11357
-
#4503 beirom start menube futatasnal hogy dxdiag ... kirja hogy bla bla bla ... yest vagy a no-t kell nyomni? -
#4502 magyarul? -
#4501 Uboot ZielOptik -
#4500 "uzo" minek is a röviditése? -
#4499 Mit irjak a felszini tamadashoz? Ugyanaz, mint a tengeralatti, csak gyorsabb vagy, tudod hasznalni az uzot es konnyen eszrevesznek :) A tobbi meg le van irva a fedelzeti agyunal.
Nem tudok mast odairni.
Kozben megcsinaltam a kerdojeles reszt, oda meg lehetne par dolgot, csak most nem ugrik be semmi. -
#4498 Igen, de már javították a hibát egyébként. -
Byers #4497 A mentett állás elcseszésre 100%-os megoldás a carrier mappa mentegetése?
Mert ha nem az eléggé nyugtalanító.
2 patrollom ment a levesbe az elcsesződött mentéssel. -
#4496 Hát U-flak tudtommal 6-7 db készült, de elég gyorsan vissza is alakították őket, mert a terv csúfos kudarcba fulladt ,) -
bgabor #4495 A valóságban is hatalmas gondot okozott ez a német tengeralattjáróknak.
Több megoldást is született a problémára,például az U-Flak légvédelmi tengeralattjárók. -
#4494 az igen ... ! köszi az infót ! -
#4493 Ezt imádom a legjobban, elmegyek Kubáig, vissza félúton egy pillanatra alt+tabolok ki a játékból, és ekkor a játék hibát észlel és leáll . Kezdhetem elölről . Dejó !
-
#4492 '42 november
Többször volt, hogy épp hajnalodott mire kiértem St. Nazaire körzetéből, és már jöttek a Liberator-ok, sőt volt, hogy 85 % -os hull integrity-vel értem ki a Vizcayai öbölből ... -
#4491 100 % -on ?? Hát ok, hogy néha félúton elfogy az üzemanyag, meg manuálisan azonosítod be a hajót, ami rombolónál kicsit gáz, főleg éjjel (még igaziból is csak becsülgettek a kapitányok), sőt még az is ok, hogy órákat kell várni, mire egy hajó elsüllyed, na de a 'Map contact update' nélkül hogy a p*csába talász meg hajót ?? Én próbáltam úgy 2 járőrön át, egyszer kaptam egy konvojról rádiójelentést, de az is égtelen messze volt, nem érhettem be . Merülgettem én periszkópra (ok, se radarom, se szonárom nem volt, de azok még most is nagyon bizonytalanok, csoda, ha bármit is talál, azt is csak közel, a hidrofonnal akkorra már rég hallom), küldtem én jelentéseket magarmól, hátha a bdu megsajnál egy kisebb konvojjal, de 1, azaz egy darab hajót nem láttam abban a két járőrben . -
#4490 Tuvok, te mar 43 fele jarsz? A repulok szamabol gondolom, nekem is volt hasonlo elmenyem, 44-tol a partok kozeleben menni eletveszely :) Ott gyorsan a nyakadba szedhetsz 3-4 rombolot meg ennyi repcsit :) -
#4489 Atyaég! Hogy méred be a célpontokat? És patrolonként átlag hány hajót süllyesztesz el? -
#4488 tonna nem sokat számit. Az csak büszkeség Én százon játszom, és a renownjaim mindig 2000 körül volt. Legalább :) Egyszer volt 3100 :) -
GarET #4487 -
#4486 Na majd ha látok, én is "megfúrok" egyet :) -
GarET #4485 sajnos már nem tom visszanéni, mert az előző karieremben történt a dolog, és azüta újra kellett rakni a játékot szal passz, nemtom, ha játszom és találkozom egyel majd kilövöm, és utána megnézem miujság.)a cfg-k körül.) -
#4484 Nemtom, én is kíváncsi vagyok, mert most 72 %-on játszok, és nagyon ritka, ha a 2000 renown-t megközelítem, mikor a neutralos járőröm volt, akkor 54 % volt a realism, csakis jobb körökben kaptam 1500 körül, tonnára megvolt akkor is, csak épp semleges hajókból . -
#4483 A híd ikonnál is elég kevés van, ki lehetne egészíteni pl. pár tanáccsal a felszíni támadáshoz ,) -
GarET #4482 akkor valszeg én voltam vak, vgy egészen mást jelentett -
#4481 patrols_0.cfg -ben nincs nekem olyan szó, hogy 'allied', és renown-ra is csak annyi, hogy 'Deltarenown=x', x amennyit azon a járőrön kaptam . -
#4480 Vmi olyan történt meg velem, ami még soha
BB szektorba küldtek Halifax mellé, már teljesen szét voltam akadva, minden túlzásnak van egy határa, de ez messze túllépte már azt ... na mind1, merülést újabb merülés követett, aksik kiszáradásig jártak, csak ellógtam, persze a járőrszektornak búcsút mondhattam, esélytelen volt a repülőktől bejutni oda . Hazaindultam, aztán mikor a Labrador fésziget ÉK-i csücskét hagytam el, rádión közölte a BDU, hogy ellenséges Task Force, nem is messze . Elindultam arra, lévén 1 darab torpedót nem lőttem még el ... Mikor odaértem, olyan látványban részesültem, hogy nem hittem a szememnek . Beszéljenek a képek:
[URL=http://tuvok.uw.hu/1.jpg]#1[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/2.jpg]#2[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/3.jpg]#3[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/4.jpg]#4[/URL]
A végeredmény: 1 T3, 1 T2, 2 C3, 1 C2, 2 Small Merchant, 3 Coastal Merchant, 1 Clemson és 1 Fletcher romboló
De még mielőtt tovább mazsolázgathattam volna, egy vizibomba telibetrafálta a tatot, felszínre kellett kerülnöm, egy darabig küzdöttem a Clemsonokkal, de mikor már az egész hajó vörös meg narancssárga volt, egy tisztem is odaveszett, így maradtam az Esc és Return to base megoldás mellett, és az egész szenvedésért cserébe kaptam nyüves 549 renown-t -
GarET #4479 a patrols_0 cfg, az a rész, ahol sorolja a hajó neveekt, és írja mellé hogy mennyit süllyesztettél, nah asszem ott volt egy bejegyzés hogy allied és - renown -
GarET #4478 asszem az aktuális patrolnál, nekem mintha ott írta volna! ott figyeltem fel rá hogy hö levonás?.) -
#4477 Melyik sor az ? -
GarET #4476 bocs elírtam .cfg -
GarET #4475 a patrol vfg-ben írta. -
GarET #4474 levonás jár érte , nálam is levont, és asszem írta is hogy -xy.. renown levonás!!!! -
#4473 Írj annyit, hogy a hidrofonban (H) körbe lehet hallgatózni, a rádiósnál (R) meg lehet bámulni a radart . -
#4472 En az attack periszkoppal merem be a tavolsagot :)
Ahhoz kepest altalaban tobbet kell loni, de akkor atfogalmazom olyanra, hogy nem biztos, hogy mindig oda kell loni, amilyen messze van :D
Beleirom meg az egyeb zavaro tenyezoket es a a vizvonalat.
Valaki tudja, mit irjak a hidrofonos ikonhoz? Azon kivul, hogy a viz alatt meg tudjuk hatarozni a rank tamado rombolo helyzetet, azon kivul van valami hasznos, amit ott tudunk elerni? H betuvel raadasul egyszerubb elerni, mint ott kattingatni. Szerintem. -
#4471 Ja, nálam is pontosat ad. De az nem hatásos . picit elébb kel célozni, hogy a vízvonalnál találjam el. Tényleg nem olyna látványos, viszont haátsos. :-) -
#4470 Ugyan annyit kaptam azért a járőrért is, mint mikor átlagosan pár teherhajót és tankert süllyesztek el, ha levonás járna semleges hajóért, akkor erősen negatívban fejeztem volna be azt a járőrt, nem 1500 renown-nal . -
#4469 Nekem ha rákérdezek általában pontos adatot ad. A kézi célzásnál Etni, bele lehetne irni hogy a hullámzás illetve a fedélzet dőlés is számitásba jön Főleg közelre, direkt célzásnál. No meg hogy hova érdemes lőni A vízszint nem olyan látványos, viszont hatásos, de kedvelem a tankerek fedélzet lövés általi felgyújtását is
Tuvok a büntin ne vitatkozzunk, számold ki hogy mennyit kaptál volna egy ellenséges tanker brigád meg egy liner lukasztásáért. Az eredmény kézzelfogható. Nem is beszélve olyanokról mikor a konvojban kiszedsz egy semlegest, látható mikor hazamész hogy egy pofásabb támadás utáni 2500 3000 renown helyett beugrik 1500. Pedig ha jól láttam csak egy semleges c3at kaptam ki, azt is csak véletlenül, mert beleúszott a kegyelemlövésembe amit egy tankernak szántam -
#4468 Néztem ezt az ágyús FAQ-t. Nos nem tom ,de sztem pont ellenkezőleg, szóval nem 200 méterrel távolabbra, hanem inkább közelebbre kell célozni olyna 50 métert. Ugyanis én azt tapsztaltam, ha megkérdem a WO-tól a hajó távolságát és arra z értékre célzok, akkor a kéményt is csak nagy szerencsével találom el. -
#4467 Ez javitom.
Neutral hajokert bunti jar, bar irta itt vki mar, hogy nem. Pedig de!
Direkt kiprobaltam, egy patrolt megcsinaltam, jaror es haza, ez 600 renown. Elnyomtam egy C2-t meg egy rombolot, ami ellenseges, kilottem harom neutral tankert, kaptam 268 renwont.. -
#4466 Állítólag igen, de volt olyan járőröm, hogy szinte kivétel nélkül csak semleges hajót süllyesztettem el (P. Liner, Tankerek) és mégis viszonylag magas (1000+) renown-t kaptam . -
#4465 Ja igen:
"CTRL+bal klikk és a hajód kerül a térkép közepére."
Nálam a kurzor helyére teszi a hajót, nem középre .
"Kérdés: Érdemes hazamenni a kikötőbe vagy elég ha csak ESC és exit patrol?
Válasz: Ha van időd mindenképp menj vissza mert valamennyivel több pénzt kapsz úgy, ha beértél a kikötő közelébe (belül vagy a világítótornyon) akkor ESC, exit patrol és dock at: a kikotő neve."
Egész pontosan +100 renown .
És kiegészíteném annyival, hogy bármely szövetséges (nem Allied, hanem német fennhatóságú) kikötőbe vissza lehet térni, ekkor az üzemanyagot, fegyverzetet újratöltik, és az odaveszett legénység is pótolható, viszont kitüntetések (medal, promotion és qualification) nem járnak, a hajó sem fejleszthető újabb eszközökkel, és a járőr sem lesz teljes . (nincs +100 renown) -
#4464 Ez igaz?
Subsim.com:
Besides the status change, any neutral unit sunk will earn you negative renown during the career mode.