Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre megszereztem a cuccot, nagyon jó. Simán hozza az Aces Of The Deep hangulatát, sõt még annál is többet.
Viszont szopás az, hogy tengeren nincs tüzelõanyag utántöltés, a readme-ben azt írják, hogy az elsõ patch-ben lesz benne. Mivel sajna biztonsági másolatom van, így ezt nem tudtam ellenõrizni, tényleg így van? Mondjuk van már 1.3-as patch is, remélhetõleg lesz lassan cucc is hozzá.
Nekem is jobban bevált a gõzös torpedó. Hiába látják meg, többnyire nem tudnak mit tenni. A rombolókat is gõzössel szoktam felnyitni. Van hogy 2 km-rõl lövöm õket oldalba, õk meg már csak akkor veszik észram ,mikor késõ bármit is tenni.
MAx picit gyorsít vagy lassít.De bárvolt talál is be, tuti a fenékre megy. 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
En a gozoset jobban szeretem, egyreszt gyorsabb, masreszt szerintem sokkal megbizhatobb, az elektromosoktol neha a falnak megyek, ahogy a tokeletes tavolsagrol es szogbol eleresztem, aztan nudli a vege. <#rinya>#rinya> Mondjuk az legalabb nem latszik, de a gozost is hiaba veszik eszre, mert berakom max sebessegre, es mar nincs idejuk kiterni. Ha meg talal, akkor ugy is mindegy 😊
Kinyomtattam a kezikonyveket es a terkepet, mert utalok monitorrol olvasni, eleg jo dolgokat talaltam benne. Pl. leirja, hogy melyik hajo mikortol erheto el az adott flottanal, stb. Meg egy pelda ctrl+pgup a periszkopnal es kitolja maxra, pgdn meg lehuzza. Szoval vannak benne ilyen kis apro trukkok, amiert erdemes atnezni.
Amiben jobb a kilences:
-gyorsabb felszinen (lent kicsit lassabb, de igazabol ez engem ritkan erint)
-8 torpedoval tobb (gondlom ennek nem kell ecsetelnem a lenyeget)
-tobb a legenyseg, jobban ki lehet sulyozni a szakertelmeket
-jobb felszereleseket lehet ra venni.
-ketto lovocso hatul (en ugy konvojozok, hogy beuszok a parhuzamosan halado hajok koze, egyszerre lovok elol-hatul, ezert ez nekem fontos)
Egy dolgot meg nem probaltam, attenni magam masik kikotobe (kettes flottabol eleg nehez kijutni, foleg sotetben), ahol elvileg meg nincs IX tipus. Ilyenkor vajh elveszi?
42 kornyeken ti hova jartok konvojert? En az Ir-szigetek folott ket kuldi ota nem lattam konvojt, pedig kiprobalnam, mit tud a IX.
Valahol olvastam, hogy 2000-es idogyorsitas. Nekem csak 1024-et enged, van ennek valami oka?
A céltól 90 fokra (+/- 5 fok) állsz, 400 és 600 méter között legyen a távolság.
Ha ilyenkor befogod a periszkóppal, a kiskönyvmen megjelennek a hajó ábráján a területek. Itt határozhatod meg, konrétan hol találjon be a torpedó. Én a fuel bunkers-et jelölöm meg mindig, és impactra állítom a torpedót. Ezzel a módszerrel általában egy lövés egy hajó.
Amúgy kipróbáltam a híres alárobbantásos módszert, a Bismarck küldiben, és a magneticre állított torpedó olyan szépen húzott el a Nelson csatahajó gerince alatt, robbanás nélkül, hogy öröm volt nézni. Asszem én inkább maradok az impactos módszernél.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A mod meg gondoom a Subsimen, de nem tom, mert nem használom.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
- a csatornán Bristol magasságában találkoztam egy vidáman, fütyörészve hazafelé tartó kis halászhajóval. Rajta ott lobogott a horogkeresztes zászló. Kíváncsi lettem volna, hogy miképpen jutott haza, és mit keresett ott.
- tegnap jó sokat szívtam. Már hazafelé tartottam, 2048 gyorsítással. Az útvonalamat bejelõltem egészen Kielig. Hát partközelben nem állt le a gyorsítás. Kezdtem a mentéstõl megint. Már félúton jártam, amikor kilépett a program. <#mf3>#mf3>Jó, gyerünk harmadszor, de most már mentegettem. Jól tettem, mert most újraindult a gép.. Negyedszerre sikerült hazaérnem.
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy akkor lépett ki, mindíg, amikor a windows energiagazdálkodásában beállított idõ szerint lekapcsolná a monitort. Mert éekapcsolja, ha nem piszkálja az ember az egeret, és nem történik semmi. Szóval lehet, hogy van valami összefüggés? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Vagy kézzel irányozzátok be ekkor és katt??!
Következõ a helyzet SZERINTEM!Nem mindegyik szonárnak van ping gombja!!!41,42,-ben nincs.43-ban veszek brutált, van.Nem értem.<#wow1>#wow1>
Jah és szerintem van pingettyû a hajókon, nekem legalább is van, és mûködik. eredeti játék, 1.2 patch.

amúgy megfigyeltem azok a játékok nem mennek nekem amikell Te is játszol 😊 (pl. Lock On, most meg ez)
War. War never changes.
War. War never changes.
Egész faszák a jéghegyek. Kicsit nyomasztó lemenni a kamerával az aljáig. Nem hiába. Nem szeretem a mélységet. 😊 Ezért is én maradok fent, a hajók meg mennek le. 😊
Eddig csak egy torpedóboattal találkoztam ,de azt elsõ ágyúlõvésre kinyírtam. 😊