11357
-
Jozsó #4703 Van annak vmi hátránya, ha sokáig nyitva van a vetőcső? Lassabb lesz a hajó? Vagy akár órákig is nyitva lehet? Tegnapelőtt néztem az "In enemy hands"-et, nem volt egy oktatófilm, de azért voltak benne jó jelenetek. Ott ugye a gonosz német hazafi csinált vmit a torpedóval, amitől az majdnem a jármű belsejéban robbant. Mi lehetett ez, hiszen a játékban a torpedók érintkezésre, vagy mágneses elven robbannak, maguktól sosem.
A másik, hogy a szonáros fickónál lehet még más is csinálni, mint hallgatózni? Elvileg látok én ott egy "send" gombot, úgy gyanítom az lenne az aktív szonár indítója, de nem csinál semmit, pedig (úgy hiszem) van már szonárom.
És a rádiós ürgénél? Azon kívűl, hogy ki-be kapcsolgatom a radart van még vmi fícsör?
Tegnap egyébként jó volt. Maradt két torpedóm, azt két hajóra el is lőttem, csak sajnos nem süllyedtek el. Ott maradtam a közelükben 4 napot hátha elül a vihar, de persze nem (ezt mondjuk nem hiszem el, hogy egy két hónapos küldetésen folyamatosan vihar van - közel egy "éve" van már három légvédelmi lövegem, de még egyet nem sok, annyit sem tudtam lőni vele :-( ). Már azt is megpróbáltam, hogy nekik mentem, hátha attól sérülnek, sajnos nem. Végül az egyik elsüllyedt (4 nap után, hehe...), a másik meg egyszerűen eltünt. Lehet, hogy kijavították? Hmm... -
#4702 1.3-as verziód van?
Salvo shot: TDC-n van egy digitális kapcsoló: T/S (tube-salvo selection).
Ha salvo-ra állítod, egyszerre tüzelhetsz 3-4 csőből is. -
#4701 Csukja magától. Ez biztos. -
#4700 Engem ez a nyitós-csukós dolog sosem zavart, mindig jópárszor megnyomtam a Q-t, meg lehet is hallani, mikor nyílik, ill . csukódik a külső ajtó .
Most azt kéne megszokni, hogy 1.3-ban nekem kell becsukni is, vagy csukja magától, nemtom, majd hallgatózni kell még . :) -
#4699 engem igazábol nem ez a Q-s téma zavar, hanem az a sok pofázás! azzal megy el sok nagyon értékes másodperc! -
#4698 De most ezt nemtudommér mondod (bocs a kétkedésért), de nálam a nagyhajóknál előfordult, hogy egyszerre 2 torpedót indítottam >> egyes Q .. kettes Q és akkor még átállít mélység és sebesség és mikor megnyomtam, hogy FIRE, FIRE akkor azonnal kilőtte az acél-tamponokat.
Nemtudom mi az a "Salvo-shot" (miaz?) de szerintem csakis időre csukja be. Volt is, hogy kinyitottam egyet és aztán F12 és meglestem mi van a csőben és nemzárt kb 6-8 mp-ig. -
#4697 Elég rapszódikusan működik... Én csak azért vagyok paranoid mert jártam már úgy hogy 1.5órát bujkálva manővereztem mire bjutottam egy konvoj közepébe úgy hogy nem vettek észre, jó előre kinyitottam a vetőcsövet és mikor közelébe értem 500m a T3 tankernek vesztettem 5mp-et emi ilyen kis távolságnál kritikus volt... -
GarET #4696 én meg szoktam nézni, hogy nyitva van e, és melyik van nyitva külső kamerában megnyomom a q-t látom nyílik. visszamegyek periszkóp néztebe és ha minden jó akkor lövök, és volt amikor egyből kilötte, vagyis nyitva volt a cső... nah ez hogy van?.) -
#4695 Én is jártam már így ezért mikor már közel van az áldozat mint távolságban mint pedig irányban akkor 10mp-ként csépelem a Q-t nehogy meglepetés érjen... -
#4694 Az ellenségnek. -
#4693 mekkora hüjeség ez! kinek jo igy? -
#4692 Egyszerre csak egy cső (a kijelölt) lehet nyitva (kivéve salvo shot). Tehát ha kinyitod a kettes csövet, átváltasz egy másikra, majd vissza a kettesre, már zárva lesz. Ezenfelül akkor is záródnak a csövek, ha bármilyen más képernyőre átváltasz (kérem vigyázzanak, a csövek záródnak :-)) -
#4691 arra gondoltam, hogy valamilyen manövernél automatice becsukja (pl crash dive) -
GarET #4690 de az így szívás és nem hiszem hogy fedi a valóságot. -
#4689 igy már én is jártam -
GarET #4688 így van!! én mostanság magam mérem az adatokat, és mivel még gyakorlatlan vagyok a dolgokban ezért mindig kikérem a WO tiszt méréseit is, és abból tudok viszonyítani mit ronthattam, ezzel gyakorlok, hogy késöbb már ne keljen a WO:)
a periszkópot kiengeded, cél bemár adatoik lemér visszahúz, megint kitol, irány , távolság bemér..leenged, ............ megint fel irány sebesség távolság ha jó akkor rögtön tűz!eriszkóp vissza és várás, rombolónál vészmerülés.
ja amúgy észrevettem hogy a torpedo tub csak bizonyos ideig van nyitva, mert én kinyitottam előre, még vacakoltam egy kicsit a helyes iránnyal és amikor kilöttem volna a torpit, az nem ment el, hanem meg kellett várni, míg kinyílik a vetőcső mondom LoL, pedig abból löttem ki amit kinyitottam, még visszas is néztem! szal ném értem. -
#4687 Notepadről javaslom használni. Ha a TDC-n benyomod a manual input gombot, sokkal nehezebb lesz a célzás, mert időveszteséged lesz a gyro angle kiszámításánál. Ha nem manual targeting systemet használsz, akkor viszont ha a periszkóppal kijelölsz egy célpontot, a TDC azonnal helyes értéket ad. Végül pedig kérheted a harcászati tiszt segítségét, ha nincs kedved saját magad mérni és állítgatni. -
#4686 hát ha tudnám mi a franc az a native mód :)) -
#4685 Honnan lehet kipróbálni a magyarítást ?
Kezdő kérdésem lenne : a TDC-t mikor használjátok (folyamatában)
periszkóp mélységben kidugva mutatja csak a halyók helyzetét ,
utána fejből lőtök vagy hogyan ?
-
Dns5000 #4684 persze akkor meg sokkal lassabak lesznek :/ -
Dns5000 #4683 probaltad nativ modba rakni a drivereket? lehet hogy ugy menne a star force -
#4682 olvastam azt a fórumot, de nagyon nem vágom mi(k)ről ír, dpm, rmps, stb, meg nemtom mit akar usb-s cuccokkal, nekem semmi olyanom sincs, szal hanyagoltam a dolgot
ez ami az nfo-ban van meg nemtom hogyan segíthetne rajtam -
Dns5000 #4681 ezt nezd meg
Ha veletlenul valaki csinalni egy ilyen copyt es nem akarja kozkincse tenni :P,
akkor legalabb nekem dobhatan egy uzit priviben :D
It seems, starforce team doesn't care about its hardware compability and not just that, they
don't care about software compability of their product, for which they want money.
If they try to reset the channel, they "play" with priority system of windows os, therefore don't
wonder if your computer will crash or after few times starting the starforce protected game
in such environment you will not be able to start any windows application more. It happens since
starforce version 3.4.65.09 and above.
On our test systems we were very often able to reproduce this software crash issue.
As you see, all what starforce has done before is useless. What they added to the protection
is just rapidly increased hardware and software incompability, nothing more, nothing less.
It's diffucult to imagine, what will be next hardware/software incompability level, if starforce
tries to prevent methods present in this program. How far they will go with their paranoid
idea to don't care about the hardware and software compability of their protection?
How it will work on coming PCI Express? How it will work with controllers in native mode?
I have already noticed many problems with starforce and native mode controllers.
For example most of Nforce2,3+ users can already set their IDE controller in native mode since
windows xp sp1> http://www.microsoft.com/whdc/device/storage/Native-modeATA.mspx
Just add to registry
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\PnP\Pci]
"EnableNativeModeATA"=dword:00000001
Ez meg a starforce nightmer nfojabol van.
-
#4680 -
#4679 Hát én elég keveset tudok erről, de a mama mindíg azt mondta: "Elsüllyedt csónakok nem úsznak elénk másodszor". (Günter Von Forrest kapitány)
viccet félretéve elég GhostShip lenne, ha legközelebb az északin a ködből a Nelson futna elém ......... jáájj, eriggy libabőr -
#4678 Korábban már említettem, hogy bizony pár gomb kimaradt. De az a fura, hogy csak a nyomtatott manualban vannak ezek benne. A cd-n lévő manualból kiszedték őket. -
Lupis #4677 Persze mivel az a tipusára vonatkozik nem a hajó rendes nevére. -
#4676 Hmm, van itt pár érdekes dolog a kézikönyvben, amit én a játékban nem láttam eddig: a rádiósnál 2 plusz opció, új parancs kérése, ill. kíséret kérése, és a watch officer-nél is van pluszban egy "fedélzeti fegyverek felmérése" gomb is
-
#4675 elöfordulhat, hogy 2x találkozol hires hajoval? pl:king zsorzs 5? -
#4674 Pedig olyan jó érzés borzongva frászt kapni ködből előcsörtető két szuper-hadihajótól!! Kár, hogy nincs kémhálózat ami megmondhatná, hogy hol-mikor-merre járnak a nagyondúrvanagy hadi és óriás szállítóhajók. .....
King George, picim, merre vaaaaaaagy ?!? Gyere papához ... píí pííí .... -
#4673 Ezert nem terjtedt el a starforce-s masolasvedelem, mert kb annyi bajuk van vele, mint amit nyernek. -
#4672 pedig míg olvasott ez a raty, belekóstoltam az 1.3-ba, teljesen elment a kedvem az 1.0 tört visszarakásától -
#4671 én ezt nem értem, ha az 1.0-hoz van nocd, akkor a patcheltekhez miért nincs ? elvégre a patch-el nem változik a másolásvédelem -
#4670 Nálam sincs semmi baj a lemezzel, de jobban örülnék neki, ha lehetne biztonságit csinálni belőle, ugyanis jobb szeretem az eredeti lemezeket a vitrinben tudni. :-) -
#4669 Aha
hát akkor jövő hónapban új dvd rom :(
rúgja meg a ló ... :(
addig meg gyönyörködöm a szép dvd tokjában, meg a nagy térképben :( -
#4668 Érdekes, nálam semmi probléma a gyári lemezzel. -
zoltang #4667 Én próbáltam a saját lemezemet lementeni, de megbukott a starforce teszten (a játék indításánál). -
#4666 ha lementem iso-ba, akkor nem fogja eredetinek látni ? -
zoltang #4665 Nálam is csak pörgeti a DVD olvasó a gyári lemezt. Félek is attól, nehogy baja legyen. Nem olcsó jogtisztán egy ilyen progi. Nagy fa***ág, hogy nem lehet biztonsági másolatot csinálni, magán célokra. Mint a hímestojással, úgy bánok a lemezzel, mégis karcolgatja az olvasó. Lenne egy ku*** mini image, amivel nem kellene az eredeti lemezt használni. -
#4664 asszem megy vissza a tört