Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz!Próbálkozom, de elõtte elmentem.

Válazd a reggelt mert arra nem számítanak egész éjjel fent lesznek és figyelnek reggelre pont elfáradnak ekkor kell lecsapni😄
Jó kérdés.Visszahúzódok, kivárom az éjszakát.Akkor jön el a ragadozók ideje.<#eplus2>

ezzel a konvojjal hogy bánsz el? beküldesz 4 torpit hátha eltalál vmit?😛
Érdemeld ki.<#eplus2><#eplus2>

Mert jár hozzá alapból, késõbb csak pontokra kapsz minden földi jót.

Ez csak a konvoj fele!!!!!!!<#wow1><#wow1><#eplus2><#eplus2>

DVD.

zolo
Hány cd-s?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Megy a privi INGYEN!!

zolo
Hi all!Honnan lehet letölteni a game-t?Minél olcsóbban!Dc nem jó

http://flickr.com/photos/zolika90/

SZEG007
Hát igen egyenlök közt is vannak egyenlöbbek

Na elkezdtem én is egy hadjáratot, lassan megismerem a játék kezelését. Elég összetett így elsõ ránézésre. Ami zavar az az hogy gyakran kifagy, fõleg 1024-es idõgyorsításnál.
Az miért van hogy ingyen fel tudtam szerelni egy flak gunt az elsõ tengeralattjárómra?

War. War never changes.

Vannak fent új mod-ok a subsim.on!!!!!!!!!<#wow1><#taps>

addig még van egy évem 😞
Én 41 elején találkoztam elõször konvojjal.

Eddig csak a mod-oknak vettem látványosan hasznát, az meg mindenkinek mûxik.

Én még konvojt se láttam😄 pedig ez már a 7. küldim
Köszi!<#crazya>Megvan.

Nos. Visszatérve a játékhoz, kiváncsi lennék, mikor jönnek a jav-ban igért csilli-villi dolgok.Mert én semmivel sem találkoztam, pedig nyúzom rendesen.Magyarán a W-ok semmit sem vesztettek!!!! SZERINTEM.

MSN-ben barátságosabb .<#finom><#buck><#crazya>
<#nevetes1>

Köszi!<#duhos2>

Zsolo007
Ez egy MSNben használt szmájli kód melynek beütése egy nyelvnyújtó arcot eredményez 😊

Mi az a P???

😛
MEGVAN!!! Stallone féle Függõ játszma. A rosszfiú mondta.

Valamelyik ami filmben volt, és a rosszfiú mondta.

Az izraeli hatóságok elévülésre hivatkozva megtagadták a kérést.
Én meg már vagy 5-10 helyen láttam😄
Zsolo007
Ez az idézet a Rome:Total Warban is benne van én onnan ismerem, nem semmi

Shlomo Morel gondolom még kitüntetést is kapott a béke és emberszeretetéért.
[NST]Cifu
Szvsz ezek közül a legfélelmetesebb a róka fogta csuka esete, hogy a volt Szovjetunióban történt eseteket már ne is emlegessük...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ha az Egyesült Államok hasonlóan rákényszerülne kártérítést fizetni (kamatokkal) az afrikából kényszerrel elhurcolt és rabszolgaként kényszerdolgoztatott négereknek, vagy a tömegesen megsemmisített amerikai indiánoknak, mint ahogyan Németo., Ausztria, Svájc és hát részben kishazánk kényszerült a háború óta folyamatosan kártéríteni a meghurcolt zsidóságot, cigányságot, hát nem lenne ott akkora most a jólét....

Tökéletesen igazad van!!!!!!!

Amelyik nemzet sikeresen növelte területét,befolyását,gazdagságát az legtöbbször háborúk és népírtások útján érte el.
A gyarmatosítók jogosan léptek fel a benszülöttekkel miután törnyvényes keretek közt megálapodás eredményeként megvették az indiánok földjeit ,csak a kilakoltatásnál voltak apróbb félreértések ,de mivel az indiánok nem tettek feljelentést a hatóságoknál így kár is errõl beszélni.
Mindenkitõl bocs az OFF-ért, de minden nemzetnek megvannak a hibái, ill. "sötét" korszakai.

Az amik szidják a németeket, hogy holokaust meg minden,de õk mit mûveltek az afrikaiakkal és az indiánokkal.Vagy a spanyolok stb. nemzetek mit mûveltek anno amerikában a benszülöttekkel??? Sorolhatnánk reggelig....

HA mét többet akkor te vagy az Isten!!
Egy idézet egy filmból: Ha megölsz egy embert gyilkos vagy, ha többet akkor sorozatgyilkos, ha milliókat akkor hóditó! Hát nem érdekes?

Isten kitalálása kész katasztrófa volt😄
Szépen olvasgattam az eszmefuttatásotokat.Tanulságos.Köszönöm.Ma is tanultam valamit.35 évesen is tanulhat az ember történelmet ha érdekli.Mielõtt sok ember szidná a németeket, tudni kell, hogy Sztálin több embert nyiratott ki mint Hitler, ill. Isten nevében is több embert öltek meg mint ahányan természeti katasztrófában valaha is meghaltak a történelem során.

Fincsi kép! Köszi.

Így már jó ^^
[NST]Cifu
Yepp, megint sz@rakszik az Uboatarchive.net... 😞(

Tessék, akkor feltöltöttem külön.

dr Kotász
<#eljen>
nekem nem jön be a kép 😞
[NST]Cifu
Isten hozott a klubban. 😉

Vagy meg kell venni eredetiben, vagy meg kell várni a törést a patchez...
Én hajlom rá, hogy az elsõ megoldást fogom elkövetni... 😄