11357
-
#4663 nekem a dvd rommal van a bajom ...
lementeném iso-ba, ha végre beolvasná ... -
crossy104 #4662 Ez az első lemez ami elrepedt.Pont ez!!!! -
pasa #4661 bocsi a 4654 -re akartam válaszolni -
crossy104 #4660 Nekem is tele van a t... az eredeti lemezzel!!!!!!
Kettő hétig használtam, és megrepedt!!Pill.ragasztóval bekentem a felső részt, de még birja.Nem repedt tovább.Valószinű, hogy több eredeti játékot nem veszek.
Csesszék meg a szar minőséget.Pedig elhiheted erre vigyázok a legjobban. -
pasa #4659 igen én letöltöttem, nagyon jó lett, van egyrész ahol nincs semmi: ha a mentés és kilép -el fejezed be a játékot csak a folytatás látszik az alatta lévö nem. de ez már igy is nagyon király, érdemes folytatni mikor lessz 100%? -
#4658 Agyam eldobom ...
Megvan az eredeti, erre a buzi DVD romom hol olvas, hol nem ...
-
#4657 ez nagyon király cikk !!! grat ! -
#4656 Azt hogy a task forceban ki van azt lehet valahonnan tudni? Eddig még nem találkoztam igazán nagy hadihajóval egyikben sem. Egyszer volt olyan hogy valami romboló bemutatóra készültek a szövetségesek, mert csak clemsonokból meg huntokból vót benne egy tucat. Persze pengeti meg száguldozni kezdtek mikor észrevettek, beköszöntem pár falkéval, megunták és elmentek. Egyszer meg jóformán csak c2 c3asokból állt. Igaz nagyokat szóltak mikor betaláltam nekik és percekig hullottak a roncsok az égből Lehet hogy lőszert vittek. Jaaa meg még egy érdekes, régebben a falke ki is nyirta a csávókat, az 1.03as óta meg inkább csak a csavarokat tépi le. De az is jóóóóó -
#4655 Sajnos nincs. :)
De a cikkel kapcsolatban a cikk fórumában ejtsük meg inkább a témát, mert hátsón leszünk billentve offtopic miatt - teljesen jogosan. -
#4654 Sziasztok.
Látta (használta) valaki a multkori magyarítást, és ha igen, akkor milyen lett? Érdemes folytatni? -
#4653 Köszi. -
#4652 Valami gaz van a webserverrel, az ftp megy, szolok az emberemnek, hogy nezzen ra :) -
#4651 Kedves/Dear
IP: 213.178.110.***
HostName: caracas-2711.adsl.interware.hu ,
Sajnáljuk, de a kért URL nem található.
A keresett oldalt áthelyezték, törölték vagy megváltozott a címe.
-
#4650 Szóval, nem térsz ki, még mindíg a IIesekkel vagy:) ? Ami meg a tengózás jövőjét illeti, olyan nagyon nagy durr nem várható, miután hihetetlen pénzekbe kerül minden. Most meg minden kormány a spórolást erőlteti. Egyébként szép cikk vót, és jó képeket tettél hozzá. A tájfun brutál hátulról. Esetleg olyan képed nincs ahol szárazdokkban van és látszik az egész? -
#4649 Merülés, hajótest, személyzet, mentési metódusok, fegyverzet, speciális felhasználások és tőmondatokban a jövőről...
(noha a jövőről kellene szólnia a cikknek, túl sok értelmes dolgot nem lehet erről írni, mivel a fejlesztések jó része simán belefér a "jelen" állapotba...:() -
#4648 És a drága jó Cifu is elhalmoz minket :) A folytatásban mi lesz? -
#4647 Milyen durva lenne! Bekűldenék 1 atom-rakétát a konvoj közepébe és örülhetek, ha én legalább túlélem! -
GarET #4646 valamint=illetve.) és ugye nem klell 1024-en száguldozni:)))
azért köszönöm szépen a segítséget ezt a "The N-Vidia users can also add in the main.cfg in video section, this line:
HideParticlesNearView=Yes; ....." még megnézem ha hazamegyek.
-
GarET #4645 igen igen erről a ctrl+P-ről már olvastam itt nem is egyszer, de nekem nincs ilyen problémám az UZO-nál.... nekem egyszerűen csak az eső nem jelenik meg..... de csak az esőért nem fogok felrakni új drivert, mert ad1 az ET-sincs kibékülve az új driverekkel, és nekem fontos hogy menjen:) nameg a Flatout sincs kibékülve más driverrel ...sajnos.. amúgy Geforce3 Ti200-asom van, és meglepően jól fut a játék, akadás nincs, valamint volt amikor 1024x gyorsításon voltam. -
#4644 nahát nahát :) -
#4643 A Jövő Katonai Tengeralattjárói I.
drágajó sg elhalmoz minket, a rőtszakállú megfáradt tengeri medvéket -
#4642 Egyes driverek állítólag szarok .
Ennyit találtam róla, remélem okosabb leszel:
"Nvidia spray issue
When using Nvidia drivers the view in the binoculars and uzo is often blurred by the spray of the boat. This is a driver issue and NVidia is aware of it. Hopefully the will fix it soon. In the meantime the dev-team ha scome up with a fix that is included in the official 1.3 patch. The dev-team writes: ".......N-Vidia workaround was improved. First time when the user (with N-Vidia) uses UZO the spray bug will appear. If the user uses Ctrl+P that option will be stored in the main.cfg file and will not be necessary to switch off again that particle system (cause the main.cfg will be updated). The Ctrl+P now is linked only with the particle system from the sub so the other particles in the game will not be affected. When you will exit to free camera or any other view the particle system from the sub will be automatically restarted and the player will not have any issues related to it. After this the player can enter/exit UZO station without any other worries about Ctrl+P.
We didn't make this ON by default because there are the users of ATI cards that have no need of this workaround.
The N-Vidia users can also add in the main.cfg in video section, this line:
HideParticlesNearView=Yes; ....." -
#4641 Hát nálam van eső, és Nvidiám van, szóval az eső hiánya nem hiszem hogy az kizárólag az Nvidia számlájára írható. Bár nem tom milyne a kártyád. Nekem Gef Fx5600, és van eső. Amúgy nálam vhol 70%körnéykén van a particular density vagy mi a szösz. -
GarET #4640 Igen itt van a gond?? -
#4639 Nem! Egyszerűen csak a mágnesestől e törik mindíg ketté. Most így a háború vége fele már egyre többet használom rombolók ellen a mágneses gyújtást, mert már egyre megbízhatóbb. Az utóbbi időben csak egy doglott be. Igaz 45-re már elvárja az ember, hogy tökéletes legyen. :-) Szóval a tapasztalat az, hogy nem törik könyebben ketté egy romboló a mágnesestől, mint a sima impacttől. -
Jozsó #4638 Tegnap találtam végre egy konvojt. Kisérő fregattokat sikerült kilőni (mondjuk ezek kivételesen ostoba warship-ek voltak. Ha már lemerültem periszkóp mélységbe nem láttak, viszont megtették azt a szívességet, hogy nyílegyenesen jöttek felém). Viszont nálam ez a mágneses gyújtás elég érdekesen müxik. Általában azt írja ki, hogy "torpedo missed, sir" még akkor is, ha rommá hullott a hajó, másrészről meg van, hogy csak nagyon sokára merül meg tőle a hajó (nem, nincs bekapcsolva a realisztikus süllyedés), nem úgy mint a faq-ban van írva, hogy kettétörik mint a ropi. Vagy ez az 1.0-ás werzió hibája? -
#4637 és -> egy -
#4636 Hát volt 2 db. Flak képzettségű elég tapasztalt (karrier elejétől velem voltak) pettyofficerem, meg aztán megjelent egy új nehézflak, ami nem egyesével, hanem sorozatot lő, és van benne 4000 skuló :D
Csak jöttek és jöttek, többnyire mellém bombáztak, én meg csak lőttem . Persze ha 3-nál többen jöttek egyszerre, azonnal vészmerülés, mert úgy már lehetetlen emberveszteség nélkül megcsinálni, és főtisztem már így is elvesztettem korábban egy repülő miatt . -
#4635 A 27 lelőtt repülőt. -
#4634 Mármint mit ? :) -
#4633 Nekem nVidián durván esik... -
#4632 A szentségit! Ezt hogy csináltad? -
#4631 Nvidia cuccod van ? -
#4630 Ő a figyelő tiszt, általában ilyen butus :) -
GarET #4629 hm vki nem tudja hogy nálam miért nem jelenik meg az eső??? a participi densyti vagy mi a szösz, 100%kon van, meg hight qulity texturák, de az eső vhogy nem akar nekem megjellenni, hallom a hangszóróból hogy esik, de nem látom, a mellékelt ábra szerint....-lásd kép, pedig zuhognia kéne az esőnek -
#4628 "Ez rám fog esni ??"-> thök jo a képen, hogy a kapitány (vagy ki), halál nyugottan háttal nézelödik a távcsövel! -lehet, hogy süket!
-
#4627 sztem semmi:( -
#4626 A BDU volt olyan "kedves", hogy újabb Dél-Afrikai küldetés helyett elküldött Anglia déli partjaihoz ... más lehetőség nem volt, egyfajta "U-Flak"-ká kellett alakítani a hajót .
Talán rossz a tőkesúly ?
A szövik új tengeralattjárója ?
Ez közel volt
Ez rám fog esni ??
Kettesével ...
Csupán 2 romboló és egy Small Merchant esett áldozatul, viszont 27 db. Liberator és Sunderland, 2100 renown . :) -
#4625 Repülőkért mennyi renown jár ? -
#4624 Konvojban levő rombolót sosem piszkálom, inkább megvárom, hogy elhúzzon jó messzire, utána úgyis van idő bőven, mire 1. megtalál 2. közelembe ér, de én ekkor már rég 3-4 elsüllyesztett hajóval a naplóban messze vagyok :)