Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hu ezt a sok okosságot<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> ez igen😊
Jelentem de már írtam is én már találkoztam nyanyahajóval😉 de nem tudtam elsüllyeszteni mert mással voltam elfoglalava..meneküléssel.)
nah a roncsok egy idõ után valóban eltünnek, meg van mikor csak lassan süllyednek!!! C2-kargot 2x löttem ki eddig alárobantóssal elsõre állatira jó dolog csak rizikós!!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A motorok maradtak ezért kissé lassabb volt 1940-ben futott ki elõször, és 577 db.-ot készitettek belõle.
Ming a lövegeik számában, mind a páncélvastagságukban.
Kilõttem a csatahajót, és a rombolók elöl a roncs mellé menekültem. Ott nem tudak elmenni felettem ,és lebombázni.
Korábban belinkeltem 2 albumot ide, amiben az én sotjaim voltak. Abban benne van az eset, mikor ott rejtõzöm. Várok várok, majd egyszer csak letûnik a roncs, és a romboló már át is ment felettem bombákat szórva. Addig ott állt a roncs mellett. 5 percnél több kell hogy eltûnjön, de eltûnik! Leér a fenékre, ott hever egy ideig, majd sehíre se hamva.
Ha alálövök, és bejelölöm pl. az üzemanyagtartályt, akkor is hatásos, vagy csak impact-nál? Mert nekem egy T3 tankernél mindezt hiába csináltam (mágneses) 4 torpit kellett beleeresztenem mire megadta magát.
A minap egy konvojt követtem, de kiszurtak a destroyerek. Rám is rontott 3, plusz az a kis armored frinc-franc. Mondom magamba, jó, hogy elmentettem, de azért álljunk ki ellenük. Feljöttem a felszínre, és elkezdtem cikázni flankba közöttük. A deckgunn-al meg egyfolytában lövettem. Én csak arra figyeltem, hogy a kiszemelt hajó látható legyen a tüzéreim számára. Az eredmény 3 destroyer, és a kis armored izé. A konvoj meg ott maradt védelem nélkül. Nekem csak a rádióantennámat zúzták szét. Jó móka volt.
Legalábbis single küldikben egészen biztosan nem,de szvsz karrierben sem.
Próbáld ki a Narvik nevû single missziót. Ott egy sekély öbölben kell manõverezni, az elsõ 5 perc után kb 10 hajóroncs között. Kilóg a végük a vízbõl!
És nem tûnnek el.
Karrier módban esett meg velem az alábbi eset:
Éppen sötét északa támadtam egy hajókonvojt,majd a támadás befejeztével
(4 elsüllyesztett hajó után,mert kifogyott a torpedó) igyekeztem kifelé a konvoj maradványaiból. 40m-re merültem,nehogy valamelyik hajóval ütközzek. Normál esetben nagyívben elkerülöm az elsüllyesztett hajók rocsait,de ezúttal nem sokat láttam a sötét miatt. Egyszer csak azt veszem észre, hogy az idõgyorsítón a szám narancsszínûre változott,úgy,mint amikor valami nagyon közel kerül a hajóhoz (pl szárazföld)
Egybõl elgondolkodtam, mi a fene is lehet ez, mikor nagy fémcsikorgás hallatszott,és sérülést jelentettek. Egybõl leizzadtam, jól tudtam mivel járhat egy ütközés 40m mélyen. Rögtön elrendeltem a vészfelmerülést. A ballaszt kifújásával rövidesen a felszínen voltunk. Máig nem tudom,mi a fenének mentem neki 40m mélységben a többezer méter mély óceánon,de szerintem valamelyik hajó süllyedõ roncsa lehetett.
Van valakinek russian national anthem jó minõségben, vagy valami emelkedett zenekari darab? Esetleg a HuntforTheRedOctober trackjei??! (dc-n nem leltem) Mer jólenne arra kommandózni a vízalatt ...
ha van akkó privi oszt ftp, mongyuk
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
http://papirzacsi.uw.hu/sh3/snag-0256.jpg
Esetleg ha vki jó angolból, megírhatná vmi forumban a készítõknek. 😊
amúgy ez az endzsin teljesen jó .. max az kéne, hogy a partközelt néhol szépíccsék meg, meg a tenger aljára kéne ojjektum pl. szirtek, korallos bump textúra, meg nagyritkán 1-2 roncsvalami
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
hogyhogy 1 év múlva már ki akarják adni a 4. részt? annyira sokat tudnának javítani rajta, vagy mi? grafikán nem hiszem, hacsak megint tök új motort nem írnak alá, de arra meg kevés 1 év.
Apropó, most hogy van ez? Én legutóbb úgy fejeztem be a küldetést, hogy ESC, majd return to port. Elõször én is mindig visszavezettem a hajót az anyakikötõbe, de ott nem tudtam kikötni, ugyanúgy az ESC-vel kellett mindig kilépnem...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Már untam a hazafelé vezetQ utat, és gondoltam befejezem máshol a küldetést, azt nem engedte a mocsok, de csinált egy reload-ot)))
Egyébként érthetQ, mert miért ne mehetne be egy U-boat a saját bázisra vételezni.
Ne foglalkozzon senki azzal, hogy elfogy a torpedója, mert bemehetsz BÁRMELYIK hazai (német) kikötõbe, mint ha befejeznéd a küldetést, ott nyomsz egy Esc-t, kiadja a szokásos parancsnoki szobát, de miután nem a megjelölt kikötõbe mentél, mint a küldetés végén, ezért nem vásárolhatsz semmit, nem cserélheted az embereket, de telerak megint lõszerrel, torpedóval, és pihentté teszi a legénységet. Ezt akár hányszor megteheted egy küldetésen belül!!! Tegnap kipróbáltam!!! Így, ha érzed a küldetést rommá lõhetsz mindent))))
Tehát, nyugodtan lõdd el Gibraltár elõtt a torpikat, majd a másik oldalon feltankolsz!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A bismarkos küldiben egyszer ssem akart alálövéssel kettõtörni vagy elsüllyedni a hajó. Volt hogy 3at robbantottam alatta, és csak fartrimmes lett, nem merült el. 😞 Nincs szerencsém a mágneses gyújtással. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lefolyása a következõ:
Meglátod a csatahajót periszkóppal megnézed a típusát és a merülését, ha mondjuk 15m-re merül be akkor 15,5-re állítod a torpedókat és mágneses fejre. Elõre kinyitod a torpedóvetõcsövet és amint zöld lesz lövöd is, ha mákod van pont középen kapja el és azonnal kettétörik, vagy szépen lessan elsüllyed. Ez egy rövid leírás bõvebb infóért használd a keresõt 😊
Bauwerft:
Blohm & Voss, Hamburg
Datum: 1943 - 1945
Gebaute Einheiten: U 2501 - U 2546; U 2548; U 2551 - U 2552
Deschimag AG Weser, Bremen
Gebaute Einheiten: U 3001 - U 3041; U 3044 - U 3046
F. Schichau, Danzig
Gebaute Einheiten: U 3501 - U 3530
Gyárak ahol építették õket.
Das erste XXI-Boot U 2501, kam am 17.06.1944 in Dienst. (az elsõ ekkor állt szolgálatba)
Bár én sosem szoktam a víz alá merült hajókat nézegetni, egyszerûen iszonyodom a látványuktól. Csak addig szoktam követni,amíg elnyeli a tenger.
Amúgy egyszer,igaz singleben, a Bicmarckos küldiben elsüllyesztettem a King George V-ot.
Ez az alárobbantós módszer mi? A draft alá állítod a mélységet és mágnesere az elsütõszerkezetet?
Én a konvojokat mindig úgy szoktam, hogy 500 méterre derékszögben ráállok a hajóra,és a fuel bunkerre lövök egy impactra állított torpedót.Így általában 1 torp 1 hajó.(hacsak nem döglik be) A tankerekkel kezdem. Így össze szokott jönni 40-50 ezer tonna.