Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
KB. 22:30 körül csináloma köv. szervert addig írjatok ide ha jösztök
Ugytom a kommunikacio enter es meg1* enter 😊 mikrofonom is van, bar nem a legjobb minosegu 😊
War. War never changes.
Es a szerver neveben utalj valahogy magadra 😉
9 perc mulva talalkozunk
Lorienttõl meg ne féljetek már. Csak egyszer kell kihajózni onnan, megfigyelni, hogy hol kell fordulni, és legközelebb már anélkül ki lehet állni,
hogy akár 1szer is kinéznétek a hajóból.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Elsõ küldetés: kifutás Lorientbõl, sötét északa. Máig nem tudom, mire futott rá a hajó ( a térkép szerint nem volt ott semmi), de megsemmisült. Még a kikötõben,a felszínen.
Ezután sejtheted, hogyan viszonyultam a továbbiakban a karrier módhoz. Utána kezdtem egy újat más néven, a heteseknél, Kielben. Azóta azt játszom.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Körbe hajózhatod a földet egy tankolással, ha a 2. fokozaton "negyedgõzzel haladsz. Az idõgyorsítással haladj, ne üzemanyaggal!