11357
-
Braveheart #4743 köszi megpróbálom -
#4742 Annyi baj legyen :D -
#4741 Kattintgattam majd fél órát, de nem jött alkalmas szerver :/ -
#4740 http://sh3.atw.hu/
Amig nem megy.
Par link nem mukodik, pl magyaritas meg a video letoltese, de estere az is jo lesz, csak most el kell mennem mhelyi vacsorara. -
#4739 kmixer.sys = kernel audio mixer
Tölts le a hangkártyádhoz 2-3 drivert, ha megvan a gyári CD-s, akkor azt próbáld először !
Újraindítás csökkentett módban (ekkor nem hagy fenn semmit, mert nem használja a dll-eket meg sys-eket a Win), unistall, újraindítás normál módban és próbálj másik hangk. drivert ! -
Braveheart #4738 Mióta GefFX 5600am van (kb 4 hónap) azóta szarakodik így, úgy vettem észre. Kékhalálnál mindig vmilyen kmixer.sys filet említ meg, náha vmi más n-el kezdődőt is, de ennyire má nem rétek hozzá. Több detonátorral is ezt csinálta, szóval nem tudom már tényleg mi lehet a baja. -
#4737 Tipp: valamelyik driver lehet a hibás, videókártya, vagy hang .
Esetleg mi változott mióta még jó volt minden ? Új driver, valami program, hardver, stb ... -
#4736 Ok, megoldva, csak tudnám hogy ... -
#4735 Egyéb helyről le lehet szedni a magyarosítást, mert a FAQ nem megy :(. -
Braveheart #4734 Nem tudja vki miért fagy ki nálam állandóan 5 percenként a játék? Néha kékhalálozik, ált. csak szab. művelet. Hihetetlenül idegesítő. Így lehetetlen játszani. Pár másik játék játék ugyanezt csinálja. Nem értem miért.
Konfig:
Amd Athlon XP 2800+, 512 mb ddr ram, GefFX5600 128 mb, Win XP Pro SP2, új driverek -
#4733 Hmm, hogy a csudiba kell ubi.com-os accountot csinálni ? Folyton azt írja: "Error: unknown error" -
#4732 -
#4731 Valami nagyobb gebasz van a szerverrel, atrakom faq-t vhova meg ma. -
#4730 Ez a ketto nem fugg ossze :) -
#4729 FAQ-ban fent van a nemet video, meg a magyaritas is, amig 99%-os :) -
crossy104 #4728 Jól hangzik!!!! -
#4727 internet? hmmm -
raja #4726 Hol lehet letölteni a magyarosítást? -
#4725 Egy ideje nem . -
#4724 Biztos a Hungarian aszálymod volt... -
raja #4723 Nem megy FAQ? -
#4722 Én a mélység beállításánál szoktam elba@ni. Kicsire veszed a merülést a magnetic torpinál akkor az lepattan a francba... -
Nowotny #4721 Oké, kösszz! -
crossy104 #4720 Feltettem a magyarositást!Mióta fent van nem esik az eső!!!!Dörög, villámlik, az emberek esőkabátban, stb.Csak eső nincs.Szinte fekete felhők vannak,egyszóval minden ami az esőhöz kell.Cak ESŐ NINCS!!Segitene valaki? -
#4719 ;DD -
#4718 Ez egy Sehrschnellboot vót... -
#4717 Ez csúcs ! :D
Épp az új install navigációs tutorialt csinálom, mikor hallok egy robbanást . Odanézek, mit látok ? Egy "Schnell boot" nevű ladik okosan kiment partközelbe és elpukkant . :D
Íme -
#4716 Három eshetőség miatt lehet:
1. Túl közel vagy a célponthoz (< ~500m)
2. Rossz szögben találod el (a jó szög 90 fok +- 5)
3. Valóban rossz a torpedó, emlékezz csak Prien Scapa Flow-i körútjára, az első négyes sorozatból csupán 1 torpedó robbant fel -
#4715 Erről a lepattanós dologról jut eszembe. Múltkor az egyik rombolóra ráuszítottam egy zauköniget. Az ugye rögtön rávetette magát a csavarokra.
Utól is érte a hajót, és pont az egyik hajócsavart találta el. De arról lepattant. Majd lemaradt picit, újra elindult, utólérte, megint lepattant...
Ezt úgy 3szor játszotta el, mire végül felrobbant volna. :-) -
#4714 Na márpedig vagy a szög nem jó, vagy a távolság. 300 méternél rövidebb megtett útnál nem robban. A szög alatt meg nem csak az AOB-t kell érteni, hanem figyelembe kel venni, hogy milyen mélyen érkezi ka orpedó a hajóhoz. Mert ha elég mélyen, és ott már szépen víelődik a hajó hasa, akkor bizony onnan is lepattan. -
#4713 Lehet dud is. Persze nem sok, de szokott lenni. A becsapódás szöge is kritikus. Ha nagy akkor alálőni. De szerintem a faqban erről is van szó. Vagy nem Etni? -
Nowotny #4712 Szevasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy miért van az, hogy kilövöm a torpedót (a céltávolság is be van állítva) eltalálja a hajót és lepattan? 1939 van még és TG1-es torpedóim vannak! Vagy függ a becsapódás szögétől?
A nehézség teljesen realisztikusra van állítva, 'DUD TORPEDO' is be van kapcsolva, de az nem lehet, hogy az összes torpedóm rossz!? Tudna valaki segíteni? -
#4711 Olvastam a Háború a tengeren-t (amerikai tengós visszaemlékezései ) abban is van egy ilyen hogy , már erősen vergődnek a melegtől, meg a párától, a torpedós matróz hever a padlón és szórakottan rugdossa a hal elején lévő propellert :) Ez meg majdnem agyvérzést kapott :) Egyébként ha jól emlékszem a hal orrán lévő propi lecsavarodik a víznyomástól. És akkor kellemesen tud robbanni. De elvileg addig nem. Bár ugye ha elmékszünk a boldogult Ark Royalos esetre ott szó nélkül a vetőcső előtt kidurrantak, magával víve a tengeralattjárót. Szóval ami robban azzal csak óvatosan :) -
GarET #4710 s feltétlen játsz végig a tutoriálokat!!! itt vhol találsz hozzá magyar feliratot is!, ha szükséged van rá:) -
#4709 Első körben olvasd el a kézikönyvet, abban le van írva a lényeg . -
#4708 Még a carrierbe nem nagyon kezdtem bele mert gyakorolni akarok.
Eddig csak a belenéztem periszkópba aztán lőttem.Ez később kevés lesz,
és azért kell a TDC-s panel ? Vagy magasabb realizmuson nem enged "manuálisan" lőni ? Vagy miért jó az nekem ? Persze szeretnék minden részéhez érteni , csak a különbség érdekelne. -
#4707 ezis az lehetett, bár nemismerem a "művet", biztos élesre állította azonnal. ha jóltippelek, ennek lehet veszélye, hogy kis koccra felrobban kilövéskor ...... bár ez csak tippty -
#4706 eccerűen nem élesít. Egy bizonyos vízben megtett távolság után (amit ha jólsejtem az orrán levő propcsi mér) élesedik csak be.
(-fanatikus lásd. Vadászat a Vörös Októberre utolsó 25 percét-) -
#4705 nem, sajnos amíg nem lesz törés addig nem lesz 1.3 sem nekem, pedig a save a múltkor rámhozta a sikítófrászt .... szal nemismerem ezt a salvo dolgot, de mégis tudok gyorsegymásután (nem eccerre!) kb. 1-2 mp különbséggel tampont indítani. Ez is olyan egyszerre van, hogy ha gyorsabban történne, félek, egymásnak esnének a kicsikék -
#4704 hamár itt tartunk, hogy oldották meg, hogy inditásmál nem rombannak a mágneses torpik? mert ugye egy u-boat sem volt fábol...