Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Amúgy a kisebb konvojok ellen (amit csak 1 romboló, és 1-2 korvett kisér) nekem már bevált 1x-2x az a taktika, hogy kiszedem a rombolót, kilövöm a csõben lévõ halaimat a legnagyobb célokra (biztos-ami-biztos alapon), majd felszinre, és utána a fedélezti ágyúval igyekszem kilõni a korvetteket. Ha ez is megvan, a maradék hajó ellen már jó az ágyú is. Persze a kínos az, ha az egyik korvett kilövi az fedélzeti ágyút, és annyira megrongálja a hajót, hogy nem tudunk lemerülni (volt ilyen is). Na az nagyon kellemetlen... 😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Dieselt használd úgy, hogy aksitöltéshez.
Mindekettõt is lehet a felszínen üzemeltetni egyszerre?
Bár ezen nem látszik jól, de azért megpróbálom. Háromszor mértem 5 perc alatt, ezeket markerek mutatják. Összekötöttem õket, így megvan a cél iránya és sebessége. (5 perc alatt 1,7 csomó, akkor 50 perc alatt 17 csomó, + 2*1,7 azaz 3,4+17=20,4 csomóval száguld a romboló. Remélem nem szúrtam el a számolást. Persze ez hadihajó (piros a hidrofon vonala), a kereskedõk lényegesen lassabban haladnak.
Legalábbis a fõmérnöknek se a gyorsmenüjében,se a munkaállomásán nem lehet ilyesmit állítani.
Nálam bejön a dolog. Ha nagy köd van, akkor sokszor szívtam meg azzal, hogy mire megláttam a hajót, az lõtávolon (300m) belülre került. Ezért kerestem más megoldást. Ez mûködik, és az a jó benne, hogy nem kell kapkodni. Ha felrajzoltad a haladási irányát, akkor bármilyen távra beelõzheted, így marad idõd a tökéletes pozíció felvételére. Arra kell még figyelni, hogy nem pont a hidrofon által jelölt szakasz végén halad a cél, hanem kicsit közelebb. De 500 m-es derékszögû helyezkedésnél ez nem jelent problémát.
túdom hogy láma kérdé de nem tudom?
Segitsetek<#lama>#lama><#help>#help>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Próbált valaki kizárólag hidrofon alapján lõni? Nem is rossz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De van ám egy kérdésem: az bug, hogy a legénység úgy tûnik nekem, hogynem a játékban pörgõ idõre regenerálódik, hanem inkább valós idõre. Vagyis amikor felgyorsítottam és mentem mint a meszes akkor kb. 1-1,5 nap alatt estek térdre a gépészcsávók, de amikor csak 32x-esen toltam akkor ez kb. fél nap alatt bejött.
??
Másik kérdésem az, hogy a torpit hogyan lehet még kilövetni a kézi célzáson kívül?? Mer én rálesek "crosshairral" és bumm, de biztos nem véletlenül áll a Mr.WO ottan. Van is neki minden parancs, de nemértem, segíccsetek!
Ja! És találkoztam áám konvojjal mingyá itt az elsõ napokban ... zsíír ... leráztam taktikusan 4-5 rombolót is és kerestek a britek még éjszaka is refikkel meg jelzõrakétával, de mindhiába.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"