni, mire kijut az ember a nyílt vízre . -
#4328 Nálam tök jó az 1.3-as peccs.
És aki felpeccselte, ezután egy szava se lehet arra, hogy Lorientből milyen nehéz kiállni. Bár sztem eddig se volt az, simán térkép nézetben ki lehetett állni automatikusan. De mostmár látszik a kikötő a térképen, így már mindenki ki fig tudni állni. -
#4327 Nekem is eredeti DVD-s, felraktam az 1.3-at és simán megy. Drivereket se frissítettem. -
Laslie #4326 Sajnos a helyzet nálam is ugyan ez! Tegnap felraktam az 1.3 javítást. A játék betöltése simán indul, majd amikor az Inicializáláshoz ér kilép a programból azzal a felkiáltással, hogy az SH3 ismeretlen hibát észlelt. Na új driverek fel, megint ugyan ez. Játékot letörlöm, újra felrakom, próbálom felrakni az 1.1-et de most már azt sem hagyja.
A játékom eredeti dvd-s, az 1.3 előtt simán, hiba nélkül futott.
Valakinek van erről tapasztalata, esetleg ötlete, hogy mitől lehet???
Előre is köszönöm!!!!!!
Please, help me!!!!!!
-
Braveheart #4325 Nem tudja vki miért fagy ki mindig a játék nálam? Újraraktam tegnap, felraktam az új nvidia drivert is, próbáltam komp. módokkal de semmi javulás.
Mikor kifagy a kékhalál képernyő jön be, mindig vmilyen kmyxer.sys felirattal meg sok blablával.
A gépem: Amd Athlon XP 2800+, 512 mb ddr ram (ez gyenge tudom) GefFX 5600 (erről ne is beszéljünk) Win XP pro. Elvileg mennie kéne azért. -
#4324 ÁÁ
egy bug, nemtom csak nálam van-e, vagy volt-e már szó róla
IXB-m van, ma egy romboló kergetett, de meglógtam, irány a felszín
ekkor figyelmtem csak fel rá, hogy mikor a hídon állva a navigátor és a fegyvertiszt felé fordulok, akkor jól áll a hajó, valóban a rádiósszóba felé emelkedik, DE mikor átfordulok a kormánykezelőkhöz, már a rádiósszoba felé lejt a hajó ! -
#4323 Nana:) Április az a Január:) -
#4322 Na ja. A továbbiak:
CA2
Art1
Art2 -
#4321 Így talán menni fog.
CA -
#4320 http://uboat.net/fates/today.htm -
#4319 Feliratok a tutorial videók alá:
Convoy Attack:
http://w3.enternet.hu/piedon/Convoy%20Attack.sub
vagy
http://w3.enternet.hu/piedon/Convoy%20Attack.smi
Flak Artillery:
http://w3.enternet.hu/piedon/Flak%20Artillery.sub
vagy
http://w3.enternet.hu/piedon/Flak%20Artillery.smi
Az ugyanazon nevü videó mellé kell bemásolni.
-
#4318 Aki jobban tud németül, szétnézhetne a NETen. Majd én is próbálkozom. -
#4317 Én régebben a müncheni Technisches Museumban láttam egyet. Voltam is benne, de az már 82-ben vol. Nem tudom ott van-e még? -
#4316 Na az lesz a legjobb ha nem írok semmit :) -
#4315 Mekkora láma vagyok.... :) ez XII
-
#4314 Német, de látványos.
Állítólag egy szolgálatban volt kísérletek céljából '60 -'80 ig -
#4313 Valahol németországban van egy XXIes is ha jól emlékszem a "Wilhelm Bauer" Vagy nem? -
#4312 Kielben a hajómúzeumban van asszem egy VII-C kiállítva . -
#4311 De! A TV felett egy Academy IX B! :DDD -
Hengelhoffer #4310 :( Közelebb nincs U-boat kiállítva? Mondjuk európában... -
Hengelhoffer #4309 Amíg narancssárga, addíg nem engedi felgyorsítani az időt. Kvázi amíg úgy itéli meg a program, hogy veszélyben vagy partrafutásilag. -
#4308 E 57th St and Lake Shore Drive
Chicago
Illinois
60637
USA
312-684-1414
;D -
#4307 de elmennék megnézni ... , hol van ez ?
SH3 hoz mikor lesz magyaritas??? -
#4306 Bocsi! 345-015 a helyes beszéd. -
bgabor #4305 Kiállított Type IX C -
#4304 HTX..:)
mindenkinek melegen ajánlom a Haditechnika topicban találtam... Mindent a II.vh uboatokról
Ha még nem lett volna...:) -
#4303 Ez az event kamera durva segítség...F12