11357
  • Braveheart
    köszi megpróbálom
  • dr Kotász
    Annyi baj legyen :D
  • Tuvok #4741
    Kattintgattam majd fél órát, de nem jött alkalmas szerver :/
  • lipovics
    http://sh3.atw.hu/
    Amig nem megy.
    Par link nem mukodik, pl magyaritas meg a video letoltese, de estere az is jo lesz, csak most el kell mennem mhelyi vacsorara.
  • Tuvok #4739
    kmixer.sys = kernel audio mixer
    Tölts le a hangkártyádhoz 2-3 drivert, ha megvan a gyári CD-s, akkor azt próbáld először !
    Újraindítás csökkentett módban (ekkor nem hagy fenn semmit, mert nem használja a dll-eket meg sys-eket a Win), unistall, újraindítás normál módban és próbálj másik hangk. drivert !
  • Braveheart
    Mióta GefFX 5600am van (kb 4 hónap) azóta szarakodik így, úgy vettem észre. Kékhalálnál mindig vmilyen kmixer.sys filet említ meg, náha vmi más n-el kezdődőt is, de ennyire má nem rétek hozzá. Több detonátorral is ezt csinálta, szóval nem tudom már tényleg mi lehet a baja.
  • Tuvok #4737
    Tipp: valamelyik driver lehet a hibás, videókártya, vagy hang .
    Esetleg mi változott mióta még jó volt minden ? Új driver, valami program, hardver, stb ...
  • Tuvok #4736
    Ok, megoldva, csak tudnám hogy ...
  • Rusid
    Egyéb helyről le lehet szedni a magyarosítást, mert a FAQ nem megy :(.
  • Braveheart
    Nem tudja vki miért fagy ki nálam állandóan 5 percenként a játék? Néha kékhalálozik, ált. csak szab. művelet. Hihetetlenül idegesítő. Így lehetetlen játszani. Pár másik játék játék ugyanezt csinálja. Nem értem miért.
    Konfig:
    Amd Athlon XP 2800+, 512 mb ddr ram, GefFX5600 128 mb, Win XP Pro SP2, új driverek
  • Tuvok #4733
    Hmm, hogy a csudiba kell ubi.com-os accountot csinálni ? Folyton azt írja: "Error: unknown error"
  • Tuvok #4732
  • lipovics
    Valami nagyobb gebasz van a szerverrel, atrakom faq-t vhova meg ma.
  • lipovics
    Ez a ketto nem fugg ossze :)
  • lipovics
    FAQ-ban fent van a nemet video, meg a magyaritas is, amig 99%-os :)
  • crossy104
    Jól hangzik!!!!
  • Placebó
    internet? hmmm
  • raja
    Hol lehet letölteni a magyarosítást?
  • Tuvok #4725
    Egy ideje nem .
  • dr Kotász
    Biztos a Hungarian aszálymod volt...
  • raja
    Nem megy FAQ?
  • Placebó
    Én a mélység beállításánál szoktam elba@ni. Kicsire veszed a merülést a magnetic torpinál akkor az lepattan a francba...
  • Nowotny
    Oké, kösszz!
  • crossy104
    Feltettem a magyarositást!Mióta fent van nem esik az eső!!!!Dörög, villámlik, az emberek esőkabátban, stb.Csak eső nincs.Szinte fekete felhők vannak,egyszóval minden ami az esőhöz kell.Cak ESŐ NINCS!!Segitene valaki?
  • Tuvok #4719
    ;DD
  • dr Kotász
    Ez egy Sehrschnellboot vót...
  • Tuvok #4717
    Ez csúcs ! :D
    Épp az új install navigációs tutorialt csinálom, mikor hallok egy robbanást . Odanézek, mit látok ? Egy "Schnell boot" nevű ladik okosan kiment partközelbe és elpukkant . :D
    Íme
  • Tuvok #4716
    Három eshetőség miatt lehet:
    1. Túl közel vagy a célponthoz (< ~500m)
    2. Rossz szögben találod el (a jó szög 90 fok +- 5)
    3. Valóban rossz a torpedó, emlékezz csak Prien Scapa Flow-i körútjára, az első négyes sorozatból csupán 1 torpedó robbant fel
  • Papirzacsi
    Erről a lepattanós dologról jut eszembe. Múltkor az egyik rombolóra ráuszítottam egy zauköniget. Az ugye rögtön rávetette magát a csavarokra.
    Utól is érte a hajót, és pont az egyik hajócsavart találta el. De arról lepattant. Majd lemaradt picit, újra elindult, utólérte, megint lepattant...
    Ezt úgy 3szor játszotta el, mire végül felrobbant volna. :-)
  • Papirzacsi
    Na márpedig vagy a szög nem jó, vagy a távolság. 300 méternél rövidebb megtett útnál nem robban. A szög alatt meg nem csak az AOB-t kell érteni, hanem figyelembe kel venni, hogy milyen mélyen érkezi ka orpedó a hajóhoz. Mert ha elég mélyen, és ott már szépen víelődik a hajó hasa, akkor bizony onnan is lepattan.
  • Gundark
    Lehet dud is. Persze nem sok, de szokott lenni. A becsapódás szöge is kritikus. Ha nagy akkor alálőni. De szerintem a faqban erről is van szó. Vagy nem Etni?
  • Nowotny
    Szevasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy miért van az, hogy kilövöm a torpedót (a céltávolság is be van állítva) eltalálja a hajót és lepattan? 1939 van még és TG1-es torpedóim vannak! Vagy függ a becsapódás szögétől?
    A nehézség teljesen realisztikusra van állítva, 'DUD TORPEDO' is be van kapcsolva, de az nem lehet, hogy az összes torpedóm rossz!? Tudna valaki segíteni?
  • Gundark
    Olvastam a Háború a tengeren-t (amerikai tengós visszaemlékezései ) abban is van egy ilyen hogy , már erősen vergődnek a melegtől, meg a párától, a torpedós matróz hever a padlón és szórakottan rugdossa a hal elején lévő propellert :) Ez meg majdnem agyvérzést kapott :) Egyébként ha jól emlékszem a hal orrán lévő propi lecsavarodik a víznyomástól. És akkor kellemesen tud robbanni. De elvileg addig nem. Bár ugye ha elmékszünk a boldogult Ark Royalos esetre ott szó nélkül a vetőcső előtt kidurrantak, magával víve a tengeralattjárót. Szóval ami robban azzal csak óvatosan :)
  • GarET
    s feltétlen játsz végig a tutoriálokat!!! itt vhol találsz hozzá magyar feliratot is!, ha szükséged van rá:)
  • Tuvok #4709
    Első körben olvasd el a kézikönyvet, abban le van írva a lényeg .
  • Lui76
    Még a carrierbe nem nagyon kezdtem bele mert gyakorolni akarok.
    Eddig csak a belenéztem periszkópba aztán lőttem.Ez később kevés lesz,
    és azért kell a TDC-s panel ? Vagy magasabb realizmuson nem enged "manuálisan" lőni ? Vagy miért jó az nekem ? Persze szeretnék minden részéhez érteni , csak a különbség érdekelne.
  • Macccy
    ezis az lehetett, bár nemismerem a "művet", biztos élesre állította azonnal. ha jóltippelek, ennek lehet veszélye, hogy kis koccra felrobban kilövéskor ...... bár ez csak tippty
  • Macccy
    eccerűen nem élesít. Egy bizonyos vízben megtett távolság után (amit ha jólsejtem az orrán levő propcsi mér) élesedik csak be.
    (-fanatikus lásd. Vadászat a Vörös Októberre utolsó 25 percét-)
  • Macccy
    nem, sajnos amíg nem lesz törés addig nem lesz 1.3 sem nekem, pedig a save a múltkor rámhozta a sikítófrászt .... szal nemismerem ezt a salvo dolgot, de mégis tudok gyorsegymásután (nem eccerre!) kb. 1-2 mp különbséggel tampont indítani. Ez is olyan egyszerre van, hogy ha gyorsabban történne, félek, egymásnak esnének a kicsikék
  • ChevyG #4704
    hamár itt tartunk, hogy oldották meg, hogy inditásmál nem rombannak a mágneses torpik? mert ugye egy u-boat sem volt fábol...