Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt megnézem, akkor sorolj már fel 36 db, de legalább 24 gamét ami sokkal bugosabb <#vigyor2> Amugy meg a save hiba legfájobb, amikor jó esetben 2 órai game állás megy a levesbe <#boxer>

GA-EP45-DS3R | C2D E8400@3Ghz | Gigabyte Poseidon 310 | KHX8500D2K4/4G | GV-N28-1GH-B/1GB | ODIN Pro 800W | Windows VHP (32 bit)

[NST]Cifu
Másfelõl még nem láttam ennyire bug-os programot, pedig már vagy 19 éve a Commodore64-esem óta nyomatom a gamékat...

Hát akkor azért olyan sok programot nem láttál mégsem, mert élbõl tudnék sorolni több tucatnyi, az SH3-nál sokkal, de sokkal bugosabb programot...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ezt amikor megcsináltam, néha amikor én akartam kihelyezni az ágyúsokat egyszerûen kidobta a játékot.

Privi ment.

Nem hivatalos hibalista, angol nyelvem itt:Hiba lista

GA-EP45-DS3R | C2D E8400@3Ghz | Gigabyte Poseidon 310 | KHX8500D2K4/4G | GV-N28-1GH-B/1GB | ODIN Pro 800W | Windows VHP (32 bit)

Ja ez megoldás, aki 1.0-t használ. De egy küldtés akkor is ugrik.

Több fórúmon is beismerték a fejlesztõk, hogy az 1.0 verzió mentései bizonyos kürülmények között elszálnak. És pl. akinek nincs nete az mit mondjon? Még az 1.2-es be is vanak hibák jócskán. És szerintem te se lennél nyugodtabb ha 1 hetes játék állásod szálna el. Másfelõl még nem láttam ennyire bug-os programot, pedig már vagy 19 éve a Commodore64-esem óta nyomatom a gamékat...

Papirzacsi
Tuti az 1.2 lehet a felelõs, mert a korábbi verzióban még tuti volt a VII/B-nél.De szerintem a IX-es típusnál is.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Volt ping gomb,csak eltûnt. Valamelyik patch vihette el.
Talán az 1.2es.

Eredeti 1.2esre felpeccseltel nyomom. Ezidáig egyetlen egyszer SEM fagyott le a játék. Soha. Saveket is mindig pontosan töltötte vissza. Úgyhogy szvsz nem a készítõk anyját kelle szidni.

Papirzacsi
Esetleg ne mszerkesztettél vmit a CFG-ken? Nálam atomstabilan megy, eddig csak egyszer szállt el. 😊 De a mentés simán mûködött, jól, és még a korábib mentések is megmaradtak.
Viszont mikor próbálgattam szerkeszteni a cfg fileokat, akkor rendre kifagyott mindíg töltés közben.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Win XP prof service packkal. Megnéztem egy másik savet, elindult de 10 mp után kifagyott. Kezd elegem lenni. Lehet kevés neki a fél giga ram? Bár biztos vagyok benne, azért mennie kéne.

War. War never changes.

[NST]Cifu
Ötlet: "C:\Documents and Settings\<win felhasználói név>\Dokumentumok\SH3\data\cfg\Careers"

Itt tárolja a mentéseket. Én ezt szépen kimásolom minden SH3 elindítás elött. Ha gubanc lesz, akkor majd visszamásolom. Voilá.

Zsolo007
Hát nemtudom nekem semmi gondom sincs eddig egyetlen egyszer fagyott ki, a mentéseket simán tölti szal (lekopogom) nálam minden rendben. Esetleg ha felhomályosítanál bennünket arról hogy milyen windózt használsz azt talán segíthetne.

Bocs skacok, de kurvára felbaszta az agyam ez a szar. Egy rohadt savet nem tud betölteni vmiért, mindig kifagy. Eddig jó volt. És pont most találkoztam az elsõ konvojommal, kb 15 tanker kísérõ nélkül a A jó kurva anyjukat az ilyen láma készítõknek! Mit tegyek? Elveszett 1 egész heti játékidõm!

War. War never changes.

Zsolo007
MI ez az óriási dolog????

Megcsiklandoztam egy kicsit egy C osztályos rombolót... (bár inkább könnyûcirkálónak tûnik. Azaz tûnt. <#vigyor1><#ravasz1><#eplus2>)
Nem, küldd újra.
ment privi

Nem szedem.Sohasem jön le.4,15 GB.

JAh én is láttam már pár mini-t és crackot tegnap a neten,ha nem hiszik hogy mükszik az õ bajuk. Amúgy honnan szeded azt 4gbnyi adatot torrent?
Nincs.Sajna.Egyébként tényleg itt vannak a legnormálisabb emberek.Átmentem Splinterékhez, az "okosok"nem hiszik, hogy fent van.Hülyének néztek.Bár azt nem mondtam, hogy hol./Svéd kalózoknál/

Megnézem.

Macccy
Bee. Megkaptad az üzim?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
sonar room > kisköcsög helyére beül > lenéz balra és voilá, ottvan a ... semmi. Csak egy címke, hogy itt kéne legyen a PING gomb, de nincs.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
<#nevetes1><#nevetes2>aggyad neki<#boxer>
amúgy nehezebbre veszem ...

Nem az iránnyal van a gond, ha mellélövök, akkor általában én vagyok balfék, hanem a besülõ halakkal.

Tényleg, a WO-t nem lehet kivégezni valahogy? Az nem jó, ha a toronyba teszem romboló támadásakor, mert nem biztos, hogy csak õt lövik ki. <#ravasz1>
Ez tényleg bosszantó. Remélem, egy késõbbi patch orvosolni fogja. Azt még inkább remélem, hogy törés is lesz hozzá.
Zsolo007
Szar ügy látom akkor ez nemcsak nekem van így.......kb 1000(lehet hogy több) hozzászólással korábban ezt én is szóvátettem

Én erre resetet szoktam nyomni a gép már megtanulta ha nyúlok felé ebõl irányba állítja a torpit^^
Jah ez elég gagyi én már vagy 3om angol kikötõt is megnéztem ,de egy hajó se a volt bent csak a pár védõ.
[NST]Cifu
Banyek, ez kiszúrás...
Kapok egy missziót az AN16-os rácsba, jé, mondom, ott van Scapa Flow is, hát akkor Prien-t bealázzuk. Besomfordálok a kikötõbe (a kikötõ elött pár Armed Trawler és egy vagy két Hunt I. romboló járõrözik) - erre tök üres az egész. Egy fia hajó nincs az egész kikötõben!!!

Felindulásomban ki is léptem a gamebõl... 😞

Nem én, hanem Macccy! Én azért nehezebben nyomom (bár nem 100%). Ezért van az, hogy a gépem mellé készítettem egy 14 kilós Népszava kalapácsot, hátha megint besz*rik 3 torpom zsinórban. Akkor a gépem megbánja, hogy belémkötött. <#vigyor1>
Mikor és hol láttad azt a ping gombot?Megkeresem.Kezd érdekellni a dolog<#help><#help>

44% :I már régen rossz tessék nehezebben játszani😛
Macccy
de nekem nincs 1.2 ... 1.0 van még mindíg és no ping gomb
AMúgy nem kell annyira csak érdekelt, hogy ez bug é.

Õ 44%-on játszik. Feltételezem, hogy a térképe jelöli a célt.
Macccy
jogos ..... báááz ...<#worship>

Bocs ha tévedek, de piiing csak 1.1-ben van.Ha annyira kell, a megoldás egyszerû!!Uninstall, a mentésed meg úgyis megvan a dok-ban.azt másold fel az install után.És pingelhetsz kedvedre.<#taps><#taps>

dr Kotász
De aki relista módon játszik, annak a térképén nincsenek ellenfelek. Merthogy az egy papírtérkép akarna lenni, amire legfeljebb te rajzolhatsz.
Számold ki magad. Ha látod az ellent, akkor váltás a térképre, vonalzóval összekötöd a subodat a célponttal, és leolvasod a szakasztávot. Ennyi.
De a legegyszerûbb, ha (legalábbis a fegyvertelenek ellen) a közelébe úszol, és felveszed a sebességét. Még céloznod sem kell.
Macccy
akkor hogyan lehet levenni a noteszlapról?? mer én nem akarok erõs könnyíteni ... habááár ... és akkor kivel kell számoltatni? WO? van ilyen gomb, hogy Target Distance vagy hasonló?

Miért lenne csalás? De ha ágyúzni akarsz, akkor logikus, hogy a felszínen vagy, ott pedig az UZO-t szokás használni (ott is van notesz), bár ízlés kérdése.
[NST]Cifu
Csalásnak nem mondanám, de erõs könnyítésnek igen. 😉

Macccy
de megleshetem a periszkóp noteszlapján is, nem?? vagy ez csalás? (én "csak" 44% realism-on nyomom)

Igazad van, de amíg belövöd a célt, az szvsz lõszerpocsékolás. Bár még nem fordult elõ velem, hogy bármelyik lõszerem kifogyott volna, köszönhetõen az állandó viharoknak...<#duma>
Ja igen, arra vigyázz, hogy ha a távoli célponton több felvillanást látsz, akkor hadihajóba kötöttél bele, amirõl a tengerészeti álmoskönyvek nem jósolnak happy end-et... <#idiota>
[NST]Cifu
Úgy kb. 3-4km-en belül kis gyakorlással már optikai megfigyeléssel is be lehet hozzávetõlegesen lõni a távolságot. Annál messzebbrõl meg úgyis alig van esély a találatra...

Ha az ágyú távcsövétbe nézel, akkor bal oldalon látsz majd egy osztott skálát, méteres (mérföldes) beosztással. Lefigyeled, hogy milyen messze van a cél (szonár vagy UZO lock után a WO-val számoltatsz), majd addig emeled az ágyú csövét, meddig a kívánt távolság számára mutat a nyíl a skálán (egérrel emeled a csövet). Végül a space-el tüzelsz.