Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tény hogy a neted nem a leggyorsabb de a géped, na az egy erõmû. Tõlem lehetsz szerver <#vigyor3>#vigyor3>
Kábelnetem van,axelero,kb.70-el tudok letölteni.
Lehet, hogy a net-em nem lenne elég, de a gépemet nem lehet nagyon ûberelni.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Na látom jó vadászat volt. Nekem csak egyszer volt "redy", és utána egyszer sem. Pech. Na majd legközelebb. Valamit olvastam régebben, hogy miként lehet "redyt" csinálni, de már nem emlékszem.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Addon: nézz el a subsim.com-ra.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Összesen 5! nagy csatahajó nagyon kis kötelékben, körülöttük 4 romboló. Csak a végén csináltam képeket:
Íme az eredmény:
És a végérõl pár FUN kép <#nevetes1>#nevetes1> :
A végén jól elszórakoztunk <#eplus2>#eplus2>
Jóéjszakát mindenkinek aki még fent merészel lenni!!!!
War. War never changes.
nahmeg kicsiesztek velem ugye elõrõl kezdtem az egészet rögtön AN16-hoz kell mennni, mondom fasza oda visza cirka 2500 km, + amíg hajókázok ptt..nem kell mondanom, elfogyott a kraft.) ez van.
nahmeg csak warshipekkel találkoztam azok meg vagy 4000méterre voltak tõlem, és 14 csomóval mentek meg 12-vel, hol érem én azokat utól, + keveredett olan vihar meg hevy köd hogy csak néztem, a látótávolság kb 300 méter volt, aztán sem lett sokkal jobbb kb 1000 méter lett😞 szal szívtam egy hajót sem tudtam kilõni<#shakehead>#shakehead>
Mellesleg az SH3 'museum' részében ott vannak az ellenséges hajók is (hogy a hajótípus-azonosító kézikönyvet ne is emlegessem 😉), de részletesebben megtalálhatóak az Uboat.net-en. Itt látni egyébként, hogy az elsõ idõkben a konvojkisére hajók elsöprõ többsége felfegyverzett vontató, yacht és egyébb civil hajó volt.
Egy Flower-osztályú korvett.
A szervernév ugyanaz lesz?
Ha nem fogadja el a zogut felhasználónévnek akkor rakj utána számot pl:zogu007 😄
Vagy próbálj teljesen más nevet, légy kreatív 😊