Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Azért is irom hogy az itt lévõ fan-ok ne járjanak igy!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help>
-Melyik gombbal váltasz a fedélzeti ágyú lövedékei között?? Mer úgy látom több féle is van. .. .
-Ja! És hová célzol messzirõl, a cél fölé, vagy egyenesen rá? (gondolom picit fölé, de fenetuggya, még nemsokat használtam az ágyút)
<#help>#help>
"Üdvözletem!
Néhány tagunk biztosan összebeszélt a hátam mögött, mert mindenki ma jelentette be, hogy mi készül kicsiny kis mûhelyében. 😊 Ezt szeretném most én is megosztani veletek. Elõször is gõzerõvel készül a Doom 3: Resurrection of Evil honosítása (PDA szövegek 75%-a kész), valamint elõreláthatólag min. 1 hónap max 1,5-2 hónap múlva megjelenik a Battle for Middle-Earth teljes és javított honosítása. Piedon nagyúr ( á la sötét oldal 😊 ) belekezdett a Silent Hunter 2 ill. 3 fordításába , és hamarosan felkerülnek az Age of Mythology javított szövegei is. De ha már így belejöttem elárulom nektek, hogy a Dawn of War hibatesztelés már körülbelül a 45-50%-ánál jár. 😊 "
http://www.gamehunter.hu/
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Korábban már volt róla szó, hogy nem is segít olyan sokat, és tényleg nem.
Éppen csak annyit, hogy konvojtámadásnál a sok füsttõl nekem beszaggat, és így
nem leszek ideggyenge attól, hogy mikor rá akarok kattintani a WE ikonjára, mellékattintok és lekésem ezzel a legalkalmasabb pillanatot.
Most a nagy hajómennyiség leginkább annak köszönhetõ, hogy sokat sikerült szétágyúzni, viszonylag kevés lövéssel, merthogy én céloztam, nem hagytam rá a legénységre. Ugyanis nem vmi pontosak. Az elsõ lövés mindíg közelebb robban a hajómhoz, mint az ellenséghez. 😊
A másik, meg hogy nagy gondot fordítottam helyes pozíció felvételére.Persze nagy mákom is volt hogy legtöbbször úgy jött a hajó, hogy az nekem volt kedvezõ.És így a jó pozíció miatt beugrott az a hova lõjünk dolog, és így a C2-eseket sikerült egy torpedóval lezúzni, az átlag 3 helyett.
Vagy b verzióban váltasz VIIC-re és kihagyod a IXB-t.
Az a baj, hogy a VIIB->VIIC->IXB->IXC reownban 2500->3000->6500->7500 + egyebek, amin nagyon sok 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
6 Kuldit csinaltam 260t-t kuldtem fenekre, renown kb 3150.
Kikotoben ramegyek az u-boat menure, latom, hogy van VIIC, el is tudom olvasni az adatait, de nem talalok olyan gombot, amivel "magameva" tehetnem.
Nice ^^
Kifutottam, és onnatól kezdve elszabadult a pokol. Már ez elején kilõttem az ágyúból a lõszert, mert olyan jó idõ volt, és annyi C2-vel találkoztam, hogy kár lett volna torpedót pazarolni.
Közben ezt fotóztam.😊
Miután kilõttem az összes lõszert, még a világítót is, kénytelen voltam a torpedókat használni. Sok dógot leküldtem a puha iszapba.És a végén, mikor már alig maradt torpi, belefutok egy lárdzs konvojba, amit egy romboló védett. Ennek megintcsak nem tudtam ellenállni. Ki is szedtem belõle a két T3-ast, meg a Troop Transportot. Egy C2 meg lángolva úszott tovább.
De beszéljenek a képek:
A halott T3, ami jó menedéket ad a romboló ellen a további támadáshoz.
Az angoloknak fingjuk sincs hol keressenek. 😊
A 2 T3, és a Troop maradványai.
Kimerészkedtem, és a romboló rámtalált. Vissza a kályhához a tánclépéssel. 😊
És végül a pusztítás amit véghezvittünk.
Ennek ellenére még a dockba is beálltam Lorientben.
Az eredmény fenomenális. A eddigi második legjobb eredméynem.
100311BRT. 😊 és több mint 2000renown. 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Amúgy meg ha nincs akkor érdekelne, hogy a sonar-os matyi mi alapján rajzolta be a térképre a cél távolságát is mutató vonalakat??
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Ez is ugyanolyan háború végi német csúcsszuper-de-kevés-és-késõn típusú technika, mint a Me-262,a Panzer-VIB vagy az MP44.
De miért,amikor olyan hasznos volt!
Emlékeim szerint 1.1ben még volt,de lehet hogy már ott sem.
Lényeg, hogy már egy ideje nem találom a pingelõgombot. Egyik hajón se.
(se VIIB-n a hadjáratban,se IXB-n a single küldikben)