Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nálam tuti megmarad. Bár nem szoktam sûrûn újratölteni, ez lehett kb a 3. eset, de állíthatom ,hogy a szombati mentések mind megmaradtak ebbõl a patrolból.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Viszont menteni gyakran szoktam sokat kockáztatok ^^ újra megtenni a távot nem éppen vonzó.
Itt lehet ügye kiválasztani, melyik torpedóból mennyit vigyen az ember. Ha kiválasztom, és utánna kilépek, majd legközelebb újratöltöm a gépet, hogy megkezdjem az új küldit, akkor elfelejti a torpedó konfigot.De semmi egyéb.
Nekem is rámagy vagy fél nap. De volt olyan küldi ,hogy délelött fél 11 kor leültem, és este 5-kor kötöttem ki. Talán az volt eddig a leghosszabb.
Ezért mostanában már több nap kell hogy megcsináljak egy patrolt. Ezt pl szombaton kezdtem, és ma fejeztem be. Igaz csak szombaton és ma játszottam vele. 😊
Amúgy azért van a mentés, hogy mentsél, és utánna könyebben kockáztatsz.
MEg amúgy is haszos menteni, mert bár nem jellemzõ de elszállhat a progi. Nekem eddig csak 1szer (lekopogom) szállt el, de akkor is pont konvojtámadás közben, pont miután kitrükköztem és levadásztam a rombolót. :-(
De nem voltam ideg. Újratöltöttem ,és levadászta mmegint. 😊
Egész pontosan 98.56%.
Nem igazán talált el. Nagyából csak az az egy találat volt, mi kinyirta az emberem. A géppuskák találtak ,de azok nem igazán arra vannak, hogy fenékre kényszerítsék a hajómat. 😊
Elõre is köszi
War. War never changes.
De még volt lõszer az ágyúhoz, így lelõttem volna még pár hajót, de vihar volt.
+ napig hajóztam, közben nagyobbnál nagyobb falatokkal találkoztam, de nem tudtam velük semmit csinálni a nagy hullámzás miatt.
Aztán egyik éjszaka lövéshang, és egy romboló száguldozik felém. Ne mondom itt az alkalom. A tenger síma, én elszánt vagyok, mi kell még. Hát elkezdtünk párbajozni....
A végeredmény, hogy a romboló is átminõsült egyszer merülõ búvárhajóvá.
Sajna az uccsó lövése, még mielött megsemmisült volna, pont betalált a toronyba. Így a Watchman halálos sérülést szenvedett. Kárérte kiváló katona volt. :-)
War. War never changes.
War. War never changes.
"minfreq=CPU Frequency (1000 Mhz or higher)
minram=128 MB system memory or higher
soundcard=Sound Card
minsoundcard=DIRECTSOUND 9.0 compatible sound card
minvideomemory=64 MB video memory or higher
fullduplexsoundcard=Full duplex sound card detected
nofullduplexsoundcard=NO full duplex sound card detected
mindxver=Required DirectX 9.0c or higher"
(volt a gépeken nagy fényerejû fényszóró is, hogy könnyebben megtalálják a radarral befogott hajókat)
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
<#wink>#wink>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Bee: De a saját és konvoj zajtól velszeg engem sem fognak meghallani! Legalábbis remélem 😉
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.