Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
mélységi bombákat küldött? Mert a torpedó boatoknak nincs olyan. Valószínû hogy eg ykicsi rombolóval találkoztál 😊, de mind1 is.

Zogu
Pont ezt csináltam. Erre írta ki, hogy már van ilyen név. Honnan?

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

bazza
ööö, egy-két kisebb ágyú volt a fedélzeten, meg pár láda amit a nyakamba sózhat!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Zsolo007
Ez is egy megoldás. Valószínû torpedo boat volt ha kisebb rombolónál, de én olyat még nem láttam konvoly mellett

bazza
Egyébként havernál kipróbáltam a gémet(sajnos, itthon a vga-m miatt még nem tok vele játszani), nagyon tetszik, über a graf, szimnek is kíváló bár meglepõen nehéz! 30%-os!!! realizmal sem egy leányálom bemenni egy konvojba, fõleg kezdõként...Az eléggé elszomorított, hogy haverral nemtudtuk normálisan beállítani manuálon a torpedót, lehet végig kellet volna csinálni a tutorialt? 😄 Mire jól begyakoroltam, beúsztam egy konvoj kellõs közepébe és vártam...vártam...aztán kb. 2 percen belül 4 teherhejót küldtem a hullámsírba. Majd rámtalált, egy "kishajó"(nem nevezném rombolónak, annál jóval kisebb, a guruk bizti tudják mi a neve)de sikerült lerázni, lemerültem kb 70m-re és átúsztam az egész konvojon, a szerencsétlen pedig nem tudott követni...egyébként nem szeretnék okoskodni, de ha csak egy hajó üldöz, akkor a kevés tapasztalatom alapján sokkal jobb megoldás, ha periszkópmélységben egyenes vonalban menekülünk fullágzzal, megvárjuk míg ránkfordul, majd tûz a hátsó nyílásból...ha elég közel van, már nem tud kitérni! 😊))

Zsolo007
MI bonyi? Az account kreálás????? Megadsz felhasználónevet meg jelszavat és kreál, mi ebben a nehéz?

Zsolo007
Szerintem király a logód. Én most szdem le az ulead gif animatort, meg szedek le ilyen photoshopot is de ég nem tom milyen lesz a logóm, még ötletem sincs 😄

Zsolo007
Õ vipes neki több lehet

Zogu
Hány pixel magas a kép? Én most kreáltam az enyémet (szintén phsh), de én tartottam a 20 pixel magasságot, mert azt írták, hogy annyi lehet. A tiéd biztosan nem annyi.

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

bazza
Ohh sry, akkor én vagyok a LOL, bocsi! Egyébként az enyémet photoshoppal csináltam, de nem vok túl jó, elég gagyira sikeredett!

Zogu
Egyébként mit szólsz a logomhoz?<#awink>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
No ez nekem kicsit bonyi. Megpróbáltam. Azt írta vissza, hogy ilyen név már van. Fura.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zsolo007
Akkor miért nem kreálsz egyet? Megvolt az elsõ menet Etniezzel, kemények a rombolók nagyon.....több ember kéne.......bárki akinek jól esik jelentkezzen, minéál többen annál jobb, a mikrofon se lényeg csak legyünk 😄

KB. 22:30 körül csináloma köv. szervert addig írjatok ide ha jösztök

Zsolo007
Nem a képfeltöltésre gondoltam hanem a logócsináélásra 😊

bazza
ööö látogattad már az oldalon a Beállítások menüpontot? Szerintem ott próbálkozz! 😊)

Jah. Ha pontosak lennének, nem maradt volna ki a falka taktika a játékból, meg a valódi küldetések. És lehetne külön külön is vezérelni a két motort,nemcsak egyszerre. Meg be lehetne kapcsolni a felszínen a villanymotort.

dr Kotász
Zogu
Sajna azom nincs.<#confused>

Zsolo007
Esetleg válaszolsz is vagy csak nevetsz azon hogy mennyire tudatlan vagyok 😄

bazza
LOL! 😄DDD

Zsolo007
ha van accountod akkor jelentkezz be és keresd meg azt a nevû szervert amit lejjebb írtam

Zogu
Hogy tudok felmenni a szerverre?

Zsolo007
Tényleg kicsit OFF ugyan de hadd kérdezzem meg, az ilyen kis képeket amiket a nevetek helyére raktok be, hogy csináltok? Milyen progival?

Zsolo007
lehet bátran jönni, 2 sub még nem igazi wolfpack 😊

Zsolo007
NAh megy a szerverem neve: Gém by Zsolo007 jsz: hu Ha valaki akar jönni jöjjön várunk egy keveset

lipovics
na, megyek fel a szerverre 😊

Ugytom a kommunikacio enter es meg1* enter 😊 mikrofonom is van, bar nem a legjobb minosegu 😊
lipovics
Nalam nem fagyott meg soha, csak neha beszaggat, ha 512-1024, de csak akkor, ha hajo v konvoj van a kozelemben, ezert meg direkt szeretem is 😊
Miért fagy ki véletlenszerû idõközönként a játék? Tök idegesítõ. Elõtte ált. jól beszaggat aztán ha nem bírja már tovább beadja a kulcsot.

War. War never changes.

Zsolo007
oké 😄

Jó, persze, ezt én is tudom. De annyira törekedtek a történelmi hûségre, meg végül is annak ellenére, hogy románok, jó kis gamet hoztak össze.<#vigyor2>

lipovics
Akkor 21:00kor csinalj szervert, jelszo legyen: hu
Es a szerver neveben utalj valahogy magadra 😉
9 perc mulva talalkozunk
Zsolo007
Õk annyira nem pontosak 😊

Zsolo007
De ezt nem németek írták hanem románok 😄DDD ha jól emléxem 😊

Azért szerintem elég nagy bug, hogy a térkép ennyire pontatlan. Pláne egy jól bejárt forgalmas kikötõé. Azért a németek ennél precízebbek voltak

Zsolo007
Nekem 1.0 warez

lipovics
Milyen patched van? Nekem masolat, ezert 1.0, de szivesen multizom.
zolo
Hali.Mikor lesz magyarositása a játéknak?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Papirzacsi
Én '40 Novemberében jelentkeztem át oda.

Lorienttõl meg ne féljetek már. Csak egyszer kell kihajózni onnan, megfigyelni, hogy hol kell fordulni, és legközelebb már anélkül ki lehet állni,
hogy akár 1szer is kinéznétek a hajóból.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Zsolo007
Valakinek lesz kedve velem multizni olyan 21:00 körül? Olyan jelentkezõt várok akinek van mikrofonja is, hogy tudjunk kommunikálni 😊, persze ha valaki tudja hogy mivel jön elõ a chat ablak.....

ok ok, én csak megjegyeztem 😊 amugy énis 2eseknél kezdtem és énis szivtam eleget, msotmár vagy 3-4 hete hozzá se nyultam a gamehoz, nemtom miért , majd valmaiko neki kéne megint rugaszkodni csak még nincs hozzá lelkierõm 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zogu
Na ez biztosan nagy minusz. Minden kikötõrõl kellet, hogy legyen térkép. A kapitány kabinjában biztos van is, csak "lujkóék" elfelejtették kitenni az asztalra!<#worship>

Igen, erre én is rájöttem, amikor elõször kifutottam Kielbõl,de akkor még newbie voltam, és a térképet néztem.

[NST]Cifu
A térképet felejsd el, semmit sem mutat a kikötõbõl (hullámtörõk, villágítótornyok - egyszóval semmi, csak üres vizet mutat).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tudod, anno amikor a karriert indítottam, mondom akkor legyen a kettes flotta, és Lorient. (a kézikönyv szerint õk használtak legelsõként IX-est ezért ott)
Elsõ küldetés: kifutás Lorientbõl, sötét északa. Máig nem tudom, mire futott rá a hajó ( a térkép szerint nem volt ott semmi), de megsemmisült. Még a kikötõben,a felszínen.
Ezután sejtheted, hogyan viszonyultam a továbbiakban a karrier módhoz. Utána kezdtem egy újat más néven, a heteseknél, Kielben. Azóta azt játszom.

Tudom. Próbáltam. De onnan lehet elérni a leghamarabb a IXes szériát. És bármennyire hülye kiépítésû kikötõ, az tagadhatatlan, hogy földrajzilag sokkal jobb fekvésû, mint mondjuk Kiel. Csak kifutsz a kikötõbõl, és máris ott van a nyílt óceán és Anglia.

lorientet ne várd mert annál szarabb kikötõ kevés van 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Köszi. Csak nagyon várom már Lorientet és a type IXB-t.

Multihoz nincs valakinek, valakiknek kedve? Nekem 1.2-es verzió van fenn.
Zogu
Szevasztok!
Körbe hajózhatod a földet egy tankolással, ha a 2. fokozaton "negyedgõzzel haladsz. Az idõgyorsítással haladj, ne üzemanyaggal!

Bocsi, figyelmetlenül olvastam a subsimet, hamarosan lesz.