Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
GA-EP45-DS3R | C2D E8400@3Ghz | Gigabyte Poseidon 310 | KHX8500D2K4/4G | GV-N28-1GH-B/1GB | ODIN Pro 800W | Windows VHP (32 bit)
Sikerült már C2-õt elsülyesztenem egyetlen torpedóval (mágneses gyújtó, 8.5 méterre beállítva - hozzá kell tennem, hogy csak 1x sikerült...), a rekord egy misszió alatt 2db C2 (az egyik ez az egy torpedós eset volt), egy Small Merchant és egy Small Tanker volt.
Nem azért nem váltok VIIB-re, mert nem lenne minõségi ugrás, hanem azért, mert akkor már inkább megvárom a VIIC-t, addig is gyûjtöm a pontocskákat. 😉
Íme a képek: (sajnos a képek késõn készültek, annyira elámultam a hajótól hogy elfelejtettem fényképezni <#nyes>#nyes> )
Remélem nem haragszotok ha nem linkelem be, én spec jobban szeretem ha simán képként van berakva 😊
Azért a type VIIB minõségi ugrás a IIhez képest,úgyhogy szerintem váltanod kéne.
A lényeg, hogy ha soha egy játékban nem lenne több bug, mint az SH3-ban, akkor boldogok lehetnénk. 😉
Eszméletlnek ezek a csatahajók, a Bismarckos single küldit már vagy 10 szer próbáltam. Tényleg,sikerült valakinek megmenteni a Bismarckot? (Tudom,hogy nem ez a feladat,de azért próbálta valaki?)
TR:AOD (nekem el sem indult), Streer Legal, Street Legal: Redline, Monster Garage, BF:Vietnam, Alien Triology (elég régi, de élénk emlékeket hagyott bennem 😉), Mechwarrior: Mercenaries, Jane's ATF, Blade Runner, Crusader: No Regret (az egyik pályán az original játékban nem lehetett túljutni!), Die hard by the Sword, I-War, MDK 2, O-Zone, SW:Force Commander, Resident Evil, Spec Ops., SW: Droid Works, Stratosphere, Tenka, Ubik, Lock-On...
Na, itt untam meg.
Ehhez képes mi a helyzet az SH3-al? Hát akad egy-két idegesítõ dolog, ez nem vitás, de ugye ott az 1.1 és az 1.2, ami már javít a dolgokon (hogy a warezosok ettõl még szívnak, az egy más kérdés), a legidegesítõbbet, a mentési hibát is.
Az általad belinkelt buglistben amúgy van egy-két dolog, ami inkább mosolyfakasztó (pl. az, hogy északa is repkednek a sirályok 😉), ha jobban belegondolok a mai játékok kb. 99%-nál jönnek ki különféle foltozások, mert az esetek többségében nem tesztelnek rendesen...
Pedig 440t osszeteljesitmennyel szerintem letettem mar az asztalra valamit.
Lehet, hogy megbuheralom a cfg-t 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Capital shippel találkozott már valaki carrierben? Anyahajóval,esetleg csatahajóval?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
GA-EP45-DS3R | C2D E8400@3Ghz | Gigabyte Poseidon 310 | KHX8500D2K4/4G | GV-N28-1GH-B/1GB | ODIN Pro 800W | Windows VHP (32 bit)
Nemértem mire föl van ez a nagy IX mánia, én még mindíg VIICvel vagyok Brestben '42 közepén és nagyon kiárly gép, nem hiányzik nek4em a lorintebõl való kacskaringózás 😊
Resolution=1024 x 800
DynamicShadows=No
FullScreen=Yes
Synchronized=No
ParticleDensity=100.000000
TextureResolutionHigh=Yes
Probalta mar valaki atallitani a felbontast?
Belsõ képek a XXI-rõl, többek között a rádiós helységrõl.
En a 7-esben kezdtem, kozben atjottem az 1-esbe.
'42 januar van nalam, es meg mindig nem ajanlja fel a IX-es tipust 😞
Nekten van mar? Ha igen, melyik egysegnel szolgaltok? Renownom meg csak 5700, lehet ez a gond?
Jahm. Atmentem balgan a 27 v 29-es egyseghez, na az az igazi szivas. Olaszbol kezdesz, es at kell menni a Gibraltaron. Annyit mondok, Gibraltar elott es aranylag kis szakaszon altalaban 10 rombolo, par repcsi es nehany kis torpedoveto koszal. Kb 3* probaltam kijutni, sehogy nem megy, visszatoltottem egy regebbi mentest.
Ha valaki kijut arra, mondja mar meg a modszert, mert en probaltam mar a feneken kussban, aztan a part menten kussban. Ezek vege gyors halal volt. Legtovabb akkor jutottam, amikor elkezdtem kiszedni a rombolokat, csak mire lelottem negyet, elfogyott a torpedo 😊
Nincs "ping". Talán még GHG berendezést használtok.<#hamm>#hamm>
War. War never changes.