Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
láttam, de niiiincs piiing goomb ..... brü-hüh-hü !! miiééért ilyeen nehéééz? <#rinya><#guluszem1><#falbav>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Van egy új szonár mod!!!!!!!Szedjétek!!<#wow1><#wow1><#wow1><#taps><#taps>

Macccy
Mi?mi?mi? táv 200m? Tehát azt is lehet? Komlyan mondom ámulok. Csak azt meséljétek el, hogy ti ezeket honnét tudjátok? Mert a Naval izé nem mutat el szinte semmit (vagy csak én nem láttam) Szóval hol van eza táv?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Megbecsülöd milyen messze lehet vagy megkérdezed a sonárost és az ágyút kb táv-200m re beállítva könnyen ellehet találni ha nagyon messze van akkor meg a haladási irányának megfelelõen elõrébb kell lõni,ha nagyon hullámzik a tenger akkor néha az ágyúcsõ ingadozik érdemes figyelni hogy mikor áll vissza és akkor lõni mert amúgy jóval felé vagy alálõ. Töltényváltáshoz meg elég a töltény tipusára rákattintani és akkor betöltik.Lényeges hogy hozzá értõ tisztet és vagy embereket rakj az ágyúhoz mert így sokkal gyorsabban töltenek újra.
Macccy
F11? Köszi. hmmm ... okés ... én bötûre emlékeztem, de okés. MAjd lezúzok valamit d.u.

dr Kotász
Szerintem sehogy. Ez olyan, mintha dízelautóba 95-öst tankolsz.
dr Kotász
F11, egér, és a becsapódás helyének megfigyelése után korrigálsz a célzáson.
Nagyon szomorú vagyok feltettem az xp 64-et, de a Silent Hunter 3 cseszett elindulni.Ragaszkodik a 32 bithez.Vissza kellett tennem a 32 bites xp-t.Van esetleg valakinek ötlete hogy lehetne feltenni 64.bit. op.rendszerre?
Azért is irom hogy az itt lévõ fan-ok ne járjanak igy!<#wow1><#wow1><#falbav><#falbav><#help>

Macccy
-Melyik gombbal ülsz be az ágyú mögé? A múltkor megvolt, de elvesztettem =)
-Melyik gombbal váltasz a fedélzeti ágyú lövedékei között?? Mer úgy látom több féle is van. .. .
-Ja! És hová célzol messzirõl, a cél fölé, vagy egyenesen rá? (gondolom picit fölé, de fenetuggya, még nemsokat használtam az ágyút)
<#help>

Mindig kézzel legénység tök béna.
dr Kotász
Ilyenkor kézzel célzol, vagy a legénységnek adod ki a parancsot, hogy hova lõjenek?
lipovics
Viszont egy dolog idegesit, van ket destroyer az angoloknal, amit mar 3* ill. 2* szetlottem, aztan valahogy mindig szembejonnek velem a kovetkezo kuldetesnel 😊
lipovics
Jaja, ram is lovoldoznek. Mar nem eleg besetalni a konvojok koze es loni, amig van loszer es torpedo, hanem elsore elzavarom a pasztort, utana kilovom a T2-T3- aztan ovatosan kivalasztok egy-ket C2-C3-at es agyuzom tavolrol. Persze a konvoj szelere kell menni, mert bent pikk-pakk szetkapnak
Van egy jó hírem a magyarosítással kapcsolatban.

"Üdvözletem!

Néhány tagunk biztosan összebeszélt a hátam mögött, mert mindenki ma jelentette be, hogy mi készül kicsiny kis mûhelyében. 😊 Ezt szeretném most én is megosztani veletek. Elõször is gõzerõvel készül a Doom 3: Resurrection of Evil honosítása (PDA szövegek 75%-a kész), valamint elõreláthatólag min. 1 hónap max 1,5-2 hónap múlva megjelenik a Battle for Middle-Earth teljes és javított honosítása. Piedon nagyúr ( á la sötét oldal 😊 ) belekezdett a Silent Hunter 2 ill. 3 fordításába , és hamarosan felkerülnek az Age of Mythology javított szövegei is. De ha már így belejöttem elárulom nektek, hogy a Dawn of War hibatesztelés már körülbelül a 45-50%-ánál jár. 😊 "

http://www.gamehunter.hu/
Papirzacsi
Moot:=most :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Bizony. Moot '41 õszén járok, és bizony nagyon sok hajó már ágyúval van felszerelve. Néha még a small merchantok is. 😊Bár ha mondjuk hátulról közelítem a hjót, és az elegjére van szerelve az ágyú, akkor nincs gond, de ezt 5-7km távolságból a fene se látja még. Csak azt, hogy vmi villan a hajó egyik végén, és nemsokkla késõbb a hajóm mellett egy vízoszlop emelkedik. 😊

Visszalõnek? hú az nem cseppet se jó😄
Papirzacsi
áj nó.Régebbenez ment is, de már nagyon sok hajó visszalõ, így kénytelen vagyok 5km.rõl ágyúzni, úgy meg nehéz egy helyre lõni. De még így is sokkla jobb vagyok mint az AI, ami vagy a hajó elé lõ, vagy mögé. 😊

Ágyúzni úgy érdemes hogy egy helyre lõsz mondjuk gépház nekem már volt olyan hogy 3om lövéssel egy c3as megfeküdt😄
Papirzacsi
Hát így msot a fene se tuggya, de a manuális célzás nincs bekapcsolva.
Korábban már volt róla szó, hogy nem is segít olyan sokat, és tényleg nem.
Éppen csak annyit, hogy konvojtámadásnál a sok füsttõl nekem beszaggat, és így
nem leszek ideggyenge attól, hogy mikor rá akarok kattintani a WE ikonjára, mellékattintok és lekésem ezzel a legalkalmasabb pillanatot.
Most a nagy hajómennyiség leginkább annak köszönhetõ, hogy sokat sikerült szétágyúzni, viszonylag kevés lövéssel, merthogy én céloztam, nem hagytam rá a legénységre. Ugyanis nem vmi pontosak. Az elsõ lövés mindíg közelebb robban a hajómhoz, mint az ellenséghez. 😊
A másik, meg hogy nagy gondot fordítottam helyes pozíció felvételére.Persze nagy mákom is volt hogy legtöbbször úgy jött a hajó, hogy az nekem volt kedvezõ.És így a jó pozíció miatt beugrott az a hova lõjünk dolog, és így a C2-eseket sikerült egy torpedóval lezúzni, az átlag 3 helyett.

Egyébként a 2.Flottánál rögtön, ahogy át tudsz menni. Ha jól rémlik 41 tavasz-nyár.
Ha javasolhatom, saját káromból tanulva, ne válts VIIC-re, mert kiadsz 3000-at + fejlesztések, és utána nem tudsz 2-3 küldetésig XI-re váltani.
Vagy b verzióban váltasz VIIC-re és kihagyod a IXB-t.
Az a baj, hogy a VIIB->VIIC->IXB->IXC reownban 2500->3000->6500->7500 + egyebek, amin nagyon sok 😊
[NST]Cifu
Ha jól tudom, az, hogy milyen hajókból válogathatsz, attól is függ, hogy melyik flottilához tartozol.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ott még nem tartok^^
dr Kotász
Hány % realizmuson játszod? Kézzel célzol?
lipovics
Es mikor ajanl fel IX-es tipust? A VIIIC annyival nem jobb, mint a B, hogy elkoltsek ra 3000 renown pontot.
lipovics
Par kep: http://etnies.muskatli.hu/sh/index.htm
Duplakatt rajta és akkor kell hogy megkérdezze akarsz e váltani
lipovics
Hogy lehet carrierben jarmuvet valtani? '41 marcius van es en meg VIIB-ben mokazom, ami lassan kezd elavult lenni

6 Kuldit csinaltam 260t-t kuldtem fenekre, renown kb 3150.

Kikotoben ramegyek az u-boat menure, latom, hogy van VIIC, el is tudom olvasni az adatait, de nem talalok olyan gombot, amivel "magameva" tehetnem.
Ha minden tengeralattjáró ilyen sikeres lett volna a németek leállították volna a panzerek gyártását és csak subot gyártottak volna😄

Nice ^^
Papirzacsi
Asszem nekem egy új hajó szerencsét hoz. Gondoltam lecserélem a IXB-met egy IXC-re. Áldozta már egy kis pénzt, mire olyan felszereltségem lett, mint az elõzõ hajómnak, de volt cash, meg maradt is, hát akkor mé ne.
Kifutottam, és onnatól kezdve elszabadult a pokol. Már ez elején kilõttem az ágyúból a lõszert, mert olyan jó idõ volt, és annyi C2-vel találkoztam, hogy kár lett volna torpedót pazarolni.
Közben ezt fotóztam.😊
Miután kilõttem az összes lõszert, még a világítót is, kénytelen voltam a torpedókat használni. Sok dógot leküldtem a puha iszapba.És a végén, mikor már alig maradt torpi, belefutok egy lárdzs konvojba, amit egy romboló védett. Ennek megintcsak nem tudtam ellenállni. Ki is szedtem belõle a két T3-ast, meg a Troop Transportot. Egy C2 meg lángolva úszott tovább.
De beszéljenek a képek:
A halott T3, ami jó menedéket ad a romboló ellen a további támadáshoz.
Az angoloknak fingjuk sincs hol keressenek. 😊
A 2 T3, és a Troop maradványai.
Kimerészkedtem, és a romboló rámtalált. Vissza a kályhához a tánclépéssel. 😊
És végül a pusztítás amit véghezvittünk.
Ennek ellenére még a dockba is beálltam Lorientben.
Az eredmény fenomenális. A eddigi második legjobb eredméynem.
100311BRT. 😊 és több mint 2000renown. 😊

THX ! <#worship>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Macccy
Köszi a HELP-et Bee! Amúgy segíccs má ezen kérdésben! Volt PING gomb eccer is a hadjárat elején, vagy kicsit késõbb? Lehetett egyáltalán?? Mert nekem eddig sose (!) volt és érdekelne, hogy ez most hiba é?! Itt mások is panaszkodnak, hogy nekik eltûnt .... vagy nemis volt elõször??

Amúgy meg ha nincs akkor érdekelne, hogy a sonar-os matyi mi alapján rajzolta be a térképre a cél távolságát is mutató vonalakat??

Zogu
Na végre valami francia (a hiv-ban). Mert angolul nagyon gyengén megy, ám franciául, na úgy egyáltalán nem.<#awink>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zsolo007
Nem véletlen az összes hidegháborús tengót ennek a mintájára építették mint ahogy az interkontinentális rakétákat a fauk mintájára és a sugárhajtómûvet az MEk mintájára lehetne sorolni, a 2. vh nélkül egy rakat dolog egy picit késõbb lett volna felfedezve 😊

The U-Boat Rocket Program

Lehetne rakétás küldetés is.
Nagyon profi konstukció ez a XXI. Amikor elõször láttam, rögtön egy hidegháborós szovjet tengeralattjáró ugrott be róla.
Ez is ugyanolyan háború végi német csúcsszuper-de-kevés-és-késõn típusú technika, mint a Me-262,a Panzer-VIB vagy az MP44.

Nálam is eltûnt a ping gomb!!
De miért,amikor olyan hasznos volt!
Emlékeim szerint 1.1ben még volt,de lehet hogy már ott sem.
Lényeg, hogy már egy ideje nem találom a pingelõgombot. Egyik hajón se.
(se VIIB-n a hadjáratban,se IXB-n a single küldikben)

Mert még nem ezt a verdát használod.
Zsolo007
Jó képek THX <#worship>

Zsolo007
Ezzel a gond az hogy a gém már 20mnél is azt mondja hogy túl mélyen vagy torpilövéshez....

"A különösen veszélyes, XXI típusú (merülésben 17,5 csomós sebességet elérõ) búvárnaszádok másképpen támadták volna az ellenséget, mint a hagyományos U-Boatok. A búvárnaszádokat a periszkóp mellett szonárral (hanglokátorral) és hidrofonnal is felszerelték. A torpedó kilövéséhez szükséges adatokat általában a cél vizuális megfigyelése nélkül dolgozták ki, így a torpedókat akár ötven méteres mélységben is indíthatták." <#vigyor3><#eplus2>
Reméltem is! <#vigyor5>
<#worship>
Papirzacsi
a téháiksz lemaradt. :-)

Papirzacsi
PRÍMA!

Ez így jó lesz?!