Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah emberekl ide mindig élmény benézni végigolvastamvagy 100 hozzászólást mióta itt jártam utoljára termeltetek rendeesen😊
hu ezt a sok okosságot<#worship><#worship><#worship> ez igen😊
Jelentem de már írtam is én már találkoztam nyanyahajóval😉 de nem tudtam elsüllyeszteni mert mással voltam elfoglalava..meneküléssel.)
nah a roncsok egy idõ után valóban eltünnek, meg van mikor csak lassan süllyednek!!! C2-kargot 2x löttem ki eddig alárobantóssal elsõre állatira jó dolog csak rizikós!!
Zsolo007
Ezt honnan lehet leszedni?

Szedd le Ice-Ice Baby küldit, rejtõzködhetsz kedvedre a jéghegyek alatt.között.

Papirzacsi
Pedig de. Most csak azrét is betöltötem a NArvik küldit, és elsüllyezstettem mindenkit. Aki a fenékre süllyedt, és nem maradt egy rész se fent a felszínen, olyan gyorsan eltûnt , hogy csak na. Gondoltam lesotolom az egyik rombolót a fenéken úgy, hogy melette állok, akkor amikor még ott van, és akkor amikor nincs. De még mellé se tudtam állni, mert eltûnt mire odaértem. pedig csak 300 méterre voltam tõle. Szóval a progi simán eltûnteti azokat a roncsokat, amikr már nem látszanak a felszínen. Pedig pont a Narvik küldi az egyik olyan ,ahol fontos lenne hogy ottmaradjon, mert ez egész víz vagy 30 méter mély, és a roncsok bizony aokozhatnának gondot a menekülsénél.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Egyébként csak kb 1,5 méterrel volt hosszabb, de 3 másodperccel hamarabb merült le!!!

A C a B továbbfejlesztett válltozata.Nagyobb volt"kényelmesebb",több raktér,tb.
A motorok maradtak ezért kissé lassabb volt 1940-ben futott ki elõször, és 577 db.-ot készitettek belõle.

T3nál impactra a torpedót,és a fuel bunkersre célozz.

Azt figyeltem meg,hogy óriási külömbség van romboló és romboló között.
Ming a lövegeik számában, mind a páncélvastagságukban.

A kissebb hajók nem tûntek el. A csatahajót nem tudom,mert nem sikerült még elsüllyeszteni. (1x próbáltam csak a küldit)

Papirzacsi
Már pedig eltûnnek. Pont a Narvik küldi volt ahol elõször észrevettem.
Kilõttem a csatahajót, és a rombolók elöl a roncs mellé menekültem. Ott nem tudak elmenni felettem ,és lebombázni.
Korábban belinkeltem 2 albumot ide, amiben az én sotjaim voltak. Abban benne van az eset, mikor ott rejtõzöm. Várok várok, majd egyszer csak letûnik a roncs, és a romboló már át is ment felettem bombákat szórva. Addig ott állt a roncs mellett. 5 percnél több kell hogy eltûnjön, de eltûnik! Leér a fenékre, ott hever egy ideig, majd sehíre se hamva.

Mondjuk az kicsit furcsának tûnik, hogy ennyire rosszul lõnek a rombolók. Távolról nem ellenfelek, simán kilõhetõek ágyúval. Azért a valóságban nem hinném, hogy így volt.
Mi a különbség a VIIB és a VIIC között? A leírásból számomra nem derült ki világosan. Illetve annyi biztosan nem, hogy megérjen 3 rugót. A meglévõ hajómat nem számolják be valamennyiért? 😊
Ha alálövök, és bejelölöm pl. az üzemanyagtartályt, akkor is hatásos, vagy csak impact-nál? Mert nekem egy T3 tankernél mindezt hiába csináltam (mágneses) 4 torpit kellett beleeresztenem mire megadta magát.
A minap egy konvojt követtem, de kiszurtak a destroyerek. Rám is rontott 3, plusz az a kis armored frinc-franc. Mondom magamba, jó, hogy elmentettem, de azért álljunk ki ellenük. Feljöttem a felszínre, és elkezdtem cikázni flankba közöttük. A deckgunn-al meg egyfolytában lövettem. Én csak arra figyeltem, hogy a kiszemelt hajó látható legyen a tüzéreim számára. Az eredmény 3 destroyer, és a kis armored izé. A konvoj meg ott maradt védelem nélkül. Nekem csak a rádióantennámat zúzták szét. Jó móka volt.

Nem tûnnek el a hajóroncsok!
Legalábbis single küldikben egészen biztosan nem,de szvsz karrierben sem.
Próbáld ki a Narvik nevû single missziót. Ott egy sekély öbölben kell manõverezni, az elsõ 5 perc után kb 10 hajóroncs között. Kilóg a végük a vízbõl!
És nem tûnnek el.

Karrier módban esett meg velem az alábbi eset:
Éppen sötét északa támadtam egy hajókonvojt,majd a támadás befejeztével
(4 elsüllyesztett hajó után,mert kifogyott a torpedó) igyekeztem kifelé a konvoj maradványaiból. 40m-re merültem,nehogy valamelyik hajóval ütközzek. Normál esetben nagyívben elkerülöm az elsüllyesztett hajók rocsait,de ezúttal nem sokat láttam a sötét miatt. Egyszer csak azt veszem észre, hogy az idõgyorsítón a szám narancsszínûre változott,úgy,mint amikor valami nagyon közel kerül a hajóhoz (pl szárazföld)
Egybõl elgondolkodtam, mi a fene is lehet ez, mikor nagy fémcsikorgás hallatszott,és sérülést jelentettek. Egybõl leizzadtam, jól tudtam mivel járhat egy ütközés 40m mélyen. Rögtön elrendeltem a vészfelmerülést. A ballaszt kifújásával rövidesen a felszínen voltunk. Máig nem tudom,mi a fenének mentem neki 40m mélységben a többezer méter mély óceánon,de szerintem valamelyik hajó süllyedõ roncsa lehetett.

😊 szupi
Papirzacsi
<#eljen>

Seaweed
Off:
(klick)

ON:
Seaweed
Termeszetesen nekem megvan nagyzenekari eloadasban eredeti nyelven <#vigyor>
Papirzacsi
Ja, a Best of kommunism albumon rajta van a himnusz. Igaz magyarul ,de ettõl még ugyan olyan jó. És azt DC-n is megtalálod. Na a elég az offbõl. 😊

Papirzacsi
Nos megvan a dászbótból ismert Long way to tipperary az vörös hadsereg kórusának elõadásában. Marha jó sztem. 😊

Macccy
na akkó aggyunk nekije méég ... <#idiota>

Van valakinek russian national anthem jó minõségben, vagy valami emelkedett zenekari darab? Esetleg a HuntforTheRedOctober trackjei??! (dc-n nem leltem) Mer jólenne arra kommandózni a vízalatt ...
ha van akkó privi oszt ftp, mongyuk

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

dr Kotász
Még mindig a 10. legnépszerûbb topic (egyeseknél: topig) vagyunk!
Papirzacsi

Papirzacsi
Én annak örülnék, ha a roncok nem tünnének el egy idõ után. És lehetne vmi olyasmi, hogy lenne egy térkép, am ia karrier módban elsüllyesztett hajók helyét, és típusát, és az elsüllyeszéts dátumát jelölné. Látványos lenne.
Esetleg ha vki jó angolból, megírhatná vmi forumban a készítõknek. 😊

Macccy
én szívem szerint letérdelnék könyörgeni nekik, hogy csinálják meg ennek a USA vs. RUSSIA változatát, benne a Red Octoberrel <#papakacsint> nameg minden korabeli sírálysággal.
amúgy ez az endzsin teljesen jó .. max az kéne, hogy a partközelt néhol szépíccsék meg, meg a tenger aljára kéne ojjektum pl. szirtek, korallos bump textúra, meg nagyritkán 1-2 roncsvalami

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Szegény szövetségesek... <#eplus2>
ájj, amíg nincs meg az új vidkarim, nem tudok vele játszani, pedig nagyon kívánom már, az elsõ kettõt is végignyomtam. GeForce 2 GTS-en is elindil, de "néhány" textúra hiányzik, így pl. maga a víz... 😊 na még vagy 2 hét és nyomni fogom, addigra remélem új peccsek és krekkek ömlenek ránk.

hogyhogy 1 év múlva már ki akarják adni a 4. részt? annyira sokat tudnának javítani rajta, vagy mi? grafikán nem hiszem, hacsak megint tök új motort nem írnak alá, de arra meg kevés 1 év.
Kíváncsi vagyok, hogy ezek után, hogy fognak alakulni az ászoknál a BRT-k? )))

Macccy
Ez naggyon logikus tényleg, de síírály!

Kihagytad a listából a Hidden & Dangeorus 2-õt. Az vitte a prímet. Két öt percen belüli mentésen ki tudott fagyni. Ott nem akkor mentettem, amikor valami érdemit csináltam, hanem amikor sikeresen megtettem 100 métert egyenes <#vigyor4>
Nem szoktam sokat tökölni a küldetésnél, elég ha átmész a világítótornyokon a kikötQbe és ott ESC.

Ugyan az, csak most a "return to bázis nev"e ahová bemész!

[NST]Cifu
A poén az lenne, ha lennének "fejõstehenek", nem? 😉

Apropó, most hogy van ez? Én legutóbb úgy fejeztem be a küldetést, hogy ESC, majd return to port. Elõször én is mindig visszavezettem a hajót az anyakikötõbe, de ott nem tudtam kikötni, ugyanúgy az ESC-vel kellett mindig kilépnem...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tök véletkenül jöttem rá.
Már untam a hazafelé vezetQ utat, és gondoltam befejezem máshol a küldetést, azt nem engedte a mocsok, de csinált egy reload-ot)))
Egyébként érthetQ, mert miért ne mehetne be egy U-boat a saját bázisra vételezni.

Ez most komoly? Ha igen, jövök neked egy karton sörrel! <#worship>
Üdv Etnies ( válasz a 2907-re)!

Ne foglalkozzon senki azzal, hogy elfogy a torpedója, mert bemehetsz BÁRMELYIK hazai (német) kikötõbe, mint ha befejeznéd a küldetést, ott nyomsz egy Esc-t, kiadja a szokásos parancsnoki szobát, de miután nem a megjelölt kikötõbe mentél, mint a küldetés végén, ezért nem vásárolhatsz semmit, nem cserélheted az embereket, de telerak megint lõszerrel, torpedóval, és pihentté teszi a legénységet. Ezt akár hányszor megteheted egy küldetésen belül!!! Tegnap kipróbáltam!!! Így, ha érzed a küldetést rommá lõhetsz mindent))))

Tehát, nyugodtan lõdd el Gibraltár elõtt a torpikat, majd a másik oldalon feltankolsz!

bismarkos küldi?? nem csak sima patrolok vannak benne?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Én pazaroltam már 4 torpedót T3-ra, mert nem akart felborulni még 2 óra múlva se, pedig már a fedélzet feléig felcsapott a víz. 😞
A bismarkos küldiben egyszer ssem akart alálövéssel kettõtörni vagy elsüllyedni a hajó. Volt hogy 3at robbantottam alatta, és csak fartrimmes lett, nem merült el. 😞 Nincs szerencsém a mágneses gyújtással. 😊

[NST]Cifu
Lassan süllyedt el. Nekem is volt olyan, hogy meglõttem egy C2-õt két torpival, látszólag úszott még egy ideig, majd egyszercsak bugy-bugy lett a vége (hála 'istennek elég lassan ment a torpedó utántöltés, így csak "kisértem" addig. Ha lett volna a csõben torpedó, akkor valószinüleg simán utánaengedtem volna még egy halat azonnal).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zsolo007
Nagyon jó 😊 Amúgy azt írta a gém hogy a XXI-est csak a norvég kikötõs flottánál kaphatom meg (pontosabbn azt hogy oda érkeztek meg az elsõk). Asszem a 10-es flotta az. '42 májusában alakul szal amint megalakul csatlakozom odsa és várom a XXI-et 😊. Nah jóéjt mindenkinek!

Zsolo007
Ja meg a másik hogy ez csak merchantoknál megy, a csatahajók hullján elég durva páncélozás van azt nem ütöd át egy lövéssel, a lõszerraktárnál meg végkélpp nem 😊, viszont az alárobbantás mindíg bejön (persze ha robban csak akkor 😊 )

lipovics
C2-C3. Volt mar, hogy elsore szetpukkadt, volt hogy negy talalat is (valoszinuleg eleg lett volna harom is, csak nem ertem ra megvarni. Volt egyszer egy erdekes esetem, meglottem egy C2-t, talalt, de keves volt neki, lovoldoztem tovabb a konvojt es kb tiz perc mulva megadta magat |)
Zsolo007
az egy dolog akkor be kell állnod az ideális szögbe, gyakran ez nem adatik meg, ilyenkor kell alálõni

Zsolo007
Ez egy olyan rendszer melynek segítségével akármilyen nagy hajót is elsullyeszthetsz egyetlen torpedóval, a dolog nem egyszerû és ki szerencse is kell hozzá.
Lefolyása a következõ:
Meglátod a csatahajót periszkóppal megnézed a típusát és a merülését, ha mondjuk 15m-re merül be akkor 15,5-re állítod a torpedókat és mágneses fejre. Elõre kinyitod a torpedóvetõcsövet és amint zöld lesz lövöd is, ha mákod van pont középen kapja el és azonnal kettétörik, vagy szépen lessan elsüllyed. Ez egy rövid leírás bõvebb infóért használd a keresõt 😊

A tankerek a legjobbak. Különösen a T3. Szinte mindegy, hol találod el. Nekem eddig mindig egy torpedóval sikerült megfektetnem a T2-ket és a T3-akat.

http://www.uboat.de/

Bauwerft:

Blohm & Voss, Hamburg
Datum: 1943 - 1945
Gebaute Einheiten: U 2501 - U 2546; U 2548; U 2551 - U 2552

Deschimag AG Weser, Bremen
Gebaute Einheiten: U 3001 - U 3041; U 3044 - U 3046

F. Schichau, Danzig
Gebaute Einheiten: U 3501 - U 3530

Gyárak ahol építették õket.

Das erste XXI-Boot U 2501, kam am 17.06.1944 in Dienst. (az elsõ ekkor állt szolgálatba)
lipovics
Hmm, mi ennek a magnes kapcsolonak a neve? Most nemtom megnezni, mert szunya 😞
lipovics
Ugy lehet sokat sulyeszteni, hogy alapbol el se indulsz oda, ahova kuldenek (altalaban elzavarnak a vilag vegere, ahol egy bennszulottet se latsz, nemhogy hajot), hanem 41-ig elmesz del angliaba (BF teteje, es varsz konvojra), 41 utan pedig AM, az Ir-sziget felett, "usa iranyabol" jonnek a konvojok, eleg sok es eleg gyakran.
Durva. <#eljen>
Bár én sosem szoktam a víz alá merült hajókat nézegetni, egyszerûen iszonyodom a látványuktól. Csak addig szoktam követni,amíg elnyeli a tenger.
Amúgy egyszer,igaz singleben, a Bicmarckos küldiben elsüllyesztettem a King George V-ot.
Ez az alárobbantós módszer mi? A draft alá állítod a mélységet és mágnesere az elsütõszerkezetet?
Én a konvojokat mindig úgy szoktam, hogy 500 méterre derékszögben ráállok a hajóra,és a fuel bunkerre lövök egy impactra állított torpedót.Így általában 1 torp 1 hajó.(hacsak nem döglik be) A tankerekkel kezdem. Így össze szokott jönni 40-50 ezer tonna.

TAnkerek mennyire könnyen sérülnek ? eddig még egyel se találkoztam😄
lipovics
Egy komplett konvojt szetlottem, azt hiszem ket small merchant maradt 😊