Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz!Próbálkozom, de elõtte elmentem.
Válazd a reggelt mert arra nem számítanak egész éjjel fent lesznek és figyelnek reggelre pont elfáradnak ekkor kell lecsapni😄
Jó kérdés.Visszahúzódok, kivárom az éjszakát.Akkor jön el a ragadozók ideje.<#eplus2>#eplus2>
ezzel a konvojjal hogy bánsz el? beküldesz 4 torpit hátha eltalál vmit?😛
Érdemeld ki.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Mert jár hozzá alapból, késõbb csak pontokra kapsz minden földi jót.
Ez csak a konvoj fele!!!!!!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
DVD.
Megy a privi INGYEN!!
Hi all!Honnan lehet letölteni a game-t?Minél olcsóbban!Dc nem jó
http://flickr.com/photos/zolika90/
Na elkezdtem én is egy hadjáratot, lassan megismerem a játék kezelését. Elég összetett így elsõ ránézésre. Ami zavar az az hogy gyakran kifagy, fõleg 1024-es idõgyorsításnál.
Az miért van hogy ingyen fel tudtam szerelni egy flak gunt az elsõ tengeralattjárómra?
Az miért van hogy ingyen fel tudtam szerelni egy flak gunt az elsõ tengeralattjárómra?
War. War never changes.
Vannak fent új mod-ok a subsim.on!!!!!!!!!<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
addig még van egy évem 😞
Én 41 elején találkoztam elõször konvojjal.
Eddig csak a mod-oknak vettem látványosan hasznát, az meg mindenkinek mûxik.
Én még konvojt se láttam😄 pedig ez már a 7. küldim
Köszi!<#crazya>#crazya>Megvan.
Nos. Visszatérve a játékhoz, kiváncsi lennék, mikor jönnek a jav-ban igért csilli-villi dolgok.Mert én semmivel sem találkoztam, pedig nyúzom rendesen.Magyarán a W-ok semmit sem vesztettek!!!! SZERINTEM.
MSN-ben barátságosabb .<#finom>#finom><#buck>#buck><#crazya>#crazya>
<#nevetes1>#nevetes1>
Köszi!<#duhos2>#duhos2>
Mi az a P???
😛
MEGVAN!!! Stallone féle Függõ játszma. A rosszfiú mondta.
Valamelyik ami filmben volt, és a rosszfiú mondta.
Az izraeli hatóságok elévülésre hivatkozva megtagadták a kérést.
Én meg már vagy 5-10 helyen láttam😄
Shlomo Morel gondolom még kitüntetést is kapott a béke és emberszeretetéért.
Szvsz ezek közül a legfélelmetesebb a róka fogta csuka esete, hogy a volt Szovjetunióban történt eseteket már ne is emlegessük...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha az Egyesült Államok hasonlóan rákényszerülne kártérítést fizetni (kamatokkal) az afrikából kényszerrel elhurcolt és rabszolgaként kényszerdolgoztatott négereknek, vagy a tömegesen megsemmisített amerikai indiánoknak, mint ahogyan Németo., Ausztria, Svájc és hát részben kishazánk kényszerült a háború óta folyamatosan kártéríteni a meghurcolt zsidóságot, cigányságot, hát nem lenne ott akkora most a jólét....
Tökéletesen igazad van!!!!!!!
Amelyik nemzet sikeresen növelte területét,befolyását,gazdagságát az legtöbbször háborúk és népírtások útján érte el.
A gyarmatosítók jogosan léptek fel a benszülöttekkel miután törnyvényes keretek közt megálapodás eredményeként megvették az indiánok földjeit ,csak a kilakoltatásnál voltak apróbb félreértések ,de mivel az indiánok nem tettek feljelentést a hatóságoknál így kár is errõl beszélni.
Mindenkitõl bocs az OFF-ért, de minden nemzetnek megvannak a hibái, ill. "sötét" korszakai.
Az amik szidják a németeket, hogy holokaust meg minden,de õk mit mûveltek az afrikaiakkal és az indiánokkal.Vagy a spanyolok stb. nemzetek mit mûveltek anno amerikában a benszülöttekkel??? Sorolhatnánk reggelig....
HA mét többet akkor te vagy az Isten!!
Egy idézet egy filmból: Ha megölsz egy embert gyilkos vagy, ha többet akkor sorozatgyilkos, ha milliókat akkor hóditó! Hát nem érdekes?
Isten kitalálása kész katasztrófa volt😄
Szépen olvasgattam az eszmefuttatásotokat.Tanulságos.Köszönöm.Ma is tanultam valamit.35 évesen is tanulhat az ember történelmet ha érdekli.Mielõtt sok ember szidná a németeket, tudni kell, hogy Sztálin több embert nyiratott ki mint Hitler, ill. Isten nevében is több embert öltek meg mint ahányan természeti katasztrófában valaha is meghaltak a történelem során.
Fincsi kép! Köszi.
Így már jó ^^
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nekem nem jön be a kép 😞