11357
-
Amergin #4422 Multkor lesérültem az atlanti óceánon és gondoltam nem megyek vissza wilhelmshaven-be, hanem beugrok Lorientbe egy kis repair-re.(Szerencsére ekkor mentettem) Meg is javították a hajót meg torpedókkal is feltöltöttek de a legénységet nem tudtam előléptetni. Plusz a következő küldetés az volt hogy menjek mán vissza wilhelmshavenbe....
Úgyhogy inkább visszatöltöttem és hazavergődtem sérülten!
Meg arra jöttem rá hogy érdemes a legkisebb sebeséggel menni mert jól megnő a hatósugár és nem azzal megy el a sok idő hogy egy küldetés így egy héttel tovább tart hanem azzal hogy minden küldetés között a legénység kivesz 1 hónap szabit! -
zoltang #4421 Inkább oktatófilm (német). -
zoltang #4420 Aces of the Deep Tutorial Video (210MB, divx)
Itt van egy kb. 30 perces akció. -
#4419 nemrakja fel a 1.3 as pecset... kirja hogy elobb rakjam fel a 1.0 - 1.1 - 1.2 és utana , de hat nekem az 1.21 es van fent... ! vki help ? -
#4418 Az is elég ha merőlegesen közelítesz, a legkisebb felületet mutatva neki, az életben nem talál el :D. Manuális célzás a legjobb ágyúnál! -
#4417 általános kérdés! Érdemees-e felrakni a 1.3 as pecset? (jobb mint a 1.21 ? ) -
#4416 nekem nem jelenik meg kép! -
#4415 Én 44tavaszán, sőt már májusban járok, és még vígan ágyúzok. Múltkor belefutottam egy kis konvojba. Állt egy T2ből 2 C2ből, 1 Troop-ból, és csomó kis marchantból. A 3 romboló ami védte, rámvetette magát. De rábasztak. Igaz a Zaukönig nem nyita ki egyiket sem, de végülis kicsleztem őket, és mindegyik kapott egy halat. Ezután kiböktem ,hogy nincs a hajókon ágyú, csak a Troopon. Nesze neki 2 hal, mert egy nem volt elég. Felmerültem, és szétágyúztam a bandát. De éjjel bármit szétágyúzuk 4kmről. Nappal meg 5ről biztonságban lehet ágyúzni. Manual célzok, így nem megy kárba a lőszer. :-) Közelebbről nem nagyon lövök már, mert azért néha betalálnak. :-( De ha mégis közelről lövök, akkor próbálok úgy közelíteni, hogy ne lásson az ágyúja. Már amelyiknek egy van ügye. :-) -
#4414 jaja, pár napja -
#4413 Én voltam :)
Imádom éjjel köpködni azt a sz*rt :) -
#4412 "lehet hogy embert kell elbocsátanunk vagy felvennünk. Ezt küldetés közben nem tehetjük meg"
:DDDDDDDDDDDDDD -
#4411 Ha kérded mondtam volna, nekem is serceg, de a hardveres gyorsítás kikapcsolása nem oldotta meg, már nem is zavar, ráfogom, hogy poros a lemez a gramofonban :)) -
#4410 MIért volna felesleges '41-től fedélzeti ágyút használni??? én '42-ben is vígan ágyúztam. Csak azért mert a kereskedőhajókon van fegyverzet? Azok semmit sem találnak el, max akkor veszélyesek ha 500m-en belül vannak. Amint meglátok egy fegyveres kereskedőhajót az első lövések mindíg az ágyú kilövésére mennek... (és ez be is jön) -
#4409 Ezt is kéne véleményezni, mára befejeztem, majd holnap folytatom.
http://etnies.muskatli.hu/sh/6.html -
#4408 van 1.3 as pecs is???? -
#4407 Az utolsó képnél Tuvok, ha nem te lőtted ki jobb ha húzol mert vendégek jönnek tele vizibombával :) -
#4406 Ha olyan helyre akar küldeni járőrözni, ami nem létezik, illetve a szárazföldön található, keresd meg a My Documents....SH3\data\cfg\Careers\ mappában, az adott karrierhez tartozó "career1.psc" fájl. Nyisd meg jegyzettömbbel és írd át a "PatrolArea"-t valami használhatóra.
Találtam megoldást a szercsegő hangra is: start menü->run írd be: "dxdiag" es kapcsold ki a hangkártya hardveres gyorsítását. -
#4405 És pár kép csak az unalom kedvéért :)
Akinek a zenegép ...
Az új radar beépítve
Ilyen térkép alapján asszem el fogunk tévedni ...
Vajon repülő csészealj, vagy a szövetségesek új találmánya ? :) -
#4404 Hát ilyet csinált a játék :) -
#4403 Az a baj, hogy rossz minoseguek :( -
#4402 42 március, most kaptam meg az első radart, és a sonar decoy-t
szonár hol van még .. :) -
#4401 Képek elvileg elmentek, jó szemezgetést ;)
Ja és még annyit tennék a FAQ-hoz, hogy a ceruzával (nálam legalább is) nem rajzolgatni lehet, hanem csak Mark-okat (X-eket) lepakolni . -
#4400 Asszem a basic.cfg-ben van . Ha nem is renown, de kitüntetés jár érte, nemtom már, majd megnézem . -
#4399 Azt honnan tudod, hogy ezért plusz renown jár? -
#4398 Mire mire? Szöget mérni. Pl nagyon jól fel lehet mérni vele a bearinget. Vagy hogy az adott hajó hozzám képest milyen földrajzi iránszögön van.
Hogy kell használni?
3szor kell kattintani. Első kattintással a szög egyik szárának kezdőpontját, másodikkal a két szár metszéspontját, a hamradikkal a másik szár végpontját kell meghatázozni. Ezután kiírja, hogy hány fokos a szög. NEhéz elmondani hogy kell jól használni. Ki kel lpróbálni, és világos lesz mint a nappal. -
#4397 Nekem jó :)
Na hazalépek és elküldök pár össze-vissza szerkesztgetett térképet . -
#4396 Beirva, felrakva. Nezd meg, igy tetszik-e. -
#4395 vettem, roger :) -
#4394 Beleírom ezeket, képet küldj légyszi az etniez kukacka frimel pont hu -ra :) -
#4393 Szal
Körzőhöz ezt írnám: ez a legmegfelelőbb céleszköz a hajók irányának megrajzolására, szimplán le kell szúrni a hajó mőgé, és áthúzni rajta, ha addig húzod, míg a kör érinti a hajód, akkor a távolság megvan, sugár végén írja a távolságot a kezdőponttól . A sugár elejére (kör középpontja) egyszer kattintva lehet az egész kört ide-oda vinni, a sugár végpontjára kattintva pedig a kör sugarának hosszát és irányát lehet változtatni .
A vonalzóhoz pedig: egyszerűen távmérésre szolgál, ha a körzővel már megvan a hajó útvonala, akkor a vonalzóval érdemes behúzni a kör sugarától (tehát a hajó irányvonalától) kiindulva egy bizonyos távolságot (~600 - 800 méter), lehetőleg 90 fokra a sugártól, ahová célszerű beállni a vonal mentén és annak végpontjára, így megvan a tökéletes tüzelési pozíció . Konvojok esetén hasznos több vonalat húzni az ideális tüzelési táv meghatározásához, ha esetleg menni kell előrrébb, vagy hátrébb .
Esetleg az érthetőség kedvéért képet beszúrni, ha gondolod 1 óra múlva megcsinálom :) -
#4392 javítom, soha nem használtam. Szögmérőröl tud valaki képet küldeni?
Vagy az is jó, hogy valaki emilben elkuldi ezt a fajlt: SilentHunterIII\data\Menu\Gui\MapTools.tga fajl.
Es mire lehet hasznalni? Es ti mire hasznaljatok? -
#4391 Szívesen látom. -
#4390 Nos a cerkával csak markokat lehet letenni. Én legalábis eddig csak azt tudtam. :-)
A körző meg távolságmérése tökéletes, ugyanis a kör középpontjában kiírja a sugarat. Kiválóan használható a támadás, megszerkesztéséhez.
ezennkívól van még Szgmérő is, igaz az csak 1.2-től. -
#4389 Persze. Az 1.0-ban még működött, meg az 1.1ben is. AZtán az 1.2-nél már nem müködött a szonár a felszínen. :-( -
#4388 Hátőő, lehet 1-2 javaslatom ? :) -
Dns5000 #4387 viszont a ping meg sehol sem :/ -
#4386 Térképhasználatot is megcsináltam FAQ-ba, véleményezzétek:
http://etnies.muskatli.hu/sh/4.html -
Dns5000 #4385 hat nekem muxik a sonar a felszinen is :D -
#4384 felszínen nem hallani a szonárral. És akkor még ne mtudtam ,hogy a radaros ba..ik szólni, ha hajót lát. Vagy nem lát. A fene tudja, de mindenestre fura, hogy az 1.3-ban csomó dolog nem úgy müxik mint az 1.2ben. Ott volt besugárzás jelző, meg radar. Itt is van, csak infót nem szolgáltat. :-((( Eddig ezt a két negatív dolgot találtam az 1.3ban. :-( -
#4383 Suxx, ezt is javíthatnák már ...